Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Януари 26, 2022, 22:44:53

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Eisblock

Страници: [1] 2 3 4 5 6 ... 29
1
По света … / Re: Russia
« -: Януари 24, 2022, 15:28:50 »
Ето ви го Зеленски в една по-добра житейска позиция от днеска, например:
https://www.youtube.com/watch?v=dIuKPMVVPf8
 :smokin:

2
По света … / Re: Russia
« -: Януари 24, 2022, 15:04:21 »
Благодарности на Бъди за линка! Доста е смразяващо, всичко което може и ТРЯБВА да се направи и случи е казано вътре!

От преди много години бях прочел няколко книги издадени от фондацията за Егдар Кейси. Признавам, под влияние съм на Ванга, която познавах... И затуй имам не толкоз схоластични виждания и за тази материя - Бъдещето.

Всичко което става е предсказано още преди ВСВ от Кейси. И всичко което е предсказвал за времето до сега, вече се е случило. Напоследък се тревожех, че Русия се бави, но - не! Вече тръгна по ПЪТЯТ СИ. НА 1000 годишен възход и ще води човечеството. Нищо не е статично. В нея са гените на по-стара цивилизация и сега вече е момента те "изведнъж" да експлодират. Точно в тези няколко години.

2025г. е Вододела.

Сега, след няколко дена ще видим какво ще отговорят САЩисаните. Но каквото и да е Бъдещето започна и няма да е това, което ни подготвиха разни вонящи ПОРОВЕ - каквото и да става занапред.

3
Интересни разкрития, а ако са и верни - аз нямам възможност да жонглирам с шишенца "ваксини" за да им гледам маркировката... Но най-вероятно за последните дупки на заговорническия Кавал, ще са пратени най-подчертаните означения.
https://www.facebook.com/kreksofin/videos/1000556390807307
 :t0140:

4
https://www.facebook.com/groups/2066958490241753/?multi_permalinks=3233157356955188%2C3229317917339132%2C3229155604022030%2C3231820110422246%2C3229180427352881&notif_id=1642229202237986&notif_t=group_activity&ref=notif
 
Гледайте и коментирайте за "бройките", действителните в някакъв държавен сайт - а на нас мисирките пущат някакви произволни данни - всичко има там! Министерството също не знае, а тръгнали да гонят доц. Мангъров с умрялата лисица пред уволнения, "самосезирала се"?!?   ШАШ, пълен ШАШ!!!

Има ДОКУМЕНТ на 8:43 с важни данни за графенов хидрооксид - запитване до м-во на Здравеопазването от 22.12.2021 - и тези задници МЪЛЧАТ. Докато Кратунчо днес плещи напълно неадекватно, че да спрели нам-кво си, трябвало 60% наваксани?! Т.е. да се гарантира в следващите години намаляване на населението по "естествен" път до...

- АЛО, тук цитирате зададени числа за макс. брой население за територията?! Колко бе при преброяването това число? Колко е то на 60%?! Толкоз ... Ади - по горе май мернах 4 милки.

Жуст.

5
от Димчо Стефанов Димов / Фейсбук
14 януари 2022 20:34

- Добър ден! Ние сме от Министерството на печените филийки.
- Да, кажете!
- Новия тостер.
- Какво новия тостер?
- Ами, трябва да си вземете нов тостер.
- Не ща никакъв тостер. Имам си един, който го наследих от майка ми, която го е наследила от нейната майка, а пък тя от нейната. Супер си ми е тостера.
- Вижте сега. Тук ние сме направили съвсем нов тостер, който пече филийките по иновативната нанографенова технология и ще замести всички остарели тостери, които сте получили по естествен начин.
- Ама аз съм си много доволен от моя тостер - той пече филии и аз ги ям. Досега не съм имал никакви проблеми.
- Господине, Министерството на печените филийки вече е закупило тостери за цялото население. Няма как. Ще трябва да ви подменим тостера.
 - Значи, не ме интересува какво е това тъпо министерство. Имам си тостер, който работи. Точка.
 - В такъв случай ще приемем закон за общонационална подмяна на тостерите, и който откаже да си го смени, ще бъде глобен и ще му бъде забранено да излиза навън. Даже ще въведем специален документ за сменен тостер, който ще ограничи правата на тия, които карат със старите си тостери.
- Хубаво! Покажете ми какъв е тоя тостер и защо е толкова хубав.
- Не, не! Не може да ви показваме тостера, щото е забранено.
- А може ли само да видя какво има в описанието на тостера?
 - Ммммм, точно описанието на тостера е търговска тайна и ще можете да го видите след 175 години.
- Но господине, аз след толкова години няма да съм жив.
- Това вече не е наш проблем. Такъв е законът.
- А гаранционна карта?
- Тъй като тоя тостер ще бъде въведен във всички домакинства, без изключение, той няма да има гаранционна карта.
- Оп! Как така няма да има гаранционна карта? Нали може да се счупи, да изгори, да направи късо съединение? Той даже може да ме убие. Тостер е това, не е шега работа.
- Разбирам накъде биете, ама това вече е ваш проблем.
- Как така не е е ваш проблем? Аз си имам тостер и не желая да го сменям, вие ми натрисате някакъв нов тостер без гаранция, без техническа документация и накрая това било мой проблем.
- Да, но ние сме ви приготвили също резервен тостер.
- Не ща резервен тостер, човеко! Имам си тостер и той работи отлично.
- Спокойно, даже имаме един подсилващ тостер, който ще бъде, като помощник на първите два тостера и после ще ви доставяме по един на всеки три месеца.
- Ама това е ненормално. Това означава аз през цялото време да се занимавам с тостери, които не желая. Това е тъпо, още повече че си имам тостер.
- Вашият тостер вече е невалиден. - Как така невалиден? Та той си работи. Включвам го и пече филийки. Точка. Не ща нищо повече от тоя тостер и не желая вашите тостери!
- Няма как. Тостерите са закупени и внесени. Всички тостери на територията на страната ще бъдат подменени с нови. Даже правителството е закупило тостери за следващите трийсет години.
- Край! Писнаха ми вашите глупости. Отказвам се от печените филийки. Няма да ползвам тостер.
- Значииии, такъв вариант не съществува, защото според нов закон тия, които отказват да ползват тостер и да ядат печени филийки ще бъдат най-жестоко наказвани. Даже в най-демократичните държави вече антитостерите са затворени в концентрационни лагери, докато им омекнат убежденията относно новите тостери.
- Ама аз не съм антитостер. Имам си тостер.
- Край на разговора. Полиция! Арестувайте тоя антитостер и го изпратете да се поправя. Ама ха, тук има законност и ред, които са задължителни за всички свободни и демократични хора.

6
Култура … / Re: КИНО
« -: Януари 20, 2022, 22:14:36 »
"Не смотрите наверх" (2021) - https://kinogo.la/36925-dont-look-up_2021.html - (Don't Look Up). Много добра психологична, естествено преекспонирано, обрисовка на САЩисаните като цяло.

Филма е гледан масово по НГ в метрополията и имаше писаница в СЕГАту преди 2-3 дена. https://www.segabg.com/category-culture/rezhisorut-na-ne-poglezhday-nagore-podkrepi-kriticite-si

Тав. ЗИПуля не трябва да го гледа, не е за неговата психика. Може би само финалните кадри - като десерт.

7
По света … / Re: Russia
« -: Януари 20, 2022, 22:02:43 »
Ако стане нещо ще е ...

... Вероятно "Марш на скок" и обезглавяване на Окрайна с взимане на Киев за няколко часа. От там чувал на към Изток.

8
Тогава има два варианта:

1. Ваксините за деца, поставяни понастоящем, са все пак за генетична манипулация, но уж не така опасани: - Щадят децата.
* Въпрос: - Щом детските са така щадящи и въпреки това Малоун се престрашава да направи изявление за да предпази децата от всичките беди в тези ваксини, ТО тогава, колко по-вредни са тези "варианти" за възрастните?

2. Ако обаче дали тези "ваксини" за деца не са ли умишлено направени по-вредни отколкото вариантите за възрастни? Именно защото искат да намалят населението ефективно?

Но отговорите водят, видимо всички до:
 :t0140: :t0140:

9
Ето едно изявление на Роберт Малоун някъде от м. декември 2021, т.нар. баща на мРНК технологията. Знаменателно за мен, защото в контекста, първо: - отписва сякаш възрастните вече набоцкани и второ - подчертава опасността от лезии (нарушения) на мозъка в следствие от ваксиниране на децата. Това е в синхрон с въздействията от странстването на графеновите хидрооксидни наночастици в образувания из тялото...

Има и още изредени куп последствия за здравето в изказа на Малоун. Нека се сетим, че "ваксините" за деца в същност са по-малки дози от тези за възрастни. Те обаче не са с нищо по-различни от "нормалните" дози. Ерго? Видеото е с превод на български. Тук: https://www.facebook.com/toni.donchev.pk/videos/661715358330824

Колкото до съдебни дирения - ето в *.pdf формат един документ: Verdict-and-Sentence-of-the-International-Common-Law-Court-of-Justice.pdf https://thebulgariantimes.com/wp-content/uploads/Verdict-and-Sentence-of-the-International-Common-Law-Court-of-Justice.pdf

Като цяло има раздвижване, но това не е достатъчно. Не ми се вярва, че цялата завера ТЕ ще я изоставят така лесно. Най-малкото тези, виновни за следване на безумието, загнездени из държавните управления и действащи под външни указания когато остават самосиндикални. Ще искат някак си да се спасят... Мишките започват да се щурат.

10
работя в полета със сериозна напрегнатост и широк честотен диапазон от 80МХц до 30-40ГХц

Е и? Искаш на краставичар, гнила краставица да продаваш? Или се правиш на интересен със странна някаква гордост. Не е обаче, и е разумно при такова обкръжение във СВЧ честотен обхват и сериозна напрегнатост на полето, да се загрижиш за здравето си, ако не е по дефолт, вече по служба, направено...

Да си чувал за какво и как се използват самите честоти?  Как става това? Най-често и основно да са носещи. Щото, само сами по себе си, някак си...Имах един познат навремето: - бе служил на радар и се бил заиграл малко нейде пред насочената антена, после... някои хора знаят какво се случва. Може и да си чувал за резонансен спектър, модулации, сигнатури и пр. неща... Може би си специалист по Биология или по влиянията на какво ли не върху клетъчните структури, тъкани, разни всякакви био-структури, или даже спец по  енергийни оръжия...

- Извинявай, но коментара ти бе без връзка с двата резонансни върха.

За повечето форумци тъдява конкретни имена и названия от разни специализирани технологии са празни звуци. И за това не е добре да се спекулира сякаш идва от "последна" истанция.

Имам те за умен и разумен човек и е неприятно да наподобяваш в общуването на онези тримата (по Доньо Донев) емигрирали вече, не ти прилича.

И да не забравя: - Нямам навик да отговарям на реплики, по изключение е.

11
По света … / Re: Russia
« -: Януари 19, 2022, 14:27:47 »
Олимпиадата в Китай свършва на 20.02....

А сакралната дата е 22.02.2022 ---- т.е. 2202*2022 и т.н.

12
щото са се ваксали

- Отнюд. Проблемът на не искащите да сгреят кондиката с оръжието "ваксини" е, че или прибързано са се минали заради истерично нагнетяваният страх или имат засилен стаден синдром или, последно, са кондиционирани - по една или друга причина - да гледат на "запада" като Мекката на всички световни благини и на святата истина от Първа ръка!

И така трен-линията между Правоверните-ваксъри и Скептиците-неверници-анти е отново идеологическа. Про-запад срещу Анти-запад. За чудене е, че има местни тукашни аборигени, закърмени с благороден скептицизъм, които емигрирали на запад, все ги влече насам, и се мъчат да докажат, колко малко са сбъркали и как там те не дъФчат фъшкиите за плебсовете им, а папкат чиста райска амброзия. Просто се тушира, прикрива собствената житейска пустиня с напористи дитерамби, съвети, твърдения без почва и пр. - с цел да бъде само-сугерирано убеждението, че всичко е наред.

И да ви зарадвам - нищо не е наред. Особено успокоително остава за слепите умствено и духом. Генетичните манипулатори, ака - "ваксини" тровят организма, съдържат наночастици и с това се гарантират много сериозни темпорални проблеми! Или някои си въобразяват, че специално за непотребният им плебс, ще си чупят краката да търчат, да организират, правят, боцкат килотонове "ваксини", само за здравето и щастието на обявените отдавна за излишен багаж, наивници?!

Да бе, вярвайте си, не правете само нас на идиоти - не си губете времето - търсете с какво да изкарате месомелачките от телата си...
- Да подсетя: реагират на високи честоти с два пика на чувствителността в обхвата на GHz. Като метални - реагират на магнитно поле. Като отделни конструкти от нано-частици под 50nm биха могли да полепват към някакви вещества и да се изхвърлят навън, вече има идей тук-там. Тоталното разреждане на кръвта не е решение. За сега няма никакъв сполучлив действащ начин за освобождаване.

Така, че всичко е въпрос на време, опичайте си акълите - щом сте взели решение - никой не ви е крив. Не напразно в щатите официално регистрираха, в един щат, вече нараснало стабилно ниво на смъртността с 40%. Май и Испания взе да се обажда вече по въпроса. Отделно пък, има на 15.01.2022 г. издаден документ от Международен съд по тези въпроси- линк съм дал днес тук някъде...

Бъдете здрави! (не е подигравка)

13
Ето ви на: - Сега РСМ трябва да поиска паре' от САЩисаните дека са одили на македонска земя' и не са подали за визи! Щото нъл' знаете:

- Лино', луно' земьо македонска!

14
Интересна новост тук: "...Законопроекты о QR-кодах сначала отложили, потом перенесли, а теперь и вовсе сняли с рассмотрения. Это очень серьёзно..."https://cont.ws/@rakovskij/2184482 в "Голиковым" дали по зубам...

Ако добре си спомням, вече бях споменавал лични предположения, че във връзка с влошените отношения с "партньорите", как разни ковидиални изстъпления ще бъдат пресечени. Сега да уточня за напред: - няма да закъснеят и разни генерални разкрития от Официалните в РФ, както и преследване на тавагищи сгазили лука заради любовта си към определена географска посока. Разбира се добре хоноровано  и за сметка на собствената къща - не, че такива ги е много еня за какво ставало в нея.

И още нещо - един "виден" специалист от страната на Кантоните, подвизаващ се и в страната в полза на морбидните Напъни със суроватките, се оказа мил представител на Отвъдният бряг...Сега пак се беше намесил в полза на приятел - лют опонент на доц. Мангъров в последния диспут - раздуван от два дена насам. Защо ли не се чудя - все някакви странни птици с метла в обратният проход, навряна? Тук: https://afera.bg/wp-content/uploads/2022/01/ASPARUH1.jpg
***************

И още нещо от съдът: "Verdict-and-Sentence-of-the-International-Common-Law-Court-of-Justice.pdf", тук: https://thebulgariantimes.com/wp-content/uploads/Verdict-and-Sentence-of-the-International-Common-Law-Court-of-Justice.pdf

15
Битият лекар, заради поставена ваксина и в последствие починал пациент, убедил пациента, че въпреки сърдечните му проблеми, няма страшно.

Да, но пък е взел и 10 лв. отгоре. А ако е по-настоятелен, може би ще получи и премия за един пенционер по-малко!

16
По света … / Re: Russia
« -: Януари 18, 2022, 13:55:45 »
Военнослужащие канадского спецназа были переброшены на Украину на фоне роста напряжённости между военным альянсом НАТО и Россией.
Подробнее на: https://avia.pro/news/kanada-vvela-voyska-v-donbass-i-drugie-regiony-ukrainy

Рият магаретата земя с копитцата и я фъргат наоколо - дано ги забележат... Както ми се струва, даже и с метални пардесюта няма да се върнат вкъщи...
 :suicide:
Пратени на заколение и обречени.

17
По света … / Re: Украйна
« -: Януари 18, 2022, 13:44:39 »
Сухи британски съчки за подпалки...

18
По света … / Re: Събитията в ЕС
« -: Януари 18, 2022, 13:37:26 »
"Играта" с енергийните цени е централно организирана и е в пълно съзвучие с главата посока на към Нулирането! В момента, заедно с оръжието "Пландемия" се съсипва средната класа навсякъде където тя е дирижирана, както и дребните, еднолични собственици и предприемачи!

Скоро индийският държавен глава цитира някакво огромно число (8-ли, 80 милиона ли - нещо такова) техни софтуерни специалисти, работещи по новият софтуер за бъдещите банки под знака на "цифровата икономика" - разбирайте изземване на парите от употреба и въвеждане единствено и само кредитни карти и/или чипове в стадото, за да може то да съществува. А от там нататък ще и примката на вратлетата на "непослушните" - на тях спират достъпа до "банките" и това означава *finita la commedia*!
 :t0140:

19
В "Гласове" има просната статия от някакъв французин по темата "Джокович". *Загубената битка на “No-vax” Джокович* - https://glasove.com/categories/na-fokus/news/zagubenata-bitka-na-no-vax-dzhokovich Мазна, употребена многократно амбалажна хартия за Правоверни. Пуснах коментар, но за демократичното калиброване там на място, бе изглежда малко длъжка... Та вече я няма. Обаче... Там няма, но тука - има:

Цитат
Eisblock на 17.01.2022 в 11:48
Какво повече може да се каже, от вече написаното от първите три постинга? Абсолютно прави са. Журналиста прави вербална гимнастика в угода на световно известни престъпници зад непознато по мащабите за тази цивилизация - Престъпление.

Джокович е работил над духът си и тялото и не е петим да го трови с доказано вредни, ако ли не и нещо повече от вредни - субстанции. Има средствата, има волята и сега става световен пример за смелост да се опълчи на "системата". Самата тя започва да се оттича и това е радостното.

Дано завлече със себе си по-голямата част от отровната земна плесен - самоназовали се за "световен елит" психопати, престъпни групировки, отричащи Съзиданието и Божията Промисъл. Но и за жалост, осъзнати или не, сме жертви на Този инструмент, пуснат в действие за заробването на света. Т.е. "новото нормално" в НСР...


20
По света … / Re: Russia
« -: Януари 17, 2022, 13:12:30 »
От друго място:

Цитат
Апропо - САЩисаните бази тъдява: - Кога и как договорите за тяхното безплатно ползване, за складиране на техника и пр. с валидност 10 години, сега са се превърнали в безсрочни - до краят на Вечността? Така, че местната прислуга нема защо да се възпалява толкоз:

- Просто да кажат на ВВП, че е "джуджето" Сторипакост, че хич не им пука какво има зад тав. Шойгу и че си искат джендъррастията, освежителната многополовост, развращаването на децата, боцкането от всякакъв вид, калибър и смъртност, втечнен газ от Тексас, зелена, шарена и всякаква друга "агенди", продажният псевдо елит винаги начело и пр. и пр. хубавини на дермокрацията.

И да не забравя: - да подчертаят обезателно дебело, че разни Ялта 1, Ялта 2 и други подобни иширети да ги налагат на Брадърите ни, а не Тук, на тяхната Горда прислуга! - Нъл тъй?

21
Новините от деня … / Re: А сега накъде...
« -: Януари 17, 2022, 13:06:04 »
Правя копие на папката, пиша на Работника и след това на Панчо.

Благодаря за помощта на Делиус!

22
Австрия тръгна решително към задължителна ваксинация https://glasove.com/categories/novini/news/avstriya-trgna-reshitelno-km-zadlzhitelna-vaksinatsiya

Цитат
Eisblock на 16.01.2022 в 18:30
*на София в 17:34* - Даже и да искат да влязат в KZ-та, няма да им позволят. Причината е, че искат да ги доят и стрижат докато има какво да се взима от здравите хора с достойнство! ...

Самата аргументация предизвиква напъни на гадене. Оруел е надминат. Но какво може да се очаква от хора тръгнали да насилват народа си? Така предупреждението от 23 октомври 2021 и последвалата три дена след това - смърт на Dr. Andreas Noack, ще останат напразни (с превод от немски: https://yandex.ru/video/preview/?text=андреас+ноак+доктор&path=wizard&parent-reqid=1638991442917998-12133772134388721116-vla1-4461-vla-l7-balancer-8080-BAL-2725&wiz_type=vital&filmId=16769254388380450707&url=http%3A%2F%2Fvideo.mail.ru%2Fmail%2Fsova-ta%2F3%2F29172.html )

Предният канцлер се отказа от поста си. Във видеото си ученият го предупреди и малко след седмица последва оставката. Сегашният обаче смело поема тежък Кръст на раменете си, а с него и всички останали съидейници. Жалкото е, че разни хора докопали се до властта, нямат никаква обратна връзка с примерите от миналото.

Жалко за Австрия и австрийският Народ.


23
Новините от деня … / Re: А сега накъде...
« -: Януари 16, 2022, 16:32:47 »
Много време сте пропилели в дрънкулкане.

Прав си, но извинението е, че след тежък ден със задължения и изразходване на междуушен петмез, е приятно да се разтовари човек. Пък се и водеха пунически войни. Все пак конфронтациите тренират характера... Сега обаче ме е яд, когато се отпусна и си губя времето със страничните неща. И то сякаш не препуска, а направо лети - докато се обърна и вече се стъмнило...

И така от остатъка живот остава все по-малко и малко.

PS Сега видях, че съм обещал да сканирам папката, но май никой не се е обадил, че я иска. Ако сега някой я поиска или поиска сканирано копие, ще предоставя такова. Само ми пишете на Лични, моля.

24
Новините от деня … / Re: А сега накъде...
« -: Януари 16, 2022, 16:21:24 »
Благодаря Змей!

Копирах си всичко и ... да, също бях забравил този опит за Възкръсване на темата. Явно е Подсещане за започнало чистене на оперативната памет и препращане на данните в Облака на Светлото бъдеще...
 :m1329:
Папката я намерих в Гаража. Но явно има защо -  търсих, номера на Работника, но го нямам. Ще мина покрай Алваро, собственичката бе негова позната. Обаче преди години, тя бе предала заведението другиму.

25
Новините от деня … / Re: А сега накъде...
« -: Януари 16, 2022, 16:01:14 »
Жаля, извън потока на повествованието съм. Извинявам се за двата постинга - но четейки от където бях спрял насам - се пързулнаха някак си...
 :suicide:

26
Новините от деня … / Re: А сега накъде...
« -: Януари 16, 2022, 15:49:41 »
Питам - хуат абаут Круелла.
Отговор - аллоуид!
Ех...ебавателни времена бяха...но неккси...по така.

Ами помниш ли темата за "G"-точката?... Направо да падладееш, тя ли бе я отворила?

27
Новините от деня … / Re: А сега накъде...
« -: Януари 16, 2022, 15:44:20 »
А трактатът за сухите и мокрите пясъци ти бe връчен от Работника.

Понеже го бях забравил, МУ се зарадвах. Готов съм да го предам на някой следващ за щудирване, благоговеене и преписване на мъдри цитати. Изпълнен съм със съжаление, че го бях забравил и не поставил в рамка. Ще се опитам да намеря тел. номера на Работника, може да иска да има папката? Или някой друг приятел и фен на Църни. Може би на синът му би била тя един спомен от баща му? - Но нямам никакви координати, даже и не зная дали е останло детето тогава в Албиона, вероятно не? Въобще - тъжна история.

И да, все пак намерената координата бе именно мястото където е била къщата Му. Бе добра екскурзия.

Май Бъч каза, че не е хубаво да си спомняме или по-точно да споменаваме тук други бивши участници от онова време преди 20 години и по-насам - преди 15-тина. Мисля, че е обратното. Ние не ги злословим, спомените с тях са ценни, поне за мен. Напр. спомням си и епопеята срещу ГМО-то. Не, че бе спряно напълно... Сега под друга форма се впръсква направо във вените...

Със Здраве!

28
Организационни … / Re: Алтернатива:
« -: Януари 15, 2022, 19:55:41 »
Джиджи, защо не сложиш малко спирачки? Хубаво е и е полезно. Кога пуши някъде, не е добре да се разпалва.

Премълчаването е по-добро от влизане в клинч. Остави Ванче, може ли малко по-така? Помисли каква е ползата ако всеки се втурне с рогата напред...


И да, не ми отговаряй. Хубава вечер.

29
Организационни … / Re: Алтернатива:
« -: Януари 15, 2022, 19:40:32 »
Визуално обяснение. Може и да не е смислено, но не отправя към „змийско гнездо“.

Ей Богу! Не знам кой си било преди, Споко, дали си нов, дали си стар - не ме интересува. Интересува ме какво се прави на момента. Чета по-гореи се чудя - какъв ти е проблема? Бяха ритнати на студено твой приятели ли? Искаш възмездие ли или е само за "спорта"? Каква е целта? Принципи ли? А как са ориентирани те, спрямо какво - принципи, друго? Има толкоз други теми за които може да се говори споделя дискутира. Дай да се концентрираме там.

Онези на студено прекалиха, увлякоха се, нямаха спирачки. Късно разбрах, че Принцът им се вързал и се отказал?! Не схващам. Приемам, че има възпитани, деликатни хора и простащините са им отвратителни. Но след като всичко е в твой ръце, защо се оставят да ти се качат на главата? Не критикувам никого, Принца и Ото Кац до него са ми симпатични, държа на тях и ги уважавам - Не зная кои - кои са, може да бъркам. Но основно съм си говорил с проф. Дървингов . В това число на уважение и симпатии има още много от старите и останалите форумци - Бъди, Алиса Ванче, Буратино, Здравка, Анонимус, Отврата, Максимус, Бъч... и всички останали - трябваше да копирам масово списъка... И затова донякъде преживявам ситуацията -  абсурд бе да оставите всички на няколко задника да дрискат отгоре ни.

Бонго и той с остена се мярка да подръчка гюбрето малко... Всичката им тайфа омръзна на всички. И сега чета и се дивя - пак не разбирам:

- Откъде на къде, ще се предава Форума в ръцете на Врекиджа ей така? За какви заслуги, изявени качества, за какво? За да се гаври шайката им с останалите верни на ИДЕЯТА?

Ако искате да ПОДАРЯВАТЕ некому  форума, ами мисля, че най-подходящ за момента е Сайта на "Гласове". Дали ще искат е друг въпрос. Друг кандидат би бил - Ганета (сп. Осем).

Ако ще се подарява нещо така ценно - най-добре е да се даде в ръцете на доказано достойни хора! А не на виновниците за дизастъра тук!

Те така.

30
Новините от деня … / Re: А сега накъде...
« -: Януари 14, 2022, 16:19:24 »
Преди "Алваро" имаше други сбирки - помня тази в околността на Троян. Луда работа. Имахме и един приятел от Троян - наследник на някой от българските боляри или даже цар - ако се не лъжа.

Имахме и Варненско-Аспаруховски сбирки! Във Варна бяха на гърба на т.нар. Червен площад -градинката на пресечката bul. (бул. "8-ми Приморски полк" и бул. Г. Димитров - сега Цар Освободител, имаше заведение на в.Друмев. А няколко бяха на плажа на Аспарухово - рибарската хижа и после - ресторанта. Не си спомням с кого - или с Работника, Нептуна или с Илиан ходихме и намерихме родната точка на Фичо в близост до Варна. Направихме снимки и пр. Тогава водех Пуническа война с Фичонелите... Отделно съм имал срещи с починалият, преди вече повече години от Аврен, Дон. Отделно пък са запазаните връзки с Керпедена и Нептун. Вече съм позабравил някой имена и трябва да се понапъна да си ги припомням. Разбира се, че не може да се забравят "битките" между Поповски и Шопарата (имам свалени диалози от тогава). Скоро намерих една папка с материали: - данни, сведения и изчисления за Мокрият и Сухия Пясъци - трактат на Църни Шопара. Някой ми го даде и сега не мога да си спомя кой - дали не бе сам Шопара? Той се дъвчеше с проф. Поповски. Аз хвърлях, от време на време, съчки в бойните схватки...

Отделен Капител бе "Алваро" - до НБУ. Работника имаше връзка там. Ставаха големи и не малко събирания, даже веднъж доведох приятели музиканти за озвучаване. Идваше също Мунчо Подиговски, Работника, Шопара, Разбирачев и други... въобще отцепилата се част. В другата, там в центъра бе Геновева. С нея за последно се видяхме на сбирката в едно село в близост до Ябланица. Там бе напр. кап. Бъди и още други - разбира се начело с любезният Домакин...

Имам най-добри спомени.

31
Все ще се появи някой в Асансьора да попита: - Кой пръдна, ве?!
 :suicide:

32
По света … / Re: Russia
« -: Януари 12, 2022, 20:54:47 »
Погледите от снимката на първият ред не излъчват и сантиграм оптимизъм. Западните са по-зле. Гледат "умно". Руснаците също не са щастливи, но си мисля, че те вече са приели фактите за момента. Война.

1. Нищо не се яде така горещо, както е сготвено. Не съм сигурен, че заради смръдльовците в "незалежната" ще се жертват държавите и живота - знаят добре, че нямат право и че ще трябва да отстъпят. РФ повече няма накъде и няма смисъл да чака - това е обяснението на вабанк започналата партия.

Просто прекалиха с простотиите си.

2. Бидонът не владее положението. Конфликта между "цифроваците" и "банкерите" не е утихнал и няма да утихне. Заговорниците зад световният вървящ преврат не са оптимисти и таваг. Харис ще е скоро пътник. Знак са първите стъпки на заден в инструментариума "пандемия".

3. Единствената опасност е от някой нервозен пръст - да не натисне копчето първи. Защото ако се Почне, ще е между тримата Големи. Няма да имат време за тинтири-минтири с европейските помияри. Играта е просто за:

- "Който остане последен прав!"

33
В гласове: "Американски военен доклад твърди, че Covid-19 е създаден от финансирана от САЩ програма в Ухан". Тук: https://glasove.com/categories/na-fokus/news/amerikanski-voenen-doklad-tvrdi-che-kovid-19-e-bil-szdaden-ot-finansiranata-ot-sedinenite-shchati-programa-na-eco-health-alliance-v-ukhanskiya-institut-po-virusologiya

- Няма изненадани, надявам се. Но един друг въпрос виси със страшна сила: - Наличието на допълнителни съставки в генетичните манипулативни течности (наричани все още ваксини)? И както вече е изяснено спрямо физикалните им свойства, те са много далеч от безопасни.

С това отговорността на налагащите, дори задължително (Sic!) "ваксинации" с тях, расте в небесата. Факт са заразените "ваксинирани" повторно и дори също умиращи. От тук нататък, въпросът с QR "Зелените сертификати" и техният "смисъл" също не се изчиства, а точно обратното - тяхното значение се свежда сякаш само до лост за принуда към "ваксиниране" с не действащи като истински ваксини, течности. Дори има данни за нанасяне на трайни вреди и не само...

Редно е, даже и в малки и дори незначителни територии, отговорните фактори да се замислят: - "Какво в същност правим?!"

Това е въпрос отвъд злонамерени бръщолевения и е добронамерено зададен. Рано или преди да е станало късно, при един такъв глобален, раздуващ се казус, търсената отговорност чрез Правосъдията ще обхване всички участвали в заверата!

Международните трибунали не са без прецеденти, не са останали без присъди и имат история.

34
"Американски военен доклад твърди, че Covid-19 е създаден от финансирана от САЩ програма в Ухан" - тук: https://glasove.com/categories/na-fokus/news/amerikanski-voenen-doklad-tvrdi-che-kovid-19-e-bil-szdaden-ot-finansiranata-ot-sedinenite-shchati-programa-na-eco-health-alliance-v-ukhanskiya-institut-po-virusologiya

...Както по-рано съобщихме, в понеделник вечерта Project Veritas публикуваха нов доклад, който съобщава, че са получили американски военни документи, доказващи че д-р Антъни Фаучи е излъгал Конгреса, и съдържащи „невиждани досега документи относно произхода на Covid-19, молекулярни патогенни проучвания, ваксини, потенциални лечебни препарати, които са били отхвърлени и усилията на правителството да потули всичко това.“...
 :t0140:

35
По света … / Re: Казахстан
« -: Януари 12, 2022, 10:05:00 »
Ще минете и без мен.

Не е нужно да се възпалява човек, от един ординарен изказ. Със сигурност Асол не визира теб, а е употребила събирателно понятие в 2 лице, единствено число. Може би си забравил, но тук често се употребява в разговор! Така, че не се засягай, никой истински не мрази някого, щото в "спор" се казват не съвсем заоблени неща: - Ти например по-горе казваш на Отвратя "...нищо не разбираш...".

Освен това ние всички ползваме официални или полу официални или още по-лошо, "неизвестни" източници - но това не са истински информации. Просто кретаме зад събитията. Друг е въпросът с професионалистите, най-много, да се сблъскаме с бивши такива. Но ако те започнат да говорят (така или иначе имат все още контакти...) дори приблизително конкретни неща - съвсем бързо ще станат и бивши живи. Никой от тях не говори конкретно с факти и пр., плъзгат се само по контурите на събитията - виж един Яков Кедми - същото е.

Освен това, съмнявам се, че има още жив "комуняга" с чугунена глава. Живите и все още работещи нещо, си гледат своят бизнес и той е според правилата на финансовите министерства. За Капа, няма по-голямо престъпление да скриеш данъци, такси и пр. - шпионите ги таксуват на второ или трето място по важност! Нещата не са нито бели, нито черни - а много шарени. Уверявам те - така е. Не е нито мястото, нито времето за да ти давам лични впечатления от знакови фигури и от двете страни. И забележи, съм нищо повече от г-н Никой (не по П. Вежинов). Никога не се хванах на "хората" им...

- Позволява, в значителна степен, по непривързан поглед към догмите на съвремието. Най-важната и водещо в момента, очистено от всички маскировки на миналото с разни "-изми", е чистата проба възцаряване на сатанизъма. Това е фокуса и е пред всички очи. Най-скритото е на най-видното място.

ЛЕМА е.

36
Организационни … / Re: Алтернатива:
« -: Януари 11, 2022, 22:27:09 »
 :t0301: Благодаря!

Да, в тактовата линия на "парчето"(напр. баса) се внесени точно въпросните "извън-елементи"... Инак, традиционното за отбелязване си е "така" - още повече ако е през лупата на някаква изящна, словесна финтифлюшка.

37
Организационни … / Re: Алтернатива:
« -: Януари 11, 2022, 21:50:22 »
Приятни са последните няколко поста, как в техният смисъл и както казват идиотите (медицинско определение, а не обида) политици: бе внесена спокойна яснота и равновесие!

38
Ето ви един малък откъс, съвсем актуален, от една друга Писаница на Джимо ("Песни за ротарианите"):

Цитат
Но каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи. Това важи и за макетата. Те отдавна щяха да са в ЕС заедно с България да се бяха слели с нея, не да слушат Венко Марковски, който измисли “македонски език” по заръка на Тито и Коминтерна. Подкокоросвах Желю да пита макетата за австрийския език и за швейцарския език. Но макетата не щат и да чуят, че Гоце е българин, нито че Панчо Владигеров написал българската симфония “Вардар”. Карат я по Марковски, а ние по Чапаев, Петка и Анка-картечарка:

Слева молот, справа серп
Это наш советский герб.
Хочешь сей а хочешь куй
Всё равно получишь х*й
(от US и Германия)

тук: https://dimitriivanov.com/2021/01/19/песни-за-ротарианите/

39
По света … / Re: Казахстан
« -: Януари 11, 2022, 00:45:35 »
Това го знам и е така, но не е реалистично, освен всичко и останалите Турански държави участват в ОКДБ.

Редно е да се прочете как е образувана и тази държава и чия е не малка част от огромната 'и територия. Както и ако иска Турция, нека обяви утре образуването на новата империя Туран. Сега обаче може само да подскача, а руснаците да я гледат мило. Като за пиесата Добра дума за лоша игра.

Но особено след смяната на РФ тона, не ми се мисли, че е само за театър - ще е доста рискован, даже фатален опит. Но, след като местните дрогаре са така дашни на всякакви външни претенции, може действително части от Мамковината да се отзоват, съответно на туранската карта, в нова държава!

40
По света … / Re: Казахстан
« -: Януари 11, 2022, 00:21:06 »
Ако препрочетете Едгар Кейси - ще видите кое как ще стане и ще се промени!   Вече започна и спиране няма!

41
По света … / Re: Казахстан
« -: Януари 10, 2022, 23:29:07 »
диктатор покани турците да му охраняват властта

Сравнението е несериозно и извън контекста на цялото случващо се. Там имаше две кланово-корпоративни групи. Карали са на ръба, но уж в мир. Самият Казахстан е член на организацията и след като усещат, че имат начало на преврат с вкарани въоръжени и организирани бойни групи от извън държавата, и че в собствените органи за сигурност има комплот и бездействие - се стига до повикване на Организацията. Разбира се, че Русия е начело. Разбира се, че няколко милиона руси живеят там, известно е и влошаването с нагнетявана от "партнерите" активна русофобия в Казахстан. Отзад, главните са Албиона и бандеровската шайка от Украйна. Никой не може да си въобразява, че РФ все още вярват в "партнерите" и че дреме активно. Точно обратното - Ултиматумите са дадени пред близо месец. Обстановката се нажежава, и западните "миролюбци" - интригантката Великобритания, активират заверата в Казахстан. Точно преди да започнат преговорите в Женева. Случайно? Не е.

Какво изма да се рови, да се доказва, да се цепят думите на две да се тълкуват  какви ли не незначителни детайли? Ситуацията или - или. Щом не искат мира, получават секира!
*********
Прави впечатление, че след няколкото трола, сега в ново амплоа другаде, продължава детското, олигофренско хитруване на дребно с цел  ... Каква в същност? Да се стигне до празно бръщолевени, остроти замаскирани в кухи спорове и разводняване? Хладилника е майстор, бе и си остана в лигавият начин да се подбъзиква с хората и да ги принуждава да реагират. Ще кажеш - щом са глупави, да го правят ли? Ами и ваша милост влиза с бутонките по-горе, уж обвити с кадифе и започвате един ИДИОТСКИ спор с нападки!

Откъде на къде? Защо сме длъжни да търпим всичките тези обсесии? И НВ Фирмин, появява се изтропва съчинение по две понятия от википедията и се фръцва с няколко реплики и после си бие камшика... Аман от примадони!

Какво целите? - Ясно е, за вас РФ за престъпници, трябва да се унищожат, а запада цял в бяло ли? Да, а този за нормалните хора е обратно на вашето мнение. Нещата са ясни - върви се към война! Никоя държава не може да изтърпи гаврите на западната шайка пудели и Шерхан. РФ е накачулена от ТЯХ, а не Тя върху "партнерите" ви. Това е лема. От тук нататък нещата са ясни. Дори и за хора с умствени проблеми. Да не говорим, че след,  и с Пландемията + цялата гадна комедия разигравана пак от тези, същите сатанисти - нещата стават без алтернатива. И сега точно това се случва... Търпението свърши, ако не се дръпнат назад, просто съвсем скоро няма да има кои да се отдръпват повече.

И да, не искам отговори, не споря, не ме интересувате. Държанието на останалите няколко от Онези, останали да нагадят още, е като на лигави госпожици, а не на мъже. Дори и хора от уж по така ниво - с претенции, се държите по същият начин. Пък може да са прави някои специалисти, че ваксинираните започват да показват определени девиации.

Давайте данни, аргументи, свързвайте събитията и интересни хипотези - това е разговор, общуване. А не да са тук непрекъснати хленчове, заяждане с администрацията - не ви е длъжна, не е длъжна на никого! - Толкоз ли сте тъпи някои, че не сгрявате тази основна лема от възвисяваният от вас капитализъм?

Тук е частна инициатива и никой не ви е длъжен! Тя има обявени собствени правила - ако ли не ви харесват и не искате да спазвате западен тип ред - тогава ви казват: чиба.

42
Организационни … / Re: Алетарнатива:
« -: Януари 10, 2022, 21:45:34 »
"ауфтакт" – т.е. непълен такт

Не означава това!

43
Благодаря ти!

Не я знаех страницата му. В заетост и по стъпките Му за годините (отдалечено, но все пак...), не ми стига времето за всички слабости и интереси.

Но сега ще я разгледам с удоволствие! Благодаря.

Добавям: - Истинско удоволствие е сайта на г-н Иванов! Ще има тази вечер каво да чета още (сега на реда е Людмил Леонидов - "Защо изчезна Атлантида". Също голямо удоволствие е).

44
Много хубава Писаница от Джимо! Радвам се, че е жив и надявам се много - здрав!

Възрастта си е възраст и с годините тя натежава от тях. Най-малкото е досадна. Човек вътрешно винаги си е на 20 с малко плюс или минус. Само дрешката ни - тялото, остарява и постепенно загива.

Доколкото знам, той има няколко верни приятели и не е изоставен на произвола в сегашното Жестоко настояще.

Бъдете издръжлив, пожелавам от сърце - със силен дух и търпелив към несгодите, г-н Иванов! Дано всичко от ежедневието Ви да е наред!

Бъдете здрав!

PS Прави чест на Редакцията на в-к "СЕГА", че държи името на г-н Иванов все още в графата "КОЛУМНИСТИ"! https://www.segabg.com/category-observer/grumpi

45
Мисля си, че този малък клип е точно за тази тема! https://www.facebook.com/VampiraSiTyrsiRusa/videos/604648244172426
 :lol:

46
За панелите е ясно - произвеждат само DC. Важно е разположението им и достъпа да се почистват от сняг и пр. неща.

Трябва да има и акумулатори за складиране за да има ток нощем. По изгодно и технологично е те да са оловни (цена и трайност). Да има резервна външна, превключваема връзка към мрежата, за подпомагане ако времето е мрачно и пр. или има завишена консумация в кухнята - печете прасе напр.

Има си електроника за контрол и свързване на подходящите акумулатори и панелите от една страна с преобразувателя от DC в AC от друга.

Има нужда и от един резервен източник - трябва ви и бензинов генератор. Преди време гледах с осцилограф изхода на стандартен такъв генератор: - синусоида ли? Ужас! Никаква синусоида не излиза, а някакъв разкривен, силно на стъпала  триъгълник! Трябва да се взима генератор с електроника който преобразува и поддържа на изхода мрежово напрежение с истинска синусоида.

Ако освободят без контакт с бюрократите соларната инсталация до към 10 kW, то тази мощност е напълно достатъчна. Ще е изгодна и ще си струва главоболието да си я направи човек сам.

47
Направих си днес труда да подредя събитията и несъответствията с пландемията - която, накъсо казано, е само инструмент за постигане на определени цели. Също и по повод провокацията с разкриване на лични данни в БТВ (мисля) и въображаемото нанасяне на "вреда" на Възраждане. Трикът е в преместване фокуса на дискусията. Прави се и тук по-горе.

- Изразходва се излишно "умствен" петмез в безсмислени спорове на сляпо вярващи адепти от задругата "Последните дни", срещу реално мислещи или просто логически подковани противници на НАСИЛИЕТО чрез инструмента "пандемия"!

*1. Основното е, какво е по-точно: има ли я или не, налице! До сега се спекулира с редица гръцки букви, с чували, хладилни вагони и пр. помощни средства за ошашаване на плебса и вкарването му в приготвената кошара-клопка!

*2. Не е ясно как и по какъв точно начин става заразяването с патоген или дори "заразяване" - без, по друг някакъв начин. От маските ползата е, че ни дисциплинират с тях. Т.е. овцете да не кихат, плюят и храчат наоколо и най-важното: - да си затварят устата и да не плямпат срещу либерастките режими.

*3. Стандартните средства и разни екзотики, които лекуват - бяха низвергнати по дефолт и дори забранени/скрити за достъп като се наложиха неефективни, безполезни и дори убийствени Лечебни наръчници от СЗО (в някой страни дори доказано изтребваха възрастните).

*4. Въведоха индиректно стигматизиращи отличия за "непокорните": - "Зелените QR сертификати" с печата на Нечестивият "666". Те са наградата на приелите ваксината и привилегията пак да боледуват, но щяло да е по-леко (уж) и да могат да заразяват безпрепятствено навсякъде всички други. Противниците на Правата линия, т.нар. "анти-ваксъри", бяха стилизирани до врагове на Прогресивното човечество... Които пък, за разлика от други преследвани, гонени и убивани, принудени от разните диктаторки режими, сега не трябва да носят за отличаване Звездата на Давид - Жълта. Въвеждана е в ЕС-№1 (от 1933 до 1945 г.) веднъж. Сега решиха принципа Жълтата звезда пак да го легализират, но този път на обратното и без нея:
- "Добрите" са похвалени с привилегии чрез т.нар. Зелен Сертификат за доказана вярност към НСР и към режимите по места.

*5. Отделно от всичко, много и много учени, медици, тесни специалисти иммунолози, епидемиолози и пр. и пр. самоотвержено извършиха редица изследвания (забранено от производителите) на наложените в ЕС №2 "ваксини" и публикуваха веднага резултатите. Изследванията показват присъствието на странни за лечебната процедура съставки: - металоидни наночастици свързващи се в групи. (Проблема от тях за кръвоносната система съм го обяснявал другаде.) Самите публикации биват яростно трити, учените и лекарите преследвани, дефимирани, очерняни... Освен това, всичко около пландемията бе изкривявано и гарнирано с непрестанни лъжи, инсинуации, неадекватни изказвания и всякакви примитивни пропаганди от видни "специалисти" по всичко.

Но особено перверзна бе и е неистовата, истерична пропаганда "за" и дори дефакто, налагане на, насилствено "ваксиниране" с много спорните препарати за генетична манипулация - отречени дори и от откривателят им ... ?!

*6. На краят е черешката върху сервираната Торта: - Дори и по официалните данни, пораженията от "ваксините" са неприемливи. Числата дори и да са екзактно верни, отказват всеки запознал се с тях. Отделно пък са и представяните често много съмнителни и не рядко изобличавани като неверни, статистически данни и методи.

Какъв е извода тогава?! Какво трябва да се направи?

1. Зелените сегрегационни "QR сертификати" с печата "666" трябва да се отменят незабавно!!!
2. Да се спре с противоестествената, масивна пропаганда за "ваксиниране" и особено да се забранят всякаквите планове и намерения за набоцкване на децата и подрастващите, както и въвеждането на ПРИНУДИТЕЛНА "ваксинация"!
3. Да се престане с нагнетяваното паникьорство, страх, противопоставяне всред населението!
4. Да се премине с приоритет към активно, с подходящи, налични и доказали се лекарства, превенции и лечения. Както и да се престане с вкарването на наночастици и всякакви други инградиенти извън медицинският обхват на ваксините в телата ни, като предлаганите марки да се изследват прецизно за вредни съставки. Япония отказа над 3 милиона "ваксини" от генетичните именно заради откритите метални частици.

В противен случай всякаквите управляващи и апологетите за придържане и налагане на всяка цена към/на тези четири точки се превръщат в съзнателно действали и съдействали за осакатяване и масова ликвидация на доверилото им се, население!

48
По света … / Re: Казахстан
« -: Януари 08, 2022, 20:06:07 »
Цитат на: Eisblock в Днес в 19:29:49

Тавагищ, нямам честта да следя в детайл какво пишеш, объркал си се! Бутонът за посочване КОЙ е ОТГОРЕ, не отдолу на поста.

49
Уважаемият МинПред заяви, че нямало да има задължителни боцкания.

- Налагането на насилствени действия срещу личността със закон е очеизвадно - престъпление! Но какво се прави сега, все още без закон, по въпроса с "анти-ваксърите" - т.е. здрави хора нежелаещи да им се манипулира имунната система и с последствие - изключването 'и? Плюс закачване на всеки за неопределен срок напред, на иглата. Пак и пак с генетичните манипулатори фалшиво именувани "ваксини"?

- Едва ли не или по-точно - насилствено, се налага на индивидите "ваксиниране", което по същество не е такова. По някаква предполагаема методика и както сега също излезе наяве - не отговаряща на изискванията за допускане и използването на препарати за инжектиране на хора.

Отдавна се знае и е доказано, че в течността на фаворитизираните "ваксини" се намират количества наночастици графенов хидрооксид, който е токсичен и в тялото се самоорганизира - образува конгломерати дебели само един атом (около 1 ангстрьом) с твърдост десетки пъти надвишаващи стоманата! В същност това са остриета както на свръхостри бръснарски ножчета пътуващи в огромно количество из кръвоносната система!

Въпрос с понижена сложност: - Какво се случва със стените на кръвоносните съдове когато те получават безчет микро срезове от остриетата?

Познахте: - Съсиреци.

Ако не веднага, то със сигурност последствията ще се случат. Ако са попаднали в главните артерии и тялото е подложено на силно физическо натоварване - колапсът е на лице. Пример: - починалите внезапно спортисти. Инак - по-бавно.

Това се знае, прикрива се, подминава се, страшно неприятно е да знаеш, че си се "минал" и си дал най-ценното заради доверие в Законите - но със залог, Живота си... Законите, по смисъла на тази царуваща сега СИСТЕМА са без значение, ако се касае до Печалбата и особено, ако се преследват цели извън рамките на Законността, Правото и Смисъла на Живота въобще и в частност - този на плебса! Ни повече, ни по-малко.

Бъдете здрави и умни!

50
По света … / Re: Казахстан
« -: Януари 08, 2022, 19:29:49 »
Вече има достатъчно яснота как Казахстан ще бъде поочистен от НПО-та и вкаран в правилния коловоз към Светлото (много по-светло от на другия играч и пуделите им) без ковидово бъдеще. Ще следва и строяването с почистване и въвеждане на опрятен вид и на другите Турански другари. Историята от 20-30-те години с басмачите и пр. "борци", по-точно разбойници, няма да бъдат оставени да я повтарят. Технологиите са други, а и Империята или ще се стегне и ще тръгне бързо напред - или пропада. Но предсказанията на Едгар Кейси ми дават увереност, а и посоката вече е във везир и Мечката се задвижи... Дугин е повече от ясен в правотата си, пък и останалите руски светила са на същото мнение.

Според мен, също смятам като Алиса, че рамките на бъдещото споразумение на двамата Големи са поставени и - че се е работило по техният пълнеж. Косвените информации пръснати по други вектори говорят за оживление и готовност за промени - въпреки остатъчната риторика, подкарвана по инерция и особено - заради вътрешната консумация и подрипващите васали насам - натам... Не, че създадената сумитоха в Казахстан няма своята насоченост, пълнеж и очаквания.

Видиотеният плебс на запада трябва непрекъснато да бъда настройван в нужните параметри. Особено, след като е докаран до лудост и неуправляема паника заради Пландемията им - инструмент на Подмяната. Всичко с цел, вече видим, със спад на жизнения уровен и не само. А това е заплануваното Нулиране и преформатиране в друг вид "капитализъм" - аз го определям като техногенно робовладелство с масивно редуциране на стадото. Но само ако много бързо успеят и времевият прозорец бъде все още улучен.

Както изглежда, даденият от Русия форсаж ги вади от равновесие и последните дни започна интензивното щъкане на хлебарки, както при запалена лампа в кухнята. Борката няма да бъде приет при Государя - бе му казано преди време, че щом не признават за скрипалите - няма среща. Новият немски канцлер, също искаше да ходи в Москва, но и това позаглъхна - вероятно се изкашляха зад Локвата. Докато зависимите и все още не юстирани журналя там, по инерция пущат по някой и друг отровен вопъл...

Британците са готови и още да вършат бели, заедно с бандеровците - способни са на всякакви гнусотии. Един вид хем да се обособят пак (ако стане), както преди в "империя", но вече джобен формат. - Но Австралия отплува със САЩисаните в друг съюз без старата кярга. Или за да ги оставят в Задния европейски двор, в приют за глобалистите, когато започнат да ги гонят с конопените вратовръзки...

Предвиждам и развитие с наостряне на ситуацията за в следващата, освен идващата седмица, сакрална календарна дата през февруари. Ариманците няма да я пропуснат да сторят някаква по-голяма гадост. Очаквам или вече да са обявили някак си, какво ще направят (винаги са длъжни) или в следващата седмица ще го сторят и веднага: - действат...

51
Добре си дошъл Праграфе!!!
 :t0328:

52
то за каква реална оценка на активите в съвременния свят можем да говорим

Анджак де, точно! След като Зелената шума я печатат без спиране: - кое-колко струва? Няма законен репер. Няма котва.

И целият спор по-горе, е в същност едно и също нещо. Нито системата е демокрация, нито плебса "управлява", нито някои ги е еня за разни "недочовеци" от нейде си... Те са се втурнали да ни изтребват, ние се чудим, защо управлението било такова.

Ами такова е - никога няма еднакви да са интересите на Хищника, с тези на стадото. Това, че из стадото има усетили се, е грешка и недостатък на междуушията...

- Вредно е да мислиш, да разбираш, да виждаш и... напоследък: - Даже да дишаш и дори - живееш.

Бъдете здрави!

53
По света … / Re: Казахстан
« -: Януари 06, 2022, 21:14:12 »
Мерси!  :t0140:

По обяд бях споменал и още нещо:

Цитат
Разбира се, този метеж ще бъде подобаващо смазан, особено и с подходящо възмездие (не след дълго ) към директните подстрекатели.

Имперска Русия се завръща, а в момента се доизпипва новата 'и идеологическа Рамка. ...

За "радост" на русофобите, най-вероятно съвсем скоро ще се разбере, че "3-те Морета" сменят Парадигмата си. От корен и със съответният вой и скърцане на зъби. На "запад" вече са подушили Печената гъска и изпуснатите нерви лесно се забелязват.

Положителното за целокупният плебс е, че и инструмента "Пландемия", вече затъпен, ще бъде счупен вероятно още тази година - затуй бе и истеричното бързане за тотално набоцкване на Макс. С очаквания все пак, че ТЕ до някъде успяха в главната цел и заложеният Портокал с часовников механизъм у агънцата неуморно тик-така.


54
Решилите да приемат QR-сертификата с "666", издаван именно за подчинение пред насилието на причинителите на пландемията, е свободен избор на всеки.

За да има битка на Злото с Доброто, трябва да има и съответните определили се. Но самият опит за световен сатанински преврат не би трябвало да се приеме от всяка една жена, всеки един мъж, всяко едно дете - когато те са продукт на Съзиданието.

Чест прави на Джокович, че отстоява мнението си! Позорът остава за ариманците, техните поддръжници и адепти!

- В краят на краищата, преди Жътвата, фронтовете трябва да са очертани... Е, те вече са очертани.

55
По света … / Re: Казахстан
« -: Януари 06, 2022, 20:43:07 »
Кой остава?

 Как кой?
- Скрипалите, по-точно: аферистите с тази дъвка...  Инак:

Тези "събития" са организирани от английската агентура из туранската езикова общност. За отмъщение. След като Борката не бе прието от ВВП заради непризнаване на скрипалският скандал - кои в действителност го организираха и изпълниха, Англия се втурна да прави бели с цел навреждане на руската политика и влияние.

Така и с последният конфликт покрай Армения, сега с подстрекаване на Турция за към Украйна и последното: - с този метеж понастоящем. Добре избран за да се направи мръсно на брат'чедите иззад голямата локва преди преговорите... Конкуренцията между двете крила на англо-саксите е от векове...

- Така, че зад Казахстан стърчат дългите уши на Албиона. Е, не е съвсем сам, брат'чеди помагат. Но вероятно "помощта" е от формата и целите както при "Суецката криза".

56
По света … / Re: Russia
« -: Януари 06, 2022, 20:38:25 »
Е, благодарност за линка от дедо ви Барми... Изчетох го, е и? Къде е дискрепанца на руският коментар в "Гласове" спрямо измрънкването на Зюд-Дойтче-цайтунга и малката преведена вложка от този в него?

- Само течение и чейнетата да се прави.

По повода в Гласове написах нещо и защото ме мързи да перифразирам, его на тук:

Цитат
Eisblock на 06.01.2022 в 12:27

Малко закъсняват на "запад" да стоплят, че светът не е това, което те искат да виждат. Пробуждането ще е трудно и приемане на действителността ще е тежко - приспивани от превъзпитанието наложено от обърнатият Кръст на обратно! Нима някои си мислят, че Ултиматумите са изговорени в средата на миналия месец? - Не са.

Водени са дълги преговори и първото Кокиче бе изтеглянето от Афганистан. И най-вероятно решението е, да се приберат в собствените си континентални черупки. Да, САЩисаните трябва и ще напуснат най-малкото източна и средна Европа. И да:
- сетихте се. Това е т.н. ивица на "Трите морета" разпростряна в посока Север-Юг.

Така, че Дрогаре, вадете ушанките от гардеробите, порадвайте се на Кратунчовците и Кокорковците преди р. Лета да ги завлече обратното там от където идват. И хубавата новина вероятно ще е, че и адептите на Ариман ще се евакуират. Както вече видяхме модата от Кабул - "преводачите" да висят по колесниците и крилата на аеропланите - не е трудно да си представим мащаба на "спасяването" от териториите на Новата Ялта. ...

Ако ли не и някой инфектиран Уркопеец реши да покрие ЕС и Европата със нова слава из бойните полета, то тогава ще можем да видим за миг множество малки Слънца... Така, че Дрогаре, историческият опит в снишаването може този път да не помогне, та да не видим Слънцата за миг! Обаче това само, ако удържим на козяшките Кратунчовци и Кокорчовци да се юрнат да "освобождават" Крим!

За такива тук обаче има много опитна в съдържане, третиране и лекуване на Подобни, институция! - Да, в Карлуково е.


Веселбата се задълбочава с илюзията, че ако се "подгрее коремчето" на тав. ВВП на юг, той ще се завайка и ще остави разните попълзновения на пуделите да продължават?!

Айде бе - междувременно зачистката там започна.

57
Страници и страници с неизискано, лигаво празнословие тук. С явни или прикрити опити за повдигане на краченцата и препикаване на нечии крачоли! Часове наред.

Асол, глупаво е да се дезавуираш сама. Тактиката им е да овърдалят избраната жертва в нищо незначещи повторения, бягане по тъча и мън-мън-мън... Докато се появи някой от няколкото "Корифей", та да извряскат слогана си и пак да дебнат отстрани.

И ето, дори една от дамите - винаги съм я уважавал като сериозен човек - тя тук обявява жертвите - мнозинството - за "глутница"? А не действителната, изръбала форума където завърнат, глутница. Тези няколко лигльовци без занимания, фенове на празнодумието, с държание на лепки по подметките.

Действително съм уверен, че отстъплението когато си прав, да се откажеш и да пожертваш Идеята, Труда си - още повече когато Правото е твое -  не е доброто решение. Първо срази и разчисти виновните навлеци, вярващи в "рожденото" им право да ръсят междуушен петмез навсякъде. Тези създали ситуацията. Пък после се оттегляй на спокойствие! Разбира се, никой не може да бъде задължен да жертва време от живота си, за да доставя "густо" на плебса, особено пък на сулями-пулями: -разни мърлячи + един, два гамена в прибавка. Ескортирани от едно, две клакьорчета! ...

- Първо проведете "тържествена екзекуция", възтържествувайте Правото, съберете аплодисментите и чак тогава - щом е време вече - вървете в заслужена "пенсия" и затворете ФОРУМА!

Дерзайте!

58
Айса иска чистка и слет нея да останат само прайлните хора.

Интересно: - условно наклонение да се тълкува като повелително?! Разликата се съдържа в "бих" и "трябва", например. И да, тълкуването е напълно случайно - просто семантично пързаляне.

И второ: - не са визирани 'правилните', а приятните, нормални събеседници. Не-"праилните" имат дефекти из чиповете си, което лесно се установява. Било чрез писмен или вербален контакт.

59
чинно всеки благодари на новия бащица и засвиделства безрезервна подкрепа към него

Кой е този "нов бащица" нямам понятие - и не ме интересува. Знам кои двама + HW-Благодетелят са създали, държали и държат целият форум върху плещите си. Хвърляне на нечистотии върху тях, менторствуване, даване на силно подозрителен "акъл" от очевадно празни кофи  - са все основание за пълна и окончателна раздяла! Въпросът е кои да са първи.

Истерията ги обхвана, въпросните, с развитието на Пландемията. Която не е основното меню за целокупният плебс, а е само инструмент за едно друго, много повече от основното. Тук се пресякоха мненията, пристрастията и идеологическите бози в отделните кратуни.

Отделно бяха контроверсните пред-, за и после-изборни страсти. Но там аз не играех - предизвестени "решения" и "избори" не ме вълнуват.

На кратко: - Гигантският сблъсък в света, завоалирано представян като "епидемия" - а в същност просто Спусък - целящ определени неща, обхвана и тук това малко уютно кътче и разголи същността на мнозинството от публиката. Като "тук" противопоставянето по същността и процентуално взето, по всякакви характеристики, бе и остава като огледало на силите в глобалният Сблъсък!

Така, че освен едно огромно БЛАГОДАРЯ на споменатите по-горе лица изнесли този отличен като конструкция, замисъл и софтуерно изпълнение, форум на гърба си, друго не мога да кажа. На участниците тук - също. Голямата част са от сродна кръвна група - другият остатък - не е.

Времето в следващите месеци и може би година, две, три - ще покажат кои са били прави за Света. При положение, че ще има кои да го осъзнаят или дори, регистрират.

Дали в тази обстановка и посока Форума би оцелял - не знам. Бих се радвал много ако бъде почистен, саниран и остане като събор на приятни и умни хора. Умни да - защото дори джобните злодей тъдява са по своему умни.

Бъдете здрави.

60
Честита НГ на всички и искрени благодарности към лицата стоящи (поне до сега) зад функционирането на Форума! Ценя извънредно много тяхната досегашна ангажираност, извършена неблагодарна работа и най-вече - за пожертваното време от ЖИВОТА им за това имагинерно благо и особено за действителната извисена моралност и етичност.

За жалост има и една поговорка и за такъв един случай. Българският народ е извънредно богат на Житейски мъдрости в концентриран вид: - "Не наливай кладенчева вода на прасета!" - дори едно да е, а не няколко дори, това е достатъчно да се стигне до сегашното фиаско.

Принцът сам може да прецени каква част жизнена енергия и време е готов да отдаде на други хора - дори и непознати. Но прекалената доброта винаги си отмъщава. Не значи да не я имаме - тогава идват такива решения като Неговото напоследък, но има и още една поговорка: - "Прекален Светец и богу не е драг!"

Въпреки всичко, не виждам в момента яснота около рабиатното решение!

1. Може действително някой подлец да се е опитал да подлее вода на Форума. Начини има достатъчно, а и мизерници - също.

2. Преди време в началото на пререканията бях писал конкретно и ясно мнение. Има си правила, ВИЕ сте собственици, пожертвуватели на собствен живот, безсребърници. Имате и нож в ръката - правилата. Ножът следваше и следва да се употребява безмилостно, навреме, безпощадно и ако няма резултат - за окончателно решение на малка или по-голяма пречка!!!

3. Не може мнозинството да страда, заради няколко дегенерати.

Ако ще трябва да плащаме - ОК, но да има също Бързо, Окончателно и Ефективно разчистване на терена. Това което си позволяваха няколко души да вършат в двете теми - едната май вече затворена, нападките към Кайли и не само, не можеше да се търпи.

*Просто няма смисъл, в името на какво дори, човек да търпи злоумишленици, лигльовци и тролове. Дори и цивилни...

*Второто нетърпимо е кевренето с езика! Езика е национално богатство, той ни идентифицира (дори и с владеене на други) какви сме. Той е кръвта на нацията.

Това е!

Дано всичко се размине и се направи последен опит да не се разтроши Гърнето което ни събира да общуваме!

Страници: [1] 2 3 4 5 6 ... 29