Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Септември 22, 2023, 05:16:27

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Muktata

Страници: [1] 2 3 4 5 6 ... 12
1
Теми на форумците … / Re: Chemtrails
« -: Септември 20, 2023, 21:05:25 »
Цитат
Някой ако може да ме светне за конденза със забавено действие.
Боже Господи ! Защо си кривите така мисълта и търсите невероятни обяснения за очеИЗВАДни неща, които виждат очите ви ? :blurry_drunk-2127: Просто гледате КЕМТРЕЙЛС ! Милиони наблюдатели като вас гледат същото, мнозина правим опити да го систематизираме, визуализираме, търсим техническото обяснение... Но това са ХИМИЧЕСКИ СЛЕДИ. Кемтрейлс ! Едни самолети отделят, други не отделят. В делнични дни се полива обилно. В събота и неделя много по-малко. Има периоди по една седмица НЕ поливат. После идва първо число на следващия месец и поливат като из ведро ! Антропогенният произход на феномена ви боде в очите ! Но вие търсите невероятни обяснения , скарани с елементарната логика... Опомнете се ! Не бъдете Нане в зоопарка ! Жирафът съществува ! ИМА такова животно ! :smokin:

2
Навсякъде се усеща надигане на сатанистите-ковидари. За сега пробват, сондират, има ли готовност за нов КОВИДИЗЪМ ? Хората почнаха масова да проглеждат, но знаем че няма да се спрат пред терористични методи, насилие и принуда. Ето например в Русия !
 https://t.me/c/1708761316/39314  Дечицата отново са затворени у дома, вместо да ходят на училище и да се социализират. И това е навсякъде - и на Изток, и на Запад , и в Китай... напъват и напъват да връщат "мерките"  :angryfire:

3
Теми на форумците … / Re: Chemtrails
« -: Септември 20, 2023, 19:28:40 »
Днес целият ден се полива нон стоп. Видях на два пъти феномена - поливащ самолет, прекъсва следата напълно и след няколко километра започва отново. За съжаление и в двата случая ми пречеха сгради да направя панорамна снимка на следата с прекъсването. Ей това имаше днес

4
Теми на форумците … / Re: Chemtrails
« -: Септември 17, 2023, 17:00:48 »
Чакам пак "умни" въпроси. 
Заместих кавичките по смисъл и се получи: Чакам пак МАЛОумни въпроси. :)))
Ами така се получава, да. Некои индивиди не схващат намеци, наклонения, кавички и т.д. Те са като Нане когато отишъл за пръв път в Зоопарка. Гледа жирафа и клати глава - " Е, па нема такова животно !"  :i_sheepish:

5
Теми на форумците … / Re: Chemtrails
« -: Септември 14, 2023, 21:34:52 »
Сега много внимателно вижте снимки - 2,4,5 ! Това за полу-дебилите, които все не схващат, и не схващат,  кое било нормална следа и кое било "кемтрейлс". Ето , имате ги на фото и двете едновременно ! Оставен кемтрейлс, над който лети самолет и оставя нормална инверсионна следа.  :smokin: Чакам пак "умни" въпроси. :i_sheepish: :i_sheepish:

6
Теми на форумците … / Re: Chemtrails
« -: Септември 14, 2023, 21:29:39 »
От няколко дена съм в БГ. До вчера само слънчево и ясно небе. Днес внезапно следи в изобилие , днес над Пловдив -

7
Теми на форумците … / Re: Chemtrails
« -: Септември 09, 2023, 20:03:19 »
Поиграх си малко със статистиката за самолетите, които НЕ СА ПОЛИВАЛИ кемтрейлс, когато съм ги идентифицирал. Нещо като статистика на "чистите" самолети, по-точно чистите авиокомпани. Получи се изненадващ резултат, който се размина с първоначалните ми очаквания. Имал съм предубеждения, които не се оправдават. Касаят германците с Луфтханза и дъщерната Еуроуингс , от които имам най-много идентифицирани самолети. Те се оказват НАЙ-ЧИСТИТЕ ! Ако направим коефициент - числителят е броя на самолети на една компания които НЕ поливат , а знаменателят е броя на самолетите от същата компания, които са хванати да пускат кемтрейлс, то колкото по-висок е коефициента - толкова "по-чиста" е съответната компания. И така, резултатите - 1-Луфтханза -"безкрайно чиста" - нито един поливащ самолет /7 идентифицирани/. Също "безкрайно чисти" са Емирати и Лаудаер , но с по-малко самолети. 4-Еуроингс "коефициент" 8   5,6- Ерфранс и Ибериа -коефициент 4  7-Изиджет 2,5 8-Кондор 2  9-Райънер 1,75  10-Сингапуреърлайнз  1,5 ..... Най-мръсна се оказва TUI с  0,25 , мръсни са също Норвежиън и Бритишеруейз.

8
Теми на форумците … / Re: Chemtrails
« -: Септември 09, 2023, 19:22:24 »
Цитат
та обясни мукта на невежата
Нищо няма да ти обяснявам. Твоите включвания по темата целят само дървено философско заяждане. Не внасяш нищо, деструкт. Можеше просто да кажеш - "виждал съм следи над океана" . Хубу, виждал си. Като си виждал - заснел ли си ги ? Тцъ. Така че си голословен. Аз не съм виждал. За сметка на това в темата съм давал и давам КЕМТРЕЙЛСИ - снимам и пак снимам. Това за кьоравите дето все нищо не виждат... Как да отличаваш едните следи от другите , по-горе се дискутира въпроса, няма дефиниция от СЗО или от ИКАО.

9
Теми на форумците … / Re: Chemtrails
« -: Септември 06, 2023, 23:23:02 »
Това е от завчера , понеделник  https://streamable.com/0coqep  ,  https://streamable.com/b3i8sr

10
Теми на форумците … / Re: Chemtrails
« -: Септември 06, 2023, 23:20:54 »
Не знам дали поливат и с какво.
Знам само че в дните когато дирите остават с часове летят и други самолети, по същите кородори и конденза изчезва на вероятно километър след тях - няколко секунди.
Това съм го наблюдавал многократно.
Разбира се, това се каза по-горе многократно. По едно и също време едни самолети оставят СЛЕДИ , ОГРОМНИ ! А други къс конденз, някои дори летят без следи, а близо до тях други поливат ! Това е факт. Не всички са в "програмата" , би било безумно скъпо като изпълнение. Моето малко наблюдение дава приблизително 1/4 от летящите поливат, тук над североизточна Франция. Наблюдавайте , записвайте, интересно е над други зони над Европа какъв е процента ? ...

11
Теми на форумците … / Re: Chemtrails
« -: Септември 06, 2023, 22:53:41 »
Къде пък на БГ сте видели витлови самолети. Аз съм летял последните години няколко пъти между острови на АТР. В БГ няма редовни линии на витлови, говорите си само вятър да става. Дарт Вейдър е отговорил по същество. Витлата не оставят следи, разпръскват потока, загряват незначително. При снижаване се влиза в по-топли слоеве. Нормалният кондез изчезва. Разпръскването на кемтрейлс е безпредметно. Затова няма нито конденз, нито следи. Защо при една и съща височина следите се появяват, после прекъсват ? Това е добър въпрос , по-горе беше коментиран. Вероятно има агломерации, които трябва да се "полеят" , и други зони където не е планирано. Виждал съм го многократно, снимано е. Ейсблок също го коментира. Как го правят технически от самия самолет ? Не зная. Възможно е да сменят горивният поток от един резервоар към друг. Големите самолети имат такава възможност, прави се с помпи за уравновесяване на теглото...Над океана заливали с конденз ??  :nuts: Чуваш ли се какво говориш ? За да твърдиш такова нещо , трябва да си бил в открития океан на морската повърхност , да имаш поглед отдолу нагоре ! Да не си от търговския флот ! НЕ ПОЛИВАТ НАД ОКЕАНА ! Досега съм летял сигур 25-30 пъти, повечето път нощни полети. Когато съм летял денем никога не съм виждал следи в небето, оставени от други лайнери... За малките самолети , какво се има предвид ? Бизнесджетове ? Аз поглеждам в наблюдението си, нямам локализирани бизнесджетове. Те по принцип летят крейсерски височини на и над тези на гражданските /11-13 000 м/ С тяхните размери са абсолютно невидими от земята , дали могат да оставят кемтрейлс ? Ами сигурно могат, ако учавстват в "програмата". Нищо не им пречи, ако приемем най-вероятната хипотеза , че се полива чрез добавки към керосина.

12
Теми на форумците … / Re: Chemtrails
« -: Септември 01, 2023, 14:03:20 »
Цитат
понеже Радев бе обявил че ще се занимае с хим-следите още преди или по първото си избиране, ще е добре да му пратиш този материал. Не, че нещо очаквам да направи, но поне ти да си оправдаеш труда и да видиш реакцията...
То хубуу ама материала не е за Радев , ами за Макрон. Пък в него нямам доверие... :nuts:

13
Теми на форумците … / Re: Chemtrails
« -: Септември 01, 2023, 13:21:55 »
И къде е твоята дефиниция за кемтрейлс ? Аз ясно и откровено написах "МОЯТА дефиниция".  Аз нямам научни изследвания и предишни наблюдения на които да стъпя , нямам референти. Смятам че съм "пионер" по темата. Следователно съм открит за всякакви идеи, но не дървено философски, а стъпили върху емпирика ! Кажи ТИ какво си наблюдавал и как трябва да се дефинира "кемтрейл" , как да я отграничим от нормална инверсионна следа ? Феноменът е факт - очеизваден !!! Документиран с безброй фотоси и видео ! Разбира се би било много по-добре да полетим до мястото ! Да минем с химически анализ пре току що изпусната следа , да вземем проба ! Да я пуснем на масспектрометрия и т.н. Но това е невъзможно за обикновения наблюдател. Това е по силите само на Държавите. Именно те отказват да признаят очеизвадното , така че сме принудени да работим с това което ни е по силите - очи, интернет , мобилни апликации. С други думи да започнем като неандерталците, да...липсата на релация с влажност, температура, хоризонтална и вертикална скорост на въздушните маси ... т.е. аз мога да изкажа хипотеза, че турболенцията се причинява от нееднородността / плътността на въздуха при "поливани" и "не поливани" участъци Ами липсват естествено , това е същият проблем , как да ти кажа в момента на наблюдение каква е температурата на 10 км. височина, каква е на 7км ? Влажността на въздуха ? И какви са теченията на въздуха на различни височини ? Не знам ! И няма как да знам.  Впрочем от трите неща според мен единственото важно - дали се формират следи и колко са големи е влажността на въздуха на съответната височина, и може би в известна степен темпераурата. Но на тези височини температурата е константно ниска , там атмосферата е силно разредена и винаги е нещо между минус 30 - минус 50  градуса, не мисля че това променя кой знае какво. Факт е че в един и същ момент , на еднакви височини, едни самолети оставят огромни следи (кемтрейлс) , а други не оставят почти никакви.

14
Теми на форумците … / Re: Chemtrails
« -: Септември 01, 2023, 07:48:36 »
Сериозно ... каква е визуалната разлика между инверсна среда и "поливане"? Защото разсейването и посоката зависят от теченията на тази височина. За да правя наблюдение трябва да знам какво набюдавам (и най-вече да ми бъде обяснено защо при "поливане" следите остават по-дълго).
Разликата съм я описал, по-горе в резултати съм дал моята дефиниция. За по-малко схватливите темата е изпълнена с фотоси на следи от поливане.

15
Теми на форумците … / Re: Chemtrails
« -: Август 31, 2023, 23:23:49 »
По отношение на Истанбул. Точката на наблюдение е на около 2400 км от града. Нормално е да не учавстват много самолети от Турция. Специално в групата на НЕполиващите следи самолети /89/ има няколко на "Pegasus''  и 1-2 на ТюркишЕр. Не поливат следи. Ето чудесен повод някой в България да повтори същото наблюдение. България е оживено въздушно кръстовище Запад-Изток, близо са огромните летища на Истанбул. Наблюдавайте ,споделете ! "Невинни" ли са турците ? Или просто не съм ги засякъл, защото са далеч от мен ? Всеки европеец който не е прикован на легло може да прави такова наблюдение. Отнема по няколко минути на ден, може да го правите с телефона в ръка докато сте пейката в парка, или отивате на работа /пеша/. 

16
Теми на форумците … / Re: Chemtrails
« -: Август 31, 2023, 23:15:12 »
Моля за сериозно и уважително отношение. Още в началото на темата декларирах че това не е тема за конспиративни лакардии, не че не ги обичам и не се изкушавам от тях. Това е сериозна тема за нещо което виждаме с очите си. Не скачайте от "А" - направо на "Я"  :t26115: Без депопулация и без рептили, за момента поне !  Please , si vous plait !

17
Теми на форумците … / Re: Chemtrails
« -: Август 31, 2023, 17:13:20 »
Авиокомпании чиито самолети поливат :                                   С по най-много /4/ - Райънеър и Туи. По 2 – Easyjet , Singapore Airlines . Самолети „поливачи” са дали още – Волотеа, Хелвециа, Кондор, Ерфранс , БритишЕр, КатарЕр, Джет 2, ФинЕр , Травел, УанЕр, Ибериа, Уизз , Кондор...

18
Теми на форумците … / Re: Chemtrails
« -: Август 31, 2023, 16:46:28 »
Резултати :                                                                                                     Наблюдаваните 113 дни са разделени на две групи. Такива в които са наблюдавани следи , и такива в които не е имало нито една следа – чисти дни. Критерий за кемтрейлс са следи в небето, които не се разсейват в рамките на 3-5 минути след преминаване на обекта който ги е оставил , а остават повече или по-малко дълго, а някои от тях „падат” към земната повърхност. И така статистиката – 68 от дните с наблюдения има следи в небето, от единични следи до масово поливане /нашарено небе/. Това прави 60 % от дните с наблюдения е имало кемтрейлс ! В някои дни е имало изобилие от следи /вижте по-горе в темата ми дифузните следи от 20.07.2023 , които съм снимал/. В други дни е имало изобилие от следи в определен момент от деня и липса на такива в друга част на деня. Такива са били някои от дните с „променлива облачност”.                                      Самолети :                                                                                        За периода от 113 дни с наблюдения на небето са наблюдавани от ТН и идентифицирани 121 прелитащи самолета. Средно по малко над 1 дневно. Има дни в които е наблюдавано само небето, има дни в които е наблюдавано небето и са идентифицирани повече от 1 самолет. Критерий за това е била достоверността на наблюдението и абсолютната сигурност на идентификация на самолета по апликацията. Т.е. когато е било съмнително кой е самолета, той не учавства в статистиката. Самолети са наблюдавани както в дните със следи, така и в „чистите” дни. Съответно втората група автоматично попълват числото на самолетите които не поливат следи. Статистиката със самолетите е следната. От наблюдаваните 121 самолета – 30 самолета /близо 25 %/ са поливали в момента на наблюдението !  89 самолета не са поливали следи. 2 самолета са оставени „или/или” , не е убедително дали поливат кемтрейлс или оставят нормалната за граждански авиолайнер следа. В по-нататъшни постове ще дам по-подробна разбивка на самолетите по типове, авиокомпании и особено по дестинации – отправни и крайни точки на полетите, тъй като това може да даде насоки от кои страни по-често излитат и летят самолетите, оставящи следи. Също така по-късно мога да дам разбивка по дати и дни от седмицата, кога по-често има следи. Но от прима виста от записките мога да кажа че абсолютно твърдо в съботни и неделни дни СЛЕДИ НЯМА. Изключенията са две-три съботи или недели за шесмесечния период. И съответно почти всички дни със следи /113 дни/ са дни от седмицата ! Това дава категоричен извод че наблюдаваният феномен кемтрейлс има антропогенен характер ! Той зависи от човешката дейност, хора „работят” по подготовката и осъществяването на полетите на самолетите които поливат ! В събота и неделя авиационният трафик е все така постоянен, но следи в небето почти няма ! От самолетите които са оставяли следи в момента на наблюдение, най-голям брой – 9 са излетелите от Германия. 7-от Обединеното Кралство. Останалите са от Испания, Португалия, Израел, Индия, Италия, Ирландия, Сингапур, Полша, Люксембург, Катар и Мароко. 1 излетял „поливач”има и от България /полет на WIZZ  самолет А321/ . Два от поливащите следи самолети са неидентифицирани, Flightradar ги показва, но не указва от къде са излетели и каква е дестинацията. По типове самолети – Най-поливащите са логично най-масовите граждански самолети, Боинг 737 различни верси /1/3 от поливачите/ , следвани от А 320 , А 321 , Боинг 787 и още 8 типа самолети, включително един обилно поливащ ИЛ 76 излетял от Германия и собственик африканска държава. Първи изводи. Фактът че най-много самолети поливачи са излетели от Германия и Обединеното Кралство не е изненада с оглед на местоположението на ТН. Все пак прави впечатление отсъствието на самолети-поливачи от такъв голям авиопревозвач и въздушен хъб като Турция. Нямам засечен турски самолет поливащ кемтрейлс ! Друг извод – поливат всички разпространени типове самолети, Ербъс и Боинг, тясно- и широко-фюзелажи. Има два поливача Ембреър , един Мицубиши RJ 1000. Почти всички от поливащите следи самолети са били на крейсерска височина, на някакъв междинен етап от полета си. Поливането на кемтрейлс не зависи от типа самолет , а зависи от локализацията на поливаното място , и на какъв етап е полета. Снижаващите за кацане /към Парижките летища/ по правило не поливат – ешелони 27 000 - 18 000  фута. По-късно ще дам и компаниите...Фактът че поливат всякакви типове самолети, включителнопо-малки като Ембреър, затвърждава убеждението че то не се прави от някакви подкрилни резервоари, или бутилки вътре в корпусите, а става с изхвърляне на добвки от изгореното гориво. В авиационния керосин слагат добавки и това става в делнични дни, най-много на немски и британски летища. Няма солидно обяснение на наблюдения, когато самолет започва да полива обилно в определена точка след като до преди миг не е поливал. Или пък започва поливане, и след минута спира. Единият отговор е че може би сменя ешелона и сменя тягата на двигателите, което навежда на доброкачествено обяснение. Другото обяснение е че над определени райони, предвидени за „поливане” , се превключва авиационното гориво на друг резервоар /пилотите могат да правят такива смени на резервоарите/ и участъкът се „обработва”. Тази хипотеза изисква разделно зареждане на самолетните резервоари и кооперация от пилотите, което признавам – е малко вероятно, без да е изключено напълно.

