Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Юни 24, 2024, 23:56:50

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Eisblock

Страници: [1] 2 3 4 5 6 ... 44
1
У нас … / Re: И сега? …
« -: Юни 22, 2024, 12:10:16 »
Варна  съобщи вчера, че замърсяване не е установено, но здравната инспекция допуска, че негативни следствия са възможни

- За по-сигурно се препоръчва на къпещите се и плуващи наоколо да пребивават много по-дълго в Морето и да не забравят да инхалират устните си кухини с морската вода. Всичко според свързаните принципи:

* Клин - клина избива!
* Чрез диария - към отслабване и прогрес!
* Вратите на към Светлото бъдеще - нази очакват!

Енджой! (новобългарски поздрав)

2
В жълто-синьо са боядисали и градският транспорт. Не помня какви цветове преди имаше. Но тази цветова комбинация сега, въобще, ненавиждам.

3
Теми на форумците … / Re: Chemtrails
« -: Юни 20, 2024, 01:12:47 »
За живака също се преекспонира повече от много. Има си причини в модерноста това да е така...

4
По света … / Re: САЩ
« -: Юни 19, 2024, 10:51:46 »
Цитат
Малко след обаждането на Найденов пристигат двама непознати мъже -  Георги Харизанов и Стефан Кънев. Те предлагат между частната фирма „Агростеди 2000“ и държавната „Напоителни системи“ да бъде създадено смесено дружество, което ще изважда тръбите и ще ги продава за скрап.

Наказанието за такива свине трябва да е много изискано с финтифлюшки за засилване на мъчението и екзекуцията, много бавно извършена - по милиметър за секунда, например. 

И пак ще им е малко!

Заб. - Не съм кръвожаден, не ги познавам, но престъплението им е вопиющо за наказание

5
По света … / Re: Събитията в ЕС
« -: Юни 15, 2024, 10:12:53 »
Змей, съвсем на място!
Каква ирония, Боже мой!

Присъединявам се на 100%!

6
По света … / Re: Русия (Re: Russia)
« -: Юни 13, 2024, 16:18:18 »
"Подоляка: "Как небо и земля". Военкоры на встрече в МО сравнили Белоусова и Шойгу" https://cont.ws/@Beria/2824394
 :t2015:

7
Денеб, а в големите вериги, тази сащисана писклива и неприятна за слушане "музика"? Пуска се да се натрапва на слуха, адски неприятна ми е...
:angryfire:

8
У нас … / Re: И сега? …
« -: Юни 10, 2024, 15:08:48 »
тоя кързон има ли нещо общо с оня кързон

...изглежда, че е този, същият.

По лайт мотива тук: - Вчера се прибирам от нейде си и питам таксиста, къде са хората от улиците. Нормално щъкат и хора и се гонят повече коли. Оня вика, отидоха на море в Гърция...

Сигурно е вярно, за повечето. Били брали гъби по плажовете там. Е пак е на файда: - Събираш гъби и си залагаш истински живота в ръцете на същите разбойници и ала-балисти. Пълни боклуци, чужди слуги и мърсулски лизачи?! Доказвано какви са ката Божи ден в последните (особено тези) години.

Не мога да повярвам. Пазя се да изказвам генерални заключения, както прежде писалите тук, индивидуалност.  Даже и за дедите ми не ми се мисли, камо ли да ги споменавам. Признавам - не разбирам публиката тук. Дори и на йота.

9
По света … / Re: Събитията в ЕС
« -: Юни 03, 2024, 10:50:55 »
ЕС може да лиши Унгария от право на глас заради неутралитета ѝ във войната

Така е. Когато Лемингите са се втурнали към ръба на фиорда, никой не може да ги спре. А той се вижда малко по-напред.

10
да попитам – за кого този фронт е източен

Весел въпрос. Със сигурност, ако тръгнеш от ВладиВОСТОК на изток и все нататък, нататък, ще стигнеш до Фронта.

Източният. За сега...

11
По света … / Re: Събитията в ЕС
« -: Юни 02, 2024, 16:48:50 »
360°- тьотя ще е напълно заслужена придобивка на завладяната от идиоти, Европа.
 :t0140:

12
У нас … / Re: И сега? …
« -: Юни 02, 2024, 16:26:57 »
Доживях да видя този кръст в България!!!

Кръстът се използва още от 1190 г. с бели ивици за да се отличава от кръстовете по другите инсигнии на рицарските ордени. Конкретната стилизирана форма е отпреди самият нацистки режим (за пруската и австро-унгарската армии по време на ПСВ) и се е употребявал не само за армията, а и като символ при награждаване на военни основно. https://de.wikipedia.org/wiki/Schwarzes_Kreuz_(Symbol)

Така, че да се припада от зърването му би било равностойно да се гърчи човек, когато погледне червена или бяла звезда, имайки в предвид например жертвите на гражданската война в Русия, после лагерите. Където не всички на 100% са били истински виновни и заслужили ликвидацията си. Или бялата пък - на американските агресори във войните, не само големите, а навсякъде където са влизали с войска.

Гадното в срещата на Лъчо с кръстта е факта, че под ръководството, натиска и дори изнудването от Паразита на европейските държави, те отново са подгонени на Изток да се изтребват с естетсвените си съюзници. Само за саморазрушения и масова смърт.

Колелото на времето се върти и както днес мернах нейде си, се очаквало в скоро време скъсване на Германия със сащисания паразит и осъществяване на англо-саксонските страхове от един естествен съюз на двете големи континентални държави, с близки корени в по-далечното минало. И за предотвратяването на този съюз, бяха подпалени вече две световни касапници. Сега - се препуска към третата...

13
По света … / Re: Русия (Re: Russia)
« -: Май 29, 2024, 12:00:25 »
Да, Дугин е предал добре извънсетивните възприятия в разбираема форма. Щото някои гледат и виждат в друга, още по-инаква посока, но с поне по-лесна за осъзнаване, разбиране - форма, вид. ...

- Изънземните, бездънно Лошите. Напълно чужди, неразбираеми, с друго мислене, възприятия, цели. Влечугите, от уж някаквата Праистория се таят в сенките на взимащите в този свят уж "самостоятелни" решения...

И пак - да! Изличават се само с огънят на Ада. Друго и не разбират.

14
У нас … / Re: И сега? …
« -: Май 27, 2024, 13:27:45 »
Коментар на Фридман по бТВ тази сутрин: Държави като България са в списъка с цели на Русия https://glasove.com/novini/dzhordzh-fridman-darzhavi-kato-balgariya-sa-v-spisaka-s-tseli-na-rusiya

Заглавието е неточно, България не е военна Цел, а стратегическа. Което ее съвсем друго нещо. Така, че бих казал на местните активисти на хегемона:
 - Надежда тук всяка оставете...

Цитат
о.з. редник Eisblock   27 Май 2024 13:13ч.

ЗИП-ът е прав. Не може да се отпише Фридман като явен глупак. Не е. Но тук става забавно. Той хем иска да запази лицето си и да не дрънка явни глупости, хем го е страх да изпусне Котката от торбата - т.е. да опише истинската ситуация. Да, РФ пропусна първоначалният шок от нахлуването и не направи сериозен десант в Киев. Да бе изловила плъховете там и обеси на площада. И ... финито! Какво, тогава американците щяха да воюват ли? Нямаше. ...

Но собствената подготвеност не бе на висота тогава и имаше шанс да загубят истински. Сега се води битка на изтощение и собствено преминаване на военни релси. Това е битката на тази Епоха. Тя определя до къде ще се срути досегашната Кап-система и дали ще се тръгне по Четвъртият път: - Дали ще е магистралата към Бъдещето. или Ада. За сега няма изчистена концепция и това вещае дълги и кървави войни. Тук-там и ала-бали.

Дали ще има ядрени удари? Ако запада не си седне на посрания задник, ще има назидателни удари. Дали има сговор между Двамата Големи и може би отделен, РФ и Китай? Най-вероятно има. Но и няма доверие. Т.е. РФ не знае дали САЩ ще удържат на думата си и няма да използват Стратегическо оръжие първи. Най-вероятно, няма да се сдържат заради манталитета им. Пари, а не Чест. Остава Китай, а РФ пази гърба му. И КНДР-неизвестен коз. Неизвестен да се определи кога и как ще удари САЩисаният паразит. Фридман е прав - Западна Европа я няма в уравненията. С този селектиран, от формени идиоти и слуги - Божем "елит" - да пази Бог от тяхна самостоятелност. Но споко - те са я загубили отдавна.

Остава финалът.

Той ще е дълъг, с прекъсвания. Ще се стигне до Евро-Азия и съюз на РФ с Германия - въпреки войните помежду, много по-вероятен от всичко друго. Цивилизационният фундамент е общ, един и същи - именно тук е заровен Ужасът за Запада и САЩ. Фридман (2015 г.) посочи, как две световни войни са водени именно за предотвратяване на такъв съюз. Сега е започната третата, именно и пак заради това основание...

Така, че както таваг. ЗИП вещае, дръжте си новите дрехи на закачалката в антрето. При първа сирена - навличайте ги - поне ще изгорим в по-прилична опаковка.

Те така, дрогаре. Бъдете здрави и обезателно ГЛАСУВАЙТЕ. Не оставяйте вашите гласове да изгорят и пладнешките разбойници и мошеници да властвуват, "избрани" от смешен процент гласували техни назначенци по администрациите. Тези така и така са НЕ легитимни - направете го ФАКТ. Да бъдат набутани в кофите на "Чистота".

15
По света … / Re: Русия (Re: Russia)
« -: Май 27, 2024, 00:17:01 »
Аз също съм убеден на 1000%, че Русия побеждава и за следващите 1000 години, ще води Света! Това не са мой измислици а предсказанията на Едгар Кейси - спящият пророк. Натурален американец с огромна документация на "редингите" му старателно записвани и съхранени. Аз не съм срещал писано за негови предсказания, които да не са се случили. Починал е в краят на 40 год. от 20 век.

И да, може би ще има няколко ядрени удара, за изтрезняване на запада. Но до апокалипсиса няма да се стигне... Местната идиотия обаче мина всякакви граници. Утешението е, че така или иначе - няма да 'и се размине. В по-лошият вариант, целокупния плебс ще я последва на към Вечните Ловни Полета. По-добрият - плебса, ще 'и маха на сбогуване. Пак за там.

16
И де 'и е Гьолот? Защото е интересна тема!

Аз от десетилетия, въпреки близък приятел грък (с него не говоря по темата), съм на мнение, че елините никога не са били предтечи на сегашните гърци. Най-малкото физиологически нямат общи черти. Отделно пък за чутовната култура на древна Гърция. Много внимателно съм разглеждал, на два пъти, арх. музей в Атина. Културният център на древността, най-ранната, е бил по-на север...

Така, че мерси за книгата!  :notworthy: Ще видя да намеря другите книги на Професора...

17
По света … / Re: СВО
« -: Май 26, 2024, 14:44:38 »
Мисля, че преди 9 юни, трябва да гъмне яко. Няма да искат резултатите да станат общоизвестни. Власт не се дава така лесно. Сащисаната пасмина и тя - пред колапс и вътрешен хаос. Държавният дълг е колосален. Реално, десетките трилиони с х10. Китай и той бърза сега, докато пасмината е разногледа с няколкото пламтящи вече огнища.

Ако се избегне "Началото на Краят", ще е чудо.   :suicide:

18
По света … / Re: Испания
« -: Май 20, 2024, 21:31:45 »
Дрогаре, със съжаление констатирам, че тук се спори и от двете страни без нужните муниции. Просто джепането ви е малко, оскъдно накълвано и използвате кирпичите от демагогията, т.е. от калъпите на двата главни контрахенти.
 :t0301:
Правете секс, ако не става един с друг - пиите повече, ползата ще е по-голяма:   
:t0328:
- Бъдете здрави, прави и корави!

19
Разбрахте ли откъде идва " наздраве " ??

Откъде - не знам, но туй дава някакво обяснение:  https://www.youtube.com/shorts/dWRgSYak5z0

20
Чета, премигвам, дръгна се тук-там. И не вдявам. За Гъбарите де.

1. Те били разочаровани, не виждат себе си отразени в предлаганите за народни "избранници" и не гласуват. Изб.-активност - (да кажем) 35%. И? Избират се мръсниците параксаланс. И са дори "легитимни". Влачатъ се чували, плюмчат се моливи и пада драскане в късна доба и пр. и пр. салтанати.

И гледаме, Плебсът гласувал бил за ХХХХ. Единодушно, отбележете.

2. Въпрос. Моля умните да отговорят - без да се гавря питам, действително се питам и вас питам: - Какво да направят Гъбарите, че хем да гласуват с радост, хем да не избират нищо и никого от предложеното статукво? Тези, вмъкнатите да обират отрицателния вот статисти и пр. и пр. Не тях, де. И хем да може участието на избирателите да се надуе на почти на 100% (ако ги убедим) и да е действително, хем да се покаже чрез изборните резултати: - тези реалните и тези фалшифицираните, как Гъбарите мразят действителността, как всичко е мошеничество и как те я отхвърлят и разобличават тотално!!! Ама черно на бяло да е...

А не - някак си.

- Питам за едни близки хора, хем гъбари и хем не-гъбари. ... Знам, знам - глупав съм. .... Но дайте нишан. Моля. Умните.

ПП Гледам пуснали сте "не фалшифицирана" прогноза по-горе 1) Но сборът на %-тите не показва 100%. Обективна била   сиреч?! Вярвам. И сулями-пулями ще се сетят да събират процентите ли?! Хайде бе... И да не забравя: - Уфци-алните резултати винаги се докарват до предварително обявените от "разпитвания плебс": - Сиреч"Прогнозите". Достоверно е всичко, нали.
1) Тук: Re: И сега? …
« Отговор #15876 -: Днес в 11:20:42 »
 :suicide:

21
У нас … / Re: И сега? …
« -: Май 19, 2024, 04:20:33 »
Ето го Вацев при Карбовски, част 2 

ЦЪ !!! - Това е отпреди 5 месеца. Докато 1-та част е от няколко дена насам. И аз го търсих и недогледах, чак когато заговориха за избори през април, се усетих... Вероятно ще го пуснат скоро (истинското продължение). Или е сбъркано нещо заглавието...

Както и да е, важното е, че на 3-тия път губиш всичко. А сега вече е точно този трети път.

22
У нас … / Re: И сега? …
« -: Май 17, 2024, 11:28:00 »
тъй като по нея няма толкова сериозни щети...

Да, да, да (по една отдавнашна песен). НСО Файтона се е скъсил отпред с почти един метър разстояние, бронирано чудовище и не е карал бързо?! То бива наглост, но туй, след като има и снимки - не малко, а много в повече е.

23
По света … / Re: Русия (Re: Russia)
« -: Май 17, 2024, 11:15:37 »
...да бъдат посрещани подобаващо на ранговете им

Мило дете на природата, трогна ме.

- Всички професии са достойни, когато са свързани с труд, мисъл, полза за общността. Няма работа - недостойна и не за уважение. Има хора, сдружения, трудещи се, но има и утайки на обществата - шайки, консорции, банки, разни ракови образувания на световната сцена и пр. Но особено една категория "политици", развъдени от сащисаните Свинепаси, е редно да се разглеждат като плъхове от тоалетните канализации! Хем нагли, хем миришещи, хем примитивни, хем зъбещи се...

24
По света … / Re: Франция
« -: Май 15, 2024, 15:05:10 »
Ега си глупаците дето ги купуват?!

Язека моем да организирам на пазаря пункт за непрестанно овлажняване на съвсем нормални дънки. Даже и ще миришат съответно...

А с консервация на овлажнения вече терен отпред, 'се ще са пресни и даже - дълго ухаят.

Предвиждам: - Цени народни. Да речем 100 BGN, a с асистиране - 150 BGN!

25
Нещо проспах Рожденият ден на всеуважавания Фелдкурат Отт Кац. И макар, че са преминали няколко дена след фаталната черта на невъзврата, сега се усети и искам да честитя - ТОЗИ РОЖДЕН ДЕН!!!

Честито драги Фелкурате!!! Да 'илядиш, но само ако сам си определиш. Нали знаеш - Човек предполага, Господ - разполага!

Всичко хубаво желая, бъди жив и здрав! Успех.


26
И от мен, от сърце:

- Честит рожден ден, von Gossinger! Alles Gute zum Geburtstag!


Честит 1-ви Май на всички!

27
По света … / Re: Украйна
« -: Май 01, 2024, 12:06:47 »
да види светлина в тунела

За тези няма да има светлина в тунела. Но и за инициаторите на заварухата, нещата са други - по на чорчик:

- Ако определени тавагищи ще загубят Дербито и това се вижда ясно, какво следва? Ми, самото дерби трябва да се осуети. Като няма "дерби", няма нужда да се изкарва и куцият кон от яхъра. Пък и другият ат, дори букайте дето му ги слагат все по упорито да го спрат, ще е редно и той да не участва. И тогава, кой финансира тупурдията в студентската трибуна (казват някои)? Ами заинтересуваните да елиминират Публиката и да спечелят Главния Приз. Обявено е още преди десетилетия...

Дерби ли? ... - Ха, ха, ха (- смея се)! По-скоро предстоящо стрелбище - и за професионалисти и за аматьори. 

28
У нас … / Re: И сега? …
« -: Април 28, 2024, 12:26:32 »
Прав си, така е.

Но клупа е вече поставен и на бг-вратлетата. Осезаемото дръпване на примката съвсем скоро ще се усети. Въпрос е на малко още време. Това са последните издихания на т.нар. "демокрация" - позната под комбинираната дума, още като дермокрация.

Мисля, че лавината вече се търкаля и освен скорост, тя набира и маса. Има няколко главни репера до къде е стигнала тя вече, но всички параметри се определят основно, от по-"незначителните", разпръснати събития. Има две паралелни линии директно за Армагедона, като и двете са извън хватката на мнозинството, разделено на две. Ако то няма късмет, тогава една не случила се фолксзаваруха нейде си до краят на тази година, ще е ключа към лелеяното от хилядолетие Приключване на този неуспешен и краткотраен (къде 300-350 год.) цивилизационен напън.

Пургатива, образно казано, е погълнат и червата къркорят...

29
У нас … / Re: И сега? …
« -: Април 28, 2024, 11:49:51 »
Референдум за членството на България в еврозоната.
Референдум за членството на България в NATO.
Прекратяване на всякаква помощ към Украйна и даване на пълна гаранция, че Българската армия няма да бъде изпратена в Украйна.
Създаване на преговорен екип за предоговаряне на членството на България в ЕС. Ако не бъде предоговорено и ако ни се каже, че не може, тогава референдум за напускане на ЕС.
Прекратяване на санкциите срещу РФ, вдигане на всички ограничения в търговията и възстановяване на пълните икономически отношения.

- Ето на, действително тези витални въпроси са нужни, за да може всеки сам да се определи! И да гласува единствено за партия с точно тази формулировка в предизборната си програма. Нито повече, нито по-малко. Ако няма изпълнила изискването за самоопределение партия, то тогава става сложно. А в същност няма или не на 100% - това е Възраждане.

Ако напр. имаше прието законодателно определение, че при негласуване от даден % нагоре, изборите да се обявят за  нелегитимни, тогава нещата щяха да са ясни и изискващи спешни мерки. Докато сега, цялата тази фекална маса "партии" могат да си вонят на воля и никой да не може да дръпне връвчицата та да отекат в канализацията или пък, да им се ритнат столчетата под краката и като смокини да се залюлеят под клоните...

Сега не гласуването етабилира смрадливата Гнъс да "управлява" колониалната плантация на сащисаните паразити за производство на боб-пръдни.

30
У нас … / Re: И сега? …
« -: Април 28, 2024, 11:31:15 »
Nor1

- Съпартийци, с близки % сте с един мой Познат. И за мен е пълна изненада, да го установя. Луд тест.

Остава по-сетне да разберем коя Служба го е организирала и дали е само обозрителен или с IP-то заедно и Затворителен в някой хубав ден... Или по-накратко: - С позвъняване на входната врата с първите слънчеви лъчи ще стане ясно...

31
По света … / Re: Германия
« -: Април 24, 2024, 13:23:50 »
"Ама защо само за биологичните полове?"

- Ами да, не може краставите да се оставят без внимание... А които не са крастави и/или улави, трябва да се приобщават към стампадата в посока екарисажа. ГНЪС!

Колкото до налазените с всякакви инсекти двукраки на Фют, вчера мернах, че Носителят на всички Злини на света бил казал, как май скоро щели да разделят населението на две - но този път на Повредени от сащисаните и на запазилите се в националните си рамки Източни...

32
светът се управлява от най-злите и повредени човешки същества.

- "Най-злите" - със сигурност градацията е поне на квадрат, ако не и на някаква по-висока степен.
- "Повредени" - пак ЦЪ, това им е генетиката. Специално създадени ... (който търси - намира...).
- "човешки същества" - с огромна сигурност - не са "човешки". Нямат нищо общо с човека. Да не говорим - с Човека.

33
По света … / Re: Украйна
« -: Април 15, 2024, 23:04:02 »
Айде сега, та това е заглавието от където прочетох и видях линка... Копирах го мисля. А какво вътре има - трябва да се гледа. Явно си го гледал и ОК, научил си нещо повече от заглавието и цитираш...

Инак, благодаря, че насочваш правилно струята ми и регулираш дебит и посока.

34
По света … / Re: Украйна
« -: Април 15, 2024, 12:55:22 »
Ега си - все едно чета "македонски" в папируса по-отгоре.
 :t0135:

35
Драги Фелдкурате, изразявам възхищение и благодарност за представянето тук на тази сполучливо прикривана от широката публика тъдява, вест. Определено заинтересованите сили не са успели, за да имаме сега обратното присъждане.

Мoже би Те са се престарали много повече от нужното, оказали са двоен натиск и резултата вече е на 360° от този, който искат да избегнат и никак не им е изгоден?

Поздрави и Благопожелания!

Ваш о.з. редник от Запаса - Eisblock

36
У нас … / Re: И сега? …
« -: Април 10, 2024, 18:54:56 »
Ако и горното (то е малка част само от всичко изписано и изговорено от "отговорни длъжностни лица" по темата покрай "ремонта") не може да те ориентира за това що е превратно упражняване на власт, злоупотреба и беззаконие, то положението е наистина неспасяемо.

Без да съм юрист, си позволих да коментирам там, под статията:
Цитат
Eisblock 09 Апр 2024 17:37ч.
Казуалните увъртания пречат да се схване същината на въпроса. А той е, че определени ангажирани не с преките си задължения държавни чиновници, постановяват демонтажа. В отговор има - "постановен административен акт за прилагане на принудителна административна мярка от Закона за културното наследство на главния инспектор на "Главна дирекция инспекторат по опазване на културното наследство". С него е наредено на Областната администрация незабавно спиране на действията по демонтажа на паметника до изясняване на законосъобразните обстоятелства във връзка с изискванията по Закона за културното наследство. Със същото разпореждане е разпоредено на Областната управа незабавно да разпореди на изпълнителя на демонтажните работи да спре всички дейности, извършвани на обекта". (край на цитата)...

- Това, че мошениците от "сглобката" не изпълняват Административният акт и продължават рушенето на Паметника е вина точно на "Областната администрация". Срещу нея е трябвало да се заведе дело или дори сега - още не е късно. Лицата не изпълнили административните си обязаности и са проточили спирането на вандалския акт. Те подлежат на Прокурорска намеса, съд и ефективна присъда! Също лицата ангажирали вероятно на частен, приватен принцип криещите лицата физиономиите си работници с флексовете, също подлежат на съд за самоуправство и нанасяне на щети на Държавно имущество.

Интересно е дали разните плямпала цвилещи из и в разните партии, обществени институции и пр. биха употребили енергията си активно, за да има поне ВЪЗМЕЗДИЕ, ако не и възстановяване на Паметника!?...

Това зависи и от заспалият плебс, който пак и пак ще се свива страхливо и ще крие очите си. Така, че всичко е заслужено и справедливо което се задава на световния хоризонт за да се струпа върху всички нас.

