Хайде и аз за Волгин. Не харесвам някои от възгледите му. Нямам честта да го познавам лично. Много го харесвам като журналист и ми е по-интересен за слушане от тези, с които имаме повече сродни мнения за ставащото у нас и по белия свят. Имам едно строго лично впечатление, което, надявам се, никой от вас да не сподели. Волгин определено ссмм, засенчва като интелигентност и дар слово Костадинов. Последният, както знаем, е силно честолюбив и хора които го надскачат не търпи. А и ''Възраждане'' си е лидерска партия, то май други не останаха. Волгин едва ли ще си кротува в Брюксел. Със сигурност /поне се надявам/ ще го чуваме доста по-често от оня синекурен пишман ВМРО-патриот Слабаков, който ни се чу, ни се видя, откакто стана евродепутат. А преди и от чешмата потичаше. Та това са ми притесненията лични, Волгин да не бъде употребен за ракета носител и после да се случат едни нелицеприятни, но типични за нашенския политически живот истории, та кариерата му да приключи в някоя слабо гледаема кабеларка. Дано не съм права.