За живота, вселената и всичко останало … > Хуманитарни технически проблеми …

Съмнения за "Новичок": ново разследване на отравяне на български бизнесмен

<< < (2/2)

otvrat:
Ако е пречил на руснаците и те не са могли да го отровят, оттогава са имали десетки възможности да го отровят, заколят или обесят. Предполагам, че още ще ходи.

Тази мантра упорито я налагат, но всъщност е лъжовна. България не е проблем на руснаците в оръжейния бизнес и никога не е била. Истината е, че българската оръжейна индустрия изобщо не е сериозна. Произвеждаме единствено леко стрелково оръжие и боеприпаси. Такова производство имат най-малко 70% от държавите в света. Контрактите ни може да са големи за България, но за световната търговия са смешни. Ние не продаваме оръжейни системи като Русия. Освен това, лекото ни стрелково оръжие е два пъти по-скъпо от китайското и ние разчитаме единствено на конфликти и региони, където САЩ са решили да подкрепят този или онзи. Както беше в Сирия, Грузия и т.н. Проблем имаме само с лицензите, защото каквото и да ни втълпяват, каквито и доработки да сме правили, ние произвеждаме съветско оръжие.

onzi:
тя цялата тази простотия е лъжовна. в услуга на гнъсните англичани измислиха някаква простотия от преди не знам колко си време.

гебрев-мебрев-дрън-дрън. ако някой е забравил, иде реч за бов с огромна ефективност, една капка от което убива не знам си колко си народ.

баси нефелнато бойно отровно вещество, дето един човек не може да отрови, да не говорим как се прилага индивидуално - останалите отдавна са забравили, че са се виждали и вечеряли с гебревия.

otvrat:
Съмкненията за "Новичок" са отколешни.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия