Защо сме тук … > Организационни …

Защо сме тук …

(1/1)

gossinger:
Момчета и момичета, другарки и другари, дами и господа офицери,

с регистрацията си Вие влизате в един открит форум, имащ своята история.

Първата версия на този форум беше създадена през 2011 като алтернатива на прекратения достъп на много форумни колеги. Единствената цел тогава беше да се даде възможност на блокираните да коментират материали от вестника. Затова в "шапката" на версията стоеше текст „… за ония от вестник "Сега" и още нещо“. Считаме, че тогава целта беше постигната.

Целта на настоящата втора версия на форума е друга — да даде възможност на всички, имащи желание свободно и лесно да общуват по всякакви теми, включително и такива, публикувани във вестник "Сега", да го правят в една нормална среда, без големи ограничения.

Целта на този форум не е да привлича (засмуква) регистрирани участници от форума на вестника, каквито съмнения се прокрадват. Целта не е да се противопоставяме на форума, от който повечето от нас са тръгнали. Естествено е в началото тук да участват същите хора, участници във форума-майка, които по една или друга причина са неудовлетворени от както продукта, който вече им се предлага, така и от условията, които се налагат.

Всичко това налага спазването на правила, които все още не са формализирани и оповестени, но които правила по общ консенсус се спазват. Нека това да продължи за да не ни упрекват в непочтено отношение към форума на вестник „СЕГА“, давал ни през годините възможност за някакво свободомислие.

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия