За живота, вселената и всичко останало … > Хуманитарни технически проблеми …

Съмнения за "Новичок": ново разследване на отравяне на български бизнесмен

(1/2) > >>

фелдкурат Ото Катц:
Съмнения за "Новичок": ново разследване на отравяне на български бизнесмен тук https://www.svobodnaevropa.bg/a/29730510.html - трогателно - и е все още жив, за да могат да му повдигнат обвинение.

Джиджи:
Върнал си се!  :0007:

фелдкурат Ото Катц:
Не съм.

Само заради отговора на Миндербиндера, очаквано ... няма как да е иначе - кучета на Павлов.

Джиджи:

--- Цитат на: фелдкурат Ото Катц в Януари 25, 2019, 15:06:42 ---Не съм.
--- Край на цитат ---
:sad-3295:

А аз последните дни толкоз се старах да тЪ кандърдисам ...  :t0120:

Bacho Кольо:
1. С Емко работя, макар и с прекъсвания,  почти  15 години. /Да не си помислите, че съм оръжеен търговец, просто ги снабдявам с два-три безобидни консуматива/ Основният им бизнес е с Индия . Който поне малко е в час с оръжейния бизнес знае, че в света по-труден клиент от индийците няма. На този пазар са трошили зъби  Русия, Франция, САЩ и не един път - родното ВМЗ. Емко е непоклатимо. Ако някой е искал да трови Гебрев, това е причината. Същата е тя и за сегашните атаки срещу Дунарит.
2. Не мога да се подпиша с две ръце, но оценявам на нула вероятността Гебрев, това яре от стара оръжейна коза,  да се бута в Украйна . Не изключвам възможността американски компании, на които той е продал боеприпаси, да го направят. Но и това е малко вероятно.
3. Не познавам лично Гебрев и сина му, но пък познавам добре В. Тахчиев. Не съм разговарял с него за това отравяне, но знам, че от 2015 г. насам той нееднократно е посещавал Русия. Ако е пречил на руснаците и те не са могли да го отровят, оттогава са имали десетки възможности да го отровят, заколят или обесят. Предполагам, че още ще ходи.

Няма да питам като какво ще рече това "вещество от семейството на "Новичок"?
Къде е тая класификация, освен в главите на нашенските козяшки агенти.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия