За живота, вселената и всичко останало … > Recycle Bin …

Re: коронавирус - тема за коментари

<< < (2/11) > >>

Firmin:

--- Цитат на: паралелепипед в Декември 17, 2021, 09:26:31 ---ако не можеш да приемеш с теб да се държат така, както ти се държиш със останалите - твой проблем, както сполучливо сам отбелязваш.
--- Край на цитат ---

Аз мога. Те могат. Ти НЕ можеш. Не и в "мундира" и с правата на модератор. Имаш си и друга ипостас. Ползвай я. Нямам проблем с това. Имам проблем с модерацията ти.

cekyko:

--- Цитат на: Firmin в Декември 17, 2021, 09:47:38 ---Аз мога. Те могат. Ти НЕ можеш. Не и в "мундира" и с правата на модератор. Имаш си и друга ипостас. Ползвай я. Нямам проблем с това. Имам проблем с модерацията ти.

--- Край на цитат ---

това пък откъде накъде го измисли?
че аз трябва да отговарям на твоите претенции и щения, а ако не - да се разкарам оттук?

ти въобще усещаш ли се каква тънкообидна и свръхпретенциозна кокона се изкарваш сам?

Firmin:

--- Цитат на: cekyko в Декември 17, 2021, 10:01:16 ---че аз трябва да отговарям на твоите претенции и щения, а ако не - да се разкарам оттук?

--- Край на цитат ---

Това не е моя претенция или щение. И не искам да се разкараш оттук. Искам когато си секуко, да си секуко. Когато си паралелепипед, да си паралелепипед.

За мен това е естествено изискване. Знаеш, например, че аз съм (висш) държавен служител. Член на БСП. И, също така ... Firmin, тук. Но следвам ясно поставени граници (ограничения), които законът поставя. Нямам право на политически пристрастия при изпълнение на своята служба:

--- Quote (selected) ---Чл. 4. (1) Държавният служител при изпълнение на своята служба се ръководи от:
1. закона и законосъобразните актове на органите на държавната власт;
2. спазването и защитата на правата, законните интереси и свободите на гражданите;
3. интересите на държавата.
(2) Държавният служител при изпълнение на своята служба трябва да бъде политически неутрален.
--- Край на цитат ---

Прост и ясен модел. Би могъл да го вземеш "на въоръжение".  При това съвсем не изключва това:

--- Quote (selected) ---Чл. 42. (1) Държавният служител има право да членува в политически партии, доколкото не съществува забрана, установена в специален закон.
(2) При осъществяване на службата държавният служител не може да се ръководи и да защитава интересите и волята на политическата партия, в която членува.

--- Край на цитат ---

... при посочените условия. Просто е. Работи. Ако си порядъчен и добросъвестен.  ;)

cekyko:

--- Цитат на: Firmin в Декември 17, 2021, 10:10:51 ---
Това не е моя претенция или щение. И не искам да се разкараш оттук. Искам когато си секуко, да си секуко. Когато си паралелепипед, да си паралелепипед.

За мен това е естествено изискване. Знаеш, например, че аз съм (висш) държавен служител. Член на БСП. И, също така ... Firmin, тук. Но следвам ясно поставени граници (ограничения), които законът поставя. Нямам право на политически пристрастия при изпълнение на своята служба:

Прост и ясен модел. Би могъл да го вземеш "на въоръжение".  При това съвсем не изключва това:

... при посочените условия. Просто е. Работи. Ако си порядъчен и добросъвестен.  ;)

--- Край на цитат ---

работи.
докопал се е до държавна хранилка. получава заплата. от моите данъци. дължи нещо, поне уважение, на тези, които му пълнят гушката чрез данъците си.

тук администрацията не е на заплата. работи, дет вика Принца, заради идеята.
и всеки, дето не е помогнал ни най-малко смята, че има право да ме троли, да изисква от мен, да ми губи времето със спамене и да ми дири сметка за всяко мое действие....

е па от къв зор?

че и акъл да ми дава какво да съм бил правел, за да съм отговарял на претенциите му....

висш бил.... палячо....

cekyko:
и да, не си ми интересен.

ти си цъкаш от работното място и заплатката ти тече.
и си търсиш емоцийка, щот ти е скучно.
или си търсиш надмощие, щот явно те мачка всеки, дет не го мързи около теб.
не ме интересува каква точно ти е мотивацията, ама хич.

казвай си великото "затапване" и да сечем тоя моабет.
 щот не мога да ти отделям сега повече време

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия