Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Юни 24, 2024, 23:35:11

Последни публикации

Страници: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
По света … / Re: Събитията в ЕС
« Последна публикация от Aсол - Днес в 23:21:17 »
Искаш да кажеш, че нашичките са по-големи шмекери от тях ли?
Да ме прощаваш, но до тяхното дъно има още много да копаят!!!
Колкото и да ти се струва невероятно, но нашите боклуци са поне две степени по-адекватни. Даже и Тиквата. Само го гледай внимателно - той е тръгнал към ешафода си и дори го осъзнава
2
https://youtu.be/Cp4FDJDdpJY?si=gFd8TOn3UOGBruqs
75% от внезапните смърти е възможно да се дължат на ваксите.

Кайли, ето ти още един пирон.

t-online (немски)

Проучването за рак на Biontech спря поради смъртни случаи: акциите се сриват
История от Лора Миелке •


Проучване за лекарство за рак от компанията е частично спряно. (Източник: Хелмут Фрике / dpa / dpa)


След смъртта на трима пациенти, Biontech е под натиск. Проучването на базираната в Майнц фармацевтична компания беше частично спряно. Лекарството ли беше спусъкът?

Германската биотехнологична компания Biontech може да се сблъска с още един неуспех. Според доклад в "Велт" компанията е изправена пред отворени въпроси, след като трима участници в клинично изпитване са починали.

Причините за смъртта са отравяне на кръвта и пневмония. Комисията за фармацевтично регулиране на САЩ одобри това проучване на лекарството BNT326/YL202 за напреднал рак на белия дроб и гърдата. Дали има връзка с лекарствената терапия все още не е изяснено.

В момента Biontech провежда проучването от китайската си партньорска компания Medilink Therapeutics в Китай и САЩ. Те не само са изправени пред въпроса каква роля е изиграло  лекарството в смъртните случаи, но и защо, въпреки два смъртни случая при дузина от пациентите, дозата е увеличена отново, докато не умре трети човек. Сега предстои да разберат независими експерти. :think:

3
Теми на форумците … / Re: СТАЛИН
« Последна публикация от Bacho Кольо - Днес в 22:48:53 »
Сталин в първите дни на Великата Отечествена война
Когато бях в първи курс в средата на семестъра по някаква причина смениха асистентката ни по История на КПСС и назначиха на нейно мясно много възрастнастна /може би 72 - 75 годишна/ доцентка . Впоследствие разбрах какъв късмет е било за нас. Бабето , изключителна красавица , междо другото, се оказа бивш зам. директор на музея на Ленин. От нея съм научил толкова неща зе периода 1930 - 1980, колкото от никоя книга. Та по същества - доц. Куликова твърдеше , че в първите 8 - 9 дни на войната Сталин е изпаднал в абсолютен психологически шок. Скрил се и никой от ръковдителите на СССР и КПСС не го виждал. Предварително казвам, ча бабето беше умерен сталинист.
4
https://youtu.be/Cp4FDJDdpJY?si=gFd8TOn3UOGBruqs
75% от внезапните смърти е възможно да се дължат на ваксите.
6
По света … / Re: Събитията в ЕС
« Последна публикация от lucho - Днес в 21:42:01 »
Искаш да кажеш, че нашичките са по-големи шмекери от тях ли?
Да ме прощаваш, но до тяхното дъно има още много да копаят!!!
7
По света … / Re: Русия (Re: Russia)
« Последна публикация от lucho - Днес в 21:35:04 »
8
По света … / Re: КНДР
« Последна публикация от lucho - Днес в 21:24:13 »
81-минутен видеорепортаж на корейски за посещението на Путин в КНДР:

https://www.youtube.com/embed/y_qO5eGDmPo

От 47-мата минута започва около 12-минутна поредица от откъси от тържествения концерт, вкл. откъси от химните на РФ и КНДР, "Вставай, страна огромная!", "С чего начинается Родина?", "Родина-Мать зовет", "Катюша", песента на Ярослав Дронов "Встанем!" (при която всички по инициатива на Путин стават на крака!) и др. Някои песни са корейски, при които на екрана дават руски превод чрез субтитри. От около 55-тата минута има второ изпълнение на руския химн, което започва като чисто вокално и многогласно, половината на руски, другата половина на корейски!!! Това изпълнение и това на песента "Встанем" са нещо изключително – гледайте ги!
9
По света … / Re: Русия (Re: Russia)
« Последна публикация от Aсол - Днес в 20:21:59 »
Вася Пушкин коментира казано и случило се, припомня, съпоставя и т.н. Няма претенции да е „врел и кипел в бульона на управлението на руската държава“. За разлика от някои.
Тях и по езика им ще ги познаеш – не могат се удържа̀, горките.

По езика ли ще ги познаеш? Каква изненада!!! Ти си за драмонь бе, невъзпитано говедо :smokin:
10
По света … / Re: Русия (Re: Russia)
« Последна публикация от Aсол - Днес в 20:06:35 »
Вася Пушкин без съмнения ти е комшия, врел и кипел в бульона на управлението на руската държава и истинският ганювец се чувства длъжен да сподели с ближния си селската клюка и комплексите си

Задник, елементарен си бетер амеба. За много хора си дразнител и то безкрайно неприятен. Нито, защото си умен, нито защото подаваш неприятна информация - просто дори да те прочете човек, изпитва неистово желание да влезе в банята. Последното изобщо не е повод да се гордееш със себе си
Страници: [1] 2 3 4 5 6 ... 10