Преглед на печата … > Уводни …

Италия - търговия с деца и приемни родители

(1/4) > >>

Maximus II:
В схемата са участвали официални лица и социални работници, които са "промивали мозъците" на уязвими деца, така че да им се втълпи, че са жертви на насилие от страна на собствените им родители. Целта - децата да могат да бъдат взети от родителите и да бъдат предадени на приемни семейства, които предварително са заплатили за това.

Разследването е показало, че социалните работници са използвали множество различни методи, включително електрошок, за да втълпят на децата, че са били сексуално малтретирани, подложени на домашно насилие или държани в лоши и неподходящи условия. За да промият мозъка на децата, арестуваните са фалшифицирали детски рисунки със сексуални конотации и са използвали електрошокова терапия като "малка машина за памет", за да създадат спомени за фалшиви злоупотреби. Терапевтите са обвинени, че се обличат и като "зли" герои от детски истории.
 Разследването под кодовото име "Ангели и демони" разкри схема, която "минава като модел на социална система за грижи за малтретирани непълнолетни, което в действителност е било незаконен бизнес за увреждането на децата.

 "Ла Република".

А уж "стратегията за детето" нямало да взима децата от истинските родители! Вервайте им!

AnonimusBG:
Нещо не се наблюдава наплив на защитници на стратегията за детето.
Защо ли?

Джиджи:
Защото се наблюдава вече 10–та отворена тема "в защита на детето"!  :bounce-946:

С едни и същи коментари.  :nuts:

AnonimusBG:

--- Цитат на: Джиджи в Юли 20, 2019, 17:00:20 ---Защото се наблюдава поне 10–та отворена тема "в защита на детето"!   :m1708:

--- Край на цитат ---

В такъв случай 67 може да направи една тема от всичките.

Джиджи:
Ами ако не иска? И вий защо й създавате работа?  :D

Прав е ОTVRAT, че такива теми с макс. 0–2–3–4 коментара трябва да се закриват, тъй като и самите коментари се изчерпват.

Щото не може едно и също нещо да се дъвчи до безконечност ... :smokin:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия