За живота, вселената и всичко останало … > Наука и технологии, магия и чародейство …
Съвременната астрофизика
Nor1:
Той отлично го знае това (че Бог е създал всичко), но не иска да го каже. С което се разкрива от кои архангели е :cool-1084:
П.П. То хубу, че са приплъзнали две вселени, ама пак се връщаме към въпроса как са възникнали тия 2 вселени. От приплъзване на други 2 ли ? Или на 4 ?
И в крайна сметка все се бяга от това как е започнало всичко, какво е било съвсем в началото.
Щото въртенето в кръг НЕ е отговор. И кръгът е измислен от някого.
:smokin:
kаily:
Е как да не иска да го каже? Ти хем не си го слушал, хем не си го чул, хем заключения даваш. Похвално.
Обяснявал го е многократно, но едното не изключва другото. Ама верно много бързо даваш експертни заключения без никакви факти.
Начало няма, времето цикли в нашите 3+1 измерения, от един момент нагоре няма измерения, така че няма и време. Следователно няма и начало.
И, впрочем, не съм физик и изобщо няма как да повторя думите му, но смисълът, както аз съм го разбрала, е този - лично се появил с дружината си преди 30-ина години, за да промени нещо по магнитното поле на земята, защото са били в очакване на извисяващото се съзнание и трябвало да пригодят планетата за него. Не спори за детайлите и неточния ми изказ, намери и си го прочети. Активирали са още през годините някакви nodes and noles, които били 12 на брой, доколкото помня, една от тях е на Рила, впрочем. Казваше от години, че предстои голямата битка между доброто и злото, че злото няма да се даде лесно, сега казва, че армагедонът вече тече.
Nor1:
--- Цитат на: kаily ---Ама верно много бързо даваш експертни заключения без никакви факти.
--- Край на цитат ---
Имам дарбата да правя поразително верни изводи :smokin:
Звездоброец:
--- Цитат на: kаily в Юни 09, 2025, 11:38:42 ---Крион казва, че не е имало голям взрив, а приплъзване на две други вселени една върху друга. И че няма тъмна материя, измислили я, щото не могли да измислят друго.
--- Край на цитат ---
Както в Колелото на времето (Wheel of Time). Дали Робърт Джордан е взимствал от Крион? А за тъмната материя е точно така - не може да се обясни нещо (в този случай кривите на ъгловите скорости на галактиките), затова ще измислим нещо, което да го обяснява. Това е стара похватка в науката - етера, космологичната константа на Айнщайн, и други подобни).
Дърт Вейдър:
--- Цитат на: Звездоброец в Януари 10, 2026, 00:05:46 ---и други подобни
--- Край на цитат ---
Променливата константа на проф. Нагодиго ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия