Преглед на печата … > Уводни …

The Best от Иван Гешев

(1/25) > >>

Джиджи:

--- Quote (selected) ---"Истината е, че много хора са били на хранилка. Още по-трудно е да го докажеш в България. Тук стандартът на доказване е изключително висок. Ако тук ти трябват 100 единици доказателства, в Испания ти трябва 1".

"При тези закони от времето на Тодор Живков, доста хора, осъдени в САЩ за корупция, в България ще бъдат оправдани. При този вид на законите и при тези различни стандарти, които прилага съдът спрямо доказателствата".

"Ако те решат, че има недосегаеми хора, че има абсолютни имунитети, аз не споделям това виждане, ние ще се съгласим".

"Хората, които работят в съда, работят под изключителен стрес, събота и неделя. Изразявам уважението и респекта си към Специализирания наказателен съд. Във всяка структура има черни овце, далеч съм от мисълта, че няма в прокуратурата или другите съдилища. Шефът на съда се казва Лозан Панов. Въпросите за проблемите в съда са към него".

"Есемесът естествено, че беше любезен. С мен в последно време всички са любезни. Моето дълбоко разбиране е, че прокуратурата трябва да обяснява своите действия. Ние не се притесняваме от истината, но явно други се притесняват".

"Прокуратурата има много голям потенциал, който не е ползвала дълго време. В България много се краде. Ние сме богата държава, просто се краде много."

https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/geshev-razgovorut-stoykov-radev-e-razrabotka-na-dans-sreshtu-firma
--- Край на цитат ---
:P

Тук-там обаче има и по нещо вярно. Като например последното.  :D

buratinob:

--- Quote (selected) ---Ако тук ти трябват 100 единици доказателства, в Испания ти трябва 1".
--- Край на цитат ---

Да се чете така:


--- Quote (selected) ---Ако тук ти трябват 100 единици прокуророподобни, в Испания ти трябва 1 прокурор".
--- Край на цитат ---

Kole:
Я, каква интересна тема. Я кой я е отворил  :bigok:

Джиджи:
 :D

onzi:
понастоящем прокуратурата стриктно изпълнява това, за което е тропосана, а именно по сериозните дела така да окепази доказателствата или обвинителния акт, че от него нищо да не става и обвиняемият да бъде благополучно оправдан.

и всякакви набивания на канчета от страна на съда, като например 'обвинителният акт беше върнат на прокуратурата за премахване на тъпотиите' не правят на прокурорите никакво, ама никакво впечатление.

от друга страна, сега имаме главен гешев с каскет.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия