Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Юни 24, 2024, 21:57:16

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - Eisblock

Страници: [1]
1
Много хубава Писаница от Джимо! Радвам се, че е жив и надявам се много - здрав!

Възрастта си е възраст и с годините тя натежава от тях. Най-малкото е досадна. Човек вътрешно винаги си е на 20 с малко плюс или минус. Само дрешката ни - тялото, остарява и постепенно загива.

Доколкото знам, той има няколко верни приятели и не е изоставен на произвола в сегашното Жестоко настояще.

Бъдете издръжлив, пожелавам от сърце - със силен дух и търпелив към несгодите, г-н Иванов! Дано всичко от ежедневието Ви да е наред!

Бъдете здрав!

PS Прави чест на Редакцията на в-к "СЕГА", че държи името на г-н Иванов все още в графата "КОЛУМНИСТИ"! https://www.segabg.com/category-observer/grumpi

2
Чета страниците тъдява и се чудя кое бясно пце е хапало наоколо... Каквито и да сте в същност, ми е болно заради дрязгите, бурите в чаша вода и пр. прояви на вкиснато мляко. То да беше кумис поне...

Едно извинение има заради безподобната гавра с народите чрез "епидемията" - което си е водене на биологична война срещу тях. Изолацията, парцалите пред зурлите ни, стопанска и ценова нестабилност, думкането на тъпаните за война... Всички те ни унищожават ментално, та дори и физически. Дано се върне ТЪПКАНО НА ГАДОВЕТЕ скрити зад всичко това!

Пък и те даже не се прикриват вече...

3
съобщението е при Керпедена

4
https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/mvr-vraca-se-pohvali-izzeti-10-l-rakiya-na-budni-vecher

Аз не знам дали мога да  ... таковата де :t10502: :t2407: :pissed-891: но от все сърце го правя. Дебилизмът в това действие минава всякакви допустими граници. Мога да напиша още много, но няма смисъл.

Задушавам се просто, все едно че съм попаднал в центъра на отходна яма! Господ да убие всички тези кретени превърнали България в ... - всеки сам може да допълни.
 :t10502: :t2407: :pissed-891:

5
Цитат
- Тази година за полупроводници, догодина - за цели проводници!

- Дрогаре, оказва се, че др. Тодор Живков е имал видение за бъдещето, след като е направил това Предсказание при откриване на завода в Ботевград (междувременно успешно затрит)! Сбъркал е само с "догодина"-та.
 :angry-smiley-014:
 Случайно попаднах на страницата на Dr. Vadym Zayets от която разбрах, че този другар е измислил как да се направи напълно метален транзистор. https://staff.aist.go.jp/v.zayets/spin3_54_transistor_All_metal.html От това изобретение има и други сродни разклонения...
 :firefrog:

6
Цитат
От Крапец до Дуранкулак; в залива Болата, плажа край Шкорпиловци... Изберете кое да е свободно място по Черноморското крайбрежие и там ще намерите новите битници – моторизирани, богати, нагли, безочливи, агресивни и мръсни, много мръсни. Това е обяснението защо след тях навсякъде остава погром, който превръща иначе красиви места в обществена клоака, в обширни клозети под звездите, чиято площ се разширява по волята на вятъра.
http://glasove.com/categories/na-fokus/news/kloakata-na-zelenoto-eko-bezhaberie

Интересна за четене, но малко едностранчива статия на Стефан Джендов... Позволих си да отговоря - тук:

Цитат
Написаното тук не е лишено от достоверност и правдоподобност, но ми се струва, че напълно липсва рационалният подход. Нещо което под палещите лъчи на слънцето, упоителните миризми и гледки (така добре документирани и описани) може лесно да премие в отблъскваща Филипика на едностранчивостта. И да, зелените талибани отдавна са трън в очите на широк спектър заинтересовани и на това място е особено важно да не се бърка с Мярката и Претеглянето на нещата. Инак лято и зима, плажове и многострадална Витоша (и само тя ли?) са добра комбинация за търсене на лесен ефект.

Нека се сетим, как в т.нар. "цивилизиран свят" тези проблеми се решават. Просто институциите и тук ТРЯБВА да си ВЪРШАТ РАБОТАТА без да се помайват!!! За любителите на палатки са измислени отдавна КЪМПИНГИ. Където им се предлагат удобствата на цивилизованият човек срещу някаква такса. И да, би следвало тази такса да не се превръща в един вид грабителство на крайбрежен бандитизъм. Местните общини по места, вместо Разходи, ще касират известни Приходи, пък и плажуващите не ще се превръщат принудително в диваци.

Планините отдавна са обект на хищническо печалбарство и беззакония. Нека като начало да спомена масивното обезлесяване, без каквото и да е последователно, запланувано, упорито и целенасочено ЗАЛЕСЯВАНЕ.  - Масови залесявания се правеха обаче по време на "гадният" Соц, докато сегашните дембелократи са далеч над подобни унизяващи свободите им, действия! На второ място, ако лифтовете действително ще се подменят ПРОФЕСИОНАЛНО - без да се допуска отливане на нови основи НЕ НА МЯСТОТО на СТАРИТЕ и те да са само по същото трасе, то тогава ще е доста трудно на зелените талибани да се противопоставят на една разумна, контролирана от Държавата, инсталация на нови витошки лифтове. Отделно за изтъкване остават вероятните напъни на цековците да накарат софиянци да карат ски в Банско и околности, заради усилията им да имат втори лифт и пълни хотели, което пък би могло да се свърже с не подменянето на старите лифтове с нови... 

Споменаването на безхаберният разгул със складирането на всякакви боклуци, кой - къде завърнел (нека не забравяме и техният внос от чужбина, плюс факта за липсата на ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ ЗА ОТПАДЪЧНИТЕ И КАНАЛНИ ВОДИ по Черноморието), е добър пример за институционалното безхаберие и немарливост на разните му там Агенции. И ако сега ще се изисква нещо конкретно, вдигаме шум и настояваме да се предприеме НЕЩО само спрямо един или два недъзи от една много дълга редица, то деянията в и на тези споменати служби и институции, заедно с всичките им останали не споменати дружки, ще останат без промяна и те ще продължават да се открояват като гнойни рани върху държавната снага.

7
Боже, какви олигофрени има?!
https://www.youtube.com/watch?v=6FIZx0XRVb0
 8)
Идеота даже сам се прескунди в опит да ритне жена!
 :smokin:

Извън темата: - Дали трябва да се чудим, защо VW предпочете Турция?!! Аз поне не се чудя, даже с приятели коментирахме онзи ден - и твърдях защо, ще се случи така, както вече обявиха... Просто никой не иска да се качи на влак, без машинист и влачещ се към бездната отпред. Даже и не е далеч. Вижда се вече.

Дават на САЩисаните сума ти парета за хвърчила, които при първа кремъклийка ще ги гръмнат при този свински тръс къде финала. Вместо с алтъните да бяха умно изтъргували файтоните. А байо ви тръгнал да показва на тантето некви ошмулени курници с една или две мостри за вторични суровини... Е, и му/ни скроиха шапка!

8
Цитат
...Кралски морски пехотинци помогнаха на властите в Гибралтар да задържат кораба поради доказателства, че той се отправя към Сирия в нарушение на санкциите на Европейския съюз.
Испания обаче наля масло в огъня, като обяви, че задържането е извършено по искане на САЩ...
...Съдът е бил атакуван от около 30 морски пехотинци от 42-а бригада „Командо”. Те са превзели кораба без нито един изстрел, спускайки се с въжета от хеликоптер...

Какво нещо са традициите! Наследниците на капитан Блъд, на Морган, на Чарлз Вен, на Бартоломей Робъртс са достойни последователи на пиратската традиция. Разбира се, че имат и по-нови навици и то не един или два. Да видим до къде ще стигнат...

Но е съмнително сегашните да завършат също по-традиция: - да виснат на рейте. Но пък има и други примери - награждават ги и стават достойни граждани на Империята.

9
Култура … / Калин Донков
« -: Юни 28, 2019, 16:45:02 »
Според писаниците им, ще ги познаеш!

А г-н Донков, според мен е един много, много достоен човек! За него досега не съм срещал нещо споделено тъдява, може и да се лъжа - не съм в състояние да преситвам всичко и да вадя затрупани бисери. От Оттатъка, може би най-ценното беше и е, колонката на Калин Донков.

Винаги го чета с преголямо удоволствие и не пропускам, с малки изключения, да прочета поредното му есе. В същност ми е трудно да определя какъв стил и каква форма имат неговите подредени мисли. За мой срам, все още не съм потърсил и не сме си купили негови книги - без съмнение има издадени. Напоследък моята Слънчев лъч търси и събира невероятно добри книги на български поети. Покрай нея чета някои неща...

Днескашното есе на г-н Донков ме заведе в далечни лични преживявания. И от тях, спрямо едно, все още имам ярък спомен и неизяснена съдба. Този на Авторът е бил изяснен, за макар и трагично завършила живота си,  непозната. Но така или иначе, познати или не, много следи покрай нас - задържали се повече или много по-кратко време, отминават във вечността и само лъхът на избледняващата фигура в съзнанието ни буди все още някакви очертания...

10
Не съм експерт по военните дела, освен задължителната военна служба и стрелби из полигона на ... и други опитности извън строевата служба в Ямбол, нямам.

Но пък имам множество други, разнообразни опитности из най-различни геограФски точки, та да знам, че една практически безконтролна, направо подарена военна база, още повече на една чужда, доказано агресивна, безогледна, изявено експлоататорска държава, е смъртоносна грешка. Не само за направилите я, а най-вече за целокупният плебс! Особено ако не сме съвсем слепи и можем да усетим надвисналата опасност, ако и да не разбираме в детайл накъде се тласка светът понастоящем. И то точно от неосъщественият наемател, даже ... направо казано: - собственик!
 :i_miss_you-1316:

11
Така тя, България, ще може напълно да бъде изличена от лицето на земята! Бе Оттатък, но сега пак са изключили достъпа... Има го и на други няколко места, но общо взето е малко отразено. Може би ще е повече в психиатричните сводки?

12
Лен, благодаря за линка. И аз побеснях след като го извадих преди минута. Отгоре-отгоре хвърлих един поглед. Утре ще го чета. Но още от сега мога да напиша, че подобна изродщина бие всякакви рекорди.

- Искат да разрушат мъжката и женска същности и същевременно поставят високи задачи за това, онова и трето. Но е знайно, че липсата на идентичност води до тежки форми на психическа неустойчивост, до разрушено либидо при жените и страх от тях в мъжете с резултат педерастлък!!!

Целта им впървом е да унищожат бялата раса (най-изобретателна, целенасочена и агресивна), а после и населението на земята да се намали драстично, както самите сатанисти декларират, че то трябвало да е до към 600 мил. за цялата земя...

Смятам, че всеки един отговорен човек тук, трябва да изпрати линка или по-добре самият pdf, до възможно повече и по-високи инстанции!!! Имам няколко много сериозни козове и ще ги изиграя.

Тези гадове трябва да се спрат на всяка цена!!!

13
http://glasove.com/categories/na-fokus/news/zasilva-li-se-natiskyt-za-amerikanska-voennomorska-baza-v-atiya

В "Гласове" излезе интересна статия, много обезпокоителна. В нея се поставят добре известни въпроси, чието решаване изглежда Мисия невъзможна.

- Не за друго, а заради прекомерно гъвкавите гръбнаци на управляващите, особено в областта на поясните прешлени! Ето моят коментар и тук, за да си спестя преповтаряне и наново писане:

Цитат
Eisblock на 23.02.2019 в 11:32

През ВСВ управляващите не успяха да вкарат България във военни действия, а на краят участието на към Запад вероятно спаси страната от едно ново разкъсване и подялба в полза на съседите... Сега обаче приклякането пред "съюзническият" натиск е и ще е още по-низко.

Това със сигурност ще гарантира, най-малкото, унищожение на част от крайбрежието, местата с и около 4-те бази и дори сградите в близост до оня "щаб" - до Пирогов в София. От тази позиция нататък, изглежда че едно неутрализиране на разбеснели се местни, плиткоумни "ястреби", по-точно на едно две подкрякващи Мюрета, ще е жизнено необходимо за оцеляването на плебса въобще! Разбира се това няма как да стане по простата причина, че той, Плебсът, е последната грижа на т.нар. "елит". Особено на управленческият Божем такъв. Същевременно няма надежда, че ще има достатъчно останали будни, все още жизнени и активни люде заинтересувани (поне до някъде) да оживеят някак си.

На този фон изглежда, че неутрализирането на Цицерон с емблематичните ръкавелни копчета ще е знак за единство на думи и дела, поднесено от към МинПреда на Държавата пред нозете на "Сюзерена", т.е. - Народа...

Дали?!


14
Забележително написано от уважаемият Калин Донков днес в Оттатък.
https://www.segabg.com/category-observer/govorilnya-4-posledna-suvest-tryabva-ne-kushta-baseyn

- Когато от цялото е екстрахирана същността, то тогава най-много боли! А г-н Донков е много голям майстор да накара разни забутани от самите нас струни из душата в скрити кътчета или наоколо, където някога е била преди да изчезне, да изпаднат в резонанс и да причинят сериозен дискомфорт на будната ни кома!

15
Разследване на "Бивол" предлага много повече съществена информация за ориентиране в този огромен скандал, отколкото казионните медии си позволяват да разкрият. https://bivol.bg/badr-mafia-burgas.html

На мен ми се струва, че за през зимният сезон сега, този скандал ще надмине по мощ и поражения и най-големите познати планински снежни лавини тъдява. Дано съм лош пророк, но този ще е съизмерим и с други подобни международни срутвания заради управленческите необятни преспи от гафове, безхаберия, вопиюща некадърност, просташка наглост гарнирана с безнаказаност и бруталност...

Този път обаче, тук бе заровена много миризлива мърша, която взе да излиза на повърхността - та даже и с оплакване на Либия до СС на ООН. Дали това няма да е последната капка, която ще катурне къщичката от карти за игра, барабар с домоуправителите 'и?
 :m1731:

16
ЗА СТРАННОТО, ИЗВИСЕНОТО И ОТВЪДНОТО ... и ЗА ЕЖЕДНЕВНОТО!

... е трети опит да се продължи старата тема от Скай-форума, но вече с едно допълнение след многоточието. Тя съществуваше редица години и имаше над 150 000 посещения и кой знае колко още постинги. Една част от старите постинги от първата проява на тази темата там, успях да копирам и спася. Не, че ще седна пак да ги препрочитам, но те все пак са част от моят живот през годините. Там участваха цяла една редица форумци, с които дори станахме близки, даже и приятели, срещахме се и празнувахме тогава. И дори, едно от "странните неща", сегашната ми Спътница в живота ме намери в това първо издание на тази Тема. Бил съм единственият споменавал в нея за един езотеричен автор и адепт, познат само във франкофонските и немско-езичните среди занимаващи се със Странното, Извисеното и Отвъдното. Писа ми за да пита нещо, а след месеци се видяхме и --- животът изигра поредната неочаквана изненада. След редица приключения, премеждия и тре-вълнения Слънчевият лъч освети и нашият съвместен живот.

Разбира се имаше и доста негативни емоции, особено към краят, когато се принудих да затворя темата там. Бе свързано с разрушителната енергия на един вече отминал в Отвъдното форумец. Имаше и асистенция от един друг ник, но ... какво да се прави, след като не е възможно да има само светлина? Та тя самата се разпознава благодарение на антиподното състояние - тъмата. Да не говорим, че ние самите, колкото и да сме издигнати в развитието си (Боже опази - най-малкото аз съм претендент за подобно нещо...), също хвърляме Сянка!!! Един мой афоризъм гласи, че ако сме много свестни, то тогава няма да има нужда да се раждаме!...

От тук нататък следва да спомена 5...6-те страници във второто продължението на тази тема - в Старият форум на в. Сега. Може би времето на подобни отвлечени неща за в ежедневието ни, бе отминало. А може би мястото на подобна тема всред множество различни тематики само в един раздел бе сбъркано - докато в Скаят имаше отделни раздели, а не само един - "теми на форумците". Сега обаче, структурата на "Сосиатето на Керпедена" наподобява тази на Скаят, с което наличието на други раздели разширява обхвата за избор на място. Дали съм сбъркал, че пак поставям темата в "Теми на форумците" аз не знам. Бих помолил Модераторите, респективно създателите на този форум да дадат мнение и евентуално да посочат къде по добре би позиционирана тази тема?! С удоволствие ще последвам тяхното мнение и ще помоля веднага дори, тя да бъде преместена където ще е най-добрата за нея и евентуалните участници, Одая!

На краят, нека споделя, защо вече има една четвърта компонента в заглавието, което, може би, би ви зачудила. Това е "ЗА ЕЖЕДНЕВНОТО!". Защо поместих в него един четвърти опорен стълб? Вие знаете, че първата стабилна опора е трикракото столче. За едно бизнес начинание, минималното количество продуктова насоченост, за да има финансова стабилност, сигурност до някъде и успех в работата, е да има поне три раздели. Но освен трикракото столче, всеизвестно е, че най-голямо разпространение са получили по-луксозните събратя - четирикраките изделия за сядане, подпиране, работа и пр. Нека не забравя да споделя, как самата тематика за "Странното, Извисеното и Отвъдното", е също така засенчена от Ежедневните дълбоки промени във всяко нещо на живота ни, даже и самият той е затиснат от всеобхватните тектонични промени.

Ето защо, тук също ще обсъждаме и събития от глобално и локално значение. Разбира се, че основната насока е да се вижда не самите "събития", най-често те се случват заради съвсем отдалечени от взора ни интереси и други, също така дълбоко различни по място, смисъл и тематика, събития. Известно е, че режисьорите им не обичат "тайното" - то обикновено е скрито на сигурно място пред ... очите ни! Така, че тук, този път, Реалното няма да бъде оставено на страна! То дори поглъща, не случайно и нещата свързани с духовността ни. Надявам се тук да намерим място за артикулиране на мислите ни, въпросите напиращи във всеки от нас и на усилията ни да намерим правдоподобни отговори. Така, че трудното ежедневие да бъде поне малко по-поносимо и душите ни да намират малко лек за неутрализиране на получаваните рани от ЕЖЕДНЕВНОТО.

С пожелания за здраве, радост, любов и нужната доза успехи пред лицето на НГ 2019-та, за да виждаме винаги смисъл от и в нашето съществувание!

Дерзайте.

17
От няколко дена курсират информации и снимки дори, как BGH (Bundesgerichtshof = Federal Court of Justic) - съответства на "Върховния съд на Република България" обсъждат възможността да признаят легитимността на браковете с малолетни момичета според мюсюлманската практика. Както и практикуваното "многоженство" от същите.

За нас тези неща са извън, даже пожелателно, сферата на възможното за обсъждане. За една от водещите страни на ЕС, при режима на меркел, това не е така! Ето и резултата от подобен брачен съюз:

***Моля, въздържайте се от публикуване на снимки с деца. Ако толкова желаете, можете да приложите линк.

18
https://www.segabg.com/hot/150-kita-zaginaha-na-plazh-nova-zelandiya
За отваряне на темата ме провокираха коментарите под това заглавие Оттатък...

Установено е, че комуникациите с подводниците използващи свръх-дълги, т.е. инфраниски вълни VLF (very low frequency), използвани за носещи и модулирани с информацията и тяхната чудовищна мощност, са причина тези бозайници да искат да избягат от водната среда. После имаше предположения, че се ползват синьо-зелени мощни лазери. Но най-вероятно вече са на ред скаларни средства за комуникации...

Друго предположение бе, че може да имат загнездени паразити и те ги докарват до безумие и до изскачане на брега. Може да има и други причини, защото такава масовост е вероятно заради някаква обща и едновременна за всички, причина.

19
Цитат
Според Лазарова поведението на Иванчева и Петрова демонстрират "поставяне над закона и безнаказаност, разкриващо нежелание за съобразяване с установеният правов ред...https://www.segabg.com/hot/desislava-ivancheva-ostava-aresta-zashtoto-demonstrirala-beznakazanost

- Много ми е любопитно има ли нейде в законите подобна формулировка и ако да, как може да се обоснове и дори докаже подобно малоумно твърдение, особено болднатата част на цитата? Моля запознатите форумци с тази материя тук да хвърлят светлина върху така формулираната обосновка.
Защото ми се струва, че не напразно правосъдната система с останалите 'и съставки е загубила авторитета, доверието, уважението на плебса и буди насмешки, подигравки и отвращение в хората.

Особено в този казус, където цялата дилетанщина, липса на професионализъм и дълбока глупост на Божем режима, бяха перфектно демонстрирани, сега те достигат до нови върхове мотивирани от първична управленческа злоба, гарнирана с непреходен провинциализъм и нахалство подчертаващо безнаказаността на властта с показна отмъстителност!

20
Оттатък днес се разглежда статията "Над 50 000 души се събраха в Кемниц на концерт за борба с ксенофобията" Ето отговор на обвиненията на официалните, че там се били събрали крайно десни врагове на демокрацията.

Отговор: https://www.facebook.com/Thomas.Roeckemann.AfD/photos/a.915315058613830/1500927553385908/?type=3&theater

Събитията в Кемниц, "концерта" там и пр. и пр. контроверзии... Така ли е като официозите тръбят?

Разбира се, че "концерта" е организиран нарочно и е издевателство. Както над всекидневните жертви от емигрантският разгул, така и над самият Народ. Който трябва според либерал-фашизма да бъде претопен и в последствие  ликвидиран напълно. 

Кои са поддръжниците на брадатите майки, стотиците хилядите "инженери, доктори, специалисти"?

- На първо място т.нар. "десни" партии - CDU (сестринската партия CSU е в опозиция по темата "емигранти"), FDP колкото и, колкото и странно да е, SPD е на чело в емигрантската завера. Те, Цоциал демократите финансираха за концерта в Кемниц всеки който е поискал, от където и да е в Германия,  та белким да отидат повече на "концерта"- гавра. Всичките тези фарисей на "демокрацията" и унищожители на собствената си държава поддържат различни отрепки обединени под названието "Алтернативни" - но тези не са AfD (Алтернатива за Германия), партия която избожда очите на Фарисеите-предатели, дори само с присъствието си. Подкрепата за нея е нараснала в последните дни вече над 17,5%. Другите съставки са повечето от зелените талибани, естествено и брадатите майки-насилници са с тях, както и други екстремисти. Значително по-малко, но изтъквани като главният проблем на "демокрацията", са малките маргинални групи нео-нацисти. Които в същност са много далече от същината на това обвинение - те са просто активни кверуланти (инатчии), крякащи неадекватни лозунги.

А като цяло - цялата тази "пъстра черга германци" дава тон и е в подкрепа на престъпните действия на танте ви Меркел и компания. Разбира се чрез дебелата лъжа, че демонстриращият Народ, били крайно десни "врагове" на демокрацията, даже, че се явяват едва ли не нео-нам си к'ви...

- Да ви е позната тактиката на Планетният Раков тумор и там в действие?

21
В началото на м. август т.г. за Русия замина една делегация, на частни начала, по повод ежегодният международен фестивал “Поющий Мир” в Санкт Петербург! Тази година, 3 – 8 август 2018 год., са участвали над 1500 участника.

Българското участие е с преливащи се два хора: "Таласъмче" и "Охана" - момичетата от Охана участват и в Таласъмче. И двата са под ръководството на Д. Констанцалиев. "Охана" се обособи в предишната зима като логичен ход след едно предложение, част от момичетата да участват заедно с групата "Точка БГ" в концерти... Както и да е, "Таласъмче има множество участия, почти всяка година, в международни хорови конкурси и винаги печели призови места! Така и този път общо бяха спечелени в редица категории, две първи места за Охана, две втори за Таласъмче, една индивидуална за солистка на Таласъмче и награда за г-н Констанцалиев за всестранен репертоар!!! Децата имаха множество изпълнения на различни концерти и в различни зали. В мрежата има много клипове с техните изпълнения. Тук ще пусна няколко линка. Трябва да подчертая, че в подбраният репертоар за Конкурса един от аспектите на хора е изпълнение на многогласова народна музика. Новума е в използването на хармонични преплитания дори на дисонансни линии в някои от песните. Нещо което звучи така, сякаш идва от зората на човечеството...

След всичките тези усилия на децата, техният успех като участници от България и получените заслужени награди, за голяма моя жалост и без капчица изненада, трябва да ви осведомя, че в официалната преса, телевизии, радиа, не бе обелена и една дума за това културно събитие. Разбира се, че такава информация е без всякакво значение, на фона на епохалните събития с Митьо ви Очите, както и с тиражираните други ежедневни простотии, гадости и кошмарни случки - всички те налагани като ЕДИНСТВЕНА действителност, като средство за все по-силно подплашване на плебса и докарването му до пълно влудяване - все приоми на въоръжение за задържане на т.нар. "демокрация" над водата...

Линкове:
https://www.youtube.com/watch?v=YIZ3ZVNEHxk
https://www.youtube.com/watch?v=2n_jCvleeSQ
https://www.youtube.com/watch?v=45ADSEvzaGk
https://www.facebook.com/andrey.goryachev/videos/2025615980782423/UzpfSTc2OTI4NDU4OToxMDE1NjQ0ODMzMzg2NDU5MA/
https://www.youtube.com/watch?v=262E6h6FTfQ

Страници: [1]