Защо сме тук … > Организационни …

Пир по време на пандемия, 48 часа свобода в пампасите и лотария след това

(1/38) > >>

Ной:
Твърдо вярвам в силата на класиката. Затова уговорих двамата администратори на нещо досега неправено.

 :tomtom:

"— Многоуважаеми господа — каза съдебният Съветник усмихнат. — Искате ли да се проявявате няколко дни сами, без да ви пречи никой? Ще ви се даде възможност! "

Да, да, да! 48 часа, сметнато от момента на публикация на този пост, в който няма да бъдат трити никакви мнения, с изключение на опасните за форума като цяло (хероват екстремизъм, но не по-малко).

"— Но за всичко друго трябва да се грижите сами — каза съдебният съветник. — Така ще имате пълна възможност да се формирате, както ви душа иска. Сами ще отговаряте за себе си и ще видите дали е удоволствие, или товар човек да се грижи сам за себе си. Разбрахме ли се?"

След изтичането на часовете за пир аз ще мина с чумната каруца и ще събера труповете, ще дезинфекцирам пространството и ще проведем тримата с паралелепипеда и Принца една малка лотарийка. Първите трима тролове (ако се намерят злонамерени такива) ще получат едномесечен бан за писане без право на обжалване.
Ако работата отиде съвсем в киреча, и ми се строши чумната каруца, умре ми конят, който я влачи, и пространството не подлежи на дезинфекция, ще настъпи "Оймякон мой, ой, Оймякон" и спокойствие по празниците! Става?

И да става и да не става, мандалото лопва с публикацията на този пост.
Както виждате, темата е отворена, постът подлежи на коментар също.

Понеже вярвам в колективния ви разум, но вярата ми не е съвсем укрепнала, отивам да плета шапки-ушанки. Плетенето, казват, успокоявало. Е, то онази фраза беше за плетенето на чорапи, ама и вие не сте колективен портрет на княз Болконски, тъй де!

dabedabe:
Не знам колко ще помогне експериментът. Може да се наложи и хипноза за извикване на доброто начало.

wreckage:

--- Quote (selected) ---Първите трима тролове (ако се намерят злонамерени такива) ще получат едномесечен бан за писане без право на обжалване.
--- Край на цитат ---

Иам един уточняващ въпрос и той е:

Кво управата фтвое лице, флицето на принца и флицето на паралелепипеда разбира пот "тролове"?

Примерно, Кайла и трайчо тролове ли са или само свръхплодовити спамери?
Джиджи, буратино, Бармалей, Максимус... тролове ли са или просто шитпостъри?
Тръмпослава само трол ли е или е също така шитпостър и нелегален мигрант од друга фселена?
Ас само трол ли съм или фсичките гореизброени неща, зети заедно?

Спорет мен, ена съобразена със съвременните тенденции интерпретация на понятието "трол" би била ноо полезна, предвит, че ползваният од паралелепипеда катехизис од 1903-та е първо, анахроничен и фторо, допуска секви тълкувания, създавайки претпостафки за административен произвол од сорта на тоя, на който ноо од нас станаха обект теа дни.

суважение итака нататък
потпис несечете

 :cool-1084:
 

dabedabe:
Да да, нещата трябва да се поставят на научна основа. Нали ще градим живота нов, дет' се вика. Но и един молебен не пречи. Прости, Боже!

wreckage:
Лично ас бих се радвал нещата да бъдат поставени на потходящата за поставянето на такъф сорт неща основа.

Форумът е терен за походова писмена интеракция между участници, съгласили се помежду си да опщуват баш по тоа неестествен начин, примерно ас пиша нещо, за да предизвикам реакция, ти реагираш, ас реагирам на твойта реакция, ти реагираш на моята...и т.н.

Фтоа контекст, фсичко написано въф форума може да бъде интерпретирано като "тролене", доколкото фсяка акция цели реакция, иначе за кво въопще сме се регистрирали?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия