0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.
Aвторството на Джи-поийнта (G.) e мое
Това "преводач" пол ли е?
Aвторството на Джи-пойнта (G.) e мое
Има и друго.Джимо е превеждал Хемингуей.А Джиджи Шолц.Това е защото вече няма Хемингуеи.
Има и друго......А Джиджи Шолц......
Така и не разбрах на български или на македонски го е превеждала.
изобщо нямаш право да го споменаваш.
Изгонихте бабчето. Нямате милост, ей.
Но няколко(за малко да кажа десетки) пъти тя написа че работи над някакви документи, но няма право да ги разгласява засега.Което за мен е странно.
Влязох в СЕГА заради Джимо.Години след това влязох във форума.Не мога да си представя да последвам G.
Като вече допускам, че ако утре МАЙКА ТИ ти каже "Недей така бе, Коле, нали аз съм те родила ..."
депутата Ицо Хазарта от ПП, на когото никой от вас не може да се хване и на малкото пръстче
Тя си има вкус към музиката.
Тъжно, че не и достига време да осмисли, да разбере в дълбочина творбите комарови
Завиждате ми се струва.
Цитат на: PlaNed в Юни 21, 2022, 21:11:03Тъжно, че не и достига време да осмисли, да разбере в дълбочина творбите комаровиБа, не ги разбира!...Найш кво есе само от емотикони мое ти дръпне на тема кво е искал да каже авторът
Цитат на: Kole в Юни 21, 2022, 21:20:01Цитат на: PlaNed в Юни 21, 2022, 21:11:03Тъжно, че не и достига време да осмисли, да разбере в дълбочина творбите комаровиБа, не ги разбира!...Найш кво есе само от емотикони мое ти дръпне на тема кво е искал да каже авторътБа!Сигурен ли си?Що мислиш така?
Цитат на: фелдкурат Ото Катц в Юни 21, 2022, 21:27:59Цитат на: Kole в Юни 21, 2022, 21:20:01Цитат на: PlaNed в Юни 21, 2022, 21:11:03Тъжно, че не и достига време да осмисли, да разбере в дълбочина творбите комаровиБа, не ги разбира!...Найш кво есе само от емотикони мое ти дръпне на тема кво е искал да каже авторътБа!Сигурен ли си?Що мислиш така?Нали?Да.Щото така.
...игнорант и обскурант!И ляв сектант!
~~~~~Къде е ЗИПченко?
Джиджи нещо се загуби.Сигурно преживява за Ицо Хазарта.Но хората в Румъния си я поддържат.......
...и то, жена, която модерираш ...
Помооощ, модерират Джиджи!
След Великденските празници.Православните.
С русата явно не става!