Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Януари 29, 2022, 15:49:38

Автор Тема: ...юни 2020 - "Борисов" за съпартийците си - поредната партенка?  (Прочетена 585 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

фелдкурат Ото Катц

 • Гост
https://www.youtube.com/watch?v=pSYZxHoe8ZQ&feature=share&fbclid=IwAR03iyM-Efv1KS4UVY176Yx0DRMW9toT5lGZXxbGYL8OWcSvhvc_ugUEzjg
...в мрежата изтече горният запис - прилича на оня стария, клозетния, дето Той и прокуратурата го обявиха за несъществуващ ...

...аз не вярвам на такива неща, говорещият на записа е къркан до козирката, може и нашмъркан да е, обаче това не е Той, никогаш...

Мнения и технически експертизи?

фелдкурат Ото Катц

 • Гост
Един технически коментар относно горния запис - нищо не се разбира от написаното.
ttps://bivol.bg/borisov-zapis-ip.html?fbclid=IwAR23iYCX_3J6_pUHrrFmfRXWxwvi9-ghgbAT7ynsGVXYA-woFCfQvov8sJE&__cf_chl_jschl_tk__=1f0d35ddcfa4da90825e68c21a86730393e2e7be-1591978056-0-AUPHidxXV0FG-JvYW6shvRgVLchT4E841dldJTqxicgfxcRgCzSelaYpAX5-gVZ9BO5YI8U9UdvkRyhqRd2gjO-kNoLOkB0p3q52DvSEJDEaaB0qXdNoPrzHgoelVDAovPW8zdbU2-jAZKRBwlW87ALFl54B448-z89TV9P-j0Dc0JHaIiOS4jYnYwY-mHHE-H6iAquTx2KmUWzK4bQoGKG83pRnv5OMIwbVoJ6ijS3cCcXxsZQ4dSablL8BHm-MJ6U4yT2rJKd3WOoHgjUmzNQRDVJRssgRfbaPgBoyApK4bqh8ltsRCxTiGFxfl_sFzWr8pfbmZ6DENkdstPv2HGVrnOlW1YDHI86E3kdYB7orfF7FaBvsWyU3gHBow3W_JAY6nVlbDN7PMD6L2FASbRY

Активен Kole

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 2182
  • Профил
Звучи като истинско.
Очакваме потвърждение и продължение  :beer-405:

Активен AnonimusBG

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 4771
  • Профил
Анонимен подател изпрати тази сутрин запис на премиера Бойко Борисов до няколко медии. В съобщението обаче се открива български IP-адрес, по който анонимният подател може евентуално да бъде проследен и открит.
Записът е във файл наречен BoykoUnplugged.m4a и е с продължителност 6 минути и 37 сек. За изпращане на файла е използвана услугата за анонимни съобщения guerrillamail. Тя обаче не е толкова анонимна и вкарва в съобщението IP-адреса на устройството, от което е дошло то. В случая адресът е
151.251.253.41
и той отговаря на статичен адрес на мобилния оператор A1.
На сайта на guerillamail има изрично предупреждение, че IP-адресът на изпращача ще бъде въведен в съобщението.
Възможно е това да не е реалният IP адрес, от който е изпратено съобщението, ако е използван VPN или програмата TOR, но това е проверимо.
Откога е записът?
Според съдържанието и описваните в него събития – от 24 април 2019 г. Но предметът на тази статия не е да анализира съдържанието, а видимите технически параметри и метаданни. Коментар за съдържанието на записа може да бъде прочетен в анализ на Медияпул.
Какво научаваме от метаданните?
В изпратения файл има и метаданни, които не са зачистени. Ако те не са манипулирани със специална програма, което е напълно възможно, от тях могат да се направят следните изводи:
файлът е създаден на на устройство с последната версия на iOS на Apple с програмата VoiceMemos, която идва преинсталирана на iPhone;
записът във файла е направен на 06.06.2020 в 19:31, тоест, става дума за презапис.
на устройството има и още записи, като този е първият пореден.
СРС ли е самият запис?
В записа не се наблюдават очевидни следи от маркери на равни интервали, характерни за специалните разузнавателни средства, каквито имаше в записите “Мишо Бирата” и “Яневагейт”. Но това предварително наблюдение подлежи на проверка, тъй като маркерите може да са от друг тип.
Манипулиран ли е записът?
Това може да се установи единствено от задълбочена експертиза, каквато засега не е правена. За записите Яневагейт Биволъ поръча такава експертиза на лабораторията Acustek. Заключението от експертизата беше, че записите не са редактирани с изрязване или вмъкване на думи. Част от анализа със специален софтуер се вижда на заглавната снимка.

