Чакай да отворя прозорците да са проветри ,зер април доди и са фанахме за зеленкото , да обера паяжините , да изтрия праха от тезгяха и да сменя покривките и пепелниците!Портретът на Н.В. ма следи от стената , ама мухите не са работили по него.Така ! Вече е чисто ,наливам си едно ,че ми прашаса гърлото.. наздраве! И сега мога да изрева на чистото:КОСТААВТАЗДЪРЖАВАМАМКАМУДЕЕА!?!?!?! СМЕЙМ СА НА ХОРАТА ,ЧЕ ИМАЛИ ТЪПИ ДЪРЖАВНИЦИ,ПРАВИТЕЛСТВА И ПРОЧИЯ...МИ НАШИТЕ ЗА К`ВО СТААТ!ХОРАТА ВОЙНА ВОДЯТ И ПА НЕ СА ТОЛКУ ЗАГУБЕНИ КОЛКУ НАЗЕ!!! Спрях да гледам телевизия и да чета вестници идиот до идиота. Абе аз не може да съм толку умен и наоколо да се въртят и да ме управляват само идиоти... нещо има сбъркано.Филтърът ли ми е зацапан ,от акъл фира ли давам...не знам. Еле па като видя оня смукател Кокорчо да кипри джуки и да ма лъже просто ми действа като слабително... не ,бе не се оплаквам , не мрънкам...очевидно к`вото съм заслужил туй получавам, ама другите граждани к`во са виновни... не знам.Га избираха Киро Факиро си затраях...рекох си :Тоз ще е за малко! Малко ,малко , ама колко малко... м`чи той разбута всичко като кучето на дъщеря ми кога го оставят само вкъщи...прави всичко на хардауш!!!Много бой изяде и вече се отучи...к`во и Киро ли да го бием!?! М`чи той полвин порция узун абдалин . с два шамара ще изпадне в дъъълъг нокдаун... ша викат Урсула,дет му викала :"Кире ш` ва упрайм първи!" О-о0х! Пресъхна ми гърлото! Онзи пък ситния генерал иска оръжие да кара в Украйна! Абе сикоолу, ни са виждаш ,че от тротоара със стълба слизаш,във война ще ни вкарваш!Ми македонците!?! Мани-мани!!! Проста да падладейш! Ни ми са говори ни за бежанци със скъпи коли , ни за смърт на невинни хора и разрушени градове защото не мога да спра този ужас! Праведна война няма!!! Щом убиват и невинни- НЯМА!!!ТОЛКОЗ ЗА ВОЙНАТА!СТРАХ,УЖАС ,ПОЖАРИ...ВОЙНА.ЗАПОЧВА НЕНАДЕЙНО И ЗАВЪРШВА КОГАТО СИ ПОИСКА И КАКТО СИ ПОИСКА. ТЕЗИ ,КОИТО ОЦЕЛЕЯТ ЩЕ Я ПРЕЖИВЕЯТ НЯКАК...
ИДИОТИТЕ ПРАВЯТ КОНЦЕРТИ В ПОДКРЕПА НА ...ЕДИКОЙСИ ИЛИ ШЕСТВИЕ ,ИЛИ АВТОПОХОД! ЕЙ ТУЙ НЕ МОГА ДА ГО РАЗБЕРА.ХОРАТА ЗАГИВАТ - ТЕ ИМ ПРАВЯТ КОНЦЕРТИ... Повреден съм бе,повреден съм и туйто... Току виж ,че онзи шапшал Найо Тицин стане министер! Объркан съм! От Ковид се отървах, но от всеобщата идиотия не мога. И вие не можете , ама ей тъй да изокам в празната кръчма ,да раздрънкам чашите , белки ми олекне.
Има и убави работи: Ей на Цигуларката заминава утре в Брюксел на много престижен цигулков конкурс.Стискайте палци за детенце. Балеринките ,пък и двете са на някакъв балетен конкурс в Пловдив...чакам новини и от там...
Те,така ... айде да затварям веке!!!