Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Януари 26, 2022, 23:07:49

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - D.Videv

Страници: [1] 2 3 4 5
1
Новините от деня … / Re: Избори ноември '21
« -: Октомври 18, 2021, 21:08:51 »
Колко е full не знам. Чувал съм за 2-3 български монаси. Това прави ли го "български"?
На какъв език са службите?

Всички проповеди, песнопеения и иширети са на гръцки език и по-рядко се долавят уклони на латинският.

Аве, тъдява шареше една латинянка. Да си влезе в ролята и да пообясни някой работи.

2
Новините от деня … / Re: Избори ноември '21
« -: Октомври 18, 2021, 21:06:03 »
"Четвероевангелието" си е техно? Англосаксонско. И са го върнали?
Не ми се верва. Ще мина от там и ще питам. На път за родината.
Уф, забравих! Моята "родина", старите армейски кубинки ги загубих някъде в Калифорния.

PS Онези персийски лъвове и тях ли върнаха от музея?

Бъч, не слушай Алиса. Дращи пълни глупости. Ф момента съм баш у Лондонистан и кога ми е кеф през следващите дни ше прескоча са камерата да й/му покажа кво са върнали. Върнали са ДРЪЖКИ. Така както франсетата върнаха на Египет крадените монументи, златни вещи од времето на фараоновите династии, който вярва на подобни легенди, епа да прескочи до Льо Париж и улезе на проходка ф т.нар. "Льо Лувър" и да се убеди сам с дзъркелите си. Твай!

Да путскажа на Алиса, че в Библията е написано: НЕ ЛЪЖИ !!!

3
Новините от деня … / Re: Избори ноември '21
« -: Октомври 18, 2021, 21:00:10 »
Виждам неприятна гледка - усилено жлъчоотделяне от 2 броя патологични маниакално-профашистки елемента в тази злощастна темичка. Колкото и жлъчна течност да отделят, Вапцаров си остава безсмъртен. И ужасно много ги е яд, и място не могат да си намерят, не разбирайки, че волът като рие, на гърба му пада. Извънредно жалка картинка са, но не ми е жал за тях, защото сами си го правят. Чест прави на нашето Морско училище, че успя да защити патрона си! Вапцаров ще пребъде във вековете!!!

Да не мислите, че Бин Ладен се различава по нещо од Вапцаров ?! И той ще пребъде въф вековете.

Така както ще пребъдат въф вековете и онези, дека взривиха църквата Света Неделя у Софето и претрепаха на място 134 души, а други 89 погинаха од раните си след атентата.

Дейците по взривяването не са били муслими или фашисти, а народни комунисти. Нещо пак за фашизма да изпеете ?  :bigok:

4
Новините от деня … / Re: Избори ноември '21
« -: Октомври 18, 2021, 20:53:21 »
Гола вода си!
Сегашните терористи си стоят вече 20 годин в Гуантанамо и не ги застрелват. Защо ли? Защото се менят закони, строеве и това което е било "against the law", престава да бъде. Малко учудващо ще дойде. Не ли? Дори не ги съдят. Как така?
Криминалите които са застрелвали "терористи" са си получили своето. Повечето. Като кучета. Съдят ги и вечерта ги стрелят. Законно та дрънка.

Бъч, бъзикам се с псевдонационализЪмЪ на нашего брата Ганю, който и днес счита, че сам си е направил азбуката, покръстването е било от само себе си, а хайдутите и партизаните били народни закрилници.

Не случайно поставих акцент върху получаване на оригинални документи в САЩ чрез измама, защото ВСИЧКИ избори до СЕГА ф България са дело на измамници в сянка, решени предварително и лансирани на будалите гласопУдаватели.

Няма президент, който да е бил поставен на "власт" од народа чрез гласопУдаване.

Същите требе да са тъпи, раболепни, изпълнителни, жадни за власт и с прочее положителни качества.

И така од селския философ од Веселиново та чак до Чорапа. Вси од едно котило и със същите възможности.

5
Новините от деня … / Re: Избори ноември '21
« -: Октомври 18, 2021, 20:41:57 »
После на тия тарикатчета им оставят цветя по мантинели, стълбове и крайпътни дървета, а те гледат отгоре и викат: „Как ви прекарАх 'сичките!“

Тези, които познавам са отдавна щатски граждани, имат прекрасен бизнес и са забравили как са взели паспорти БЕЗ да имат Сертификат за натурализация и не само са живи, но и здрави фъф фсяко ено одношение.

Това, което ми харесва при криминалните е, че са много пробивни, амбициозни и изпълнени с иде, които реализират, усещат моментално слабите места ф ена система и ги атакуват успешно.

Номерата съз зелените карти,паспортите и шофьорските книжки НЕ може да стане по посочените од мен способи, но става чрез мрежата.

В САЩ научих правилото: НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА.  :smokin:

6
Новините от деня … / Re: Избори ноември '21
« -: Октомври 18, 2021, 20:32:10 »
Аман от разбирачи! Колко български монаси има там? Кой е игумена там, та да знам?

Бъч, я не се излагай, бре! Орфей е българин, солунските двама братя - и те, а България се е простирала на "три морета". Ако не ми верваш, питай Зеленочорапестия. Он е одплавал оддавна.

Покръстването сигур е станало од руснаците или од турците и т.н., и т.н. Ф тоа форум мойш да научиш такива небивалици, че накрая да се осъмниш, че съществуваш ф настоящата реалност.

7
Новините от деня … / Re: Избори ноември '21
« -: Октомври 18, 2021, 20:27:48 »
Въобще няма място за спор. Вапцаров и онези хаймани - антонивановци - са разстреляни НЕ за политическа дейност, а за подривни работи, взривявания на ЖП релси, гари, трепане на невинни хора и т.н., което си е чиста форма на т.нар. днес ТЕРОРИЗЪМ.

Май сте забравили копията од "Работнически вестник" съдържащи стенографските записки на словото на Елисавета Багряна и Дора Габе, които пукналата поетеса-сталинистка се осра да трие ф Оня абортирал форум.
Считам, че някои от форумните бойци са ги прочели, преди да бъдат аутодафирани, а онези дека са у америчко да са поразходят до NYPL and/or Congress Library у Нашингтон, за да си сверят часовниците Сейко-Сергейко.

Т.нар. "партизани" и "народни зкарилници" са били криминални престъпници и терористи бягащи от възмездие. Газ пропикаха след 9-ти, че отърваха Гешев, който явно малко ги е трепал.

Да учиш фъф овенно училище Н.Й.Вапцаров е все едно да учиш въздухоплаване в университет Усама Бин Ладен. Както първият, така и фторият освен ангажиментите им с терористична дейноста са пописвали и стиховце. И двамата - одстреляни по "заслуги".

Останалото е илюминации на Разбойническо дело и сие + наивитет на ента степен.

8
Новините от деня … / Re: Избори ноември '21
« -: Октомври 18, 2021, 14:22:48 »
Купил си ѝ книжката ли?


ВСИЧКО СЕ КУПУВА !!!

И не ми плямпайте за България, а да ви светна од прЪвоизворЪ.

Ф моторвиъкълът ф Ню Йорк, например, сядаш на пейките ф чакалнята, иде един рошав и те пита за кво чакаш. Даваш му плик с 300 долара плюс попълненият формуляр, он ти дава картонче, нареждаш се на опашката, снимат те на място, продължаваш по продължение на същата опашка и ... накрая земаш Драйвърс Лайсънс с твойто име и муцуна, а ако не искаш с твойто име - с некое друго и толкоз.

Фтори кейс. Ръгваш се фъф федералния буилдинг на 26 Федерал Плаза в долен Манхатън, мотаеш се по коридорите на 12 етаж (трябва да си облечен хубаво - със скъпи дрехи и папуци), прайш съ на разсеян и за много одрицателно време имиграционен служител те приближава и пита: "Търсите ли нещо?" Усмихваш се и казваш, че си търсиш Зелената Карта и му показваш плик на който е написано $10,000 (естествено парите трябва да са вътре с вашата снимка, подпис и адрес, които ще се сканират и наврат фъф вашата зелена карта. Пликът ТРЯБВА да е фъф гъзетник, щото е фраш с камери, а и областния оффис на ФеБеРетата е ф същата сграда, но на 21 етаж и нагоре...

След два-три дни на посоченият од вази адрес пристига ОРИГИНАЛНАТА ЗЕЛЕНА КАРТА.  :bigok:

Трети кейс. Купуваш си един бърт сертификит (трябва да е с печат!!!) от амиговците на **** ***** фъф Фашингтон, отиваш ф некой од пощенските офиси с купеният вече драйвинг лайсънс, където пише и адреса, и имената ти, които трябва да съвпадат с тези на бърт сертификата... и ... о, чудо. До една седмица на твойто адрес приситага със страшна сила синият пашипорт.  :0005:

Гуудморнинг чатарчета и други од честните ачкопеци, които се блъскат като дисаги у дупе да изкарат някакъв кьорав докюмент. Този свят е построен за тарикатите. Твай!

За тукашните, ф Островен Пордим нещата са малко по-иначе, но стават безпроблемно. Затва некои имат по 5-6 пашипорта, ше получават пенсии от 5-6 дэржави, а други ке лапат мухите и зяпат западналите опщества по БеГе шибанялската ТВ.  So, :t1233:


9
Новините от деня … / Re: Избори ноември '21
« -: Октомври 18, 2021, 13:23:42 »
Аве кво сте съ фанали за туй, кой имал любовница, коя имала любовник. Да нема тъдява леви резби - не политически, а със задни уклони, че толкова сте задъфкали говнцата, а?

Гледаме дъ президента, имал любовница, е и ???!!!

Герджика и Той, и Баце, и ... мейби Фил Кенеди - Българский, но с последний работата е малко по-иначе.

Ся, не е важно кой, кого е онождал, а какво е свършил и какво плямпа да свърши в бъдеще време. ДоСЕГА нема такъф индивид, но това лансира природата ф Булгария.

Категорично оправдавам и Президента и Герджиков за любовните авантюри и това ги издига в моите очи на ноо висок пиедестал.

Какво ли щеше да се получи пък, ако се окажеше, че избраниците ви имат любовници от мъжСки ориджин. Сигур щеете да си затрайте, да го е***.

Нали помните масю Рупо, дъ прайма на Белджиъм. Водеща фигура не само в политиката, но и в гей здруженията, да ги е**.

Заб. Извинявам се на сбърканяците от мъжСки пол, но пишещият е тотално стрейт, та затва.

10
Теми на форумците … / Re: Цветни картинки …
« -: Октомври 18, 2021, 13:12:25 »
Пордимски есенно-зимни "слънчасали цветя", кацнали връз един раундъбаут ф лондонистански миднайт.


11
Победа с 5 гола ! Истървааме още 3 ценни положения, но твай за ся.  :0005:


12
В президентската Формула 1 май ще е най-добре да остане Чорапа на волана, щото и без тва сме му свикнали на простотиите.

Проблемът е, кво ше прайм с прайм министеро, демек ше има ли кабинет од сивилни интелектвалци, или пак ше я караме по овенному, с вел-ноун пенции и червени ибрикчии.  :bigok:

Ко знайти ко въ чака... Тъжна работа, другаре... :tomtom:

13
Организационни … / Re: Технически …
« -: Октомври 16, 2021, 17:14:43 »
Аве, пак ли в БеГе сте били на свещи, сиреч - без "ток", щото форумът не ми се явяваше, нито на Вай-Фай, ни на донгл връзките.  :smokin:

Това се случи (стана) преди 4-5 часа на летище "Хитроу", находящо се ф столицата на островен "Пордим-2", откъдето ще се води предаването през следващите няколко седмици, а може и по-дълго - според оПстоятелствата...  :popcorn:

Живи и здрави !

14
Новините от деня … / Re: Избори ноември '21
« -: Октомври 15, 2021, 03:09:42 »
потписът треа да е с кръф. Или здруга телесна течност, съдържаща уникалната ДНК на декларатора. Може и с феромони, но за тва треа нотариално куче. Или свинче.

Да, това е така, щото потпис бес кръф не е потпис. Навремето балканджийските бандолероси гат слезнаа од балканя, поради дефиците на къфто и да е образувателен ценз, ползваха одпечатъците на палеца. Плюйвали са връз него и уйдурдисвали връз докюмента.

15
Новините от деня … / Re: Избори ноември '21
« -: Октомври 15, 2021, 03:05:07 »
Този форум не е направен за нищонеказване.
Когато имаш да кажеш (за кой ли път) нищо, кажи го некъде другаде.
Срет толква ноо интелеквалци се чувствувам кат гений. Начи, требе да има и един анти интелектвалец, щото ако го нема, нема да има антагонизъм ф мненията, а когато последното липсва, то казусите на пролетарските вождове се оДтичат ф киреча.

Односно нищонеказването, виж тъдявашните стейтмънти и ше ти светне ламбата ф глъвъта.

Форумите са кат партийните събрания: говори се много, а се не казви нищо. Аве, думи на ветеро и твай. Място за пенции, избирателни мераклии, ачкопеци и 'антагонисти'.

16
Доде реч за помохамеданчените българи.  :piss!: ги считаха за предатели и приемаха повече като турци, нежели - българя.

Ноо оддавна, фъф връска с дипломната ми работа, се наложи да посетя Заводът за Резистори ф Айтос. Спомням си, че само чистачката беше помакиня и хич и нямаха доверие. Разправяха небивалици, че помаците работят за турското разузнаване и могат да одкраднат нашите "текнологии".

Явно помакинята беше турска шпионка, щото имаше табиет да занича у кофите за боклук и да предава секретната информация по невидим път, на невидими турски шпиони.

 :piss!: нямаа абер, че шпионите около тях са толкова близо, че е невъзможно да ги видиш, камо ли изфашташ.  :piss!:

бел. Ной: Пак тръгна по тънкия лед...

17
Новините от деня … / Re: Избори ноември '21
« -: Октомври 14, 2021, 18:12:19 »

18
Новините от деня … / Re: Избори ноември '21
« -: Октомври 14, 2021, 17:53:31 »
Некой, по-горе, одметна, че сме нямали армия. За къф ви е таза армия ?

Разни дедо генерали и польковници из двете МъОтъ плюс Ген. Щабецът, съдържат 3 пъти повече генералитет и ръхуйводенчески персонал од този на тъдявашнияД Дъ Пентагон!

И КОЙ ше ви напада, бря?! Северовасточното Джудже не можа да отрови един старец и щерка му, а камо ли да скалъпи някакъв преврат.

Докато се усети и НАТО ще е дислоцирало достатъчно войска и техника. Въпреки това, разни полу-професионали от джуджетното пасольство продължават да танцуват казаджок-казачок и дрънкат на овенни съветски балалайки.

И след вси опити, апять провали и смех одвсекъде за ужасТ на тъдявашните северовасточни пролетариЙ.

19
Новините от деня … / Re: Избори ноември '21
« -: Октомври 14, 2021, 17:43:56 »
Другаре, полудеването е пълно. Ташакът още по-напълнен.

Цитат
„От една страна, избори 2 в 1 дава позитиви, защото може би ще има по–голяма избирателна активност, от друга страна - дава негативи, защото една предизборна кампания 2 в 1 може да потисне кампанията на президента“, посочи политологът.  Според нея драмата на избора продължава.

Тя допълни още, че високият рейтинг, който има в момента Румен Радев, е по-скоро "изкуствен", защото срещу него реално няма опоненти.

Българският народ дава рейтингите в края на изборите, така че по-леко с рейтингите от експертите, призова проф. Христова и допълни, че може би само бившият премиер се радва на висок рейтинг.

Политологът доц. Петър Чолаков обаче се разграничи от това мнение. ,,На Борисов не му се е качил рейтингът, просто "Има такъв народ" губят позиции. Това е все едно самолет да попадне в турбуленция и някой, който не харесва пътниците, да им каже, че самолетът ще падне'', коментира Чолаков.

20
И понеже причаме за проценти, как стана тъй, че Чорапа от над 60-процентен, се скъси на под-40-процентен. Явно зелените найлонови чорапи се свиват при пране с гореща политическа вода.

Чакам изборите с удоволствие и голяма торба с пуканки пред сателитното ТиВи, ф Пордим естествено, където няма глад и ние, подпалвачите на печки, живеем с вяра в светлото будушче на... капитала.  :beer_:
21
Новините от деня … / Re: Избори ноември '21
« -: Октомври 14, 2021, 04:42:55 »
Като ви абортират холодилниците в БеГето, тогава ще се сетите, че съдържанието им е по-важно от гласопускането и неминуеми ще ви се присъни Баце и ГЕРБ, при които имаше изпростяване, но нямаше изгладняване и изпосталяване.  :t0174:

Напред България !   :lol:

22
България по етнически групи, акординг ту ЦРУ.

Ethnic groups

Bulgarian 76.9%, Turkish 8%, Romani 4.4%, other 0.7% (including Russian, Armenian, and Vlach), other (unknown) 10%

Така щото по-фнимателно с расистките изказвания. Има турци, помаци, сигани, армяни, власи и прочее, които са по-българи от най-българите.

Колегите от ЦРУ не са включили майцепродавците-ягодоберачи и печкарите од Пордим, което не говори в тяхна полза.   :nuts:

23
Новините от деня … / Re: Избори ноември '21
« -: Октомври 13, 2021, 00:18:22 »
Интересно, откъде ли знаеш, ти с нея на практика не се срещаш.  :nuts:

Защото има съде ена истина и тя е ... нашата истина. Всички останали истини са НЕистини.  :no!:

24
Новините от деня … / Re: Избори ноември '21
« -: Октомври 13, 2021, 00:16:56 »
Цитат
цирк. дебългарите като успели и интелегентени

Колега, онзи! Фъф форумите е като в цирка, а циркът е място където животните се държат като хора, а ноо од хората, като маймуни. Затвай тъй.  :tomtom:

25
Новините от деня … / Re: Избори ноември '21
« -: Октомври 12, 2021, 23:58:29 »
ей го, поредният неадекватник изпълзя на припек. в трите ти изречения има около пет неистини и не знам си колко си избити комплекса.

Съгласен съм! Истината дразни и вбесява... понякога...  :popcorn:

26
Новините от деня … / Re: Избори ноември '21
« -: Октомври 12, 2021, 23:56:33 »
НСИ излиза с твърдения като "Преброени са 82% от населението"
Пита се, що броят, като бройката им е известна?

Предводителю, тези 82% преброено население е връхта на преброителната тъпотия. Не им се сърди! Толкова могат.  :0007:

27
Новините от деня … / Re: Избори ноември '21
« -: Октомври 12, 2021, 23:48:22 »
ми не съм, децата порастнаха, малката след два месеца става пълнолетна. а внуци ня. т.е. има една внучка, на племенника, преди месец направи годинка, ама тя в лондон...

свободно движение на какмубешеимето...

Блазе му на детенцето. Ще расте ф нормална държава и ще получи квалитетно образование.  :thup:

А на свободното движение му викат: "Отваряне вратите на зоопарк 'България'."

28
Новините от деня … / Re: Избори ноември '21
« -: Октомври 12, 2021, 23:44:04 »
Най-ясното, което се очертава е, че населението на територията, барабар с гастабайтерите  е къде 5 милиона и половина...и даже е и верно :nuts:

В интерес на истината, информацията за бройката съвсем спокойно можеше да се набави от ГРАО - тва е най-сигурното. Ама като гледах въпросника, мноо им се ще да ни огледат жилищата .....и другите имоти. Само тва не успеха да откраднат засега
п.п. Ще требва да се актуализират избиратените списъци. Така ще се изпадне в ужас, щото ще се разбере, че такова животно като най-големата партия на негласуващите не съществува, а Ганю редовно бичи поразяваща избирателна активност и съвсем сериозно си избира управляващите го дебили :smokin:

Вчера, един наш Ганю ф Ну Вьорк попитал  щерката на английски - щото тя горката НЕ удява и една дума на български - как сме се регистрилали с моята половинка.

Днес ми звънна и й одговорих, за да каже на Ганьо: I don't give a fuck about that.  :bigok:

29
Новините от деня … / Re: Избори ноември '21
« -: Октомври 12, 2021, 22:23:56 »
Гледам и виждам, че вече сте решили проблемите с изборите в БеГе-то. Само ако знаете какъв глад и разкошна мизерия ви чакат од Януари нататък, ще се молите Баце и неговата кохорта да се върнат.

Успех с Чорапа, Чорапогащника и Хардварските бузинесмени. Давайте смело. Думи дупки НЕ правят.  :bigok:

Напред България !!!  :0005:

30
Оддавна не ви трябват визи за Брацки Кетай, за Джапония, за Южна Курея, даже за Хонг Конг, чиито консулски отдели и СЕГА нямат нищо опщо с посолствата на Китай зарубежом, а са като самосиндикални ведомства.

Да не думам още колко дэражви не искат визи за бюлгари, щот се знай коя е най-умната и просперитетна нация в цялата Галактика.

При таа ситуация, да стоите ф БеГето и да чаката некой от тия хаирсъзи да въ упрай е се ено да чакате Джехова-Йехова или фторото пришествие на Дядя Иван од северовасток, което си е чист
садомазохистичен приьом, нетерменизиран ф светофната енсайклъпидия по психиатрия.  :popcorn:

31
''фкарваме Канада ф ЕС и секви други подобни казуси одпадат!!!''  :th_up:
Колко му е ЕС да ''анексира'' Канада. Ще ходим на гости на Ной, без да ходим до Белград за визи.
И аз съм твърдо "за", само дето даже кралицата ни излезе от ЕС-а! Можем да пратим някой на евпорейските футболни турнири, но ще измрат зрителите от майтап, та се въздържаме!

Другаре, събодете сЪ! Од 2017 - "100 гадини ВОСР" - визи за индивидуалисти с бългериън ориджин НЕ се изискват. Кви посолства ви гонят ?

Тъй като шъ фърчите със самальот, щото автобусите на Юролайн имат проблеми с плаването, ще ви се наложи да изпратите молба за еТА до ъфишъл вебсайт - Canada.ca/eTA, да платите 7 канадски доларес с кредитна или дебитна карта и до ена неделя ще получите електронният формуляр, който е валиден за 5 години, НО нямате право да стоите на територията повече от 180 дни, сиреч 6 месеца. Требе да се вратите в БеГето, или фръкнете до някоя друга държава, и пак да се върнете за още 180 дни, след двуседмичен престой ф чузбина.

Срещу скромната сума од 3 000 канадски долара всяка имигрантска кантора ше ви уреди с потоянно жителство, а след 3 години работа и плащане на данъците, хоп - сертификатче за натурализация.

Аре, дигайте гълъбите од Булгаристан, че онаа дэржава ше я закриват след изборите 4 ф 2. :bigok:


32
Правилно некой по-горе упомена, че човеко требе да се одкаже и од Българско гражданство и да стане "апатрид", дека му викаме у роден Пордим СТЕЙТЛЕС.

Причините за стейтлеснес обикновено са:

-  при раждане (в това число от родители безотечественици, ако законите на съответната държава не признават правото на гражданство по месторождение);

- при лишаване на гражданство от държавата. Това може да стане по политически или етнически причини или от съображения за национална безопасност;

- при загубата на получена по-рано привилегия за гражданство. Например в случая на гражданство получено поради сключването на граждански брак;

- при доброволен отказ от гражданство;

- при прекратяване на съществуването на някоя държава.

Последната причина е изключително важна за България и подсказва как перманентно гласопудаващите ганьофце могат да решат всичките си проблеми, хеля ония, които са научили наизуст "Големите надежди".   :bigok:

33
Привед од Пордим.

Абе, вий що не си четете форума? Аре, още един път, за да не забравяте къф докюмент требе да притежава одказалият се од Канадско гражданство.34
Дрогаре, две неща са безгранични: Вселената и простотията.

37
Добре де, ха ми кажи по темата "А сега накъде" като се напълниха 370 страници какъв беше смисъла. Тука все професори ли сте? И аз мога да кажа, че ти говориш глупости, ама досега не съм го направил. Успокой се малко. Нищо лично. Дразня се от прибързани реакции. Тук сме да си помагаме, да се учим един друг, а не да се караме.

Рекидж правилно е одбелязал, че когато Хера се появи пространството се изпълва с анти-Херове и тук-там про-Херове, но това е бес особено значение.

Од НАЙ-ЭПОХАЛНО значение са генетичните ЯДки и матрял из форума, например:

УчастВУваш ф УСАняшки форум - питаш и ти одговарят

Регваш се ф руски форум - питаш и те питат, "ЗАЩО питаш"

Улизаш у роден форум питаш и ти казват КОЛКО СИ ПРОЗД.

38
Нямаш огледало???

Имам интернет.  :notworthy:

39
Мараба,
onzi! Това трябва да е камък в моята нива. Не си прав! И майка ти не е права. От 9 години съм на Еast coast. Нито съм фашизиран, нито проповедник. Няма една вярна дума.
Утре ако те наритат от форума и за теб ще надигна глас. Защото иначе скука като в ППО на БСП.
Венсеремос, Рот фронт другарю! Ще бъдем заедно на барикадите, зад клавиатурите. :tongue_:

Сега чета надолу. Не затваряйте устата на Хера! Долу цензурата! На мен ми е "fun" да го чета. Както да чета и ЗИП. Радостно ми става като виждам как ви пускат фитили и не се усещате. Нали сте уж възрастни хора? Почти пенсионери. Дори.

Не ме защитавай, за да не си навлечеш беля на главата!

Преди 5-6 години в изчезналият форум на АТАКА, атакистите - до един върли комундета - заявяваха, че ако се върнем ф БеГето ше ни трепят, но преди да ни екзекутират, ше требе да си платим вишуту образУвание и след това до стената и разстрел, като майцепродавци.

Първо ке трепят САЩците, като тебе, мене и Чичо Фичо плюс Нели Фичева, след това ягодоберачите од Острова и ше подкарват наред скандинавските бугари и ония од южните дэржави.

Нещо май освен градове побратими, има и форуми - роднини.

40
а пордимският е щастлив купчина гюбре

Кво да ти кажа, колега? Като гледам кви мъдри мисли се реят из форумните хоризонти доста се замислям за екстрементите полетели на воля и как живеят творците им.  :popcorn:

41
Да беше прочел цялата статия, нямаше толкоз пяна да пускаш!
"Първата свобода, която ни даде демокрацията (тази, дето и ни взе много) бе правото да отидем отвъд. Да учим, да работим, да се реализираме, да получим адекватно признание и заплащане за своите способности. Ако щете - да изчистим името на България, което по едно време в света се асоциираше само с експорт на автокрадци, наркодилъри, проститутки, мургави джебчийки и просяци."
Значи, тези способните са били завръщани и несвободни, докато "автокрадци, наркодилъри, проститутки, мургави джебчийки и просяци" вече свободно са изграждали образа на България!
Виж, пропагандата е малко по-сложна работа отколкото изглежда от Пордим и не е правилно да се дава в ръчиците на подобни списуватели. Дето някой рече вчера тук, на такива не трябва да им се плаща, а трябва пари да им се вземат за окекване на пейзажа.

Като гледам числото на аудиторията, която е прочела публикацията, май интересът към същата е бил доста голям.

Щото, ако не бяха гнилите капиталисти, сега некои ора щеа да ручат хляб "типов" и хляб "добруджа", да чакат по опашки за лимонада и бира, да питат: "имате ли банички?" и да гледат черно-бели фотографии  на задокеания деднъж месечно из БТА "Паралели".

Още по-интересното е, че индивиди с интравертна мисловна дейност все още не могат да изкарат от главите си изветрялата идеология, но нямат нищо против да си кютат в гнилий капитализъм, казвайки на другите: "Ф Русия е ноо убаво. Отивайте там, да алашстисате."

Ах, де гиди ретро идеологии, де....  :)))

А за чатарници и свобода на екпланейшъните - забрави.

42
Гадая само, дали фашизоидното идиотче не е видяло датата на поста с който ни ощастливява - 2017 г., Или си мисли, че кретените в БГ са ф изобилие и ф този форум!
Не знам!
Ще изчакам кротко преди да ми отговорят на въпросите, едно приемливо време.

Това е фундаментът. Е, ако искаш да се насладиш и на другите му овенни малоумия од по-ново време, пусни се по пързалката на интернета и ше намериш мъдри пРезидентски мисли ф изобилие.

Бай Дъ Вей, видиш ми се нещо изнервен и излязъл од кожата. Що тъй? Партията така ли ни учеше, а?  :smokin:

43
Сал ти чедо рочестърско правиш разлика между двете. :bigok:

амерички експириънс, не чатариански и/или конспираторски.  :bigok:

44
Цитат
Президент Радев: Сам ли паднах или някой ме бутна

Президентското обръщение към нацията - под условното мото "Рòдина в опасности!" - е пример за учебник, как правилото "клин клин избива" в политиката не работи. С един гаф не можеш да премахнеш нагарчащия вкус от друг. И друга поука може да бъде извлечена от него - когато няма какво да кажеш, по-добре си мълчи многозначително.

А че т.нар. проектозакон за уседналостта е сериозен гаф, спор няма. Настрана оставаме неговата очевидна противоконституционност. Той е просто неморален. Свикнали сме у нас темата за морала да остава винаги под черта, в точка "Разни". Но когато си натоварил раменете си с пагоните на обединител на нацията, все пак трябва да се заглеждаш и в тази посока.

Правим уговорката, че президентът Радев не призна директно авторството (дори на институцията) на проекта. Като Пилат Понтийски си уми ръцете, като благодари на правосъдното министерство за... сътвореното недоразумение. Но стана ясно, че подкрепя подобни рестриктивни мерки към българите в странство. В името на националната сигурност. За която ще говорим по-подир....


За цялата публикация - Натисни ТУК

45
ПО леко с Цецоу. Той е юдейска номенклатура.

Надали, едва ли, а може би... US Secret Service.А ф тази организация нат 90% са хамерикански италянтси.

46
Е ти още матрял и не плюй шлюпките на пода да се не подпали Пордимската гара:

Не ще да е гара, най ще да е аерогара.  :notworthy:

47
Чета некви съопщения и не моа да повервам на дзъркелите си.

Щели да съдят Баце, после Гешев, тоя и оня од ГЕРП, и накрая - НИКОЙ. Нали викаа Баце при деветнадесетте кенефа с прозвище "Дамаджаната" и кво - пръднаа на Бацко на дедовия.

Гешев ги направи на бъз и коприва ф парламента односно одправените обвинения.

Я оште веднаж да чуем кого и кога ще съдят и укарват ф панделата, че да стане още по-весело тъдява.  :bigok:

48
И да преминем към експозето на другарката Нинова односно стиловете и методите в предпремиерата на спектакъв "Дъ пРезидент Фигурант/офф".

Победата на Радев сега щяла да е по-трудна, Герджиков и Панов не били за подценяване

https://www.dnes.bg/izbori-2021/2021/10/06/pobedata-na-radev-sega-shtiala-da-e-po-trudna-gerdjikov-i-panov-ne-bili-za-podceniavane.505996

49
Е, не е лошо, годината си уцелил, ама виж, Зимният Дворец е построен от парижанин по рождение и руснак по съдба, независимо от италианските си корени. Казвам ти, стрелбата по точни цели не ти се удава, освен такава:  :ouch-2144: .

Пиши Бартоломео Франческо Растрели направо ленинградчанин с майка от Масква и тате од Свети Сталинград и ще ти се получи притчата.

Навярно четеш сама Бальшая Советская Енциклапедия и тъпотиите ф Фикипедийта. Тамо са натряскани бая исторически, археологически и произходни бисери.

Цитат
Of Italian descent, Rastrelli moved to St. Petersburg in 1716 with his father, the sculptor Bartolomeo Carlo Rastrelli. During his first five years in Russia, he worked with his father decorating the interiors of the palaces of the Russian aristocracy. From 1721 he worked independently as an architect, and he immediately made a name for himself as a master with a rich imagination.
Горното е од Инсайклъпидия Британика, между другото.

Начи, ако майка ти е рускиня, баща ти българин, родена си в Китай, а работиш в Канада с къф произход си - китайски и/или канадски ?!

Чуваш ли смеха на Вселената ?  :lol:

50
За говняната миризма си пpав, но засега смърди само на познатата марка Videv No5

СЕГА Му ръкопляскайте, щото през Янури с този президент и неговия антураж ще ръкоизпляскате и фсъщност нищо няма да мирише, щото няма да има нищо за изхвърляне.  :bigok:

51
Не революционният месец и дата, а свещената за някои хора и днес година - 1917. Виж, за секундата, в която е гръмнал Аврора и пияните блядове са нападнали двореца, построен от италиански архитекти е друг въпрос.

Думаме за онова, дека не требе да се рови, че мирише яко. Името на предмета започна с "Р", завършва на "н" и съдържа 5 букви.

Благодаря на Господ, че ме е отървал от подобна воня преди 6 петилетки, нямам дослук с подобни твари нито в Западнала Европа, нито в Пордим закъдето ще пътувам след няколко дена.

Напред България !

52
Цитат
Още не беше - по време на предизборната му кампания на Радев.

Данните посочват много несъответствия:

- Беше ли Чорапофф пРезидент кога започна да фърля къчови и вдига юмруци "мутри вън".

Забележчичка. Фигурантът е пРезидент од Джанюъри 22 2017 - нещо като в чест на 100 лазарника ВОСР.

Пак да питам, че не става ясно: ЗАЩО въпросният о.з. смелчага мълчеше като такова ПРЕДИ да му улезнат ф пРезидентурата.

Одговорът е....  :m1302:


За говнявата миризма е верно. Разровиш ли Радев и вонята се разнася по Три Морета и два Океана. По тази причина не трябва да се рови, щото отсекъде мирише та се нетрае.

53
Новините от деня … / Re: Избори ноември '21
« -: Октомври 06, 2021, 00:10:34 »
това не е ли вече предъвквано няколко пъти в стария форум?

Навремето имаше градове-побратими. СЕГА явно и с форумите е същото.  :nuts:

54
Цитат
Гевезлъци с подаване на оставка само щото някой бил щурмувал президентството не отговарят на натюрела на Радев.

Неколко запитвания по въпроса за пРезидентството и еднокнижника од Банкя.

Питане пэрво: Колко време пРезидент Чорапов беше президент, преди да започне брожението срещу Баце?

Фторо запитване: ЩО цялата цинцифуция започна немедлено след улизане на гешевистите ф президенството - НЕ без основание, а не преди това?

Трето ипоследно загатване: Как се нарича публично организиране на пияни и дрогирани червени кретени и идиоти и насочването има към сваляне на законно избрано правителство.

Лема. Къде беше Зеленочорапов преди инвазията на гешевистите ф пРезиденството и защо никога не нарече някои "мутри", а мълчеше като пуси?

Краят остава за вас.  :bigok:


55
Мненията ми са лични и неангажират никой, но вадят наяве лабилната психика на доста съучастници.

Приятен ден и успех ф гласоПУдаването. Дано Господ не е зает с някакъв бизнес, за да ви помогне този път.  :0005:

56
Келеш! Последният ти пристан станаха музеите, с които си се гаврил многократно по форумите/няма да си губя времето да те цитирам и доказвам/. Налегай си парцалите и почни да се усещаш..ако си затвориш почти временно устата, някой може и да се заблуди, че имаш нещо между ганглиите

Само да ти припомня, че твоите доноси в СЕГА имат историческа уникалност и ако беше сътрудничила с Държавна сигурност щеше да заработиш доста пари.  :0007:
 
От десетина години забелязвам, че нещо с болшинството от живеещите в България не е наред. По тази изборна линия е повече от логично България да бъде управлявана от подобни "личности".  :bigok:

57
Бъч, Ботев и всичките около него отиват на жертвоприношение. Това е ясно на почти всички от тях. Нали не се заблуждаваш, че сбор от авантюристи, не са знаели, че лидерът им дори е пребивавал в имперски затвор. Защо не разбирате с какво си имате работа? Виж дори македончетата в четата му ...ако ги знаете кои и откъде са, де

Продължавам да се учудвам, за какво точно спориш с мен. Някога да съм те оставила с впечатление, че родната  :i_sheepish: става за нещо?

Асолке, теа макета май са ги турнали между редовете доста по-късно, карашик с неизвестния "руснак" в четата. Това е дело на кретенизирани автори с развихрена фантастична мисловна бездейност. :m1273:

58
Думали са си бабината ти трънкина! Няма писмени доказателства, льольо - нито едно. Иначе се радвам, че поне се усети да провериш в уикито/таз информация е млада там/, че и двамата са загинали преди Ботев. Мама му стара, аз даже ти го написах преди да се изтропаш идиотски за пореден път. Единственият врачанец, льольо, е дедото на стефан савов - стефанаки, лична мижитурка от време оно/ходил е да отказва Ботев и после се е скрил бетер черния пипер/..аре бегай да четеш повече за Ботевата чета и за малкото останали от нея четници. Поплювко!

Асолке, злобата и незнависта към опонента са базирани върху постамента на духовната нищета и низшето образУвание, които са те подгонили и хванали.

Ако беше посещавала къщата-музей на Христо Ботев в Калофер и/или онази на Васил Кунчев в Карлово би трябвало да се заглеждала по рафтовете вдясно (Карлово). Там ще намериш онова, което ти трябва, за да попълниш знанията си.

Всъщност повдигнах от гроба две свети личности, за да ги противопоставя с настоящите кретени в политиката: чорапи, пожарникари, генералитет от овенни, крадци, престъпници, далавераджии срещу които НИКОГА няма да можете да се преборите, ако сте решили да стоите в България докато ви заровят.

Дано си зацепила най-накрая.

59
Хъм! Ако не възразяваш, ще ми опресниш ли паметта, кои точно цитирани от мен личности в постинга ми да са съобщили на обществеността, че наоколо не е имало турчуля? :nuts:

Доколкото си спомням, аз споделих две имена - Никола Симов и поп Катрафилов. За тяхното ли споделяне става дума, Спаю?

Двамата, които са умрели преди него. Цитираните от тебе Никола Симов и поп Сава Катрафилов са си думали с плевенчанина и врачанеца*, които от своя страна са оставили ПИСМЕНИ данни за онова, което се е случило. И то говори достатъчно.

* не ми се рови из нета да търся имената им.

60
Чудесно! Ти си в оръжейния бизнес. Ще се пробваш ли да ни обясниш, как точно са го нацелили турците по онова време?  Точно в челото.../така пише в учебниците по история, аз не си измислям подобни глупости/

Със съвеЦка снайперская винтовка имени Драгунова, подарък на асасина от Великия Везир.   :crying_with_laughter-3302:

Страници: [1] 2 3 4 5