Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Юли 15, 2024, 20:54:00

Автор Тема: Русия (Re: Russia)  (Прочетена 2501897 пъти)

AnonimusBG и 116 Гости преглежда(т) тази тема.

Активен Eisblock

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 2624
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #480 -: Ноември 01, 2019, 09:07:00 »
Трябва някои да са съвсем истински чифтокопитни, че да си въобразяват, как Русия ще се разтрепери и ще върне собствената си територия Крим на някаква си САЩисана прислуга?! Нека по-добре тея да обяснят на необразованите си пейзани, какво ще става, ако два А-заряда (от определена големина нагоре) бабахнат на разстояние къде 100км ...
 :m0941:
А С400, С500 им бъркат доста навътре в "миролюбието", та затуй прокторираните подквичават. Тези е по-добре да обяснят също, какво ще стане със сегашното им господство - да, точно на управляващите кланове в Краварника, след 15 до 20 годинки, когато преобладаващото население там ще е от всякакви цветове - начиная от тъмно кафяво, надолу и латиноси?!... Не, че и от другата страна, отсам локвата, от парчето съставка "-евро ценности",  ще остане кой знае колко.
 :i_sheepish: :i_sheepish: :i_sheepish:

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #481 -: Ноември 01, 2019, 13:03:04 »
"Ту-244" - возрождение легендарного сверхзвукового пассажирского самолёта СССР
С начала 2019 года возобновились разработки сверхзвукового пассажирского самолета Ту-244. Испытания авиалайнера запланированы на 2025 год – новинка объединит конструкторские элементы Ту-144 и «Белого лебедя» Ту-160.

Каким будет новый Ту-244
Официально о возобновлении работ над сверхзвуковым лайнером объявили в 2019 году. Нос самолета теперь неподвижен и минимально остеклен, поскольку взлет и посадка будет производиться с помощью бортовой аппаратуры.

А сверхзвуковую скорость до 2500 км/ч на высоте до 20 км обеспечат 4 турбодвигателя тягой в 100 т.
Източник

Обаче тостери не могат да правят! :)
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #482 -: Ноември 01, 2019, 13:13:47 »
«Гром-2019»: смотр ядерной триады России

Отметим, что в Военной доктрине ключевым условием применения ядерного оружия также указана «угроза самому существованию государства». Подчеркнем: осознанно или нет, но генерал-майор Евгений Ильин, проводивший брифинг, почти что поставил знак равенства между «угрозой самому существованию» и «угрозой суверенитету и территориальной целостности». При этом пространство для толкований осталось, да и уровень угрозы будет оцениваться на предмет соответствия условий ответному применению ядерного оружия уже после начала боевых действий – если сдерживание не сработает.

Что запускали
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #483 -: Ноември 02, 2019, 09:41:49 »
Малайзия готова закупать российские самолёты вместо европейских
Малайзийский премьер-министр Махатхир Мохамад заявил о намерении отказаться от закупок европейских самолётов в пользу российских аналогов на фоне планов ЕС ограничить экспорт пальмового масла из Малайзии.
https://ru.rt.com/en41
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен Engels

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5913
  • Профил
Русия си оформя „собствен интернет“
« Отговор #484 -: Ноември 03, 2019, 16:54:29 »
Quote (selected)
От 1 ноември в Русия влезе в сила нов закон за организацията на устойчивата работа на руския сегмент на Интернет. Според официални лица, това ще е необходимо „при изключване на руския интернет от чужда инфраструктура“. Под сурдинка се говори, че това може да е „новата желязна завеса“ в света.

Говорителят на руското Министерство на съобщенията Евгений Новиков заяви вчера пред ТАСС, че потребителите няма да усетят промяна в качеството и скоростта на комуникациите. Според него, прилагането на закона върви по план.

Суверенният интернет

Законът е наречен още „закон за суверенния интернет“ и по същество дава на правителството пълен контрол над това, което се случва в руската част от интернет.

Доставчиците на интернет услуги в Русия бяха задължени да инсталират т. нар. мрежово оборудване за инспекция на пакети. Тази технология може да идентифицира източника на трафик и да филтрира съдържанието по различни критерии.

Законът също така изисква създаване на „домашна версия“ на адресацията в интернет: системата за имена на домейни (DNS). Това би улеснило властите да пренасочват трафика, без руските потребители да забележат, създавайки алтернативна интернет реалност в границите на Русия.

Законът за суверенния интернет беше приет още през април. Оборудването, което сега доставчиците трябва да имат в действие, позволява на руската телекомуникационна служба РосКомНадзор да блокира независимо и извънсъдебно достъпа до съдържание, което правителството определя като заплаха.

Подобна намеса може да се основава и на произхода на съдържанието, вида на приложението, на което е предадено, и други подобни. Според някои руски медии, оборудването е осигурено на интернет доставчиците от правителството.

Критики отвън

Медии от САЩ твърдят, че промяната е посрещната с бурни протести сред руснаците. „Сега правителството може директно да цензурира съдържанието или дори да превърне интернета в Русия в затворена система, без да казва на обществото какво прави или защо“, казва Рейчъл Денбър, заместник-директор за Европа и Централна Азия в Human Rights Watch, цитирана от hrw.org.

„Това застрашава правото на хората в Русия на свобода на словото и свободата на информация онлайн“, коментира Денбър. В руските медии липсва информация за протести или друг вид форми на недоволство.

„Законът за суверенния интернет“ има за цел да предостави правна основа за масово наблюдение и позволява на правителството ефективно да прилага съществуващото онлайн законодателство, което подкопава свободата на изразяване и неприкосновеността на личния живот, заяви още Human Rights Watch.

За да може един закон да даде правно основание за ограничаване на защитените права или свободи съгласно международните норми, той трябва да бъде изготвен с достатъчна точност – това е необходимо, за да се предвиди как може да се приложи законът. Прекалено широките и неясни разпоредби в закона за „суверенния интернет“ не отговарят на този стандарт.

Неясното определение на понятието „заплахи за сигурността“ оставя на властите да решат коя ситуация изисква проследяване, пренасочване или блокиране. Процесът не е прозрачен и отваря вратата за злоупотреби, заяви Human Rights Watch.

Блокирането може да варира от едно съобщение или публикация до текущо спиране на мрежата, включително изключване на Русия от световната мрежа или изключване на свързаността в рамките на Русия.

Оборудване за цензура?

Оборудването, което доставчиците на интернет услуги са длъжни да използват, прави задълбочена проверка на пакетите (DPI) – усъвършенстван метод за мониторинг на мрежата, който може да се използва за блокиране или проучване на интернет трафика. Експертите критикуват използването на DPI за цензура и надзор като нахлуване в личния живот на комуникациите и средство за пълна политическа репресия.

Въпреки че неотдавна съветник на президента Владимир Путин призна, че оборудването не е готово да бъде инсталирано в цялата страна до 1 ноември, медиите съобщиха, че то вече се тества в няколко града в Уралските планини и в Тюмен.

Законът може да се използва и за ограничаване на виртуалните частни мрежи (VPN) – често срещан инструмент за заобикаляне на блокирането на уебсайтове чрез филтриране на отделен VPN трафик. Русия вече има закони, ограничаващи анонимността в интернет, което прави незаконно доставчиците на VPN да предоставят достъп до забранени уебсайтове.

Законопроектът е изготвен „предвид агресивния характер на стратегията за национална киберсигурност на САЩ, приета през септември 2018 г.“, твърдят пък руски специалисти.

„При тези условия са необходими защитни мерки, за да се гарантира дългосрочната устойчива работа на интернет, да се подобри надеждността на руските интернет ресурси“, смятат авторите на инициативата.
Затова именно е нужно законът да отдели руския интернет от глобалния интернет, подчертават вносителите на текста на закона.

Колко струва независимостта на руския интернет

Сякаш по ирония на съдбата, стремежът на Русия да брани своята част от интернет ще трябва да разчита на чуждестранно оборудване, включително и американско. „В Русия такова оборудване не се произвежда, така че ще трябва да закупим чуждестранно от Cisco и Huawei“, отбелязва Карън Казарян, главен анализатор в RAEK.

Стойността на руската независимост на интернет е спорна, но според някои източници коства на бюджета 20 милиарда рубли. От тях 1,8 милиарда са осигурени още през април за създаването на Център за мониторинг и управление на мрежата, а останалата сума е предназначена за „информационна безопасност“.

Обособяването на руския интернет се различава драстично от „собствения“ интернет в Китай, подчертават специалисти. „Невъзможно е да се направи като в Китай“, твърди представител на „Роскомсвобода“. По думите му, инфраструктурно Китай и Русия са се развили по различен начин: в Китай „има малко трансгранични преходи на интернет трафика“, докато Русия има много.

Хронология

Въвеждането на новата норма става отведнъж – то е предшествано от серия стъпки за ограничаване на различни видове дейности или съдържание онлайн. Още от 2000 г. с подпис на президента Владимир Путин в Русия действа Доктрина за информационната безопасност в Руската федерация. Тя прерасна в по-сериозен и мащабен документ през 2003 г.

От 2012 г. в страната има „Закон за защита на децата от забранена информация“ със съответен черен списък на сайтовете в интернет. От 2013 има и поправки в закона за защита на авторското право, които позволяват блокиране на дадени онлайн ресурси заради нарушаване на авторски права.

От края на 2013 има и регулация, която позволява блокиране на сайтове и ресурси, които – по преценка на Генпрокуратурата – „подтикват към масови безредици и екстремистки дейности“. През 2014 пък беше приет така нареченият закон за блогърите, задължаващ популярни блогъри и сайтове, които се четат повече от 3 хиляди души на ден, да се регистрират като медии. За тях важат ограниченията, установени за конвенционалните медии.

От юли 2016 г. в действие е т. нар. „пакет Яровая“ – два закона, които задължават телекомуникационните оператори и организаторите на разпространение на информация в интернет да съхраняват в Русия всички предадени от потребителите данни, включително видео и изображения, и да предават тази информация към правоприлагащите органи.

Освен това пакетът задължава организаторите на разпространението на информация да идентифицират своите потребители. Те трябва също така да предават информация на федералните изпълнителни власти относно методите, използвани за кодиране на съобщения, ако трябва да бъдат декриптирани (ключове за криптиране).

https://technews.bg/article-120439.html
"The future is already here – it's just not evenly distributed."

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Русия си оформя „собствен интернет“
« Отговор #485 -: Ноември 03, 2019, 17:06:34 »
За което надлежно бях информиран преди 4 (словом: четири) дни с тъга от телевизорите МУ.
Някоя друга изостаналост да имаш?
Русия се готви за война. И /това което е ново двайсе/ Русия се готви да удари първа.
Нещата ще се развият за минути, в краен случай за часове.
Но подобна неандерталска изостаналост 4 (словом: четири) дни не би си позволил дори и най-скапания пентагоновски компютър.
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

AnonimusBG

 • Гост
Re: Russia
« Отговор #486 -: Ноември 03, 2019, 18:24:40 »
Значи без да ги оправдавам се получава че освен големият спирателен кран(образно казано), който е при американците има и малък кран при руснаците.
Е и?

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #487 -: Ноември 04, 2019, 18:47:46 »
А това от отвъдното:
Quote (selected)
Аз съм русофил. Този е Путинофил. Аз съм путинофоб. Има голяма разлика.
Някой може ли да ми го преведе на български?
Благодаря предварително! :smokin:
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен otvrat

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 10196
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #488 -: Ноември 04, 2019, 18:58:21 »
Някой може ли да ми го преведе на български?

Кой олигифрен е изтърсил тая тъпня?

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #489 -: Ноември 04, 2019, 19:01:38 »
Мавродинов мисля че му беше ника. Май е от трол-групата...
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен otvrat

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 10196
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #490 -: Ноември 04, 2019, 19:06:48 »
Мавродинов мисля че му беше ника. Май е от трол-групата...


Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #491 -: Ноември 05, 2019, 20:17:11 »
Су-35С одиночный пилотаж Соколы России МАКС 2019
https://www.youtube.com/watch?v=4aX3ahyhbzM

Малко топорче. :)
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #492 -: Ноември 05, 2019, 21:21:06 »
Russian Army 2019 - 3 Minutes of Fury
https://www.youtube.com/watch?v=5_aGp76Ux8U

По жеание на форумците превеждам: трех минут ярости. :t0328:
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #493 -: Ноември 05, 2019, 22:52:28 »
Major Moments Of Russian Military Exercises “Center-2019” In Central Asia. Tsentr-2019.
https://www.youtube.com/watch?v=nqf17othGbE

В превод за капризните колеги: Мамата си джасало!
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен Engels

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5913
  • Профил
За какво ѝ е на Русия Черният континент?
« Отговор #494 -: Ноември 06, 2019, 02:08:54 »
Quote (selected)
Третата световна война, ако не дай Боже се случи, няма да е война между социалистическия лагер и капиталистическия концлагер, нито между християнския Запад и мюсюлманския Изток, нито между Москва (така наречения Трети Рим) и Вашингтон (така наречения Сияен град на хълма). Всички тези конфликти общо взето отшумяха. Това ще е война между Индия и Китай. Която ще се води в Африка. И за Африка, посочва руското издание „Взгляд“ в коментар, цитиран от БТА.
Центърът на тежестта на световната цивилизация видимо се е изместил вече към югоизточната част от Евразийския континент, където са разположени Китай и Индия. На първо място по демографски причини. В момента на Земята живеят близо 7,75 милиарда души. Около 2,8 милиарда от тях - в Индия и Китай. Всеки трети жител на планетата (и повече дори) е индиец или китаец.
Модерните градове в Китай изглеждат като илюстрации към футуристични романи за 22 век. Ако не слагаме в сметката „счетоводните трикове", икономиката на Китай по обем със сигурност е на първо място в света. Индийската икономика също не е малка. Армии имат и двете страни. Имат и ядрени оръжия. Плюс голямо население. Но площта им иде възмалко. Съответно и ресурсите. А всичко това го има в Африка.
Русия също има много земи и ресурси, „прекалено много" в очите на западните държави, незабравили влажните си мечти да разширят за сметка на Русия своя Lebensraum (нем. - „жизнено пространство", б. пр.). Територията на Русия обаче е сигурно защитена от мощната руска военна машина, въоръжена, между другото, и с ракети, носещи ядрени бойни глави, но не само. Никой не би планирал нахлуване в Русия, ако е със здрав разум и разсъдък.
Слаб ефект ще имат и опитите за инфилтриране на страната. Няма защо да се страхуваме примерно, че китайците самостоятелно ще "превземат" нашия Сибир. Нищо няма да направят, без да ги подпомогнат собствените ни корумпирани чиновници. Тъй че всички опасности за руската територия и ресурси не идват отвън - от експанзията на Китай, камо ли на Индия, а са вътре, в самата Русия.
Африка обаче е кажи-речи „ничия". В световната геополитика Черният континент не е субект, а обект на претенции. Европа и Америка силно свиха присъствието и влиянието си там. Затова пък дойдоха Индия и Китай. Първоначално Индия използваше факта, че в ред африкански страни, бивши колонии на Великобритания, все още има големи диаспори от индийци ( като поданици на британската корона те се движеха свободно в имперските граници).
Ще припомним, че самият основател на индийската държава Мохандас Ганди дълги години е живял и работил в Южна Африка. Индийци заеха ключови позиции в икономиката, финансите, търговията. И щом Британската империя престана да съществува, Индия сметна Африка за свое „законно наследство" от бившата метрополия.
Но през последните години новият световен хегемон, Китай, взе дейно да овладява територията и ресурсите на африканските страни. Китай води политика на ненамеса (досами китайските предприятия негрите могат да се колят помежду си, изтребвайки цели села, китайската охрана не се меси) - просто завладява и експлоатира територии, дори внася собствени служители и персонал от Китай.
И за китайците, и за европейците жителите на Африка са в най-добрия случай обект на благотворителни програми, а в най-лошия - нежелани бежанци, изобщо второкачествен човешки материал, обречен да измре.
На друга позиция застана май само Съветският съюз. СССР помагаше на африканските народи да добият истинска независимост и политическа субектност. Не че сполучи кой знае колко. Обаче самото присъствие на Съветския съюз на континента - като една от световните сили, бе необходимо и неизбежно.
Откакто Русия взе да се връща в световната политика, неизбежно стана и да заяви интересите си в Африка. Проблемът е, че днес нямаме привлекателен модел на бъдещето, какъвто бе социализмът през съветската епоха. Но позицията на Русия като мощна военнополитическа сила, противопоставена на Запада, е актуална и сега. А днес става така, че Русия отчасти се противопоставя и на „новите колониалисти"- Китай и Индия. По-скоро всъщност не им се противопоставя, а балансира техните амбиции.
Ако не утре, то вдругиден предстои нова подялба на света. Светът ще бъде поделен между Китай и Индия (да се надяваме само, че без голяма война) и на първо място ще бъде разделена Африка. Господството на Америка е реалност на вчерашния ден, а дяловете на западните страни като цяло ще намалеят (все някой трябва да губи, за да се разрастват Китай и Индия). Русия трябва да бъде участник, страна и субект на този процес (а не обект като Африка). Затова трябва да имаме присъствие и в Африка. Политическо, военно, икономическо.
Тревога будят само формите и начините да маркираме присъствието си. Не бихме искали влиянието на Русия само да подсигурява търговския интерес на няколко частни компании, собственост на руски олигарси, и то не пряко, а чрез офшорки. Пълномащабното "завръщане" на Русия в Африка задължително трябва да включва и военни бази, и политическо влияние, и "мека сила" - разпространение на руска култура, образование и дори начин на живот, ориентиран повече към Русия, отколкото към Запада или Китай. В този смисъл съветският опит може и да се приложи, и да бъде развит. Чернокожи африкански студенти също трябва да има в северните градове у нас, и нека да са много.
https://www.investor.bg/analizi/91/a/za-kakvo--e-na-rusiia-cherniiat-kontinent-292606/
"The future is already here – it's just not evenly distributed."

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: За какво ѝ е на Русия Черният континент?
« Отговор #495 -: Ноември 06, 2019, 02:18:18 »
Айдааааа.... И Инвестора се изпопритеснил. :nuts:
Абе аз да не съм пропуснал някоя руска ракета?!?
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Активен Eisblock

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 2624
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #496 -: Ноември 06, 2019, 12:23:56 »
Гледам Оттатъка, кретените-тролове са се разбеснели и се взимат на сериозно - harmless, nanyac, Св. Ихтамнетий - както винаги... Газетата им подсигури резерват за тролове. https://www.segabg.com/hot/putin-iska-ruska-alternativa-na-uikipediya
:smokin:

Путин и Русия им са като пилешка, счупена кост в кривите гърла. Ни да се преглътне - ни да се изплюе. И така, върви обилно слюноотделяне и цапане на собствената риза и клавиатурата.
 :bluegrab:

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #497 -: Ноември 06, 2019, 12:33:39 »
Тъкмо им се радвам и аз:
Quote (selected)
42
Ср., 06/11/2019 - 12:12
harmless
Ср., 06/11/2019 - 10:21 (нов)

ЗИП

По-големи мърлячи и некадърници от реднеците едва ли има.
Завалийките вече почти 10 години не моат да сглобят некъф елементарен космически кораб модел "60-те години на 20 век"...
:))

 Роскосмос се отказа от Ангара. Сега  имат две опции - да строят батут или да питат реднеците за свободна ракета.
Тая дивотия дали самичко я е сътворило, или е плод на колективен труд? :m1728:
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен otvrat

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 10196
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #498 -: Ноември 06, 2019, 13:12:47 »
Батька яко е настъпил мотиката. В Кремъл вече ще му земат мярката. Прекрачи всекакви граници.

Россия публично пнула Лукашенко

https://www.youtube.com/watch?v=BB1JPqi-i_I

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #499 -: Ноември 06, 2019, 13:29:31 »
Не се вчепетлявай кой знае колко. Батька дуе перки - туй е нормально!
Влизат във Федерацията, затова е тая шумиха.
Продуктово позициониране един вид - че белорусите са най-по-готини. :)
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #500 -: Ноември 06, 2019, 13:46:26 »
Сгугето разцепи мрака! :D
Quote (selected)
Там е работата, другарю, че богатството на страната във вид на ресурси по никакъв начин не може да се трансформира в богатство на народа й.
Освен на малка негова част, плътно свързана с тов. Путин и кликата му.
Та, толкоз за т.нар. богатство на Русия.

И после някои другари тук ме корят, че съм бил путинофоб.
Е, другари, та то самите руснаци би трябвало да са най-големите путинофоби.
И тук има една голяма разлика между българския и руския народ, особено видима на фона на сходния начин на управление на двете държави.
Защото нашия Путин - Борисов, е все по-ненавиждан от обществото и това все повече личи на избори.
Докато тов. Путин си е все така обожаван на избори от руския народ.
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен Ной

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 4942
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #501 -: Ноември 06, 2019, 15:22:26 »
Батька яко е настъпил мотиката. В Кремъл вече ще му земат мярката. Прекрачи всекакви граници.

Россия публично пнула Лукашенко

Не го вярвам това за мярката - Батьката е прекалено опитен играч за такива сценарии. Той неведнъж е заявявал, че белорусите и русите са братя, могат да си се карат помежду си, но това не засяга никого другиго и отношенията не са като с другите. За да изглежда независим, от време на време шуми по малко, да създава впечатление за лидерство. Инак цветни революции в Минск не се предвиждат да цъфнат, поне доколкото виждам отдалеч.

Неактивен otvrat

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 10196
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #502 -: Ноември 06, 2019, 15:35:56 »
Батьката е прекалено опитен играч за такива сценарии.

Никъв опитен играч не е. Елементарен! Опитва се да играе смехотворна двойна игра, в която няма щанс да спечели. Скоро няма да е президент. Много му насъбраха руснаците

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #503 -: Ноември 06, 2019, 16:13:03 »
Никакви цветни дивотии не се предвиждат. Вече са взети под охрана и отбрана.
До няколко месеца започва интеграцията, или анексията. Ще видим родните телевизори как ще я кръстят.

Мисля че имат избори догодина, най-вероятно Батька ще остане на поста за да не се разшава нещо тамошния Козяк.
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Активен Eisblock

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 2624
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #504 -: Ноември 06, 2019, 16:47:42 »
За "батьката" е добре да се послуша ВВ Пякин. От миналилят и по-миналия вторник. Последната емисия от вчера не съм слушал, но в посочените имаше отличен обзор, та чак до костния му мозък...
 :smokin:

Неактивен otvrat

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 10196
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #505 -: Ноември 06, 2019, 18:56:03 »
Клоун на фронте. Как воевал Юрий Никулин в Зимнюю и Великую Отечественную войну

https://www.youtube.com/watch?v=E_EQfEnI1NY

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #506 -: Ноември 06, 2019, 23:37:42 »
Космическая среда № 258 от 6 ноября 2019 года
https://www.youtube.com/watch?v=Zi-Vgaj89v8
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #507 -: Ноември 07, 2019, 13:39:01 »
«Доверия станет меньше»: Россия готова к возможному выходу США из Договора по открытому небу
Российская сторона подготовила ответные меры на тот случай, если США покинут Договор по открытому небу (ДОН), заявили в МИД РФ. Действующее с 2002 года соглашение регламентирует свободные полёты невооружённых разведывательных летательных аппаратов над территориями стран — участниц ДОН. В российском внешнеполитическом ведомстве констатировали, что любые решения США по выходу из обязательных для них договорённостей наносят удар по международной безопасности. Эксперты считают, что Штаты действительно могут покинуть договор, что приведёт к дальнейшей потере доверия между Москвой и Вашингтоном.
https://ru.rt.com/eo9t

Така.... Какво остана за късане?
- СНВ-то
- Космоса
- климатичните
Е, има още накъде да се копае. :smokin:
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

AnonimusBG

 • Гост
Re: Russia
« Отговор #508 -: Ноември 07, 2019, 14:52:40 »
Западът не успя да разбере как Кремъл възстанови част от загубения си блясък след падането на СССР. Затова натрупа грешки и плаща висока цена. Демонстрация в четири точки.
В западните столици често смятат, че Владимир Путин е злодей и непримирим враг. Демонизацията на руския президент позволява да не се замислят за причините, за макар и намаляващата, но реална популярност на стопанина на Кремъл. Никога не бива да се забравя, че когато Владимир Путин дойде на власт в края на 1999 г., той наследи една страна, която беше само бледа сянка на миналото си могъщество. Ориентирайки се към твърди мерки, а не към представителна демокрация, Путин, за голямо учудване на западния елит, успя да върне на страната си статута, който тя заслужава.
Западните елити винаги са се отнасяли към президента на Русия със снизходително пренебрежение, достигащо до русофобия, целяща да прикрие грешките, илюзиите и капаните, в които Западът се оплете, след като СССР стана Русия.


Превод от френски
По-подробно в Гласовете
http://glasove.com/categories/na-fokus/news/zapadyt-ne-mozhe-da-razbere-rusiya

P.S. 102 години от ВОСР. Ей така да не забравяме покрай модерните ляви.

Неактивен SvSophia

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 514
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #509 -: Ноември 07, 2019, 15:02:26 »
https://m.youtube.com/watch?v=k2UlNtNU-Tc
Да отбележим деня, който завинаги промени историята, и да почетем паметта на героите на ВОСР и Гражданската война.

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #510 -: Ноември 07, 2019, 15:36:13 »
Нищо старо не е забравено. Нищо ново не е научено.
Честит празник на всички пируващи, празнуващи, или просто пиещи! :t0328:
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #511 -: Ноември 07, 2019, 21:29:45 »
МИД России подтвердил неизменность поддержки Кубы на фоне санкций США
Россия продолжит оказывать экономическую и гуманитарную поддержку Кубе на фоне санкционного давления США, следует из заявления на сайте российского МИД.
https://ru.rt.com/eoi2
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

AnonimusBG

 • Гост
Re: Russia
« Отговор #512 -: Ноември 08, 2019, 15:00:03 »
Американские истребители F-35 не смогли догнать российский бомбардировщик Ту-160
На форсаже он мгновенно ушел от своих преследователей
Российский сверхзвуковой бомбардировщик Ту-160 поставил в неловкое положение американские истребители пятого поколения F-35, которые вызвались сопроводить его в ходе планового полета над Японским морем. Ракетоносец переключился в режим форсажа, после чего исчез из поля зрения американцев.
О забавном инциденте, который произошел ещё 3 ноября в международном воздушном пространстве, пишет "Российская газета" со ссылкой на китайский портал Sina. По данным издания, российский Ту-160 был взят на сопровождение парой истребителей пятого поколения F-35А.
Впрочем, американские истребители так и не смогли приблизиться к нему. Российский бомбардировщик изменил угол стреловидности крыльев и включил форсаж, при этом его скорость превысила 2 Маха.
Несмотря на то, что Ту-160 весит почти 110 тонн, он с легкостью ушел от двух истребителей почти в 10 раз легче. В статье отмечается, что F-35 развивает скорость до 1,93 тыс. км/ч, однако данную скорость истребитель США не может поддерживать долго.

https://www.mk.ru/politics/2019/11/08/amerikanskie-istrebiteli-f35-ne-smogli-dognat-rossiyskiy-bombardirovshhik-tu160.html

Ето го и оригиналния материал.
丢脸了!战斗机飞不过轰炸机 图160轻易三次甩掉F35
https://k.sina.com.cn/article_1662538853_6318546500100iip2.html

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #513 -: Ноември 08, 2019, 15:15:36 »
Quote (selected)
Несмотря на то, что Ту-160 весит почти 110 тонн, он с легкостью ушел от двух истребителей почти в 10 раз легче. В статье отмечается, что F-35 развивает скорость до 1,93 тыс. км/ч, однако данную скорость истребитель США не может поддерживать долго.
Е как не может поддерживать, като безфорсажен свръхзвук е основно изискване към 5-ците?!? :m1728:
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

AnonimusBG

 • Гост
Re: Russia
« Отговор #514 -: Ноември 08, 2019, 15:33:34 »
Бесфорсажный сверхзвуковой полёт
Согласно формально заявленным характеристикам, F-35 не имеет возможности крейсерского полёта на сверхзвуковых скоростях без использования форсажа. Однако по утверждению вице-президента Lockheed Martin Стивена О’Брайена (Stephen O’Bryan), истребитель способен совершать полёт со скоростью, соответствующей M=1,2 ( то есть в 1,2 раза превышающей скорость звука), на протяжении ≈240 км без включения форсажной камеры[87].

https://ru.wikipedia.org/wiki/F-35#%D0%91%D0%B5%D1%81%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%81%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D1%8B%D0%B9_%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%85%D0%B7%D0%B2%D1%83%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B9_%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%91%D1%82

1,2 Маха все пак не е 2 Маха

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #515 -: Ноември 08, 2019, 15:42:12 »
Quote (selected)
1,2 Маха все пак не е 2 Маха
Е да, ТУ-то явно е минало като бързия влак край товарна гара.
Списваме го на "непрофесионализма" на шофьорите на Лебеда. :)
И тия диваци тръгнали да сменят МиГ-31 с... дявол знае с какво! :D :D
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #516 -: Ноември 08, 2019, 18:07:02 »
Трамп заявил о желании побывать на параде 9 мая в Москве
Американский лидер Дональд Трамп заявил, что хотел бы присутствовать 9 мая в Москве на праздновании 75-летия Победы в Великой Отечественной войне.

Как сообщает ТАСС, Трамп подтвердил получение приглашения на эти торжества.

«Это самый разгар политического сезона, так что я посмотрю, смогу ли это сделать, но я хотел бы поехать», — заявил президент США.
https://ru.rt.com/eoq8
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен otvrat

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 10196
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #517 -: Ноември 08, 2019, 18:43:33 »
Фиаско ВВС США: Ту-160 на форсаже легко "ушел" от F-35

https://www.youtube.com/watch?v=NJor7lJylIM

Неактивен otvrat

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 10196
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #518 -: Ноември 08, 2019, 18:47:59 »
Раскрыты подробности создания нового тяжелого транспортного самолета «Слон» на смену Ан-124 «Руслан»

https://www.youtube.com/watch?v=RvpadS5GU-0

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #519 -: Ноември 08, 2019, 19:00:19 »
Раскрыты подробности создания нового тяжелого транспортного самолета «Слон» на смену Ан-124 «Руслан»

https://www.youtube.com/watch?v=RvpadS5GU-0
Това си мирише на ПАК-ТА.
Някой, някъде беше казал че вероятно първо него ще натиснат за сметка на ПАК-ДА, а и там нещо мешат с ПАК-ДП...
И от същия канал:
Их не остановить российские БПЛА -Ланцет вызвали беспокойство в США
https://www.youtube.com/watch?v=Ldc4xNpoAkg

Компановката!!! Аеродинамиката на дрончето е потресаваща. Тия момци съвсем сериозно полудяха. :)

Подозирам, че са ходили да крадат от себе си - хиперзвуковите тупалки са с такава изчанчена аеродинамика, а само те имат такива мотики.
« Последна редакция: Ноември 08, 2019, 19:15:34 от micky »
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен otvrat

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 10196
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #520 -: Ноември 08, 2019, 19:40:47 »
Много готин лаф чух в един руски "ролик". Набиулина била "подпиндосник".

Активен Maximus II

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 9021
 • Fuck the EU
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #521 -: Ноември 08, 2019, 21:11:43 »
Макрон: НАТО е в мозъчна смърт.

Когато НАТО излезе от мозъчната смърт, ние сме насреща, шегува се Лавров.
Ние си ги избрахме!

Неактивен otvrat

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 10196
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #522 -: Ноември 09, 2019, 06:12:13 »
Батька продължава да рови, и то по-надълбоко. Ще го резнат яко през филетата.

На Белорусском ТВ начали мочить Россию

https://www.youtube.com/watch?v=mzfwaUwEUCc

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #523 -: Ноември 12, 2019, 00:24:08 »
Немецкий журналист Ули Геллерманн обратился к коллегам: "Вы что, хотите что бы кто то рискнул на войну с Россией?.. Я стар, у меня есть дети и внуки, я не хочу что бы они шли на любую войну, особенно с Россией! на войну в которой не возможно победить!"
https://www.youtube.com/watch?v=Oe27fvEA558
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен otvrat

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 10196
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #524 -: Ноември 13, 2019, 08:13:19 »
Севморпуть в обход Норвегии: Россия делает ставку на советские гидроузлы

https://www.youtube.com/watch?v=5fcSWalW-jQ

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #525 -: Ноември 15, 2019, 13:33:48 »
Айда и СНВ-то у коша:
Договор о сокращении стратегических наступательных вооружений (СНВ-III), скорее всего, прекратит действие вслед за Договором о ликвидации ракет средней и меньшей дальности (ДРСМД). Об этом заявил директор Службы внешней разведки Сергей Нарышкин.
https://ru.rt.com/eqe6
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #526 -: Ноември 16, 2019, 15:28:47 »
The Times: Частната армия на Путин води война без правила
За хора с нерви цялото: https://www.segabg.com/hot/times-chastnata-armiya-na-putin-vodi-voyna-bez-pravila

Чакайте бе.... Аз нещо не разбрах. Не, аз нищо не разбрах!
Какви правила, какви пет цента?!?
Съдия на боя? Прекъсване /за реклами/?? Повторение на мача, пардон - боя???
Ама че симпатяги. :)
Тия мили хорица някой много лошо ги е объркал че могат да воюват с Русия!
Май почвам да разбирам Върховният защо не се явява на война - да се биеш с детската градина е... Тъпо!
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #527 -: Ноември 20, 2019, 11:16:46 »
Честит празник на патерици:
19 ноября в Вооруженных Силах Российской Федерации отмечается День ракетных войск и артиллерии. Поздравляем военнослужащих и ветеранов с праздником!

Ко Дню ракетных войск и артиллерии - 2019
https://www.youtube.com/watch?v=tcx7P5j9CN8
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен otvrat

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 10196
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #528 -: Ноември 20, 2019, 12:27:32 »
А стига, бе! Това или сме го опущили, или ни е било спестено. Русия потвърждава, че строи база във Венецуела!

РУССКИЕ ОТВЕТИЛИ НА ПРОТЕСТ США - ОТМЕНИТЬ СОЗДАНИЕ БАЗЫ В ВЕНЕСУЭЛЕ

https://www.youtube.com/watch?v=VawjzPzxPkM

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #529 -: Ноември 20, 2019, 12:41:22 »
Изпуснали сме. Или по-скоро сме пропуснали...
То една заплаха ли беше че да и се зарадва човек.
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен otvrat

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 10196
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #530 -: Ноември 20, 2019, 12:56:24 »
Това беше неизбежно. Ако се укрепят там ще е голям удар.

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #531 -: Ноември 20, 2019, 13:13:29 »
По-скоро закономерно. Вече два месеца PDVSA търгува от Москва през Роснефт.
И на големите бели братя не им остава нищо друго освен да се хванат за фантовките, или да се опитат да провалят максимално много сделки. То ли танкер да арестуват, то ли някоя друга международна хитринка...
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #532 -: Ноември 20, 2019, 15:42:58 »
Естонският вътрешен министър Март Хелме заяви, че страната му вече няма "пълно доверие", че НАТО ще я защити в случай на атака от Русия, предаде "ИЮ Обзървър".

Естония работи върху план Б за териториална отбрана заедно с другите балтийски страни и Финландия, каза Хелме, който е лидер на крайнодясната Консервативна народна партия на Естония (ЕКРЕ) – част от управляващата коалиция.
https://www.segabg.com/hot/estoniya-nyama-doverie-nato-sluchay-na-ruska-zaplaha

2-я Таманская дивизия харесва това.
micky кстати тоже. :smokin:
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен Engels

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5913
  • Профил
Защо се разпадна СССР
« Отговор #533 -: Ноември 20, 2019, 21:54:52 »
Quote (selected)
Президентът на Русия е категоричен, че разпадането на СССР не е свързано с растежа на национализма в балтийските държави, а неефективната икономическа политика на Съветския съюз. “Тя всъщност доведе до крах в социалната сфера и имаше продължителни последици в политическата сфера“, убеден е държавният глава.
Като пример за ефективни трансформации Путин даде Китай, където според него се оказа сполучливо съчетанието на възможностите на централната администрация и развитието на пазарна икономика.
Той отбеляза, че нищо подобно не е правено в СССР, което рефлектира на политическата сфера. „Резултатите от разпадането бяха много по-лоши от това, което хората мислеха и за което можеха да подозират дори в най-лошите си сънища“, добави президентът, цитиран от руски медии. Те напомнят, че в съобщение от 2005 г. до Федералното събрание Путин определи разпадането на СССР като "най-голямата геополитическа катастрофа" от миналия век. Според него десетки милиони руснаци се озоваха извън страната, което за руския народ се превърна в "истинска драма".

https://www.investor.bg/drugi/338/a/putin-niakoi-strani-ot-iztochna-evropa-mogat-da-obmisliat-izlizane-ot-evrosyiuza-293574/
"Той отбеляза, че нищо подобно не е правено в СССР, което рефлектира на политическата сфера."
Простено му е на Путин, като кагебист и плейбой едва ли е запознат подробно с огромните успехи на НЕП. Китайците копират опита на СССР, което между другото те самите го твърдят. Нищо ново под слънцето.
 
"The future is already here – it's just not evenly distributed."

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Защо се разпадна СССР
« Отговор #534 -: Ноември 20, 2019, 22:13:29 »
Простено му е на Путин, като кагебист и плейбой ....
Да ну! Путин плейбой?!
Знам че е нисък, комплексиран, носи ботокс, злобен хитрец, яде украински дечица...
Но плейбой ми е новост.
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен Engels

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5913
  • Профил
Re: Защо се разпадна СССР
« Отговор #535 -: Ноември 20, 2019, 22:43:40 »
Простено му е на Путин, като кагебист и плейбой ....
Да ну! Путин плейбой?!
Знам че е нисък, комплексиран, носи ботокс, злобен хитрец, яде украински дечица...
Но плейбой ми е новост.
Съветски вариант на плейбой.
Събираш пари няколко месеца, после ги издухваш за една седмица.
 :cool-1084:
"The future is already here – it's just not evenly distributed."

Активен Nor1

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 7809
  • Профил
Re: Защо се разпадна СССР
« Отговор #536 -: Ноември 20, 2019, 23:49:19 »
Простено му е на Путин, като кагебист и плейбой ....
Да ну! Путин плейбой?!
Знам че е нисък, комплексиран, носи ботокс, злобен хитрец, яде украински дечица...
Но плейбой ми е новост.

Освен това показва военни анимации, правени с амер. програми, пък ракетите му са ръждясали и тостерът му е китайски  :nuts:
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Защо се разпадна СССР
« Отговор #537 -: Ноември 21, 2019, 00:00:50 »
Освен това показва военни анимации, правени с амер. програми, пък ракетите му са ръждясали и тостерът му е китайски  :nuts:
Тва е старо! Не се брои. Новото е че краде тоалетните на украинските параходи.
Но аз хванах сметките на гебееца!
Значи така:
Преди няколко години на Станцията американския кенеф се счупи. Две совалки разхождаха по въпроса, накрая руснаците им писна, натовариха го на прибиращия се Съюз, смениха нещо (вероятно са измахали всичко с надпис Made in China) и го натовариха на излитащия Съюз.
Американците казаха тенкю. И сега стария лисунгер си прибира липсващия кенеф! :t0328:
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #538 -: Ноември 21, 2019, 01:45:33 »
Учебный фильм: Управление самолётом ЯК 1, ЯК 7, ЯК 9
https://www.youtube.com/watch?v=aDsgZymhTzY

Учебный фильм: Как управлять самолётом ИЛ 2
https://www.youtube.com/watch?v=jga9v1RUVQg

Лелееее! Егати романтиката....
Проверяваме маслото, водата, бензина и помежду другото трепем и швабен зи дойчен.
Авиацията по принцип си е дива работа. Особено изтребителната.
Може и да греша, но закона на Мур некои хора да си го завират където им е удобно.
Като знам на какво летят сега - просто фантастика! И като предполагам на какво ще летят след 50 лета - просто фантастика!
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #539 -: Ноември 22, 2019, 12:59:06 »
Ого! Я какво са ни пуснали у вестнико:
Разпадът на Русия вече е реалност
Това твърди анализаторът Александър Немец след форума Свободна Русия

"Разпадът на Русия" е много актуална тема. На завършилия във Вилнюс VIII Форум на свободна Русия проблемът се обсъждаше активно в измеренията на близката перспектива", пише анализаторът Александър Немец в коментар за изданието kasparov.ru, цитирано от news.bg.
Цялото сюда: https://www.segabg.com/hot/razpadut-na-rusiya-veche-e-realnost

Ама че забавно сборище на гладни кокошки сънуващи просо...
И ква стана тя - тия не можем да ги набием, пардон демократизираме, я да ги разпаднем че дразнят. :)
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!