Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Юни 25, 2024, 00:10:19

Автор Тема: You don't know what you don't know  (Прочетена 237428 пъти)

0 Потребители и 6 Гости преглежда(т) тази тема.

Активен kаily

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 9890
  • Профил
Re: You don't know what you don't know
« Отговор #1620 -: Май 29, 2024, 14:42:53 »
Просто нещо тайно и могъщо замъглява умовете на вземащите главните решения.

Вика му се да си продадеш душата на дявола. Писала съм го и преди. За мен, образно представено, душата е (свързана с) Космическият разум, а той е свързан със здравия разум. Неслучайно ходих с опашка - Когато Бог иска да накаже някого, първо му взима акъла. Правиш едно дребно прегрешение-лъжа, къса се нишчица, следващия път, за да си прав пред себе си, повтаряш прегрешенийцето, с което си показваш, че първия път си бил прав, къса се още една нишчица здрав разум... В сциентологията е описано много технически. Първия път му се вика Оверт, премълчаването на тоя оверт се вика уитхолд.
Хъбард дава пример нагледен - жена загаря манджата и пред нея има два избора, да признае, че я е загорила, и да се изчисти, или да започне да твърди, че я обича прегоряла и да я загаря всеки път оттук насетне.
Признаването навремето ставаше в изповед на запад, сега не вярвам някой да ходи да се изповядва.
Значи, сътворил си нещо, признаеш си го на отчето, изчистиш се вътрешно.
Та - западните лидери изобщо за да се докопат до власт, с това са почнали, затова са всички тайни кости и черепи, педофилският остров на Епщейн и пр. Вършили са безброй оверти по всевъзможни начини и са ги повтаряли и поентвали за циментиране.
И с всеки такъв овърт вътре в тях се късат нишки и се обърква елементарната логика и здравия разум, докато го загубят съвсем. Няма здрав разум - няма връзка с Космическия разум - няма душа. Продали са си душата на дявола.
Не отричам, че има тайни зли сили, но едно 90% от ставащото се дължи на хора от властта, изгубили здравия си разум поради многобройни овърти. Може всичко да е почнало много по-невинно, просто едни, примерно от ЦРУ, са решили да държат политиците изкъсо и да събират компромати за тях, после са решили, да ги принуждават да извършват овърти, за да трупат още повече компромати, докато всички заедно са затънали в ментално тресавище, от което вече няма измъкване, щото никой няма да почне да ходи на изповед, а и да почне, може да му трябват милиони години за изчистване, а и това не е наша работа, да се оправят.
Ако изборите не променят нищо, що ги отмениха в Украина и Израел?

Активен Nor1

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 7714
  • Профил
Re: You don't know what you don't know
« Отговор #1621 -: Май 29, 2024, 14:52:52 »
Съгласен съм с горното, но имах предвид друг случай:

Цитат на: kаily
Цитат на: Nor1
нещо тайно и могъщо замъглява умовете на вземащите главните решения
Вика му се да си продадеш душата на дявола.

Когато тези, които условно казано, наистина са на страната на Доброто, но допускат грешки в решенията/изчисленията си.
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Активен kаily

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 9890
  • Профил
Re: You don't know what you don't know
« Отговор #1622 -: Май 29, 2024, 15:40:34 »
Важното е, че се учат от грешките си и то много бързо. За разлика от западните ни партнери, които изобщо не могат да видят, че правят грешки.
И понеже Дарвин и божественият произход на човека не се ритат, то оцелява по-приспособимият. А по-приспособимият е оня, който се учи от грешките си и от грешките на другите.
Така че даже Дарвин е предсказал изходът от тая борба днес.
Ако изборите не променят нищо, що ги отмениха в Украина и Израел?

Неактивен Zeitgeist

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 2491
  • Профил
Re: You don't know what you don't know
« Отговор #1623 -: Май 30, 2024, 03:08:59 »
Аз отдавна се лекувам с билки, а напоследък и с хомеопатия
Аз, след като предписани по протоколите на СЗО лечения само не ме унищожиха (при това най-вредителските от тях съм си спестявала - статини* примерно), минах на микотерапия - комбинация от капсули от различни китайски гъби (от аптечната мрежа, на случайни дюкянчета и самозвани лечители не се доверявам) и още една хранителна добавка и за три почти месеца стана, не само ми почти оправиха щетите и вредите, нанесени от т.нар. лекарства, но се чувствам и значително по-добре, във всеки случай най-неприятните симптоми отзвучават. То и без това вредната химия на Бигфарма потиска симптоми, без да лекува - да сте чули някого да са излекували от хипертония примерно? Просто зарибяват клиента (вече не сме пациенти) доживотно по този начин. Скъпо ми е, но НЗОК едно от предишните лекарства го реимбурсираше с... 27 стотинки.
Народът търси спасение отвъд Бигфарма, че и редица лекари - тия дни немлад, но много жизнен на вид шофьор на такси ми разказа, че с някаква специална диета, препоръчана от лекар, свалил 12 кила и разкарал всякакви лекарства (човекът е бил с висока захар).
А с част от тези гъби, които  пия, в Япония, Китай и незападни страни лекуват даже рак и тежки усложнения от химиотерапия.

*Преди няколко години, в частна болница, ми пратиха и кардиоложка за консултация, тя естествено ми назначи статини, аз естествено й казах, че няма да ги пия (подробно й обясних защо), тя затвори вратата към коридора и ми рече: "Забравете къде работя и по какво съм специалист, и аз на Ваше място нямаше да ги пия, но съм длъжна да Ви ги изпиша по протокол". И се разбрахме - тя ги изписва, аз не ги пия. Ставаше дума за т.нар. "лош" холестерол, който понякога е на горната граница, понякога малко над нея.
« Последна редакция: Май 30, 2024, 03:25:56 от Zeitgeist »

Неактивен Zeitgeist

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 2491
  • Профил
Re: You don't know what you don't know
« Отговор #1624 -: Май 30, 2024, 03:39:23 »
П.П. През 1988, още учехме севернокорейци, заведохме студентите на летен лагер в Равда (още между Равда и новия Несебър по плажната ивица бяха университетските бунгала, Станищев брат и Милен Велчев не бяха налазили чудесното заливче). Една вечер един от корейците реши да ни покаже хватки, които в Корея са усвоили в армията. Намериха отнякъде една греда, която той счупи с един удар с крак, без да забележи, че на нея има гвоздей, и си поразцепи доста сериозно отгоре надолу мускула на прасеца, кърви съответно, ужас. Нашите се разтичаха да търсят бърза помощ, той не разреши - със севернокореец трудно можеш да излезеш на глава, и показа една малка метална кутийка с яркорозова маз, от техни си там треви и съставки и каза, че това е лекарството, сам ще вземе мерки. На другия ден - ако не бях видяла с очите си, нямаше да повярвам, но лято, плаж, нищо не може да се скрие, на прасеца му имаше само пресен белег, нищо повече.
« Последна редакция: Май 30, 2024, 03:56:38 от Zeitgeist »

Неактивен Captain Buddy

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 1667
  • Профил
Re: You don't know what you don't know
« Отговор #1625 -: Май 30, 2024, 08:17:55 »
.. То и без това вредната химия на Бигфарма потиска симптоми, без да лекува - да сте чули някого да са излекували от хипертония примерно? Просто зарибяват клиента (вече не сме пациенти) доживотно по този начин. Скъпо ми е, но НЗОК едно от предишните лекарства го реимбурсираше с... 27 стотинки.


----
С помощта на метода на Доктор Шишонин силно редуцирах медикейшъна и постигнах освежаване на паметта.
 
https://www.youtube.com/watch?v=3fcGm7jKHg4
 
https://www.youtube.com/watch?v=CalbAXgFVrA

Интересен и workable подход без лекарства. Още много интересни уебинари...
---

 Всяка сутрин след събуждане поне 30-45 минути упражнения, включително и дихателни. Накрая контрасни душове, започване със студен. Усилията си струват.
 


Неактивен Captain Buddy

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 1667
  • Профил
Re: You don't know what you don't know
« Отговор #1626 -: Май 30, 2024, 08:21:12 »
... контрастни ...

Активен buratinob

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 24268
 • ЕС е вреден за вашето здраве!
  • Профил
Re: You don't know what you don't know
« Отговор #1627 -: Май 30, 2024, 18:01:20 »
Цитат
Анунаките чоплили, бъркали...
Казва се "генно инженерство"   Тормозели са някакви примати, за ужас и гняв на тогавашните собственици на терена Рептилите. Вероятно са заложили умишлено възход и деградация на всяка следваща "версия" на продукта. Архиологичните конспиратолози говорят за поне 5-6 ъпдейта, не виждам по каква логика ние да сме връхо, да няма предвиден още един рестарт...?

Бегам от оная тема че ще ни лупат по главите.
Та това последното за деградацията си има име - "програмирано остаряване".
Минат не минат няколкостотин хиляди цикъла на репликация ( аде да са милион ) и на ДНК-то му сгъва фърмуера. Требе някой да налее нов.
« Последна редакция: Май 30, 2024, 19:51:52 от buratinob »
ЕС е вреден за вашето здраве!

Активен kаily

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 9890
  • Профил
Re: You don't know what you don't know
« Отговор #1628 -: Май 30, 2024, 19:46:43 »
За да създадат работници, анунаките са правили генно инженерство, понеже не могли да го направят устойчиво, налели и от тяхната ДНК, понеже още не било съвсем наред, почнали и да се съешават с новополучените изделия и така се раждали смесени деца и се заздравила работата. Та тройно генетично.
Но, понеже не искали робите да богоборстват, им поприщипали ДНК-то, да не се използва с пълна сила. Освен програмираното остаряване. Разправят, сега дошло времето за освобождаване на част от програмираното ДНК, примерно, ако сме ползвали досега 40%, занапред ще ползваме 47%. А това значи много нови способности.
Разбира се, не са бърникали само анутата, всякакви са идвали и са бърникали, и са оставяли отпечатък, затова викат, че Земята е библиотеката на вселената, всички томове ДНК са тук. И понеже сега е жътвата, извънземните идват да си прибират реколтата.
Ако изборите не променят нищо, що ги отмениха в Украина и Израел?