явно си ЗАЯДЛИВ по природа
Обърнах ти внимание на конкретен, безспорен факт – щом искаш, наречи го заядливост. Както се вижда точно тук, личните нападки идват от теб, не от мен. Болдването и картинките, които толкова обичаш, не променят това, само го подчертават.
ама кво да тъ праиме
Множественото число можеш да си го туриш в жопчето. Който споделя мнението ти за мен, сам да ми го каже.
Имат кво да тЪ праят единствено наште любими МОДЕРАТОРИ
Направи донос срещу мен (явно те сърби, щом ги споменаваш), но не пропускай първо да се запиташ кое точно е неприемливо в поведението ми, че трябва да се цензурира.
Но и не четеш! Писала съм по–горе, че темата ми е интересна и важна – но не толкоз да давам аргументи аз, а да чуя какво ще кажете вие.
Нищо
такова не си написала, а и каквото изобщо си написала от себе си е след като вече минаха коментарите за фашишчето Жъмбаски. Така че спести си, моля, оценките дали чета или не.
Не правя забелеШки на никого, щото не съм КОМПЛЕКСАР
Първо, забележки могат да се правят и без да си комплексар. Второ, и двете тези две неща ги казваш за себе си ти самата. Но щом казваш, така да е.
Не е задължително списващите ТУК да четат и ТАМ
Обаче и забранено не е, а всъщност и двамата знаем, че го правят редовно. Тъй или инак, и до момента не виждам голям наплив към темата тук и просто предложих обяснение защо е така – не виждам защо това те дразни.