кажи как е около теб.
Трудно ми е да кажа за кого повече
не бих гласувал. Още не съм се регистрирал. Както повечето знаете тук има режим на активна изборна регистрация. Едно от хубавите неща в САЩ. Няма как да се появят мъртви души. Поне не лесно.
Не ми е ясно защо му казват в този и другия форум "оранжевия клоун". За "клоун" не ми е ясно. Нима Буш младши беше по-малко клоун? А си утрепа поне милион по света и над 4500 в САЩ. Него не го наричаха "клоун". Що така?
Нещата се познават чрез сравнение.
Не знам как е в Кентъки, Сиатъл, Минеаполис или Портланд (OR). Виждам как е в нашето градче. Преди месеци се появи табелка в близката градинка (до езеро) с надпис "
Breonna Taylor - say her name". Букетчета до табелката. Шоу.
Както и да е. Една нощ somebody с тъмни очила и с акцент, извади ламаринената табелка и я хвърли до езерото. Не беше много прав. Само я скри, а трябваше да я сложи в боклука. Оглеждаше се за камери. ;D Имаше дъх на "Chivas Regal".;D (По Раймънд Чандлър )
Минаха седмица, две и виждам нова табелка в червено и същия надпис до друго дърво.И пак цветенца.
WTF.
Бях "pleased"
* като видях следващата сутрин, че я нямаше табелката. Цветята си стояха. Явно никой не е имал нещо против цветенцата. Не е бил същия "hater". ;D
Градчето е предимно бяло, има и чайнизи, индийци малко.
BTW Бриана, я "компенсират" с 12 милки. Толкова е споразумението между ситито и близките ѝ.
Не трябва да съм черноглед. Надявам се, ако и моето жилище се използва за трафик на наркотици и полицията ме застреля, децата ми ще получат едно 12 с шест нули. Не ли?
Nа.а...
не ми се вярва животът на белия човек да струва толкова много.
Не става дума за "неизбежният бял". (по Джек Лондон)
* "
pleased" - превод: "Едно доволство ме полази" по Я. Хашек (Швейк). :beer-405:
"
hater" - превод: Човек който мрази черни и тарикати, BLM и GLBTQ. Ако мразиш бели, не си.