19
Теми на форумците … / Re: Chemtrails
« -: Август 31, 2023, 16:43:39 »
Цел и задачи :                                                                                        Целта на наблюдението е да предложи на интересуващите се някакво начално системно наблюдение на феномена. Да установи приблизителната му честота, време на поява, връзката с метеорологичната обстановка, връзката му с въздушния трафик, наличие или не на антропогенност /човешко дело ли е/ .  Да даде поле за въпроси, възможни причини за феномена и отражението му върху човешкото здраве. Цел на наблюдението е така също да подтикне други хора към подобен тип систематизирани наблюдения, тъй като очевидно статистическата тежест на наблюдението ще нарасне при по-дълъг период на наблюдение, от повече точки /в Европа/ и от наблюдатели с повече експертиза по метеорология, авиация, военно дело. /Уточнявам че собствената ми експертиза е любителска в метеорологията. Полупрофесионална във военното дело, офицер от запаса и минимално обучение по разпознаване на въздушни цели/ .
   Методология :                                                                                                       Основен инструментариум на наблюдението се явяват визуалното наблюдение на небето над ТН , интернет апликацията Flightradar 24, по която са правени описанията на самолетите – оставящи или не остяващи следи над ТН. Самолетите са наблюдавани в обърнат конус с точка долу ТН ,  нагоре към зенита с ъглово отклонение до между 30-45 градуса от зенита. Т.е. наблюдавани са прелитащи самолети близо над ТН които могат с абсолютна увереност да се идентифицират по Flightradar 24 и така да се определи типа на самолет, дестинацията, височината, компанията. Наблюдението дава минимална начална идея кои авиокомпании учавстват повече, и кои по-малко в ръсенето на следи.                                                 

20
Теми на форумците … / Re: Chemtrails
« -: Август 31, 2023, 16:40:19 »
Наблюдение следи  01.03 – 31.08 2023                                             Наблюдението обхваща период от 6 календарни месеца на 2023 – от първи март до тридесет и първи август , 184 дни. Всеки ден са провеждани минимум по едно наблюдение на небето, понякога по две или три. Едно сутришно и едно следобедно най-често. Дните според времето са разделени на четири типа време – слънчево , незначителна облачност , значителна (понякога променлива в рамките на деня) облачност , и изцяло облачни дни. По обясними причини облачните дни отпадат от наблюдението , както и малък брой дни , когато съм отсъствал от мястото на наблюдение. Така дните с наблюдение на небето стават 113 , или малко над 61 % от общия брой календарни дни. Точката на наблюдение е населено място в Северна Франция, регион Гранд Ест. Регионът има силен въздушен трафик на големи височини /9-13 км/ и средни височини /5-9 км/ . В непосредствена близост до точката на наблюдение /ТН/ няма летища, така че не са наблюдавани самолети в заход за кацане или след излитане. Те априори не представляват интерес за кемтрейлс тъй като в тези етапи на полета самолетите НЕ ПОЛИВАТ кемтрейлс.                                       

21
Теми на форумците … / Re: Chemtrails
« -: Август 31, 2023, 16:37:05 »
Днес е облачно, така че срокът изтече. ТРА ТА ТА ТА-а-а-а  :t26114:

22
Теми на форумците … / Re: Chemtrails
« -: Август 28, 2023, 22:53:22 »
Дисертация? :)))
О, не ! Много по-добро от дисертация, à but non lucratif ! Няма нищо по-ценно от безплатното удоволствие. Авиация, метеорология, военно дело, и най-малкото медицина. И пак повтарям от началото на темата си, това не е "теория на конспирациите", а ФАКТИТЕ НАД ГЛАВАТА НИ. Няма никакви сложни методики, апаратури, само наблюдение със собствените очи. Flight radar 24 , едно тефтерче и записване... Три дни още ! :)))

23
Теми на форумците … / Re: Chemtrails
« -: Август 27, 2023, 15:28:25 »
4 дни до финала на научното ми наблюдение на следите ! Включвайте обратното броене !  :m1924:

24
По света … / Re: Русия (Re: Russia)
« -: Август 27, 2023, 15:24:06 »
Цитат
Много по-здрави на Саня от Флорида и всички родолюбци избягали навън да могат свободно да плюят по родината си.
Случайно надниквам. Буратино , не падай до инфо-импотентността на Сектата. Саня е наш човек, на службите. Кинтите си прави на руските платформи Рутюб и проруския Телеграм. Нали не мислиш, че ако беше иноагент щяха да го оставят да е милионер от Рутюб ? Айде със здраве... Скоро в раздела "теми на форумци" ще публикувам научното си наблюдение. Добре дошли там  :smokin:

25
Последни статистики от Чили, една от най-ваксинираните страни в света  https://pbs.twimg.com/media/F3gGD2IX0AAQRlx?format=jpg&name=medium   Месец след месец - нарастваща смъртност ! :smokin:

26
Теми на форумците … / Re: Chemtrails
« -: Юли 20, 2023, 17:49:08 »
Правя анонс. Започнал съм проследяване на "феномена", нещо като научно изследване. Започнах го на 1-ви март, ако даде Господ смятам да го продължа 1 година. След 1-ви септември ще дам междинните резултати за 6 месеца и първи изводи. Правя стандартизирано ежедневно наблюдение на небето , минимум два пъти на ден. Отчитам /когато няма плътна облачност/ - има ли следи, или няма. Интензивност, някакви съпътстващи феномени /ще ги дам !!/ , самолети по Флайтрадар 24. Наблюдавам самолети в зенита и неголямо ъглово отклонение, които гарантирано съответстват на Флайтрадар-а. Следя поливат ли или летят чисто. Давам авиокомпанията, маршрута, типа на самолета. Има и други интересни детайли, всичко върша с мерак, системност и абсолютно обективно. Чакайте 1-ви септември ! :t26114:

27
Теми на форумците … / Re: Chemtrails
« -: Юли 20, 2023, 17:39:23 »
Чудовищно поливане днес. Както и последните дни разбира се... Дебели следи които се разстилат и падат директно върху нас.Вижда се разликата от нормалните купести облачета, времето е 25-26 градуса почти тихо.

28
Калинчо, ти си много тъпо парче !  :nuts: Ако ти трябва, пиши на лична да ти издам сертификат - "ТЪПО ПАРЧЕ" , като шеф на сервиз ще ти сложа и печат  :smokin:

29
По света … / Re: Франция
« -: Юли 14, 2023, 23:46:40 »
Кайле, честит 14 juillet prise de la Bastille !  :0005:  ...Секта, как е ? Паднаха ли на коча ... пардон ! Падна ли Франция под властта на магребските вандалите ?  В скайкодето имаше емоджи със среден пръст, имате го ! :nuts:

30
По света … / Re: Франция
« -: Юли 08, 2023, 20:17:31 »
Изобщо не разбрах да има метежи, въстания, проблеми.

Ще разбереш, скоро. ха ха
Как е , злите диванни всичко-знайковци и експерти? Цъфтите ли ? Или вече вързвате ? Докаде стигна рушенето на Францата /в главите ви/ ? А как мина визитата на губернатора ви Зеленски, колко от вас излезнаха да го приветстват ? А може би някой от сектата тук отиде да го освирка ? :smokin: Гледайте Францата, следете Францата, това е добре ... но най-вече учете турски. :nuts: Щото ще ви трябва , както и на децата, и на внуците ... Кайле привет триока  :0005:

31
... Ковивак - класическата ваксина от убити вируси.
...
Как може да има ваксина от убит вирус, който не съществува ?  :nuts: Очевидно за не-умността граници не съществуват. Руските т.н. "ваксини срещу ковид 19" са същата безумица и безсмислица както другите "ваксини срещу ковид 19", само дето не могат да достигнат вредността на месинджер РНК душегубките на Пфайзер и Модерна. Но е адски тъпо да се бодеш с алхимични бози, заджуркани от "атенюирани изолирани вируси SARS co v 2" /ковивак/ :nuts: , или пък течности обогатяващи сатанистката шефка на Роспотребнадзор Анна Попова/"епивак"/. Руските шарлатани са като невинни дечица, мелкие пижони, в сравнение с рогатите космати уроди отвъд водата. Но са си шарлатани. Не си инжектирайти глупости в телата.

32
Буратино, Анонимус, благодаря. Не мисля че съм се "завърнал". По-скоро случайно попаднах тук, и не се стърпях да спомена тая чужь К19 и вярващите в нея психари... Не изпитвам никаква липса от това форумно място, преди два месеца обясних мотивите си. Желая ви хубава 2023, много соматично и особено психично здраве  :thup:

33
Януари 2023 сме. Днес все още вярващите в съществуването на К19 са пълни, завършени, абсолютни олигофрени.   :smokin:

34
Драги съфорумци, след пет месеца присъствие в сий форум, установих че войнстващата простащина тук не ми е приятна. Участвах заради няколко форумци, чиито мнения ми се струваха интелигентни, интересни, макар и не винаги да сме на едно мнение. Бъч, Аменеменема (да ме извини ако съм му объркал ника), Нор и още няколко. В същото време една агресивна и доста фрустрирана група си позволяваше през всичкото това време да се заяжда на лична основа, да обижда, да спами и флуди под безучастното око на модераторите. По този проблем получих препоръка от модератор да поставя простаците на игнор, което на практика спазвах (не разбрах как работи функцията, но просто като им видя аватарите - нито чета, нито отговарям) . Това е една не-лоша препоръка, ако простаците са 1-2.  Ако станат половината от списващите обаче , форумното присъствие става нещо като разговор между глухи. И слалом между овчи барабонки. Намирам това за нелепо. Тъй като мога да живея спокойно и в баланс със себе си , без да кеся денонощно в някакъв интернетен форум, нямам графомански наклонности, реших да прекратя участието си тук. Може да минавам понякога за да хвърля по едно око на мненията на умните и възпитани колеги. Желая на всички Бог да дава здраве и ум.

35
Теми на форумците … / Re: Император Футбол
« -: Ноември 21, 2022, 10:18:39 »
Цитат
Добрата Стара Англия. От сумати време не е била толкова реален кандидат за титла.
  :i_laughing: :i_laughing: :i_laughing:

36
По света … / Re: Икономически войни
« -: Ноември 21, 2022, 10:15:17 »
Некаква  Елвира Сахипзадовна от близо 15 години вършее из руската икономика и не оставя камък връз камък, сатанистката му недна!
А Путин не знае за това или не може нищо да противопостави.
Някой вярва ли на подобна басня?!?
Много добре ! :well_done-1299: А сега си развий мислята, не спирай до тук !  :smokin:

37
По света … / Re: Русия (Re: Russia)
« -: Ноември 21, 2022, 10:10:57 »
Цитат
А случайно да ви е хрумвало, че договорняка може да е "да се нулира системата".Тоест да се изчистят дълговете. Едно ядрено бомбе и ще настане такава паника....
ОбяснИ се стотина пъти какъв е договорняка в Украйна. Но за много бавно сгряващите явно трябва 101 пъти... Нулирането чрез глобална ядрена катастрофа е неприемливо. Нито за "чичковците с пурите" , нито за техните надзиратели !  Планетата трябва да остане зелена, чиста, и приятна за бъдещите надземни обитатели. Алфа частиците и остатъчното гама лъчение вреди както на бозайниците, така и на влечугите. В момента наблюдаваме леко отстъпление от "острия вариант" за ресет на икономиките, изпълнителите са верни марксисти-ленинци и прилагат стратегията на Ленин - "Две крачки напред, една назад !".  Повелята на деня е регионализация на световните икономики, войната в Украйна служи точно за това. Създава се дългосрочна икономическа бариера между Европа и Русия. С нея англосаксите постигат две цели едновременно - скапват ЕС и извеждат от конкуренцията един от трите световни икономически стълба. Изолират Русия и й показват колко й е силата и къде й е мястото ( въпреки нюковете ) . Очертават линията по Хънтигтон. За нас, българите, тя е неестествено изместена на изток, нормално би трябвало да е поне на сръбско-хърватската граница... Но за това не сме виновни ние, въпреки отвратителните колониални наместници, които имаме. Линиите са предрешени по-високо от нашето желание.

38
По света … / Re: Русия (Re: Russia)
« -: Ноември 21, 2022, 08:42:58 »
Депутат от Държавната дума анонсира - "Русия трябва да е готова за сериозна отбрана на ... Крим"  https://rusvesna.su/news/1669011149  Това го пише ортодоксален пропутински сайт, Русвесна-та. Да не помислите че става въпрос за укропропаганда, или петата колона в Русия. Договорняков-ците в Кремъл бавно-бавно подгряват руснаците за поредното предателство. Въпреки 250 000 мобилизирани ! Вместо да атакуват Киев, ще бранят ... Крим  :piss!:

39
По света … / Re: Икономически войни
« -: Ноември 20, 2022, 23:35:51 »
Разбирам че си Never Gonna Give Up. Но само с плюене не става. И аде остави какъв "се барам", който трябва го е оценил. Дай да не се нападаме на лична основа, казах ти - не знаеш кой съм. Запази бон тона и лека нощ !

40
По света … / Re: Икономически войни
« -: Ноември 20, 2022, 22:51:19 »
Кептън, недей коментирай мен. Коментирай Боглаев , ако се изгледал материала. Щото ако не си го изгледал, а го отричаш - това е съвсем позицията на щрауса и къде си слага главата, та да не се стресира... И пак обръщам внимание - и "Рубеж" и Боглаев не са "антипутинска опозиция", заемат патриотични позиции и са определено леви като възгледи.

41
Теми на форумците … / Re: Император Футбол
« -: Ноември 20, 2022, 21:41:25 »
Цитат
дори по-слаби и от нас.
Това е вече прекалено ! Невъзможно е...  :smokin:

42
По света … / Re: Русия (Re: Russia)
« -: Ноември 20, 2022, 21:37:19 »
Цитат
съществата на Кайли.
Ако Кайли все още не е отворила специализирана рептилска тема и проч. демони, това е само заради доброто й възпитание, да не ви претоварва ментално и да не ви стресира прекомерно. Иначе такава тема е вопиющо необходима. Ако открие, ще й бъда първи подписчик  :t0301:

43
По света … / Re: Икономически войни
« -: Ноември 20, 2022, 21:29:10 »
Доколкото разбирам идеята на тази тема е да се говори за икономики, а не за готвене. Ето интересен линк за икономическата война срещу Русия, която се води вътре в самата Русия. И кой я води - ЦБР ! Центр Банк России с култовата глобалистка-сатанистка начело Елвира Сахипзадовна Набиулина, същата коя изкара в чуждите трезори 300 млрд. руски златни запаси... Но тук https://www.youtube.com/watch?v=ZFSCv-OiRaI Боглаев добре обяснява как Набиулина задушава руската индустрия и унищожава точно бизнеса на отраслите с висока добавена стойност /машиностроене/ ! РЦБ налага на търговските банки в Русия ограничения в кредитирането точно на тези отрасли, където се произвежда продукция с висока добавена стойност ! Това е невероятна наглост и в пълно противоречие с прокламираната от Кремъл икономическа политика и стремеж към "импортозамещение" . Съвсем основателно Боглаев предлага РЦБ да бъде обявена, както е според руските закони, за "агент на чуждестранни интереси и влияние"  :piss!: Само за миналата 2021 г. "благодарение" на вражеската спрямо Русия политика на ЦБР - от реалната икономика на Русия са "извадени" 1 600 000 000 /1,6 трилиона/ рубли. Пари което вместо да въртят руския бизнес, са отишли в трезорите на Герман Греф и останалите руски банкери... Колко ли се е влошило положението последните 10 месеца ? Скоро ще разберем. Впрочем - това , както се разбира от Боглаев , е трайна политика на РЦБ - да се спъва руската индустрия, да се "охлажда" - ако постигне темпове на развитие по-високи от 1,5 -2 % на година, и това е съвсем официално представяно на икономическите форуми в Русия като постоянна икономическа политика. Кремъл ??? Тишина. Елвира Набиулина е ънтъчибъл /вместо отдавна да е обесена/ , дори беше преизбрана като директор на Центрбанк и по случай това си преизбиране ... поздравена от президента В.Путин. :smokin: Факти !

44
По света … / Re: Русия (Re: Russia)
« -: Ноември 20, 2022, 20:41:50 »
Мукта, почваш да газиш в територията на Кайли за другомерните властелини.
Алиса с нейната ДД отдавна я тръшна.
Сакън. Ний с Кайле се допълваме мисловно като инг и янг ! Говорим едни и същи неща , но гледната ни точка е от различни ъгли, и вие мое си помислите че говорим различни работи, ама не е. :smokin: Аз Кайлинка съм я упълномощил да отговаря даже от мое име. Ако тя не отговори, значи съм се изразил пределно изчерпателно . Кайле  :0005:

45
По света … / Re: Русия (Re: Russia)
« -: Ноември 20, 2022, 20:24:44 »
Вярва се в Бог. На Русия се надяваме, като българи, и с историческа памет. За съжаление - на днешното политическо ръководство на Русия не можем да се надяваме, защо то не защитава дори интересите на самите руснаци. Камо ли да мисли за българите, нашата страна е обявена за "неприятелска"... Тъй като тука се коментира и мисли само в една посока, уишфулска, без критично възприемане на фактите / а те наистина са много неприятни и подтискащи за "вярата", но са факти !/ , пак ви давам линк за размисъл, който очевидн никой не е гледал преди седмица. https://www.youtube.com/watch?v=qTJIvChvzGU Това е коментар не на "опозиционер" , а днешен руски икономист, мениджер, висококомпетентен специалист. Имам доверие в компетентни мнения на хора от самата Русия, а не на заклинания извън Русия от диванни "експерти". Не са добре нещата в Русия, и това което виждаме във войната-цирк, е отражение на проблемите в Русия. Както на едно друго място казва самият Боглаев, руският народ е само "разходен материал" в огромен глобален проект, чиито сценаристи са извън Русия. Путин и обкръжението му са само изпълнители на този проект.

46
Теми на форумците … / Re: Император Футбол
« -: Ноември 20, 2022, 19:15:55 »
Приятен футбол на откриването. Еквадор цъкат много интелигентно. Личи си класата на играч като Валенсия, играещ в класно първенство като турското. Това липсва на катарците.

47
По света … / Re: Русия (Re: Russia)
« -: Ноември 20, 2022, 15:59:56 »
И какво ще спечели Русия от това? Европа ѝ е основният платежоспособен клиент на суровини. Ако Европа се срине икономически, Русия или ще се срути с нея, или ще трябва да стане суровинен придатък на Китай.
Разбира се. Точно така е. Но това касае Русия, очевидно не касае Путин /или това което се крие зад него/.

48
По света … / Re: Русия (Re: Russia)
« -: Ноември 20, 2022, 15:57:45 »
Цитат
Русия само губи от икономическия срив на Европа
Разбира се че губи, РУСИЯ ГУБИ ! Путин очевидно печели.

49
По света … / Re: Русия (Re: Russia)
« -: Ноември 20, 2022, 14:58:43 »
Докато САЩ и Русия работят тогедер за икономическото скапване на Европа , под одобрителните погледи на китайците, ето какво се случва на "фронта"  https://www.youtube.com/watch?v=EktPkCRN-tQ  . По брега на Днепър укрите оставят прикритие от теробороната. Явно там "фронтът" преминава във ваканция, и от двете страни. Частите на ВСУ се прехвърлят към Донбас и конкретно в райна Бахмут-Северск, където и без това руснаците бяха запецнали. Очертават се идеални условия за затягане на военните действия, сключване на примирие - нестабилно и волатилно... Палестинизация в Европа ! Дефинитивно прекъсване на икономическите връзки ЕС-Русия ! Необратима деиндустриализация на Европа ! Отпадане на ЕС като икономически конкурент както на САЩ, така и на Китай ! В тази мерзка / за нас , всички / задача , рамо до рамо "работят" както продажните на САЩ брюкселски зелки, така и Путин. Разходен материял ? Глупаците укри , наивните руснаци над 50 - доброволци на фронта, всички останали балами от публиката, които чакат побед за Русия на бойното поле.

50
По света … / Re: Русия (Re: Russia)
« -: Ноември 18, 2022, 21:03:19 »
Да цитирам Кептъна, тая тема е обърната на трътка 😀 Толкова глупости на тон последните страници ! И офтопици явно на не кои другаре е разрешено…🐑 Уважаемите модератори  , Що не я заключите временно ?

51
По света … / Re: Русия (Re: Russia)
« -: Ноември 18, 2022, 05:43:42 »
Няма начин да се знае, само да се подозира.

Пак стигаме до същото: обясняваме всеки руски провал с "договорка", или подозираме, че е "договорка", но не можем да кажем какво точно е договорено. Евакуацията на Херсон била договорена. ОК, нека е договорена, но сама по себе си е безсмислена за договаряне ако не е част от по-голяма договорка. Каква? Русия анексира (на хартия) четири украински области. Съдбата на тези области може евентуално да е обект на договорки, а не изтеглянето от Херсон или някое събитие на фронта. Войната все някога трябва да свърши. Какъв край на войната са договорили?
Вот тебе ответа ! https://www.youtube.com/watch?v=qTJIvChvzGU

52
По света … / Re: Русия (Re: Russia)
« -: Ноември 18, 2022, 00:59:17 »
Цитат
Религиите са ако не полезни, то не са много вредни.
Лоши са догматиците/фанатиците ако поемат върховенство.
Те са лоши във всяка сфера.
С това съм напълно съгласен. :thup:  А това
Цитат
Католиците с платеното опрощаване на греховете, протестантите с тяхната презумпция за непогрешимост ни докараха до разпад на основните житейски опори - семейство, общност и ги замениха с единаци прегризващи си взаимно гърлата.
е безсмислица + изсмукано от пръстите твърдение. Първо - православен християнин съм, кръщаван съм в Калофер във времена , когато това е било полулегална работа. Възпитаван съм в дълбоко уважение към БПЦ, въпреки че единият ми родител беше БКП... Това за католицизма и католиците просто не е вярно. Не го пиша щото съм им адвокат, или икуменист. Просто ги познавам много добре. Живея в такава страна, посещавал съм почти цяла Латинска Америка, 1 процент от живота ми сигурно е минал в Испания и Иортугалия... Платените индулгенции при католиците са отменени преди половин хилядолетие, някъде в 16-ти век мисля. Днес носят смисъл само като форма на опрощаване на грехове и съпричастност. Такива форми има и в други клонове на на християнството, Руската ПЦ е приемала пари за опрощаване на грехове СЛЕД като католиците вече са отменили платените индулгенции. Така че това е една градска бг легенда, няма нищо общо с фактите.  В католическите страни именно църквата днес е опората за традиционните ценности /Франция с нейния лаицизъм не е най-добрия пример, но дори и при нас една солидна маса от хора в провинцията ходят редовно на меси, в които ако се заслушаш, им се проповядат елементарни и добри неща, общи благодетели за всички християни. Продължават да се сключват църковни бракове, кръщенета, техните причастия /батеми/ и т.н./. В Латинска Америка огромното мнозинство от хората или са вярващи католици или младите , без да прокламират набожност, се придържат към морал , семейство, деца...и това е от Католицизма, а не от филанкишията. Имате много превратна представа за хората в огромни страни като Бразилия, Аржентина, Мексико (само тия трите имат по-голямо население от ЕС) , масата от тях са кротки, работливи, отзивчиви , много приятелски настроени. Много солидарни /това за "вълците", амиго, е пълна глупост/ , способни в колективните усилия. Патриоти. Самоуважаващи се и отворени към модерността. Идете днес в Сау Пауло, Буенос Айрес, Мексико Сити , и ще видите че вече са ПРЕД НАС европейците в много отношения, а в същото време са запазили човечността си и една атмосфера, която леко напомня на у нас през 60-те и 70-те години на миналия век. Точно у нас в БГ /за Русия не искам да говоря/ днес най-често хората се държат по между си като вълк/вълк. Или минимум абсолютно калташки, лъжат се, мамят се, завличат се в пари, мошенничеството е издигнато в култ. Българската набожност е в огромната си част парвенющина. Показна набожност, псевдо-набожност ! Виждал съм в БГ да се палят свещи за "успех в бизнеса" , което просто не го коментирам. На 20 км от Пловдив са нашите католици. Идете в РакУвски, Стряма... ще видите че дори на фона на общата БГ разруха, в тези селища има поне една идея повече чистота, подреденост, благоустройство. А как си поддържат църквите, да не говорим. Тъжно е да минеш през БГ село с черквица пред рухване, и после през католишко селище със сияеща катедрала. И не е само до парите... Така че анти-католическите филипики днес са извън времето и пространството. Оставете ги за Иван Асен Втори и победата при Клокотница.

53
По света … / Re: Русия (Re: Russia)
« -: Ноември 17, 2022, 16:46:55 »
Цитат
Францата ще е от тези, дето ще ги връщат в средновековието
Quelle belle perspective !  :0005: Тогава ще имам две възможности, или ще си добавя едно "маркиз" отпреде - Маркиз дьо Мукт ! Или депримиран от Средновековието, ще се втурна с тълпата от хиляди желаещи да се завърнат в Русия руснаци, ибо живеещи във Францата, да се доберем до Модерността ! До бъдещето и новото ! :i_laughing:

54
Теми на форумците … / Re: Император Футбол
« -: Ноември 17, 2022, 15:47:58 »
Цитат
преди точно 29 години Господ беше българин и Костадинов беше неговия пророк!
Това събите постепенно се превръща в нещо като Победата при Ахелой - имало е такава Победа ! Но почти няма живи свидетели...  :t2626:

55
По света … / Re: Русия (Re: Russia)
« -: Ноември 17, 2022, 15:38:31 »
Цитат
Никога не съм обяснявал „всеки руски провал“ с договорняк, но че договорняк има не виждам как може да се отрече. Дори поклонниците на Путин взеха да говорят за „договаряне“, ама то било някак си положително, направо успех на Путин. Е не е договаряне, договорняк е – точно каквото значи думата.
Например предаването на Херсон е чист резултат от този договорняк, видно е без усилие. И предателството от 29 март е същото, и какво ли не още. Всичко в поведението на руските военни и руската държава е нелогично, ако не се разбере, че е следствие от договорняк. Чак толкова некадърна не може да бъде никоя армия, никоя държава! Военните знаят, какво трябваше да бъде атакувано и разрушавано от самото начало – но не го правят. Знаят, че трябва да има диверсионни действия в тила на врага – но няма никакви, нула! Знаят, че трябва да създават и организират свои поддръжници в тила – но нищо подобно няма.
:well_done-1299: И последната новина - арбитражният съд приел че указа на Путин за плащания в рубли бил законен  :eyes: :nuts: :eyes: Ай стига бе ! Само до преди няколко седмици плащането в рубли беше абсолютно незаконно ! Пък имаше викове и крясъци от Брюксел /филиал на Вашингтон/ , заплахи , призиви да не се плаща в рубли , и още нещо ! До преди десетина дена всеки час се повтаряше "ТАВАН НА ЦЕНИТЕ" за руските въглеводороди (абсурдно смешно разбира се) , и се повтаряше до изнемога...и кво стана ? Гледайте бе ! Включете мозъците си ! Пред очите ви се разиграва уникален цирков спектакъл ! Путин внезапно за публиката сдаде Херсон и Деснобрежието ... и веднагически от медиите изчезна балалайкването за "таван на цените" ! И се появи невероятната до скоро новина че Указът на Путин за плащането в рублиси билнапълно законен ! А бай дъ уей , Байдън нахока зеления клоун да не лъже чии са ракетите, паднали в Полша ! В рамките на няколко дни се взема такъв остър завой, че публиката направо изхвърча от влакчето   Не хвърчите ли ?  :i_laughing:

56
На стената ми във фейКа минават редовно реклами на СЗО, призоваваща едни или други групи да се двойноваксат - бустер и антивирусна. Има 3-4 пъти повече лайкнали отколкото сърдити, а отдолу рой глупаци, хвалещи се как току що са си получили и двете.
Това е чудесно ! Горещо одобрявам 👍 Създал се е механизъм на “самоочистване” на идиотите ! Те сами, и доброволно. Ето че констатираме вече първата позитивна последица от ЛЪЖАТА 19, —- 🧹

57
По света … / Re: Русия (Re: Russia)
« -: Ноември 16, 2022, 16:59:09 »
Айде ся не се излагай. Аз не съм Путин, или Песков, или Наришкин... Да не им вися на главите да знам "точно какво са договорили" , детайлите не зная. В хода на войната някои неща стават ясни , други още не. Също така обясних че има и НЕдоговорени детайли, които могат да се решат в едната или другата посока, според бойното поле. Там американците не си дават зор изразена в кръв , или извънредни паре за укронацитата. Просто натискат определени копчета в ... Кремъл, и работите се получават. И това е договорняк. Влез в който искаш руски форум и ще прочетеш че вече половината руснаци мислят и разсъждават така. Един път започнал договорнякът , ще завърши като договорняк ! Каквото и да получим като изход от войната, няма да бъде "решено на бойното поле", както тъпо дрънкаше Борел , а ще бъде решено между Москва и Вашингтон. Под егидата на СИЛИТЕ , коитостоят и над Москва , и над Вашингтон. Тук - емотикон с Дявол. :piss!:

58
По света … / Re: Русия (Re: Russia)
« -: Ноември 16, 2022, 16:42:51 »
Айде още един мина от наще !
Цитат
Очевидно САЩ и Русия са постигнали някакви договорености, за подялбата на света и мястото на Русия в новия световен ред - това, за което и се провежда СВО
  :0005: - Welcome To The Club ! :nuts:

59
По света … / Re: Русия (Re: Russia)
« -: Ноември 16, 2022, 16:36:34 »
За да не се караме и да си създаваме проблеми, аз бих предложил на договорнячковчетата, да формулират поне какво разбират под "договорняк". Те тук са 3-4-5, ше се разберат. И понеже се получава така, че руснаците отстъпят - договорняк, осерат се нещо - договорняк, укрите бягат - договорняк, това се удари-договорняк, онова не се удари - договорняк, а нека не приличате на вица за партизаните, стражарите и кой превзел гората всеки ден, щото тогава е резонен въпроса що не идва горския.
Формулирайте що е договорняк и явно това ще е нещо като свърши войната - нали трябва да е окончателен договорняка?
Може и опции да посочите - 404 за укрите от тук до тук, за руснаците - също, бе квото си искате, но да е ясно.
От ена страна - може да се окаже, че и другите са съгласни вашето твърдение да се нарича "договорняк", а то да не е според останалите.
От друга - всеки ще си носи отговорността след като свърши тая война, а тя все някога ще свърши.
Които не вярват в това - също, но и вие - също.
Щото до сега сте изуйгащи.
Обявявате квото си искате за квото си искате.
Не става така!
Ти гледам , драги, си постоянен интелектуален готованин ! Кибик-критик и чакаш , някойна готово да ти сдъвче фактите, да ти направи изводите, да ти посочи симулации и вероятности... И ти само сидиш като гладно пиле в гнезденце, и майка и татко ти нодят храница в човчето , и те хранят на готово... Нъц ! Тука ти е форум за интелектуални баталии и СОБСТВЕНИ МИСЛИ по въпросите. Всеки си има гугле/яндекс, като иска да се образова , да ходии да се образова ! Форумите не са вечерни училища. Линковете могат да довнасят аргументации, но който само поства чаршафи, значи няма собствено континю в главъта. Аз такива дето само копипастват съм ги дал на игнор... Така че дефиниции що е "договорка" няма да ти даваме. Българче си , владееш езика, сам се сетИ що е договорка   :t26114:  Понеже държа на първопроходството си по термина с "договорняк" -а в сий форум, припомням. До момента 9 месеца война имаме безброй доказателства, че тази война е режесирана и договорена война. И нито едно доказателство, че руската страна воюва както трябва , и както може. И понеже ден след ден договорнякът се потвърждава  на терена, можеш да кажеш едно "мерси" на Муктата, а не да сучеш празни приказки за дефиниции и т.д...

60
Цитат
Противоепидемичните мерки в страната отпадат от четвъртък - 17 ноември. Това научи DarikNews.bg от Здравното министерство.
Сега трябва да се въведат противо-психотични мерки . Диспансеризация на ковид-идиотите и тяхната ресоциализация сред нормалните хора... Обаче няма да стане по комерсиални причини. ЛЪЖАТА К19 е мъртва, но търговската ниша от идиоти - масконосачи, вакс-дебили, търкачи на гелове, хипохондрици пиещи антивирусни, и проч. форми на мизофобия, ще носи трайни печалби на тарикатите още дълго време.

Страници: [1] 2 3 4 5 6 ... 12