За живота, вселената и всичко останало … > Recycle Bin …
Re: коронавирус - тема за коментари
Firmin:
--- Цитат на: паралелепипед в Декември 16, 2021, 23:27:52 ---офтопик
фирмин бе нагазил пак блатото и бе лепнал три поста чиста провокация.
Малко след това се усети, и изтри в постовете собствените си писаници,
оставяйки само цитатите от другите съфорумци.
тъй като тези три поста висяха безумно в темата ги проводих в кошчето.
Там може и да ги видите.
край на офтопика.
--- Край на цитат ---
Firmin:
--- Цитат на: паралелепипед в Декември 16, 2021, 23:27:52 ---офтопик
фирмин бе нагазил пак блатото и бе лепнал три поста чиста провокация.
Малко след това се усети, и изтри в постовете собствените си писаници,
оставяйки само цитатите от другите съфорумци.
тъй като тези три поста висяха безумно в темата ги проводих в кошчето.
Там може и да ги видите.
край на офтопика.
--- Край на цитат ---
Слушай, Ръбестия, предупредих те да си вършиш работата без да ръсиш епитети. Напълно сериозен съм. Очевидно е, че си заел позицията на модератор, за да начешеш невротичния си комплекс. Това ти дава възможност последната дума винаги да е твоя, което ти е важно, види се. Създава ти измамното усещане, че владееш ситуацията, а и истината от последна инстанция. Никак не ми е на сърце да използваш модерацията за своя психотерапия, да си намаляваш тревожностното разстройство. А аз или друг тук да ти е макеварата.
Мисля, че следва да се оттеглиш от модерацията, защото абсолютно не се справяш. Непригоден си за модерация. Нямаш качествата, а вече и моралното право да си модератор. Никъде в правилата на форума няма термини "безумно" или "блато" или "писаници", например. Няма да ти търпя олигавената физиономия, когато се подмокряш от кеф, правораздавайки тържествуващо. Дори цената да е присъствието ми на този форум.
Асиметрията в правата на модератори-участници и просто участници във форума е търпима под условието на тяхната, на модераторите, порядъчност и добронамереност. Ти си изначално лишен и от двете.
паралелепипед:
--- Цитат на: Firmin в Декември 17, 2021, 09:03:54 ---Слушай, Ръбестия, предупредих те да си вършиш работата без да ръсиш епитети. Напълно сериозен съм. Очевидно е, че си заел позицията на модератор, за да начешеш невротичния си комплекс. Това ти дава възможност последната дума винаги да е твоя, което ти е важно, види се. Създава ти измамното усещане, че владееш ситуацията, а и истината от последна инстанция. Никак не ми е на сърце да използваш модерацията за своя психотерапия, да си намаляваш тревожностното разстройство. А аз или друг тук да ти е макеварата.
Мисля, че следва да се оттеглиш от модерацията, защото абсолютно не се справяш. Непригоден си за модерация. Нямаш качествата, а вече и моралното право да си модератор. Никъде в правилата на форума няма термини "безумно" или "блато" или "писаници", например. Няма да ти търпя олигавената физиономия, когато се подмокряш от кеф, правораздавайки тържествуващо. Дори цената да е присъствието ми на този форум.
Асиметрията в правата на модератори-участници и просто участници във форума е търпима под условието на тяхната, на модераторите, порядъчност и добронамереност. Ти си изначално лишен и от двете.
--- Край на цитат ---
да остане за протокола, че бързичко пак ще се прередактираш, като се усетиш какви си ги изцвъкал.
борец за свобода, разбираш ли. Ма само за неговата, останалите са длъжни да слушкат и да подскачат в такт....
Firmin:
Изцвъкал се е, драги, някой в комплексарския ти мозък. Аз нямам проблем с модерацията, а с теб - лично. Нямам спомен да съм оспорил или да не съм приел решения на Ной или на Принца, а по-рано и на Сержанта, когато модерираше. Но ти си ... особен случай. И не мисля да те търпя. :no!:
паралелепипед:
--- Цитат на: Firmin в Декември 17, 2021, 09:21:35 ---Изцвъкал се е, драги, някой в комплексарския ти мозък. Аз нямам проблем с модерацията, а с теб - лично. Нямам спомен да съм оспорил или да не съм приел решения на Ной или на Принца, а по-рано и на Сержанта, когато модерираше. Но ти си ... особен случай. И не мисля да те търпя. :no!:
--- Край на цитат ---
глей ся, за разлика от теб се чувствам реализиран в живота си и не ми е нужно да си избивам комплексите посредством елементарни манипулации във форуми.
ако не можеш да приемеш с теб да се държат така, както ти се държиш със останалите - твой проблем, както сполучливо сам отбелязваш.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия