Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Юли 15, 2024, 20:29:27

Условия за Регистрация

Ние не носим отговорност за съобщенията, които се публикуват в този форум. Ние не отговаряме и не гарантираме за точността, цялостта и полезността на нито едно съобщение и не носим отговорност за съдържанието на което и да било съобщение. Всяко едно съобщение изразява възгледите и мнението на своя автор, а не непременно тези на форума като цяло.

Ако мислите, че някое публикувано съобщение е обидно, можете да ни уведомите по email веднага. Ние можем да отстраним тези обидни съобщения и ще направим всичко възможно те да бъдат премахнати колкото се може по-скоро, стига да преценим, че това се налага.

Използвайки нашата услуга се съгласявате, че няма да използвате форума за публикуване на материали, които не са достоверни, които са клеветнически, неточни, обидни, вулгарни, омразни, обезпокоителни, нецензурни, езически, порнографски ориентирани, заплашителни, расистки, както и такива, които нарушават спокойствието на дадена личност, или по някакъв друг начин нарушават закона.

Съгласявате се, че няма да публикувате никакви съобщения с авторски права, освен ако последните не са собственост на вас или на този форум.

За публикации, уронващи престижа на форума, добрия тон и за обида на потребители, такова действие ще се санкционира с изтриване на темата и забрана на достъп до този форум.

Боравенето с този форум изисква малко свикване.... но вие сами ще се убедите, че няма нищо сложно.

При регистрацията си, използвайте така наречените „силни“ пароли — смес от малки и големи букви, цифри и специални символи, като дължината на паролата е добре да е ~15 символа. Регистрацията изисква одобрение от администратор, така че бъдете търпеливи — най-вероятно ще го получите.

Ако имате проблеми с функционалността на форума не се колебайте да пишете на модераторите.

Privacy Policy

A privacy policy has not been created for this forum.