Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Октомври 19, 2021, 13:57:25

Автор Тема: Румен Радев – ПРЕЗИДЕНТЪТ на България  (Прочетена 45027 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Джиджи

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 10023
  • Профил
Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019 г.

И първи тукашни, нашенски си коментари  :cool-1084:

Най-после толкова брутален, колкото е нужно …

Ми той ги отмаха още на първата минута....

С този много трудно може да се спори, хваща те на ГШ-то за секунди …

Quote (selected)
Р.Радев: След "Апартаментгейт" трябва да се проверят и сметките навън

„Стабилността в момента е на сауните и персоналните асансьори, на мизерните доходи и емиграцията”
20 Апр. 2019

„След разкритията за имотите на политиците в България трябва да има и следваща стъпка - сметките навън, в офшорни компании, това е голямото предизвикателство пред всички така наречени оторизирани органи.”

Държавният глава призова управляващите да отговорят на въпросите как са придобили средствата за закупуването на луксозните си жилища и за това откъде имат пари да образоват децата си в елитни университети. „Тук не става дума за измислени морални стандарти. Напротив, ако искаме най-накрая да сме нормална европейска държава, „Апартаментгейт“ трябва да има последици.”

„Обхватът на "Апартаментгейт" надхвърля обикновените имотни сделки и рефлектира пряко върху доверието в политическата класа и институциите, уронва държавността и името на България навън. Този "Апартаментгейт" носи в себе си мощен заряд на негодувание и непримиримост на хората и това може да катализира дълго заприщвани процеси. Това е според мен вододел и оттук нататък зависи накъде ще тръгнем. Затова "Апартаментгейт" е исторически шанс".

На обвиненията на ГЕРБ, че работи с БСП срещу управлението, Радев отвърна, че следва своите принципи, без да ги съгласува с никоя партия. "Президентът не е и не може да бъде опозиция, но мога да ви кажа, че заедно с милионите българи, които не одобряват действията на законодателната, на изпълнителната власт, заедно с тях, аз съм ценностна опозиция".

На въпрос какъв е българският национален интерес сега – да се запази стабилността или да се промени статуквото, Румен Радев попита: "Коя стабилност – на сауните и персоналните асансьори, на безнаказаността, на мизерните доходи и емиграцията, на топящото се население?"

А попитан дали се разпознава в опасенията на Борисов за пълзяща диктатура, той каза: "Властта в момента Е г-н Борисов и няма как един диктатор да бъде извън управлението и в същото време да бъде диктатор. Освен ако г-н Борисов не се възприема като опозиция на самия себе си и на своето управление и иска по някакъв начин да се дистанцира от собственото си управление".

https://www.segabg.com/hot/rumen-radev-sled-apartamentgeyt-tryabva-da-se-proveryat-i-smetkite-navun
« Последна редакция: Април 27, 2019, 12:26:47 от Джиджи »

Неактивен Джиджи

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 10023
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама - 19.04.2019
« Отговор #1 -: Април 20, 2019, 12:29:35 »
И още нещо – президентът говори и за своите „апартаменти”, с което успя да запрати водещия … сещате се къде  :too_happy-1067:

Quote (selected)
Скандалът с апартаментите уронва държавността.

"Обхватът на скандала далеч надхвърля обикновените имотни сделки и рефлектира пряко върху доверието в политическата класа и институциите. Той уронва държавността, уронва и нашия имидж навън и вече се шири и по световните медии."

Аз не колекционирам и не заменям апартаменти. Имам само едно жилище и то е придобито много преди да вляза в политиката – в квартал "Редута" и мога да докажа всеки лев. Но това са отчаяни опити на властта да приравни имотните проблеми на управляващите с жилищата на всички българи. Да изкара, че всички са маскари и по този начин да размие собствените си безобразия.

Да, придобил съм жилище в Пловдив от фонда на Министерството на отбраната и то като полковник – командир на авиобаза, на цени, определени от държавата и еднакви за целия вход – от старшината до полковника.

Сега ще търсим ли сметка на МО защо е имало жилищна политика и от хилядите военнослужещи, които са закупували на тази определена от държавата цена. Няма нищо общо между социалната политика на МО и забогатяването от власт. И ако някой трябва да отговаря, това са управляващите днес. Да отговарят на въпроси как са придобити средствата за закупуване на луксозни жилища и за елитно образование на децата.

"Апартаментгейт" носи мощен заряд на негодувание и непримиримост на хората, може да катализира дълго заприщвани процеси. Това е вододел и оттук нататък зависи накъде ще тръгнем – дали ще останем общество, тънещо в политически разгул, корупция, бедност и безпътица на фона на останалите европейски държави, или ще поемем по пътя на правовата държава, проспериращото общество, нов стил на управление и нов политически морал, където политиците ще живеят само от заплата.

Идва следващ етап - сметките навън в офшорни компании и това е голямото предизвикателство към всички оторизирани органи. Аз съм убеден, както и мнозинството български граждани, че има от какво да се притесняваме. Не само сметки и офшорни транзакции, но фирми и имоти у нас и зад граница на името на подставени лица. Всичко това трябва да се разкрие и разследва и ако има грабителства, тези средства да се връщат обратно в бюджета.

Всичко мое е публично, всичко е видно. То е описано точно и ясно в имотната ми декларация. Но жалките напъни да бъда въвлечен в имотните далавери на властта само ме амбицират да бъда още по-непримирим всичко да излиза наяве, реалните грабители да излизат наяве и да отидат там, където им е мястото.

Институционалната разруха, породена от корупция и политически цинизъм, е фундаментална и неотложна тема и от нейното развитие зависи по кой път ще тръгне България.

Участниците в КСНС направиха доста, за да го обезсмислят – свиках 3 съвета на тема „Отбрана“, настоявах да се реализират проектите за модернизация, да вървят трите заедно, да бъдат изгодни за България.

Обаче ”процесът на модернизация” отиде в светлото бъдеще. Свиках и съвет за Антикорупционния закон. Виждаме разпада и днес. По тази причина престанах да свиквам този съвет.

Последният КСНС обаче постигна нещо много важно
разкри липсата на политическа воля за реална борба с корупцията, опитите за политизация на този проблем. КСНС показа краха на т. нар. антикорупционен модел. Вместо да се чистят сами, да излязат с нов морален облик, партиите ревностно бранят тези хора и ги изкарват морални герои.

https://www.bnt.bg/bg/a/rumen-radev-skandalt-s-apartamentite-uronva-drzhavnostta#recap
:bigok:
« Последна редакция: Април 20, 2019, 12:34:57 от Джиджи »

Активен AnonimusBG

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 4218
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #2 -: Април 20, 2019, 21:22:50 »
Quote (selected)
С този много трудно може да се спори, хваща те на ГШ-то за секунди

Джиджи да не дава Господ да натисне гашетката. Който знае , той знае за какво става въпрос.

Активен 66

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5498
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #3 -: Април 20, 2019, 21:37:54 »
Я и Шкембелията "светна"  :m0941:
 
https://bivol.bg/karakachanov-mezonet.html. Да благодарим на mi6osp.
 
И със 100+ квадрата "тераса" кат сущи конпир.
И го купил трикратно по-евтино от апартаменти в същата сграда.
Както bivol.bg не пропуска да изтъкне, че и документи сложили мискините  :firefrog:

Неактивен Асол

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 3698
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #4 -: Април 20, 2019, 21:40:41 »
Джиджи, имам един много сериозен въпрос към теб!
Нали съзнаваш, че президентът няма нищо общо с жълтопаветните умни и красиви? Дори им е и изявен антипод... :D

Активен 66

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5498
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #5 -: Април 20, 2019, 21:42:48 »
Много ми е интересно Атакистите и Валерката ще го сдавят ли.
Такъв шанс .....

Неактивен Джиджи

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 10023
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #6 -: Април 21, 2019, 16:34:54 »
Джиджи, имам един много сериозен въпрос към теб!
Нали съзнаваш, че президентът няма нищо общо с жълтопаветните умни и красиви? Дори им е и изявен антипод... :D
А ти що ме питаш? Да съм твърдяла некъде обратното?  :t1815:

А и в тази тема съм пуснала само две малки части от интервюто с президента – дано не се повтарят тук–там! Още не съм коментирала.
« Последна редакция: Април 21, 2019, 16:40:07 от Джиджи »

Неактивен Джиджи

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 10023
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #7 -: Април 22, 2019, 19:36:52 »
А ей ся ще коментирам.

Налага се обаче да препостна тук още по–малка част от вчерашното изказване на Иво Христов, което вече пуснах в „ЦЦ–ФОСТАФКА”, за да не задръствам темите с една и съща информация.

И без това колегите тук се интересуват от не чак толкоз радикални въпроси или програмни тези, като тези на Иво Христов.  :sad-3295:

Quote (selected)
Иво Христов: Премиерът премина във фалцет, кампанията ще е ожесточена
21 Апр. 2019

Виждаме, че премиерът премина във фалцет последните дни, тъй че очаквам ожесточена кампания.  „Визия за Европа“ е доста компактен документ, който предстои да бъде представен на гражданите.

Ще спомена само няколко водещи приоритета – документът предвижда стимулиране на публичните инвестиции, както и по-ефективна и по-малка европейска администрация. Предвижда и европейски данък върху финансовите транзакции, както и законодателство срещу избягването на данъци и срещу офшорните зони.”

На въпрос какъв знак носи преминаването на президентския съветник в листата на опозицията, Христов посочи, че това свидетелства за нуждата от радикална промяна. „Моята причина да приема тази покана е, че считам, че тази битка в момента е решаваща, защото от нея зависи дали ще се създаде нова политическа ситуация в България и възможност за обрат. Тъй като очевидно статуквото е корупционно и не удовлетворява“.

https://www.segabg.com/hot/ivo-hristov-premierut-premina-vuv-falcet-kampaniyata-shte-e-ozhestochena

В момента, в който президентът Радев съобщи, че освобождава Иво Христов от поста му в своя кабинет, реших, че това е грешка. След това обаче се замислих и прозрях, че това дава възможност на Иво Христов да говори.

И нека говори!!!


Най–вече в Европейския парламент, където казаното от него ще се чува малко по–ясно и по–убедително от казаното от останалите до момента.

Защото Иво е "по–шумен"!!! Но не в смисъл на акустика, а на вникване от страна на адресатите в думите му като възприятия.   :ive_got_it-1379:
« Последна редакция: Април 22, 2019, 19:49:10 от Джиджи »

Активен 66

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5498
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #8 -: Април 22, 2019, 20:02:37 »
И Йончева го подпукала.
Върши работата на прокурорите. Изнамерила устройството с което е направен записа на Банов и ще го праща утре в прокуратурата. Нема лабаво.
 
Боко почват му "висят" двама.
Шкембелията с терасния апартамент и Банов.

Неактивен Джиджи

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 10023
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #9 -: Април 22, 2019, 20:22:21 »
Боко почват му "висят" двама.
Шкембелията с терасния апартамент и Банов.
И един Иван, ака Ваньо ...  :t23105:
« Последна редакция: Април 22, 2019, 20:28:30 от Джиджи »

Неактивен Джиджи

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 10023
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #10 -: Април 22, 2019, 20:28:56 »
А Елена Йончева –  :b0302: :b0301:

Неактивен Nor1

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5516
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #11 -: Април 22, 2019, 20:34:42 »
Сега обаче Прокуратурата и Службите ще се разтърчат да разследват не дали обвиненията са верни, ами кой е изнесъл инфото.

Неактивен buratinob

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 14198
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #12 -: Април 22, 2019, 20:37:18 »
А Елена Йончева –  :b0302: :b0301:

За малко щях да кажа:
"Елена лоша няма!" Ма се сетих за едно друго ленче дето за едно кремче за опъване на туй дето не се опъва си хвърли дипломатическите аргемани.

Неактивен buratinob

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 14198
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #13 -: Април 22, 2019, 20:38:37 »
Сега обаче Прокуратурата и Службите ще се разтърчат да разследват не дали обвиненията са верни, ами кой е изнесъл инфото.
И дали торбата дето го е носил е рециклируема или не. :beer-405:

Неактивен Джиджи

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 10023
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #14 -: Април 22, 2019, 21:00:07 »
И дали торбата дето го е носил е рециклируема или не.

А туй, последното, мойш ли да го опра'иш на български език или не?
Щото вече почвам да губя разсъдък ...  :b0708:
« Последна редакция: Април 22, 2019, 21:07:18 от Джиджи »

Неактивен buratinob

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 14198
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #15 -: Април 22, 2019, 21:06:52 »
Не се гаси туй що не гасне.
Не се губи....
 :flower-1088:

Неактивен Джиджи

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 10023
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #16 -: Април 22, 2019, 21:10:28 »
 :t0116: – въпреки че знам, че ще ме изтрият ...   :image008:

Неактивен buratinob

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 14198
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #17 -: Април 22, 2019, 21:14:22 »
Добре де, дай превод на български, ще го обнародвам. :bigok:

Неактивен Джиджи

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 10023
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #18 -: Април 22, 2019, 21:20:30 »
Сега обаче Прокуратурата и Службите ще се разтърчат да разследват не дали обвиненията са верни, ами кой е изнесъл инфото.

И не само това!

Още по–важно, че СРС–тата били изфабрикувани!!!  :t2412:

Активен 66

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5498
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #19 -: Април 22, 2019, 21:25:31 »
:t0116: – въпреки че знам, че ще ме изтрият ...   :image008:
Тва отатъка ли?
Там са въвели "одобрение от администратор".
Явно предизборно гораноффчето е развързал кесията.
Не ми се рови да търся има ли нови медийни проекти или просто плаща кеш.
 
А по темата. Яко са ги "подпукали". Щом и телефона с който е направен записа са дали явно са наясно че гербария заминава.
Ма голем ташак беше прокурорчето. "Унищожен е оригиналния запис". Тва на СД молависе. И ф детската градина сигур са се смяли.
« Последна редакция: Април 22, 2019, 21:28:43 от 66 »

Неактивен buratinob

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 14198
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #20 -: Април 22, 2019, 21:28:52 »
Quote (selected)
Там са въвели "одобрение от администратор".

Това верно ли е?
Изчезна ми коментар преди малко и реших,че съм пропуснал да го пусна там.

Активен 66

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5498
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #21 -: Април 22, 2019, 21:37:09 »
Уфф. Оправете го този бъг, маа му. Когато "сесията" изтече докато пишеш текст ти иска нов ложин. Само че като го направиш вместо да публикува написаното те праща на "нова тема". Втори или трети път ми го прави.
Е нема го пиша пак!
 
Не оттатък при регистрация проверяват.
И понеже едва ли собственика се е "бръкнал" за щат, предполагам Горанфф, предизборно.

Неактивен ddantgwyn

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 4494
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #22 -: Април 22, 2019, 21:45:28 »
Не се гаси туй що не гасне.
Не се губи....
 :flower-1088:

Хм.
There is no dark side of the moon really …

Неактивен buratinob

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 14198
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #23 -: Април 22, 2019, 21:47:16 »
От лИбов принце.
При това платоническа, никакви туй онуй. :embarrassed-2156:

Неактивен ddantgwyn

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 4494
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #24 -: Април 22, 2019, 21:49:29 »
Уфф. Оправете го този бъг, маа му. Когато "сесията" изтече докато пишеш текст ти иска нов ложин. Само че като го направиш вместо да публикува написаното те праща на "нова тема". Втори или трети път ми го прави.

Уффф, аман.

Ами не е bug, feature е. Трябва ли да се обяснява защо?

И трябва ли пак да ви се повтаря, че при влизане в този форум може да заложите колко да е дълга сесията (120 минути е в момента).
There is no dark side of the moon really …

Неактивен ddantgwyn

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 4494
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #25 -: Април 22, 2019, 21:50:22 »
От лИбов принце.
При това платоническа, никакви туй онуй. :embarrassed-2156:

Що ли ме терзаят едни обосновани подозрения, че е не е баш любов, хеле пък платоническа?
There is no dark side of the moon really …

Неактивен buratinob

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 14198
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #26 -: Април 22, 2019, 21:51:46 »
От лИбов принце.
При това платоническа, никакви туй онуй. :embarrassed-2156:

Що ли ме терзаят едни обосновани подозрения, че е не е баш любов, хеле пък платоническа?
Без такива "обосновани предположения" моето подсъзнание е чисто и неизползвано като на младенец.

Неактивен ddantgwyn

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 4494
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #27 -: Април 22, 2019, 21:53:45 »
От лИбов принце.
При това платоническа, никакви туй онуй. :embarrassed-2156:

Що ли ме терзаят едни обосновани подозрения, че е не е баш любов, хеле пък платоническа?
Без такива "обосновани предположения" моето подсъзнание е чисто и неизползвано като на младенец.

Ами ето, че ги доказваш обоснованите подозрения -- значи цялото ти съзнание не е чисто и неизползвано.
There is no dark side of the moon really …

Неактивен Nor1

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5516
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #28 -: Април 22, 2019, 21:53:56 »
Когато "сесията" изтече ...
Задай си да не изтича. При логване махаш отметката на "Запомни потребителското име и парола".

П.П. Разсеян съм и пиша глупости. Не махаш отметката, а я слагаш.
« Последна редакция: Април 22, 2019, 22:02:55 от Nor1 »

Неактивен buratinob

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 14198
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #29 -: Април 22, 2019, 21:56:51 »
Когато "сесията" изтече ...
Задай си да не изтича. При логване махаш отметката на "Запомни потребителското име и парола".
И време на сесията 9999

Активен 66

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5498
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #30 -: Април 22, 2019, 22:00:35 »
Мерси. Сега ще опитам.

Неактивен Nor1

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5516
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #31 -: Април 22, 2019, 22:01:45 »
И време на сесията 9999
Не е нужно.
П.П. Виж по-горе - поправих се.
« Последна редакция: Април 22, 2019, 22:04:16 от Nor1 »

Активен 66

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5498
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #32 -: Април 22, 2019, 22:03:45 »
Да махна отметката или да сложа?
Защото то си беше по подразбиране. Т.е. без отметка.

Неактивен buratinob

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 14198
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #33 -: Април 22, 2019, 22:05:17 »
Мисля с отметка.
Поне при мен така се получава.

Неактивен buratinob

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 14198
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #34 -: Април 22, 2019, 22:13:22 »
Quote (selected)
„Гледам Сидеров, гледам Каракачанов, вглеждам се внимателно във Валери Симеонов и не ми излиза от главата мисълта на       английския писател Самюел Джонсън „Патриотизмът е последното убежище на негодника!“

https://www.reduta.bg/%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%B8-%D1%81-%D0%BF%D0%B5%D1%82-%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%B8/

Неактивен Ной

 • Moderateurs
 • *****
 • Коментари: 4289
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #35 -: Април 22, 2019, 22:30:25 »
Да махна отметката или да сложа?
Защото то си беше по подразбиране. Т.е. без отметка.
Слагаш отметката и то те помни дълго, дълго!

Неактивен buratinob

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 14198
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #36 -: Април 22, 2019, 22:39:15 »
Ной
Moderateurs


Ха за много години! :t0301:

Активен 66

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5498
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #37 -: Април 22, 2019, 22:50:28 »
Честито на Ной!
 
Все пак си мисля, че може и с "нормалния ник", но кой съм аз ....
Та  :t0328:

Неактивен buratinob

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 14198
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #38 -: Април 22, 2019, 22:58:58 »
Честито на Ной!
 
Все пак си мисля, че може и с "нормалния ник", но кой съм аз ....
Та  :t0328:
Това може да е истинското име.
Тук някой хора пророкуват потоп да заличи форума. :m1731:

Неактивен Ной

 • Moderateurs
 • *****
 • Коментари: 4289
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #39 -: Април 23, 2019, 01:52:10 »
Честито на Ной!
 
Все пак си мисля, че може и с "нормалния ник", но кой съм аз ....
Та  :t0328:
Чисто технически не може.  :t0328:
Хаирлия да е!

Неактивен Nor1

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5516
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #40 -: Април 26, 2019, 19:43:59 »
... Радев е НАТО-вски генерал ...
НАТО у блато   :nuts:
 :bigok:

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #41 -: Април 26, 2019, 19:48:57 »
Джоджо, ринеймвай си темата "Румен Радев - Президентът на България" или нещо таквоз и съм първа кипра. :)
Шото сега е някакво клюкарско...
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен Асол

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 3698
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #42 -: Април 26, 2019, 19:51:44 »
Джоджо, ринеймвай си темата "Румен Радев - Президентът на България" или нещо таквоз и съм първа кипра. :)
Шото сега е някакво клюкарско...

Не е клюкарско, но клюкарството продава..не само в нашата държава :nuts:

Неактивен Джиджи

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 10023
  • Профил
Re: Президентът Румен Радев в "Панорама" - 19.04.2019
« Отговор #43 -: Април 27, 2019, 12:25:20 »
Джоджо, ринеймвай си темата "Румен Радев - Президентът на България" или нещо таквоз и съм първа кипра. :)
Шото сега е някакво клюкарско...

Току–що я ринеймах, щото си праф!  :t0328:

А сега отивам да боядисвам яйца ...
« Последна редакция: Април 27, 2019, 12:54:56 от Джиджи »

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Румен Радев – ПРЕЗИДЕНТЪТ на България
« Отговор #44 -: Април 28, 2019, 15:47:16 »
На Възкресение Христово президентът Румен Радев пожела на българите здраве, вяра в собствените сили и любов към ближния.

Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен Джиджи

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 10023
  • Профил
Re: Румен Радев – ПРЕЗИДЕНТЪТ на България
« Отговор #45 -: Юли 30, 2019, 23:35:40 »
Нещо го позабравихме президента Радев. Ама той си гони задачите!  :0006:

Quote (selected)
Президентът сезира Конституционния съд за финансирането на партиите от юридически лица
Създават се предпоставки даренията да се насочват към партиите във властта, защото те разпределят публичните средства и определят победителите в обществените поръчки и концесиите, пише в мотивите си Румен Радев.

30 Юли 2019

Президентът на България Румен Радев сезира Конституционния съд с искане да бъдат обявени за противоконституционни разпоредби от Закона за политическите партии и от Изборния кодекс, свързани с даренията на политическите партии от юридически лица и еднолични търговци. Това съобщи прессекретариатът на държавния глава.

Според Радев, оспорените разпоредби подменят интереса, в името на който партиите ще осъществяват дейността си и накърняват конституционните основи на българската политическа система. Застрашен е основният принцип на политическия живот в страната – плурализмът.

Създават се предпоставки даренията от юридически лица и еднолични търговци да се насочват към партиите във властта, защото те разпределят публичните средства и определят победителите в обществените поръчки и концесиите. Останалите, и особено малките партии, ще бъдат изтласкани в периферията на политическия живот.

Посочените рискове са пренесени и в изборния процес и застрашават устоите на демокрацията.

Плюс пълния текст на искането на президента Радев до Конституционния съд


https://www.segabg.com/hot/prezidentut-sezira-konstitucionniya-sud-za-finansiraneto-na-partiite-yuridicheski-lica
  :nuts:
« Последна редакция: Юли 30, 2019, 23:45:58 от Джиджи »

Неактивен Firmin

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 3799
  • Профил
Re: Румен Радев – ПРЕЗИДЕНТЪТ на България
« Отговор #46 -: Юли 30, 2019, 23:45:00 »
Е, сега и КС ако си свърши работатааа ...

Неактивен Джиджи

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 10023
  • Профил
Re: Румен Радев – ПРЕЗИДЕНТЪТ на България
« Отговор #47 -: Юли 30, 2019, 23:49:20 »
Е, сега и КС ако си свърши работатааа ...

Ше си я свърши, как няма да си я свърши!
Щом си я свършИ със Стамбулската, нищо не му пречи да си я свърши и сега. :yes-1289:

Неактивен buratinob

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 14198
  • Профил
Re: Румен Радев – ПРЕЗИДЕНТЪТ на България
« Отговор #48 -: Август 24, 2019, 18:49:01 »
Quote (selected)
Него трябва да питате какви са вътрешнополитическите и личните мотиви и как те кореспондират с интересите на българската дипломация и на българите зад граница, както и кое налага на министър-председателя да крие толкова далеч г-н Георгиев“, коментира още държавният глава.

http://glasove.com/categories/novini/news/prezidentyt-shipka-ne-e-myastoto-da-komentiram-intrigite-na-ministyr-predsedatelya

Баце даже няма представа с какво се захваща.
Генерал от СИК-джийските сили срещу кадрови генерал.
Президента! :way_to_go-1308:

Активен Giuseppe

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 4437
  • Профил
Re: Румен Радев – ПРЕЗИДЕНТЪТ на България
« Отговор #49 -: Август 24, 2019, 19:09:02 »
Quote (selected)
Баце даже няма представа с какво се захваща.
Знае Той, знае с какво се захваща - кадрови генерал и Президант на някаква си РБ срещу Козяк.
Уви, "традициите не са това, което бяха..." помниш ли я тази реклама?

Неактивен buratinob

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 14198
  • Профил
Re: Румен Радев – ПРЕЗИДЕНТЪТ на България
« Отговор #50 -: Август 24, 2019, 19:10:06 »
Дано не си прав "дъртия"!
 :t0328:

Неактивен Джиджи

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 10023
  • Профил
Re: Румен Радев – ПРЕЗИДЕНТЪТ на България
« Отговор #51 -: Август 24, 2019, 19:25:32 »
Quote (selected)
Баце даже няма представа с какво се захваща.
Знае Той, знае с какво се захваща - кадрови генерал и Президeнт на някаква си РБ срещу Козяк.
И ква връзка има ф конкретния случай Козяк?  :t1815:
Excuse my ignorance, please ...  :apology-1312:


Активен Giuseppe

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 4437
  • Профил
Re: Румен Радев – ПРЕЗИДЕНТЪТ на България
« Отговор #52 -: Август 24, 2019, 19:26:18 »
А дано, ама...
 :t0328:

Неактивен buratinob

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 14198
  • Профил
Re: Румен Радев – ПРЕЗИДЕНТЪТ на България
« Отговор #53 -: Август 24, 2019, 19:28:48 »
Quote (selected)
И ква връзка има ф конкретния случай Козяк?  :t1815:

Една нежна панделка около един чифт банкянски топки.
Обаче краварите нали са малко кънтри ползват вместо панделка струна от банджо. :bigok:

Активен Giuseppe

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 4437
  • Профил
Re: Румен Радев – ПРЕЗИДЕНТЪТ на България
« Отговор #54 -: Август 24, 2019, 19:29:32 »
Quote (selected)
Excuse my ignorance ...  :apology-1312:
Извинена си.
Май плежъ/р/.
 :smokin:

Неактивен buratinob

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 14198
  • Профил
Re: Румен Радев – ПРЕЗИДЕНТЪТ на България
« Отговор #55 -: Август 24, 2019, 19:37:21 »
А струната може да е втора употреба, като чувам фалцетите на ПлевнЮ, макар,че какво ли може да отнемеш от една ирландска пастирка.

Неактивен Джиджи

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 10023
  • Профил
Re: Румен Радев – ПРЕЗИДЕНТЪТ на България
« Отговор #56 -: Август 24, 2019, 20:55:49 »
Quote (selected)
Excuse my ignorance ...
Извинена си.
Май плежъ/р/.

Признавам си, мързеше ме да чета. Ама ти ме принуди. :D

Но си заслужаваше – дори само заради това!

Quote (selected)
Скандалите са в правителството, те са много и унищожителни“, добави президентът.
  :bravo-1290:
« Последна редакция: Август 24, 2019, 21:01:09 от Джиджи »

Неактивен Nor1

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5516
  • Профил
Re: Румен Радев – ПРЕЗИДЕНТЪТ на България
« Отговор #57 -: Август 24, 2019, 21:19:47 »
Цитат на: Джиджи
"добави президентът"
Президентът си приказва, пък на тиквите не им пука. И на политбюровците в ЕС това им изнася.

Неактивен micky

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5303
  • Профил
Re: Румен Радев – ПРЕЗИДЕНТЪТ на България
« Отговор #58 -: Август 24, 2019, 21:23:01 »
Цитат на: Джиджи
"добави президентът"
Президентът си приказва, пък на тиквите не им пука. И на политбюровците в ЕС това им изнася.
Няма лошо. Стига да си имат едно на ум, че зад Президентът стои половин България ей тъй - стартово.
И баш тиквата тип заден двор май го усеща. :nuts:
Този пост вероятно съдържа продуктово позициониране на тема Армията на Федерацията. Преди употреба, прочете листовката!

Неактивен Nor1

 • Just Member
 • *****
 • Коментари: 5516
  • Профил
Re: Румен Радев – ПРЕЗИДЕНТЪТ на България
« Отговор #59 -: Август 24, 2019, 21:31:49 »
Няма лошо. Стига да си имат едно на ум, че зад Президентът стои половин България ей тъй - стартово.
Стои, ама на масата с ракия и салата.