Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Май 29, 2024, 17:36:00

Автор Тема: Русия (Re: Russia)  (Прочетена 2221384 пъти)

Imko1 и 109 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #60 -: Март 10, 2019, 11:17:55 »
Ами тя Тиризата нали  си говори  с Баце всяка вечер преди да заспи.
Нашият е споделил как в Черно Море само яхти и водни колела щъкат, пък виж там какви се навъдили.

Нали! Тукашните военни кораби разнасят теменужки, а гледай ги тия мискини руснаците - изхитрили се оръжие да слагат по фрегатите!
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен onzi

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 7769
  • Профил
от 24часа /цък/:
Quote (selected)
Петте години след Крим направиха Русия по-силна
15.03.2019 13:34; Пьотър Акопов, Взгляд     

Преди пет години, след присъединяването на Крим към Русия, започна открито противопоставяне между страната ни и Запада. Назрявало и преди тогавашните събития, след "руската пролет" то просто изби навън. Най-видимата форма на конфликта е санкционната война; в основата на всичко обаче лежи геополитическият, дори цивилизационен конфликт между Русия и Запада. Какво показаха изтеклите пет години?

Веднага след връщането на Крим в Русия Западът наложи на страната ни разнообразни санкции: лични - срещу редица военни и политици, и икономически. Последваха наши ответни санкции, после западните бяха допълвани и разширявани - и към днешна дата вече са стабилен фон на отношенията ни с Европа и САЩ.

Отначало либералите у нас се блазнеха от надеждата, че конфронтационният период няма да трае дълго - по един или друг начин всичко ще се уталожи и ще тръгне, както преди. Някои смятаха това да се постигне чрез руски отстъпки пред Запада, при все че никак не бе ясно защо да ги правят Путин и народът; други се надяваха Западът да схване колко е безперспективен натискът върху Русия и да мине към смекчаване на санкциите. Не стана нито едното, нито другото. Защото санкциите са само форма, а Крим и Донбас са само предлог (стига да погледнем как в САЩ темата за "руска намеса" в Украйна плавно се смени с темата за "руска намеса" в американските избори).

Събитията, започнали преди пет години, бяха предопределени дълго време преди Майдана и бягството на Янукович от Киев. И няма да приключат с крах за Украйна. А с крах на Запада - с разпадане на единния блок, включващ САЩ и Европа. Който ще се разпадне съвсем не заради конфронтацията с Русия, но и тя ще допринесе за ускоряване на процеса.

Малцина днес помнят, че конфронтацията със САЩ не тръгна от февруари-март 2014 г. Тя набираше обороти от 2011 г. - от "арабската пролет" и решението на Путин да се върне в Кремъл, сиреч да се кандидатира пак за президент. САЩ - заради съветите на "борците с режима" у нас, вече бяха повярвали, че той няма да е сред кандидатите. Путин бе неудобен за Щатите и с оглед плановете за създаване на Евразийски съюз, означаващи реинтеграция на постсъветското пространство, както се посочваше открито.

Затова активната роля на американците в протестите на Блатния площад не бе случайна, при все че изглеждаше странно сериозната им надежда "московските вълнения" да успеят. Завърнал се в Кремъл, Путин започна национализация на елита*. Освен това сложи бариери пред англосаксонската "мека сила" - ограничи възможността за влияние върху руската политика и общество чрез неправителствени сдружения.

Същевременно през 2012-2013 г. Путин все още поддържаше отношения с Вашингтон, редовно - макар и рядко, се срещаше с Обама. Но още през лятото на 2013 г. Щатите пропуснаха два много болезнени удара. Първият бе Сирия, вторият - Сноудън. Ударите не дойдоха от Путин - той само се възползва от ситуацията и грешките на самите САЩ.

Обама сам се натика в задънена улица със заплахите да удари Сирия, ако се използват химически оръжия, а щом бе режисирано подобно "използване", се изплаши да не отвори кутията на Пандора. Путин му помогна да не се изложи съвсем (в самите САЩ) - ударът по Сирия бе отменен срещу извозване на сирийските запаси от химически оръжия. Обама и американците обаче не останаха благодарни на Путин, защото бездруго се изложиха пред близкоизточните си съюзници, най-вече пред саудитците.

Историята със Сноудън изостри нещата. Москва подслони избягалия американски агент и хич не скланяше да го предаде на Вашингтон. С което директно предизвика Обама - но Путин отново не бе инициатор, само се възползва от възможността. Двете събития - практически едновременни, бяха същинската точка, маркирала срива в отношенията между двете страни. Дори изобщо да не бе последвала Украйна, след събитията от август-септември САЩ и Русия окончателно излязоха на конфликтната пътека.

Украйна обаче се случи - отначало Путин я обърна от Запада към Изтока, като убеди Янукович да забави подписа си за асоцииране с ЕС, а после Западът помете Янукович чрез Майдана и я обърна в обратна посока, и то в твърдо антируска форма. Русия нямаше как да наблюдава мълчешком - Западът демонстрира, че няма да допусне никакъв Евразийски съюз и изобщо не се кани да признава никакви национални интереси на Москва в пространството на историческа, голяма Русия.

Ние отвърнахме с Крим. Тогава вече конфронтацията между Запада и Русия доби форма на санкции и остри обвинения. Тъкмо тогава Щатите открито минаха към политика за възпиране на Русия. Със съответната риторика - да я "изолират", "накажат", "накарат", "да й дадат урок", и с обидните забележки, че е "регионална сила". Опитът да ни изолират остана безплоден, англосаксонците само показаха, че могат да контролират единствено Европа. Дори страни, следващи орбитата на САЩ, като Япония и Южна Корея, не се присъединиха всъщност към санкционния режим. Русия пък започна отдавна замисляния си завой на Изток - сближаването с Китай и страни от незападния свят. Без март 2014 г. щеше да стане същото, просто малко по-бавно и без да бие на очи.

Стремежът да се накаже Русия допринесе впрочем да се ускори и деконструкцията на еднополюсния свят - всички не само се увериха, че Щатите далеч не са всесилни, но взеха да влагат и повече усилия, градейки нова архитектура на световното устройство, постамериканско и постзападно. Говорим не само за пълзящата дедоларизация, но и за множеството хоризонтални, двустранни и многостранни линии и връзки, създавани през всичките тези години без Америка и заобикалящи Америка.

Та нали за Русия не са враг Щатите като такива, а глобалисткият атлантически елит, използващ и самата Америка в свой интерес. Чудесно доказателство бе победата на Доналд Тръмп - на власт в САЩ дойде човек, станал за мондиалистите враг, сравним със самия Путин.

Изобщо през петте години след Крим се случиха редица знакови събития, потвърдили колко закономерен бе март 2014 г. Ще споменем не само избирането на Тръмп и последвалия вътрешнополитически смут в САЩ, но и Брекзита - най-ярка проява на кризата в Евросъюза, и руската операция в Сирия, обърнала с лице към нас Близкия изток и увеличила в крайна сметка бездруго нарасналата геополитическа тежест на Русия.

Но американският смут и кризата в ЕС не са последици от Крим или от конфронтацията с Русия - а просто поредните, съвсем логични, предопределени фази от задълбочаващата се криза на Запада (също и като единно цяло) и на градения от него модел за глобализация. В най-близките години ще видим още много "жалони" и всички те ще водят света във вярната, в нужната за нас посока. Към изграждането на нов, многополюсен свят, който с право ще може да бъде наречен не само постамерикански, но и посткримски.

* Курс, който включваше директива всички изнесени от Русия активи на елита в чужбина да се върнат в страната (БТА)

Чок觧

 • Гост
Россия пообещала ответить на санкции ЕС из-за инцидента в Керченском проливе
время публикации: 01:43
Россия ответит на новые санкции, введенные Европейским союзом в отношении граждан РФ из-за инцидента в Керченском проливе. Об этом говорится в заявлении министерства иностранных дел РФ, опубликованном в субботу, 16 марта.
Как заявили в российском внешнеполитическом ведомстве, предлог для внесения россиян в санкционные списки Брюсселя "поражает своим лицемерием и цинизмом", поскольку речь идет о пограничниках, которые "мужественно выполняют свой долг". Таким образом, их "вина" заключается лишь в том, что они пресекли "грубую провокацию", организованную Киевом в ноябре в районе Керченского пролива, передает ТАСС.
"Российская сторона не оставит без ответа недружественную акцию ЕС", – подчеркивается в заявлении МИД РФ.
15 марта Евросоюз объявил о введении санкций в отношении восьми российских военнослужащих и сотрудников ФСБ из-за инцидента в Керченском проливе. Под ограничительные меры подпали, в частности, начальник погрануправления ФСБ по Крыму, контр-адмирал Сергей Станкевич, начальник одной из служб погрануправления, капитан первого ранга Руслан Ромашкин, замначальника погрануправления, капитан первого ранга Андрей Шеин, начальник службы в Керчи пункта управления ФСБ по Крыму, капитан второго ранга Алексей Шатохин, командующий войсками Южного военного округа генерал-полковник Александр Дворников.
http://newsru.co.il/world/17mar2019/ker_604.html

Чок觧

 • Гост
Американский B-52 смог приблизиться на 150 км к базе ВМФ в Калининграде, защищенной С-400
время публикации: 17 марта 2019 г., 20:16
Министерство обороны России признало, что американский стратегический бомбардировщик B-52 15 марта имитировал атаку на базу российского военно-морского флота в Калининграде. Его удалось засечь только в 150 километрах от российской границы.
"Он совершил разворот в обратном направлении сразу после взятия его на сопровождение дежурными средствами российских ПВО", - сообщили в министерстве обороны. Транспондер самолета, находившегося над нейтральными водами Балтийского моря, был включен.
B-52H Stratofortress способен нести на борту ядерное оружие. Он вооружен, в том числе, крылатыми ракетами AGM-86 ALCM, радиус действия которых составляет около 2.400 километров, а масса боеголовки превышает 1.300 килограммов.
14 марта стало известно, что США перебросили из Луизианы на британскую авиабазу "Фэнфорд" шесть таких бомбардировщиков. Это стало частью развертывания новой стратегической группы американских ВВС в Европе.
Согласно агентству "Спутник", самолет был засечен около 16:25 по московскому времени. В тот же день в 12:19 РИА Новости сообщило, что в Калининградской области встал на боевое дежурство зенитно-ракетный комплекс С-400.
"С-400 "Триумф" - новейшая зенитная ракетная система большой дальности. Она предназначена для уничтожения авиации, крылатых и баллистических ракет, в том числе среднего радиуса действия, а также может применяться против наземных объектов. Дальность действия системы достигает 400 километров", - пишет РИА Новости.    http://newsru.co.il/world/17mar2019/b_52_200.html
« Последна редакция: Март 18, 2019, 09:22:29 от Чок觧 »

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #64 -: Март 18, 2019, 22:01:42 »
Военная приемка. ЭРА. Элита российской армии

Анапа, Черное море, пляж и научные лаборатории, где ученые в погонах печатают искусственную кожу и проектируют роботов — это не картинка из фантастического рассказа, а реальное место службы военнослужащих срочной службы российской армии. В этот раз «Военная приемка» отправится в первый в мире военный инновационный технополис, который называется ЭРА. Именно здесь, на берегу Черного моря, с недавних пор трудятся лучшие выпускники передовых российских вузов в интересах Министерства обороны, решая задачи по созданию новейшего вооружения. Съемочная группа программы покажет, как в лаборатории Концерна «Калашников» срочники разрабатывают нейронные сети для боевых роботов, в филиале КБ «Сухой»– авиационные средства поражения, и вместе с создателями «Ратника» поднимают в небо беспилотник, способный работать на высоте месяцами. Кроме того, зрители телеканала «Звезда» впервые узнают, какими средствами представители российского ОПК оборудовали замок шотландской королевы, и какие датчики они поставили в Лондоне на Биг-Бене, и главное: какое отношение всё это имеет к создаваемому на море технополису.
https://www.youtube.com/watch?v=hqPbvgN_eVM
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #65 -: Март 20, 2019, 00:10:55 »
МИГ-35 - Без комментариев (Бонус видео)
https://www.youtube.com/watch?v=PAtqXwNng_g

Наистина е без коментари. Че ако тръгна да го коментирам и айде пак у фризера.

Във фризера беше за ненормативна лексика към участници, модератори и Администратор на форума.
 А МИГ-35 можеш да си го коментираш в границите на добрия тон.   
« Последна редакция: Март 21, 2019, 21:32:07 от micky »
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
ПАРК ПАТРИОТ (Московская область), 20 мар – РИА Новости. Подводная лодка – носитель беспилотной системы "Посейдон" будет спущена на воду весной на "Севмаше", подтвердил РИА Новости гендиректор завода Михаил Будниченко.
Ранее источник сообщил РИА Новости, что в качестве экспериментальной лодки-носителя будет выступать переработанный проект 949А "Антей" (бывший "Белгород"), который сейчас достраивается на "Севмаше". Официально о том, что работы идут именно на этом заводе, ранее не сообщалось.

https://ria.ru/20190320/1551950244.html
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

фелдкурат Ото Катц

 • Гост
Re: Russia
« Отговор #67 -: Март 20, 2019, 19:07:04 »
Мики, за подлодката ясно, 'ма Посейдона кой го е поръчал, даге?
Някои илигарх? ВВП КБЖ? Някой друг?

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #68 -: Март 20, 2019, 19:19:41 »
Quote (selected)
Посейдона кой го е поръчал, даге?

Върховният главнокомандващ, преди има-няма година.
Подсигуряват Периметър докато излязат на позиции в открития Космос.
За което пък са пуснали дописка във вестника.
Препеписано от тук:
Пентагон: Россия и Китай рассматривают космос как театр боевых действий
https://ria.ru/20190320/1551967464.html
« Последна редакция: Март 20, 2019, 19:23:19 от micky »
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен otvrat

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 10135
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #69 -: Март 20, 2019, 19:21:54 »
Уникална руска система взривява всякакви конвенционални снаряди във въздуха. Включително Град

КОМПЛЕКС РЭБ "РТУТЬ" СБИВАЕТ СНАРЯДЫ В ПОЛЁТЕ.

https://www.youtube.com/watch?v=6Qmg_trHDao

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #70 -: Март 21, 2019, 21:23:01 »
Вика Цыганова - Сибирь
https://www.youtube.com/watch?v=HZa3KKBN6U4

Вика Цыганова - Офицеры России
https://www.youtube.com/watch?v=_BtZDb5FQBA
« Последна редакция: Март 21, 2019, 21:34:07 от micky »
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #71 -: Март 22, 2019, 00:35:50 »
Небо славян - Дарья Волосевич и х/ф "Легенда о Коловрате"
https://www.youtube.com/watch?v=ZuoaNO51xjM
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #72 -: Март 22, 2019, 00:44:44 »
"Русские идут" поет Жанна Бичевская.
https://www.youtube.com/watch?v=G6Q7Txl82e4
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #73 -: Март 22, 2019, 20:05:52 »
Вика Цыганова - Праздничная
https://www.youtube.com/watch?v=XgcHKTuQeW0
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #74 -: Март 22, 2019, 23:28:26 »
Хочу назад в СССР
https://www.youtube.com/watch?v=iEeAmgEVxN4
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #75 -: Март 23, 2019, 01:01:18 »
Президентский полк - Первая рота.
https://www.youtube.com/watch?v=1vPXV8wnAYQ
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!


Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #77 -: Март 23, 2019, 23:03:51 »
Анонимус, това някаква кратка история на Русия в картинки ли беше?
Щото ми се губят кадри...
« Последна редакция: Март 23, 2019, 23:09:46 от micky »
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

AnonimusBG

 • Гост
Re: Russia
« Отговор #78 -: Март 23, 2019, 23:07:49 »
Нещо такова.

AnonimusBG

 • Гост
Re: Russia
« Отговор #79 -: Март 23, 2019, 23:09:09 »
Откъде са тръгнали и докъде са стигнали.

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #80 -: Март 23, 2019, 23:11:38 »
Откъде са тръгнали и докъде са стигнали.

Или на къде отиват?
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

AnonimusBG

 • Гост
Re: Russia
« Отговор #81 -: Март 23, 2019, 23:18:13 »
Откъде са тръгнали и докъде са стигнали.

Или на къде отиват?

Тяхна си работа.
Надявам се да не им се пречкаме.

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #82 -: Март 23, 2019, 23:34:04 »
Нас няма да ни забележат.
Надявам се....
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #83 -: Март 24, 2019, 00:01:04 »
А не искам да обръщаме темата за хлебарки и компания.
Господарят на въздуха МиГ-31:
https://www.youtube.com/watch?v=xcyZZQ7tUfw
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

AnonimusBG

 • Гост
Re: Russia
« Отговор #84 -: Март 24, 2019, 00:10:46 »
Мики
Нещо по-така.
https://www.rosatom.ru/production/fleet/

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #85 -: Март 24, 2019, 00:17:01 »
Те тези край нямат по темата....
Но ето да върна паса:
http://www.sevmash.ru/
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

AnonimusBG

 • Гост
Re: Russia
« Отговор #86 -: Март 24, 2019, 00:19:38 »
ОК спирам.

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #87 -: Март 24, 2019, 00:38:40 »
А, що...
Вот:
https://www.youtube.com/watch?v=tlyaZvngU24

Днес/всъщност вчера/ една девица ми обясняваше че мечтата и е да стреля със снайпер.
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #88 -: Март 24, 2019, 00:48:58 »
Встань за веру, Русская земля! — Кубанский казачий хор
https://www.youtube.com/watch?v=S0CDhAi--sE
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #89 -: Март 28, 2019, 02:00:29 »
Взлёт Ту-95 Ту-160 Ту-22 Кубинка 2016 Kubinka Tu-95 Tu-160 Tu-22 takeoff
https://www.youtube.com/watch?v=qC3eOUYGeUg
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #90 -: Март 28, 2019, 20:16:33 »
[Промо Ролик] АРМИЯ - РОССИИ
https://www.youtube.com/watch?v=oIUuuZrWh6E
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #91 -: Март 29, 2019, 01:27:45 »
Helene Fischer
https://www.youtube.com/watch?v=7C3HCvp2wEg

Много интересна немкиня. В тубата има доста материал....
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #92 -: Март 29, 2019, 01:56:14 »
МАМАЕВ КУРГАН - смена караула в "Зале воинской славы" - ноябрь 2017
https://www.youtube.com/watch?v=f8cMe8WRhtM

Смена караула у Вечного огня в Волгограде
https://www.youtube.com/watch?v=s4dUU4Cxcwo

Москва - смена Почётного караула /11.06.2017/
https://www.youtube.com/watch?v=-p3cgOrzhwQ
« Последна редакция: Март 29, 2019, 02:11:11 от micky »
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #93 -: Март 29, 2019, 22:45:19 »
Вице-премьер Болгарии: сотрудничество НАТО, ЕС и России необходимо восстановить
https://tass.ru/interviews/6274582

Кратък превод във вестника и във всички останали всъщност, това е оригинала.
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #94 -: Март 30, 2019, 21:59:41 »
Сталинград, Мамаев Курган, Смена Почётного Караула
https://www.youtube.com/watch?v=kGUPBeCz6J0
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Активен buratinob

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 24030
 • ЕС е вреден за вашето здраве!
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #95 -: Март 30, 2019, 22:07:40 »
Това с почетните караули за мен е перверзия.
В Русия, в САЩ, в България все тая.
Всякакви показни масовки са загуба на време, чесане на егото.
Тия млади здрави момчета биха могли да прекарат службата си придобивайки военни умения, не балетни стъпки.
ЕС е вреден за вашето здраве!

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #96 -: Март 31, 2019, 11:08:57 »
Обещаното си е обещано:
Есть такая работа: снайперы спецназа
https://www.youtube.com/watch?v=DDrNNoaArxI

Снайперы - Чечня и не только
https://www.youtube.com/watch?v=CGMUjYRcuZQ

Снайпер
https://www.youtube.com/watch?v=K2yXNfyuvAU
« Последна редакция: Март 31, 2019, 21:09:52 от micky »
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен Паскалин

 • Newbie
 • *
 • Коментари: 20
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #97 -: Март 31, 2019, 19:05:57 »
Това с почетните караули за мен е перверзия.
В Русия, в САЩ, в България все тая.
Всякакви показни масовки са загуба на време, чесане на егото.
Тия млади здрави момчета биха могли да прекарат службата си придобивайки военни умения, не балетни стъпки.
Няма по-ефективен метод за повдигане духа на нацията, провокиране на емоционален патос и съответно - насаждане на националистични идеи от военните ритуали. Нацистите го развиха този метод почти до съвършенство. 

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #98 -: Март 31, 2019, 19:08:30 »
Quote (selected)
Няма по-ефективен метод за повдигане духа на нацията, провокиране на емоционален патос и съответно - насаждане на националистични идеи от военните ритуали. Нацистите го развиха този метод почти до съвършенство.
Има. Но не е ваше собачие дело!
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен Паскалин

 • Newbie
 • *
 • Коментари: 20
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #99 -: Март 31, 2019, 19:10:55 »
Може. Аз не участвам в никакви клубове, кръгове, ложи и т.н. на посветените в нещо си. :)

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #100 -: Март 31, 2019, 19:14:49 »
Тогава откъде знаете как се повдигат духове и работи из народите?
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен Паскалин

 • Newbie
 • *
 • Коментари: 20
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #101 -: Март 31, 2019, 19:24:18 »
Тогава откъде знаете как се повдигат духове и работи из народите?
От историята и нееднократното ми лично участие в такива ритуали. Макар и не в такива грандиозни мащаби, както при нацистите.

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #102 -: Март 31, 2019, 19:26:48 »
Quote (selected)
От историята и нееднократното ми лично участие в такива ритуали. Макар и не в такива грандиозни мащаби, както при нацистите.
Поляк, что ли?
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен Паскалин

 • Newbie
 • *
 • Коментари: 20
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #103 -: Март 31, 2019, 19:30:02 »
Поляк, что ли?
Quelle importance?

Активен buratinob

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 24030
 • ЕС е вреден за вашето здраве!
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #104 -: Март 31, 2019, 19:30:47 »
Паскалин просто не харесва ритуалите като мен.
Навсякъде по света, религиозни, националистически, всякакви проекции на сила.
Парата не е за свирката.
ЕС е вреден за вашето здраве!

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #105 -: Март 31, 2019, 19:35:22 »
Демек Парада на 9-ти май е едно сквернословие и пуйчене?
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Активен buratinob

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 24030
 • ЕС е вреден за вашето здраве!
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #106 -: Март 31, 2019, 19:38:58 »
Почит се отдава от сърце, не с идеята да направиш най-грандиозното шоу.
Поне при мен е така, повечето такива събития са парад на суетата.
ЕС е вреден за вашето здраве!

Активен Bradatko

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 821
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #107 -: Март 31, 2019, 19:47:24 »
Quote (selected)
Демек Парада на 9-ти май е едно сквернословие и пуйчене?
Ми къ?!
Съвсем друго нещо си е един друг парад с едно такова шарено знаме!!!
У него е истината!
Къде ще ми сравняваш размахването (по най-демократичен начин) на голите задници на ония  :pissed-891: , с почитта към живота на загиналите герои за родината си!!!
..............................
А на вас двамата тук, ... няма смисъл да ви се обяснява каквото и да е.
Това е също като чувството за хумор, или за хармония. От Господа е.
Или го имаш, или го нямаш!

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #108 -: Март 31, 2019, 20:28:33 »
С етими не поспориш. :)
MiG-31 RuAF
https://www.youtube.com/watch?v=pxR4iyAvdSg
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #109 -: Април 01, 2019, 23:57:05 »
Строевые Cу 35C улетают домой после Авиадартс 2018. Рязань
https://www.youtube.com/watch?v=jt-9ijVlLu4

Птички. :)
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #110 -: Април 03, 2019, 01:27:40 »
Постпред США при НАТО рассказала о «пакете мер» в ответ на действия России в Чёрном море

«Пакет мер» в ответ на действия России в Чёрном море, который главы МИД стран НАТО намерены принять в ходе встречи в Вашингтоне, включает более интенсивную разведку с воздуха и увеличение проходов кораблей альянса.
Об этом заявила постоянный представитель США при НАТО Кей Бэйли Хатчинсон.

«Это пакет, который увеличивает разведку, в том числе воздушную разведку, вхождение большего числа кораблей стран НАТО в Чёрное море, чтобы гарантировать, что для украинских кораблей есть безопасный проход через Керченский пролив», — цитирует её РИА Новости.
https://russian.rt.com/world/news/617757-rossiya-mery-nato

Някой ден просто ще ни набият! И май ще е скоро...
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

AnonimusBG

 • Гост
Re: Russia
« Отговор #111 -: Април 03, 2019, 15:08:33 »
Mercedes-Benz запустил завод легковых машин в Подмосковье
На первом этапе предприятие будет выпускать седан Е-класса, затем наладят производство внедорожников GLE, GLC и GLS


https://www.interfax.ru/business/656914

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #112 -: Април 03, 2019, 16:20:15 »
Тъкмо пуснаха "гореща":
Quote (selected)
Руският президент Владимир Путин посети завода на Daimler в Московска област, наблюдава процесът на монтиране на автомобилите и се подписа на капака на един от новите „руски“ „Мерцедес“-и, предаде РИА Новости, цитирана от БГНЕС.

Путин присъства на официалното откриване на първия в Русия завод за производство на „Мерцедес“. Президентът разгледа конвейерната линия, която е монтирана на принципа на напълно гъвкаво сглобяване, което позволява едновременното производство на няколко автомобилни платформи на една и съща линия, разказват агенциите.
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #113 -: Април 04, 2019, 00:08:39 »
/от двата култови филма: Девятая рота и Грозовые ворота/
Любэ – Уходит рота солдат
https://www.youtube.com/watch?v=cY_R86mgtp0
"ЛЮБЭ" Комбат
https://www.youtube.com/watch?v=BiXs0UmsLGE
« Последна редакция: Юни 10, 2019, 00:48:42 от micky »
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #114 -: Април 04, 2019, 01:20:23 »
И пак Жана и Русские идут:
https://www.youtube.com/watch?v=r8kmJD-a8GI
особено внимание между 2:35 и 3:12 !
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #115 -: Април 04, 2019, 20:48:00 »
Группа «Блестящие». Клип «Брат мой десантник»
https://www.youtube.com/watch?v=YSj5RbWtR7c
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #116 -: Април 04, 2019, 20:57:14 »
Девочка из Сербии исполняет "Кукушку"
https://www.youtube.com/watch?v=el6jhz8FxZE
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #117 -: Април 05, 2019, 14:17:25 »
Катарина и Наталья (Сербия) - Ой, да не вечер
https://www.youtube.com/watch?v=-nQOYttoZXE

Сербская песня - Говорят, что русские идут!
https://www.youtube.com/watch?v=V2FBKE4veho
« Последна редакция: Април 05, 2019, 14:19:53 от micky »
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #118 -: Април 05, 2019, 20:41:49 »
Господарите на въздуха! :)
https://www.youtube.com/watch?v=MUlC_8GnZJM
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Russia
« Отговор #119 -: Април 05, 2019, 23:42:20 »
Пресс-секретарь российского лидера Дмитрий Песков в эфире телеканала СТВ сообщил, что президенту России Владимиру Путину понравилась картошка, которую ему на Новый год подарил белорусский коллега Александр Лукашенко.


https://ru.rt.com/d9bi
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!