Преглед на печата … > По света …
Нещо за научните изследвания
ddantgwyn:
--- Цитат на: Пешо в Октомври 12, 2018, 23:28:06 ---
--- Цитат на: ddantgwyn в Октомври 12, 2018, 19:56:38 ---
--- Цитат на: Пешо в Октомври 12, 2018, 19:07:22 ---Целият материал тук - http://glasove.com/categories/na-fokus/news/nauchniyat-skandal-na-godinata-ucheni-pishat-falshivi-izsledvaniya-za-da-razoblichat-psevdo-naukata
--- Край на цитат ---
Нали не си забравил, че може да редактираш вече пуснат коментар. Даже ако го направиш в рамките на 90 секунди, няма да се отбележи, че е променян.
--- Край на цитат ---
Ми аз го промених... :happy-3336: :happy-3336:
--- Край на цитат ---
Имам предвид, че можеше да добавиш забравената връзка в него, а не в нов коментар 8)
--- Quote (selected) ---За СЦБ-то - не знам от таблета не виждам призраци :sad-3311:
--- Край на цитат ---
Засега се скатава, но няма да пропусне да се обади (imho).
kаily:
--- Quote (selected) ---Та изводът беше че отнемайки от енергията на вятъра и забавяйки движението на атлантическите циклони водят до засушаване .
--- Край на цитат ---
Е за това ми е думата, науката днес така, утре онака наобратно.
Трябва да си много фанатичен да ѝ вярваш един два пъти като ти направи подобен номер.
--- Quote (selected) ---кайли, тва нарочно ли го правиш?
--- Край на цитат ---
Ми не, въртях няколко пъти текста през различни сайзове, един път много големи, един път много малки... сега го направих по твоя начин и мерси за ноу хауто.
onzi:
--- Quote (selected) ---сега го направих по твоя начин
--- Край на цитат ---
браво! :aplause: сега и оня невъзможен ситнеж оправи, дето имаше сайз два пиксела - шък, пардон цък :bigok:
kаily:
Е нали го оправих?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия