Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Януари 26, 2022, 21:41:20

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Maximus II

Страници: [1] 2 3 4 5 6 ... 79
1
Правителството на Франция планира, голямата част от тока произведен от АЕЦ да се продава на регулирания пазар, където е по-евтин.

Значи Франция може, ние  - не. Брей да се невиди!

Тукашните кожодери ни лъжат, като дърти брадати мангали, че не можело, не било пазарно, ще ни се карат от Брюксел!


2
БХК и "Отворено общество" подадоха жалби срещу държавата заради слабото ваксиниране.


Цитат
Две жалби са заведени в Софийския районен съд и Европейския комитет за социални права /ЕКСП/, които ще търсят отговорност от държавата за "слабото ваксиниране на най-уязвимите граждани от COVID-19", съобщиха от Българския Хелзинкски комитет.
Тя, работата е ясна!

3
Новините от деня … / Re: А сега накъде...
« -: Януари 25, 2022, 15:59:12 »
Не е вярно, че огромната част от българите са русофили, просто не са русофоби, защото сме със някакъв здрав скептичен ген, има го и у другите народи, но на запад изглежда, че по-лесно се промиват мозъци. Например германците гласуващи за зелените, които ще ни докарат до студ и безработица.


4
Новините от деня … / Re: А сега накъде...
« -: Януари 25, 2022, 14:48:06 »
Заради визитата на Ковачевски БНТ, не излъчи филма „Само защото бяха българи...“ на Милена Милотинова за обезбългаряването на Вардарска Македония.

"Януари 1945. Македонската Кървава Коледа – масови преследвания и разстрели и скалъпени процеси срещу хора с българско самосъзнание, масова смяна на имена, немалка част от които – посмъртно... "

А точно сега беше моментът, но новите нали са против мафията, корупцията, за прозрачност... за това ще да е било.


5
По света … / Re: Russia
« -: Януари 25, 2022, 14:40:27 »
толкоз ли няма умни хора, дето са наясно, че Русия и Украйна не могат една без друга, като сиамски близнаци са.
Именно за това! :)

6
По света … / Re: Russia
« -: Януари 25, 2022, 08:46:01 »
Слушам трима "ястреби", всъщност обикновени врабчета на американска хранилка,  Шаламанов, Керенетчиев, Стефанов.   Твърдят че Русия първа започнала, а кой направи преврата в Украйна и сложи там американски марионетки? В Украйна има американски военни, от 2014 г.

САЩ си изнасят ентропията навън, Байдън нарече журналист на Фокс, "тъп кучи син", за въпрос за рекордната инфлация в САЩ. 

7
Така тепърва ще обясняват пика на смърт от ОКС, със запуснати случаи, заради страх от ковид, старателно ще избягват всеки намек за връзка между ваксина и ОКС. ОКС - остър коронарен синдром.

8
Не съм ровил, но това се натрапва на хората отдавна, пробутват се реклами от типа:
Теорията за новото съзнание, а именно, че  децата, родени с тройна и четворна ДНК спирала, би трябвало да са много по-сетивни. Това от своя страна щяло да помогне на човечеството да осъществи контакти с извънземни цивилизации,

Нови терапии, ново съзнание, нова сетивност, просветление... ерата на Водолея, не са от сега мизантропските идеологии.

"Ерата на Водолея" е религията на нашите комунистически перестройчици от края на 70-те и 80-те години, под знамето на Людмила Живкова, която изповядваше сатанизма на Рьорих и Блаватска.

9
Shocking Prediction From 2013 Anthony Patch Interview

Да Кайли, ама стадото си мисли, че това са "конспирации" на "Копейкин". И за това гласуват за млади юпита - крадци.

"Преди няколко години официално бе признат първият случай на дете с три нишки на ДНК. За съжаление детето се родило сляпо и с тежки увреждания. Наскоро едно проучване проведено в Кембридж разгледа предположението, че е възможно наличието и на 4 нишки ДНК (четворна спирала). Някои учени дори смятат, че човешкото тяло има потенциал да развие до 12 нишки ДНК.
Има голяма група генетици, които смятат, че хората преживяват голям еволюционен напредък, тъй като нашето ДНК се променя по-бързо от нормалното."

Не се променя ДНК, променят я, правят си зловещи експерименти с човечеството. Сатанизъм!

10
Новините от деня … / Re: А сега накъде...
« -: Януари 24, 2022, 09:47:03 »
"You must pay for everything in this world, one way and another."
Това ми харесва, също като баба Ванга: "Нека знаят всички, че нищо не остава неизплатено на този свят".

11
Колеги, подсетете ме, ограничителните мерки във връзка с КОВИД, в кой закон са предвидени, в ЕС и у нас?

12
Плашат ни с манипулации, например рискът от смърт при възрастта до17 г. е 0,002%, а настояват за масови ваксинации на деца, защо, нали се призна, че ваксината не предпазва от разпространяване на вируса, а само да се прекарала по-леко болестта?!

13
Интересни разкрития, а ако са и верни
Бях сигурен че има ваксини и ваксини, още по времето на "свинския грип" в Германия избухна скандал, че ваксините за елита  и за обикновените хора са различни!

Злото разчита на късата памет на стадото, с основание!

14
Цитат
Русия готви на Камчатка енергетично чудо

Четох го. А вие замисляте ли се, от къде се взима енергията на приливите? Къде енергията ще намалее, за да потече към електролизаторите?  :smokin:

15
По света … / Re: Russia
« -: Януари 23, 2022, 19:52:24 »
Аз за кислорода се замислих. От морската вода ли го добиват?
Кислород от електролиза, пречистване от излишния въглероден двуокис, питейна вода чрез обезсоляване, на "Курск" имаше корт за бадминтон и специално дневно осветление, против зимна депресия, запаси храна няма проблем да се съхранява за половин година.

16
По света … / Re: Russia
« -: Януари 23, 2022, 17:51:35 »
А ако реакторът кихне - пиши я извадена от строя.
Тя има поне 2 реактора, ако има проблем с единия, го загасяват и карат само с един.

17
По света … / Re: Russia
« -: Януари 23, 2022, 17:29:13 »
До колкото знам, модерна атомна подводница може да престои на дъното с месеци, 3-6, просто лежи и чака.

18
По света … / Re: Russia
« -: Януари 23, 2022, 17:26:15 »
В световния покер, който се играе сега, Путин може би има силна карта, за да е толкова смел, не вярвам да блъфира, често сте го обвинявали в мекушавост, майсторите на блъфа са американците и дълго време им се получаваше.

Предстои да видим. :popcorn:

19

В Гибралтар, където вaкcинaциятa започна още на 10 януари 2021 година и където успяха да вaкcиниpaт цялото си население, което е около 34 000 души.

20
боцкането отзад боли много по-малко, отколкото вкарването на течността в който и да е друг мускул на човешкото тяло ...
Кой знае, не съм сигурен че "боцкането отзад" боли по-малко... :lol:

21
Статията всъщност е за укриването от обществеността на т. н. първични данни, което не позволява анализ на "пандемията" и изобщо на случващото се, до колко е наистина опасен вирусът, епидемия ли е или пандемия и каква да е здравната политика.


22
И пак за смъртността при професионалните футболисти, в четвъртото тримесечие на 2021 г. има рязък скок, а за цялата 2021 г. е увеличена 4 пъти:

Какво се е случило през 2021 г. , предизвикало повишена смъртност от кардиоваскурани инциденти, а не го е имало през 2020 г.? Кой ли е този таен причинител?

23
Много важен въпрос, за който се мълчи:

"До сих пор - за два года опасной пандемии - так и не были налажены сбор и публикация оперативных данных "ковидловой" госпитализации и смертности в разрезах статус вакцинации, возрастная группа и состояние здоровья (сопутствующие болезни).   В частности, из этого следует, что до сих пор нет публичных данных, которые могли бы дать объективную оценку опасности инфекции для здорового населения вне группы риска, и полезный статистический эффект вакцинации в этой группе."

Усреднените данни за хора извън риск, опасността е силно завишена, за тези в риск - десетки и стотици пъти занижена, което е фатално за тази група. Безжалостна манипулация на световното стадо, за осъществяване на Големия рестарт. Погледнете икономическите последствия от ковид "пандемията"  - човечеството обеднява, шепа милиардери забогатяват с пъти.
https://aftershock.news/?q=node/1055624

24
Имам познат, возих се в неговата кола, а той подсмърчаше и кашляше, викам, хванал си новия омикрон - не бе, настинал съм, на другия ден ми се обади, с температура и с положителен тест съм, карантинираха ме, да знаеш, контактен си бил.

На другия ден вика, мина ми, ама ще седя 10 дена в къщи.  :smokin:

25
След 32 години България в американската зона на вкияние, 99,99% от българите не знаят, никой не им е казал основни неща, американският принцип не е доказване на безвредност, а доказване на вредност, т.е. нещо се продава, защото производителят е казал, че според неговите проучвания, вредност не се набюдава. Който мисли че е пострадал от някакъв корпоративен продукт, да си търси правата в съда, да си наема специалисти и т.н.  Да съдиш корпорация е безнадеждно.

Освен това, американска практика въведена по света с т.н. СТО е, че производителите не носят наказателна отговорнот, само гражданска, никой произвел увреждащи ваксини, лекарства и храни и пробутал ги на масовия пазар, няма никога да лежи в затвор, в най-лошия случай, ще плати някакви пари.
Корпоративните престъпници нямат страх от наказание, ще съдят фирмата производител, но не и фирмаджията, взел престъпните решения.

Другото име на Америка е Корупция!

26
Ще я търсиме тая Българиям ние де, младите немат спомен какво е добро и какво нормално, а за училите в американските университети, няма надежда.

27
По света … / Re: Russia
« -: Януари 21, 2022, 20:37:34 »
"Требование России о выводе сил НАТО из Болгарии неприемлемо и беспредметно. В стране нет постоянно дислоцированных контингентов союзников и военной техники. Суверенное решение о таком постоянном присутствии или временном решении - за Болгарией, в соответствии с нашими союзническими обязательствами. Мы не принимаем ультиматум ни от кого", - говорится в заявлении пресс-​службы президента Болгарии Румена Радева

коментар от мрежата:

"Вы не поняли. Болгария не является субъектом политики и наш ультиматум США и НАТО её не касается."

Да, не сме субект на политиката, а само обект!

28
По света … / Re: Russia
« -: Януари 21, 2022, 20:18:40 »
Срамни са самоунизителните декларации на правоверните евроатлантици днес в Парламента, България сама решавала за своята отбрана, айде бе, Путин си е умрял от смях, и врабчетата знаят, че е каквото каже Америка, НАТО е Америка!

И второ, дали и какво ще се разберат Русия и САЩ решават те, нас никой няма да ни пита за нищо, ако САЩ реши да ни даде отново на Русия, ще ни даде, без да ни обяснява каквото и да било, световните сили решават!

Само се срамувам от нашия назначен компрадорски елит.  :t2407: Да си бяха мълчали!

Русия е военна свръх сила, ние сме джудже, в ролята на американски пудел. България не трябва да се жертва, за чужди интереси! Но ни трябват мъже, не ПКП!

29
Новините от деня … / Re: А сега накъде...
« -: Януари 21, 2022, 20:13:17 »
За Бъч  :thup: :thup:
Светът винаги е бил несправедлив, животът тежък и лайнян и лична война на всеки, и така ще бъде. И поповете така казват, и Г. Климов, и аз. :)

Да сме живи и здрави, да видим какво ще стане.  :crying_with_laughter-3302:

30
СЗО препоръчва, а нашият Киро - на кирия, до БЮРМ, всичката Мара втасала... Македония да оправя, ама не, тука зелени сертификати и Мангъров даден на етичната комисия на Лекарския съюз, да му отнемели лекарските права!

31
И СЗО дава заден, усетиха се че са прекалили и гнева на света търси върху кого да се посипе:

СЗО препоръча на световната общност да премахне или облекчи международните ограничения за пътуване, съобщи БНТ. Експертите заявиха необходимостта от „отмяна или облекчаване на зеления сертификат“, тъй като той не носи ползи и продължава да допринася за икономическия и социален стрес, изпитван от страните.

Организацията подчертава неефективността на подобни мерки, която е породена от опит да се предотврати международното разпространение на щама Омикрон чрез забрана за пътуване.


Нещо става, изглежда корона заговорниците са се уплашили и опитват да успокоят световните стада!

32
Преди малко гледах баба Радка по ТВ, признава за доклада на британците с половин уста, чела във фейса малко от него, не се знаело още...
Ма ние "антиваксерите" как знаехме, че шиповият протеин, който индуцира иРНК ваксината, уврежда ДНК паметта на Т-клетките, па разни професори не знаели?!

Докладът тук:
https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf?fbclid=IwAR3hLvgE6xFm9jDO-9dgfrleuSXEsfSVesKF4_7P8-LhGFXfDAv2ogMODqY

33
Правителството на Обединеното кралство призна, че след като сте били ваксинирани двойно, никога повече няма да можете да придобиете пълен естествен имунитет срещу варианти на Covid – или евентуално към друг вирус.

Така че нека гледаме как „истинската“ пандемия започва сега!

34
Така е, за да живеят едни, други трябва да умрат!

35
Мнения … / Re: Зелената сделка
« -: Януари 20, 2022, 09:30:11 »
Всъщност, литият не е енергиен ресурс, но е опит за развиване на нови технологии, за измисляне на нови потребности, които да задвижат умиращия западен капитализъм.

36
По света … / Re: Russia
« -: Януари 20, 2022, 09:26:25 »
 :lol:

37
Гледай ти ум, Бил Гейтс пророкува не за първи път, нови и по-опасни вируси и пандемии, а правоверните евроатлантици викат, това е саламура в главите ви!!!
Вероятно евроатлантиците живеят в друг свят, различен от реалния и по тая причина не изпитват когнитивен дисонанс?

38
По света … / Re: Russia
« -: Януари 20, 2022, 08:06:51 »
Старчески маразъм, деменция!

39
Новините от деня … / Re: А сега накъде...
« -: Януари 19, 2022, 09:32:39 »
Конгресът на САЩ обсъжда резолюция за отбелязване на "Месец на македонско-американското наследство"

Дружбата със САЩ ни е необходима, като слънцето и въздуха, за всяко живо същество!

40
Но на съвестта ви ще си останат поне 10 000 български граждани в активна възраст.
Защо пък на нашата съвест?!

41
Е, допълнително умрели за двайсетина месеца в размер 4-5 пъти повече
Война е, а на война се загива! Не си правя илюзии, платих си данъци, оправих документи, подредих това-онова, нищо не се знае, утре може да съм аз.

42
Не. За първата седмица трябваше да излязат днес, но нещо задържаха,
Не е готова стъкмистиката, чакат се указания от "началниците", трябва да има кУрОлация, все пак. :lol:

44
По света … / Re: Russia
« -: Януари 18, 2022, 21:25:33 »
Защо горното ми наподобява "родната" България. Дават се на концесия или дори се продава земя на чужденци. Дават се природни богатства на чужденци. На концесия или "просто така".
Защото загубихме войната, не клишето Студена война, не икономика, Русия бе превзета от вътре, нейният елит, още от царско време се залисваше по гламура на Запада, той ни предаде. Разбира се, после чст от него се разочарова, но вече е късно. Едно предателство, достойно за бесило.

45
По света … / Re: Russia
« -: Януари 18, 2022, 21:19:06 »
Всъщност, като се каже американци, си представям хора, като дивото семейство на Аляска, ето тия

а не градската гмеж в мегаполисите.

46
По света … / Re: Russia
« -: Януари 18, 2022, 20:40:23 »
Бъч, от Пърл Харбър изтече много време, не вярвам американците да се хващат пак на старите лъжи. Но кой знае...  ;)

47
Прочети внимателно какво сме писали по-горе, тия "проценти", бройки и "криви" са лъжливи.

48
По света … / Re: Събитията в ЕС
« -: Януари 18, 2022, 20:21:59 »
"Играта" с енергийните цени е централно организирана и е в пълно съзвучие с главата посока на към Нулирането! В момента, заедно с оръжието "Пландемия" се съсипва средната класа навсякъде където тя е дирижирана, както и дребните, еднолични собственици и предприемачи!
:thup: :thup:

Само дебилите не го виждат!

49
По света … / Re: Russia
« -: Януари 18, 2022, 20:19:54 »
Абе през дедовия ти, ама все Русия ти на устата!  :lol:

50
По света … / Re: Russia
« -: Януари 18, 2022, 19:21:59 »
Дедо ти Барми удобно пропуска, че не Русия, а САЩ са затънали в непосилни дългове, а руснаците не ги мисля, те са държеливи на мизерия, ще изтраят всичко, и са готови да умират за родината си, за разлика от западняците.

51
Проблемът е, че МЗ не иска да направи анализ, да се види какви са истинските и комплексни причини за високата смъртност, прописвана на КОВИД.

53
По света … / Re: Russia
« -: Януари 18, 2022, 18:23:20 »
САЩ и Европейският съюз плашат гаргите.
ФРС США в Нью-​Йорке: индекс деловых активностей упал в январе до -0.7 сразу на 33 пункта, что является почти рекордным падением в истории, уступая лишь марту и апрелю 2020 (то есть запуску локдауна), даже при крахе 2008 не было такого падения!  То есть само значение индекса еще не кризисное, но скорость его деградации почти рекордная.

54
На въпроса „Каква част от неваксинираните, починали от COVID-19, са С ПРИДРУЖАВАЩИ ЗАБОЛЯВАНИЯ и каква част от ваксинираните починали от COVID-19 са БЕЗ придружаващи заболявания?“ отговорът на МЗ е: „Националната информационна система за борба с COVID-19 не позволява генерирането на статистическа информация по посочените критерии“!!!

Ето така се плаши стадото, с полуистини и лъжи!

55
В Дания 27%, горе-долу същото, има някакъв координационен център очевидно, да координират лъжите!

56
По света … / Re: Russia
« -: Януари 18, 2022, 17:26:36 »
До 1925г там се издигаше гигантска православна църква в опит на Империята да обърне поляците от католицизъм в православие.
И как с православен храм, па бил и най-високият, се обръща католицизъм в православие?! В Полша винаги е имало православна общност, и никой не ги е "обръщал" в руснаци. А какво е станало с тоя храм след 1925 г., защото се наслушахме как Сталин е разрушавал църкви, как се е отнесла неболшевишка Полша с тоя храм?

57
В Афера са изровили снимка на фамозния д-р от Берн, дежурен във всяка телевизия ваксер Аспарух, от млади години, няма да я пускам тука, вижте си я сами:

https://afera.bg/%d0%b3%d1%80%d0%be%d0%b7%d0%b4%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%b4%d0%b0%d0%bc%d0%b8-%d0%b8-%d0%b3%d0%be%d1%81%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%b0-%d0%bd%d0%b5-%d1%80%d1%83%d0%bd%d0%be%d1%82%d0%be-%d0%bf%d0%be%d1%81/

58
Битият лекар, заради поставена ваксина и в последствие починал пациент, убедил пациента, че въпреки сърдечните му проблеми, няма страшно. Ваксинираният получил задух веднага след ваксинацията, но бил изпратен в къщи, починал на дванайстия ден, питам се, води ли се починал от ваксина, или не, какви са критериите, май няма такива.

А добре си спомням, че доктори по ТВ настояваха, хора със сърдечни проблеми, непременно да се ваксинират. А какво стана с "информираното съгласие" за ваксинация, още ли важи и за какво ни информира.

59
Теми на форумците … / Re: Музиката?
« -: Януари 18, 2022, 08:58:29 »
Aз по-добре знам от теб какво е.
:lol: По-добре знаел? Може би ми разлистваш досието? Ми пял съм я в казармата, в часовете по ПП.

60
Теми на форумците … / Re: Музиката?
« -: Януари 17, 2022, 22:48:20 »
Има толкова общо във военните маршове .

Я виж тва колко е Куул....

https://m.youtube.com/watch?v=d7BKdUkxkyI

 :smokin:

Това е руската войнишка песен  «Солдаты, в путь» .

Страници: [1] 2 3 4 5 6 ... 79