Преглед на печата … > По света …

СВО

<< < (237/245) > >>

kаily:
ВС РФ до границы с Днепропетровской областью остался 1 км — передают РосСМИ

Aсол:

--- Цитат на: AnonimusBG в Април 26, 2025, 23:54:43 ---"Мы освободили Европу от фашизма, но они нам этого никогда не простят."
Жуков Георгий Константинович
Не зная истина ли е, но прилича.

--- Край на цитат ---

Притежавам мемоарите на Г. К. Жуков, някъде издание он 1968 година, не е в момента пред мен. Притежавам и тези на малшал Конев, с малко по-късна дата. Имам и в двете издания с  интересни препратките към тогавашна България/независимо от всичко тогава нещата са изпълнени с повече достойнство от настоящат кочина/. Изводът ми е, че от прасенцата в Кочината ще зависи дали ще се измъкнат. Забележите, че не казвам - как, а дали

buratinob:

--- Quote (selected) ---Германският министър на отбраната: Путин само печели време и не е готов на отстъпки
--- Край на цитат ---
https://www.dnevnik.bg/sviat/voinata_v_ukraina/2025/05/20/4784453_germanskiiat_ministur_na_otbranata_putin_samo_pecheli/
Днес ЕсЕс настъпи мотиката въведе санкциЙ за 17-ти път, вече подготвят документите за 18-ти, такова.
Путин губи по всички....
Обаче печели време в ущърб на Украйна...

kаily:
Американската банка JPMorgan изработи за своите клиенти аналитична справка за това как ще приключи СВО. Всеки един от вероятните сценарии включва поражение за Киев.

kаily:
🇩🇪🇺🇦Мерц заявил, что Берлин больше не ограничивает дальнобойность поставляемого Киеву оружия.
.............................................................
"Больше не существует каких бы то ни было ограничений на дальнобойность оружия, которое было поставлено на Украину, — ни со стороны британцев, ни со стороны французов, ни с нашей стороны. Со стороны американцев также нет".
.............................................................
Bloomberg✅

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия