За живота, вселената и всичко останало … > Футуризми …

...една теория, вероятна, реална, ужасна...

(1/1)

фелдкурат Ото Катц:
Courtesy уважавания и обичан от нас Doctora ... хваща ме страх, като чета такива неща, някои знае ли нещо повече по въпроса?:
~~~~~
Продължавайте да искате кръв и ще си я получите!!!
"Защо Тулупа облещен иска промени в Конституцията?
ДНК ПАСПОРТИЗАЦИЯ ID 2020
По общото мнение, четенето на Тулупа от аутокюто не беше никак убедително, тъй като той няма капацитета да разбере какво точно говори. Тиквата открай време е просто „говореща глава“, той трябва само да изпълнява точно заповедите на своите кукловоди и се интересува само от пачки и п@тки.
В цял свят като под индиго се инициират антиправителствени протести, като идеята е те да бъдат използвани като повод (оправдание) за закнодателни промени. По-голямата част от „промените“ в основните закони наглед ще бъдат социално и административно ориентирани, но тихомълком покрай тях завоалирано ще се вмъкнат текстове, позволяващи на държавата да разполага и да оперира с цифровите данни на своите граждани.
Както знаете, в последните месеци в много страни бяха инициирани промени в ключови закони. Например, в Русия Путин подписа указ за ДНК паспортизация още през 2019 г. В Дания през месец март 2020 г. беше направен опит да се въведе закон за принудително тестване за к()рона, дори, ако се налага, чрез употреба на сила от страна на полицията. В Русия на 21.05.2020 г. е приет Единен информационен регистър, като държавата се превръща в ексклузивен владелец на базите данни за своите граждани. Според промените в руското законодателство, държавата ще има пълен контрол върху цифровите данни на гражданите си.
Защо е необходима ДНК паспортизация и изграждане на суперкомпютър? ДНК молекулата излъчва слаба електромагнитна енергия, т.нар. био-фотони. Този електромагнитен отпечатък е специфичен за всеки индивид. Може да бъде използван като индивидуален иденификационен код – ID 2020. Няма нужда от въвеждането на допълнителен идентификационен чип за следене на локацията, така че „ваксината с нано-чип“ е просто контролирана утечка на информация за отвличане на вниманието от основната цел. Ние вече имаме индивидуален електромагнитен профил, наречен ДНК молекула. Трябва само да се вземат ДНК проби от хората посредством бокален (от лигавицата на бузата) или кръвен тест. Цифровизирането на тези данни ще улесни следенето на локацията и жизнените показатели на всеки индивид в реално време. Такива суперкомпютри са изградени в Китай, където успешно се прилага quick response QR-технологията. По този начин се спестяват много социални разходи на държавата: заплати на полицаи, следователи, лични лекари и т.н. С въвеждането на ID 2020 постепенно тези професии ще отпаднат. В този смисъл, лекарите и полицаите сами режат клона, на който седят, когато подкрепят хунтата на ГЕРБ в К0рона-терора над гражданите.
Със заповед от 2007 г. в срок до 2025 г. в Русия се предвижда въвеждането на био-съвместими устройства в човешкото тяло, които да осигурят непрекъснат контрол на жизнените и когнитивните функции и на локацията на всеки гражданин.
Изгражда се национална геномна база (електронен здравен регистър), по указ на президента Путин. До 2025 г. всеки руски гражданин трябва да притежава нов генетически паспорт. В България, ген. Мутафчийски „се изпусна“ в интервю, че на всички „тествани за К()вид“ ще им бъдат вменени нови ЕГН-та.
Според сега действащата в България Конституция, чл. 29, ал .2., никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие. В този смисъл, ако се окаже, че серумите от т.нар. „тестове за к()вид“ не се изхвърлят, а се съхраняват при ниска температура и се изпращат за последващ ДНК анализ и дигитализация, това ще бъде нарушение на императивните норми на основния закон в Република България. (вж. Интервю на проф. Радка Арсениева и разследващ репортаж на Валя Ахчиева).
По подвеждащ начин на гражданите им се казва, че си правят „тестове за К0вид“, но не им се обяснява, че това са инструменти за ДНК анализ. Дори и да се принуждават гражданите да подписват някакъв документ, когато им правят тези „тестове“, това не представлява информирано съгласие, че серумите ще се използват за последващ ДНК анализ. Предоставянето на информация за вашето ДНК представлява асиметрична информация, тъй като „правителството“ и контролиращите органи ще имат инфромация за дължината на вашите теломери, а вие няма да имате съответната информация за дължината на техните теломери. Това е чувствителна и лична информация и от нея могат да се направят много точни изводи и прогнози за здравословното състояние и продължителността на живота на индивида. Хората си мислят, че ДНК молекулата има функцията само да кодира протеини, но това далеч не е така. Съществува технология, посредством която по пръстов отпечатък и капка кръв може да се постави изключително точна диагноза за здравословното състояние на индивида. Тази технология умишлено беше дискредитирана, а в последствие доразвита и засекретена. (виж технологията на Елизабет Холмс, компания Теранос)
Съхраняването на цифровизирана информация за здравословното състояние на индивида в електронен здравен регистър крие редица рискове за злоупотрби. Всеки човек с пари и влияние ще може да придобие данни за вашето здравословно състояние, дали сте подходящ за експлантация на тъкани и органи и т.н.
Досега с вземането на „тестове за к-вид“ се заобикаляше Конституцията, но въвеждането на ДНК паспортизация ID 2020 трябва бъде конституционно закрепено. Ето защо господарите на Боко му налагат да вземе „важно решение“ и да се направи за посмешище пред всички, сричайки облещен пред аутокюто.
Въвеждането на новата генетическа паспортизация ID 2020 ще бъде аргументирано с нуждата от „по-голяма сигурност и безопасност“, но всъщност основната цел е осигуряването на по-ефектвен контрол над населението. По подобен начин след 9/11 бяха въведени биометричните данни (пръстови отпечтъци и снимка на ретината) в паспортите и скенерите по летища, съдилища и др. обществени места.
Населението е подлагано на масирана пропаганда – по няколко пъти на ден от всички официозни „медии“ се залива с новини за „нови заразени“ и със снимки на епруветки с кръв, като по този начин се цели на подсъзнателно ниво да се внуши приемане на необходимостта да се правят масови тестове.
Ако продължаваме да си затваряме очите пред този нагъл и нескопосан опит за манипулация, сами ще се откажем и от малкото лична неприкосновеност, права и свободи, които са ни останали."

Накратко:
ДНК молекулата НЕПРЕКЪСНАТО ИЗЛЪЧВА био-фотони. Това е слаба електромагнитна енергия, ЕМ отпечатък, специфичен за всеки индивид.
Ако вземат вашия ЕМ отпечатък и излъчат съответната честота, могат да влияят на ВАС конкретно. Например ако конкретен ДНК алгоритъм се въведе в съоръжение - излъчвател като 5G.
Ето защо им трябват ТЕЗИ ТЕСТОВЕ - това са ДНК пробите. "Ваксинирането с чип" е фалшива новина за отвличане на вниманието.Затова правителството настоява за МАСОВО ТЕСТИРАНЕ.
5 G е УНИКАЛНА технология за въздействие върху ИЗБРАНИ КОНКРЕТНИ ЦЕЛИ!
Трябва само да се въведе ДНК кода на конкретната цел (човек) 5 G -MARKED TARGET WEAPON
За разлика от йонизиращата радиация, която действа на всички, 5 G може да убива конкретни цели. Трябва само да се въведе тяхното ДНК.
Затова ТРЯБВА да се съберат ДНК данните на всички 6 милиона българи. Да се дигиализират и да се въведе в 5 G софтуера.
4. Посредством "тестовете" за К()вид се взема ДНК проби на всички. Бокално или кръвно.
5. Изпращат се в САЩ или в Германия (Киен) за дигитализация.
6. По план до края на декември 2020 ТРЯБВА ДА СА ВЗЕЛИ ДНК пробите на всички 6 милиона българи и да са пуснали 5 G.
7. Така ще могат да убиват само конкретни индивиди, а други да остават живи.
Евала на тези гниди!

buratinob:

--- Quote (selected) ---По този начин се спестяват много социални разходи на държавата: заплати на полицаи, следователи, лични лекари и т.н.
--- Край на цитат ---

Нещо такова си помислих тези дни след като "много" - каквото и да значи това учители имаха претенции новата учебна година да започне неприсъствено, страх ги билода влизат в една стая с 30 деца.
Милите, не съзнават че след няколко месеца просто ще бъдат съкратени.
Вместо 1000 учители по биология за 8 клас да седят пред камерите вкъщи един ще пуска видео урок за всички ученици в България и после тестове - проверка без намеса на човек.
Короната и истерията около нея лично мен много ме плаши.
Новото "добро, социално отговорно поведение" да си седиш в стаята, да контактуваш с околните в краен случай препоръчително по мрежата.
Много ми напомня за филма "Матрицата".

Eisblock:
А този материал тук е индиректно доказателство за истерията с КоВид19 и връзката със СЗО, каква игра в същност се провежда. Особено пък комбинацията с 5G...
https://www.168chasa.bg/article/8923036

buratinob:

--- Quote (selected) ---През последните месеци на отиващата си година все по-често се появяват предположения, че състоянието на обществото наричано Lockdown (затваряне на предприятия и изолация на хората в държавите), няма да свърши никога. Световната здравна организация и властите в някои държави предложиха на хората „с цел собствената им безопасност“ да „живеят временно затворени в изолирани камери“. Този временен затвор обаче може да се окаже накрая постоянен.
--- Край на цитат ---
https://glasove.com/categories/komentari/news/covid-19-nachalo-na-velikata-perestroyka

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия