Никъде не видя чичковците и лелките които ги използват ?
Твоя си работа.
И Грета и Саманта са пешки, за които на чичковците и лелките им е през оная работа.
Можеш да го отричаш, но е така.
Ако не го разбираш жалко за анализаторските ти способности.
И жалко за хората които ти плащат за анализите и ти вярват.
Мисля, че си за съжаление. Дълбоко съжаление. Уви. Жал ми е за теб. Наистина. :'(
Грета Тунберг напомня за американската активистка от 80-те години Саманта Смит и нейната съветска колежка Катя Личова. Тогава на мнозина не им беше ясно защо някакво американско момиче, а след това и някакво съветско момиче ги приемат във вражеска страна с почести. Но все пак, тогава хората се радваха, защото момичетата бяха искрени и защото всяко разведряване предизвикваше положителни емоции и от двете страни на желязната завеса. На Грета Тунберг обаче ѝ липсва главното, което имаха Смит и Катя: тя не изглежда естествено. Това, което в нейния случай изглежда подозрително е, че вероятно не са избрали просто така това момиче и в сегашните реалии това подозрение се превръща в сто процентова увереност. http://epicenter.bg/article/Prevarnaha-edno-bolno-shvedsko-momiche-v-peshka-v-chuzhda-igra/193729/11/0Тези дни във Фейсбук се разпространяваше карикатура, на която бе изобразено как се е променяло понятието „експерт“. През 80-те години това е бил учен, в 2000-та -, журналист, тази година момиче от Фейсбук.
Повтарям се но ми харесва.
С една дума чичковците и лелките си правят каквото им скимне, а зависимите от тях и добре живеещи за тяхна сметка експерти(ако може така да се каже) им остава само да чакат поредния грант и намек(или команда) как и на кого да легнат.
Естествено че експертите се смятат за голяма работа.
Те управляват това онова(според тях).
Интересното е пред себе си понякога признават ли че се продават или и в главата им е пълна каша и се мислят за творците на бъдещия свят?
Естествено че чичковците и лелките също се влияят от разни мнения. но тук въпросът е кой кого ще изяде за да докаже че той е по-прав.
Нашите експерти(имам предвид в БГ) според мен са в най-добрия случай на 5-6 стъпало отгоре надолу.
Кой ще им даде някаква що годе свястна информация?
НИКОЙ.
Ще им дадат нещо предъвкано което те трябва да сложат в своите експертизи или анализи иначе няма кой да ги публикува и съответно да капят кинти.
Те така ако ще и 10 висши образования да имаш.
Ти си крепостен селянин от нов тип и няма кой да ти даде вольную.
Ти никога няма да се оттървеш от помешчика. Още повече че той ти е внушил че без него ти си едно голямо нищо.
И ти вярваш в това.
Ако си мислете че Грета не е в тази схема7
Ваша си работа.
Вярвайте си.