или могат да си позволят да купят къща в район с хубави училища (между последните две има силна положителна обратна връзка).
Прав си амааа...няма ли едно съмненийце тук, че това бе правило до към 2005-6 г.
Най много. От тогава средната класа там започна да се свива като БСП тук и не знам кой по напред ще изчезне, ако изобщо е писано това да стане.
Признавам си, бях от силно впечатлените от краварите до към 2003-4 г. след това ме загризаха ени съмнения към 2008, към 2015 вече бях скептик, а от 2020..но млъкни сърце!
При това в целият този период посещавах тази страна /сама по себе си прекрасна/ и виждах деградацията, като отначало не вярвах на очите си. Най хубавото нещо - средната класа, широката средна класа на работоспособните и проспериращи хора, къде се запъти?
Ето, вие сте там постоянно няколко юзъра от този форум - дайте една тема, дайте вашите мнения, може пък аз да съм просто черноглед, може други, дето гледат отстрани - също.
Интересно ще е, специално за това изчезващо достижение - средната класа. Нека си остане темата САЩ да наблюдаваме с интерес сенилни /и други/изпълнения.
Какво ще кажете?