37
По света … / Re: Украйна
« -: Април 08, 2024, 22:50:07 »
Мерси Лъчо, добро интервю се е получило.

Ето нещо важно и интересно. Щото ЕсЕс-ейците искат да го въвеждат:

Выступление Ирины Ермаковой в Мосгордуме на Круглом столе «Риски от использования насекомых в еде» 29.03.2024.
Посмотреть Круглый стол полностью - https://www.youtube.com/watch?v=XfqO8z16h_o

38
- Жена, ако спечеля от тото-то, какво ще направиш?
- Ще ти взема половината пари и ще те напусна.
- Супер, ударих тройка - ето ти един лев, заминавай.
***********

- Ако ме налегне депресия, отварям шише ракия и след един час и помен няма от нея!
- От депресията ли?
- Не, от РАКИЯТА!...
***********

- Най-добрите години за брак са между 70 и 75 - той не чува, тя едва говори.
***********

- Наташка, как успя мъжът ти да узнае за любовника, та вие бяхте така предпазливи?
- Оказа се, че е много просто. Мъжът ми заразправя някакъв анекдот, а оня глупак взе, че се разсмя в гардероба.
 **********

Гледам елита тъдява... И си казвам... - Добре, че съм от простолюдието!
:t2619:

39
По света … / Re: САЩ
« -: Март 28, 2024, 11:01:41 »
Цялата тази гнъсна мизерия със Света би отпаднала в значителен обем и размери, ако основанието за съществуване на тази Тема тук би се изпарило без следа.
 :smokin:

40
По света … / Re: Русия (Re: Russia)
« -: Март 25, 2024, 12:14:21 »
Новата песен на Шаман - голяма работа! :thup:

41
У нас … / Re: И сега? …
« -: Март 16, 2024, 19:38:07 »
[/quot
неуместно изглеждат за мен  БТР-те на погребение на патриарх

- Така е, но нали все  пак сме фронтова държава и в следващо близко време ще поведем отанското войнство срещу Лошите и вече избраният Путин...

То само БТР-а да беше - с мед да го намажеш (килото е 15 лв.). Но гледам бе извършена сериозна, няколко ходова провокация - отново. Как хрисимите Божи хора бяха изнудени - не зная. Първо с Източният Папа, довлякал се тук. Но дошъл и неговия питомец, разколника от 404. Само не разбрах, "папата" ли водеше церемонията или само е говорил нещо си. Сега очаквам възкачване на верен Ролексо-носител на Престола. Тогава вече Вратите на Царевец ще зейнат окончателно...

42
У нас … / Re: И сега? …
« -: Март 12, 2024, 21:51:42 »
и ние да захлебим в мътната вода

- За жалост, рядко се случва. Ако въобще. По-вероятното е да се удави човек, объркал посоките, а още по-често - да си загуби банските, ако не и нещо повече.

Територии, например. Вече е ставало.

PS Пък за да запазя оптимизма, следва да те подкрепя в мнението. Още повече, че не става дума за "учените".

43
У нас … / Re: И сега? …
« -: Март 12, 2024, 02:00:08 »
Научна и доказана истина е еволюцията

Цъ!!! Нито е научна, нито е доказана. Сам таваг. Дарвин се е отказал от нея - поне така хортуват разни книжлета и пр.

Отделните видове се появяват изведнъж напълно готови. Вариации в подробностите действително са подчинени на външните условия. Но само дотук.

44
У нас … / Re: И сега? …
« -: Март 11, 2024, 13:47:50 »
"Науката" - там всички са правоверни, в бели одежди, никога не лъжат и страстите човешки са им чужди...
 :m1273:
И да не забравя: - Жреците 'и се подчиняват на най-мракобесните, отвратителни, лъжливи мошеници и пр. и пр. - политиците, разни секти и движения, на откровенни дегенерати - на дебелите утайки на човешките общества.

- Гнъс!

45
По света … / Re: Аржентина
« -: Март 07, 2024, 00:45:26 »
Мукта, много хубави снимки - благодаря! Блазе ти - виж до Ю. Америка, няма да стигна. С нея и Антарктида, два континента за този живот няма да посетя.

Бъди здрав.

46
У нас … / Re: И сега? …
« -: Март 05, 2024, 23:37:43 »
Ето ви нещо написано от някакъв си Николай Слатински. Не го познавам, не съм го срещал. Един бивш колега ми пробута линка му. Бе ми писал по повод 3-ти март, а аз го срязах заради опитите да ме забълниква с разни аргументи на противната страна.

Ето ви линка https://faktor.bg/bg/articles/rusiya-ne-e-pat-tya-e-zadanena-ulitsa, не е за четене след ядене. Издържах да го чета малко зад половината.

Ето това е един добър пример, какво има в някой глави. На глед ... а в същност ...

Дерзайте.

47
Видео на червена светлина преди земетресение в Китай
https://x.com/BGatesIsaPyscho/status/1761863655967060112?s=20

Харп, какво друго. Напомпване на енергия.

48
Теми на форумците … / Re: Chemtrails
« -: Февруари 21, 2024, 22:06:00 »
аерозоли на алуминий и барий

- Да, това са частици, но не обикновени - а наночастици! Има разлика, нали...

49
По света … / Re: Икономически войни
« -: Февруари 19, 2024, 17:54:18 »
Хазин си върна гласа и -  :spiny:
https://www.youtube.com/watch?v=r2P5s6i7dXM

Цъ-цъ-няма: Видео недоступно
Видео недоступно, потому что связанный с ним аккаунт YouTube был удален.

51
По света … / Re: Израел
« -: Февруари 11, 2024, 20:50:10 »
Безмерна, безподобна ГНЪС!!!
 :pissed-891:

52
На времето имах малък стаж в "Елпром" (Вн) като сервизен техник. Та на този ден колегите си правеха шеги с разните шофьори, влезли в завода и след това - излизащи...

Промъкваха се и им закачаха на номерата отзад, с тел, специалните уплътняващи рингове за фланците в които се въртеше перката на онези, кръглите перални. Предварително боядисани с червен миниум, те се открояваха отлично отзад на моторните превозни средства. Шофьорите се усъмняваха, че има нещо по-така, чак когато бибитканията от другите шофьори ставаха нетърпими (на светофар например) или, когато биваха спирани от КАТ за съответната глоба...
 :t0135:
Те така, с 2-ри февруари...

53
У нас … / Re: И сега? …
« -: Януари 31, 2024, 13:55:00 »
Свинепасите измислиха нов данък, на базата на известната гигантска измама - въглероден "отпечатък"!
https://obektivno.bg/plashtame-danak-za-vaglerodni-emisii-za-avtomobilite-i-zhilishtata-si/

А оФцете мигат... :i_sheepish: :pissed-891:

54
а при други режими - издигат умишлено в йерархията

- Точно такава е практиката, плюс Негативна селекция на матряла.

55
Теми на форумците … / Re: Музиката?
« -: Януари 29, 2024, 12:10:51 »
За немско-разбиращите, една много популярна песен: https://music.youtube.com/watch?v=gdYmSRO9-0c&list=OLAK5uy_nAsOTb8W6He5v9hPTc186sCni4ncBPC68

56
По света … / Re: Швейцария
« -: Януари 29, 2024, 12:00:38 »
Мерси.

То вече патогени = "ваксини".

57
По света … / Re: Швейцария
« -: Януари 29, 2024, 11:20:09 »
Яйцата се използват за развъждане на патогени...

По масовостта, може да се предполага размера на новите пландемични щения...
 :cooking:

58
У нас … / Re: И сега? …
« -: Януари 20, 2024, 12:42:59 »
Поредната ГНЪС.  :pissed-891:

59
У нас … / Re: И сега? …
« -: Януари 19, 2024, 13:39:37 »
Този плъх не държи реч пред сборището, а в някаква соба, за да покаже "участие"...
 :m1273:

60
Банго Васил

Не е ли "Бонго"? Може би се заблуждавам покрай уважаемият опонент Бонго-Бонго.

Сега проверих, не е "Бонго". Интересно съдържание на празника...

Страници: [1] 2 3 4 5 6 ... 44