https://bivol.bg/borisov-zapis-ip.html

Нямам представа истински ли е или е някаква контрадезинформация.
Ако е истински е интересно кой го слуша в къщи и къде са службите?

Активен Kole

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 2182
  • Профил
Б.Б/води телефонен разговор/.:

– Да, Да-а, разбира се. /кратка пауза/ Не.Да-а-а. Не, не , не , не, писмено не. Цвета-а-а…Не само, просто Цвета да каже: “Аз съм проста кърджалийска путка и не мога да правя разлика между масово изстъпление и геноцид. Съобразете се с моята прототия и така…И толкоз.

Това не е спешно да ме търсите. Спешно е спешно. Това е просто, казва си, че е проста жената и си кара. Когат’ си прост е лесно.

Аз сутринта три пъти, нали , им обяснявах, че понеже съм прост и не знам английски всъщност и не съм разбрал, това което ми е казал правилно и съм ги наебал зверски едни чужденци премиери. И сега като се усЕтиха, че съм им го вкарал, а аз съм се оправИл, а те са затънали, и се обаждат да ми кажат, защо съм ги…. И викам, а, бе, не е с лошо, прост съм. Нали английският ми е лош… Всъщност, аз мислех, че това искате. Мама му да еба! Язък… Ама то се набутало вече у дупарата и си се такова, и си се върти, да, и си става.

Сутринта имах случай и това и Горанов беха, Сотир, Гешев…по телефона и се смеят тихо… А аз със такова удоволствие му обяснявам на коЛЛегата немец, баварец, че вследствие на моята простотия всичкото се е случило. И после след малко на колегата унгарец и на колегата поляк.

И накрая Гешев вика: “А,бе, аз обичам да се праим на луд, ама вие, г-н премиер, май си праите много успешно. Не, бе, викам, прост съм и ми е лесно. То е кофти да си сложен.

Аз съм от тия старите трактори, кво да му сипеш, той си пърпори и си върви.

Така че, така и кажи на Цвета Караянчева да обяснява всичко с простотията си.

Иначе-е-е, раздуйте това, че вкарах така го-о-о вкарах… . АДФИ, товааа – КФН, това кафене по Еврохолд… на тоя да му размажа физиономията, че не се съобразява с мене. Това е много важно.

А това за къщата за гости как се движи…/кратка пауза/ за това сутринта аз съм го разпоредил… А виж ти на 200 къщи за гости как ще прибереме./пауза/ Да-а-а. А на Манолев ще изгори, ще му повдигнем днеска или утре обвинение. Ше го съсипа. Те са…. Аз го предупредих.

Е-е, там и кметът, кметът ще изгори. И-и, така. Но аз ще изгоря всичко… Да не изгори и Елена Йончева от тех. Един нема да пощадя от нашите. Да-а-а. /дълга пазуа/ Не, те явно..

Да, бе, да.

По БТВ не беше, ама показаха и картинките всички…/Пауза/…да, де, ама те сега като ги закачат и едните и другите, то ще вървят къщите за гости и на единия и на другия. Няма как да карат на…

Нали, това това им е проблемът. Не-е, снощи ги показвАха с цветенца, с такива работи… Показваха ги…катинарите. Ама сега съм пратил полиция. Ако се окаже, че и там като при Манолев не са ходили гости…

Изведнъж си разследваща журналистка, ама свекър ти не го разследваш. Нали-и? Не, бе, хубаво, толкова си силна разследаща журналистка, че премиера с който живееш не го разследваш и свекър ти не разследваш. Значи ти си разследващ за другите. Ебати мафиотската структура!

Всичко, което не е като моето…
« Последна редакция: Юни 12, 2020, 23:56:55 от Kole »