Преглед на печата … > У нас …

Как да се управлява държава без да се привлича вниманието на санитарите

(1/96) > >>

Kole:
След като наскоро получих поредната доза позиви за... възхищение от първобитния натюрел на представителите на българската политическа ...хм... класа и по съвет на съфорумка (thx, Джиджи), отворям кът за възхвала на чистия и прост български политразум.

Сидер Воленов за пореден път влезе в амплоато си на недооценен клоун и подобно на един недооценен художник от миналото, изигра блестящо ролята на много гневен и оцъклен борец за нещо срещу всичко останало.

Разбира се Сидер е поводът, но не и изключение.
Политици и "лидери" стават разни индивиди с необременени от образование мозъци, някои откровено водещи неравна битка с българския език ("аз съм ДПС, ти си МПС, той е ДДС"). За чуждите лингви да не говорим ("Бонжуар!", "Всички парлеву франсе!". Булгар, булгар...)

Та, скъпи съфорумци, туй ли е матряла? Трябва ли да си с отклонения за да се занимаваш с политика или естествената тъпота е достатъчна?

onzi:

Kole:
Великолепно четиво за бъдещи лидери.

Kole:
При изключителни мерки за сигурност (въх!) и без допускане на медии (въх-въх!) вчера поредният псих с мрачен поглед си направи партия. Тук диагнозата е ясна -
 мания за величие в особено големи размери.
Та, Шоуто на Слави вече е партия. В главната роля, разбира се, смръщения мутрафон, изпълнително бюро - верните му пудели сценаристи.
Ако съдим по името, за какво ще се бори тази вокално инструментална група партия "Няма такава държава"? Правилно. Ще се бори да я няма тази държава.
Могат ли автори на плоски скечове и крадени вицове да изградят нова държава на мястото на старата?
По-вероятно е да я превърнат в единственото, което знаят - евтин водевил с изтръпнали танцьорки, кръчмарски музиканти и кресливив доморасъл диктатор.

Firmin:
Политиката, Kole, е грозната мома. Оборотната и дащна брантия е Властта, сестра нейна. Прочее, задяват повечето по тез места Политиката по вечеринките, че да се докопат и запретнат Властта зад хамбара.   :cool-1084:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия