Днес ви открих тези тематични Тревълнения в три страници и най-вече, спомена за някаква тема изчезнала в небитието и измъкната пак от там - още не съм погледнал в нея. Инак, по същността на заглавието мога да напиша само, че т.нар. "политическа коректност" е измислена от лицемери, заговорници, насилници, мошеници и .... все в този смисъл предикати, единствено и само за да затворят устите на по-знаещите, на тези на диаметрални позиции спрямо тази глобална Клика докарала света до ФиналЪТ му.
Името 'и е ЛЕГИОН.
Колкото до нахлуването от към Африката, това си е програмирано и не е самородно, измислено от "култивираното" на западните и не само: - роботърговци, имперци, бандити, престъпници, ... африканско население. Кои са "гениите" на преселението на народите до сега и много по-разрастващо се занапред - уточнявам по-горе. Те са и диктаторите с политкоректната мания, носители на насилие и истерии разпалвани за собствена изгода...
Колкото до тези мигриращи в ЕС от Африка - това е постулирано във вторият "Пакт за миграция". Оформен е бил и срамежливо премълчаван, в началото на м. май 2018г., под предЦедателствуването на ... известно кои. Двете юридически лица са 27 държави от ЕС (Унгария се е въздържала и не участва) и 28 (sic!?) държави от Западна Африка за контролирана, постоянна и непресекваща миграция в обновяването на Европа с ново население от ТАМ. Аз лично не съм ровил из архивите на ЕС да проверя верността на тази информация, но я корелирам с изплашването на тукашните другари по време и след посещението на г-н. Борисов в Мароко - краят на 2018г. Когато нему са казали за милионите чакащи да тръгнат за Европа. Тогава Той реши да не подписва "Пакта за глобална Миграция" (уж) на ООН в Маракеш - 10-11 декември 2018г. Още повече, че баш Началникът на сите Пуделите и някои от сюрията, не подписаха Пакта...
По-горе имаше нещо за и около чистотата на кръвта на някои си. И да, не е никак чиста, не е свежа, но и още малко примес, няма да им е чужда и вредна. Даже може да се окаже и полит-коректен подобрител. Само не разбрах и на това бебе ли е вече направен сюнет, както е правен на един по-рано роден наследник на трона? Бе широко отразено, вероятно по-погрешка, в световната преса. Не, че е от значение дали се знае, кои - КОИ са.
Живи и здрави, прави и т.н. на сите тъдява.