Не съм спец по патогените ама една простичка история, която на мен ми казва много:
Преди 2 седмици купих телешки джолан на дебели шайби - беше ми се прияло телешко варено. Замотах се и не можах да го сготвя, та го бутнах във фризера. Появи се непредвидена ситуация - мойте младежи ще се приберат от почивка утре вечерта, а не сутринта, както беше по план. Вчера ходих на пазар и рекох, ше грабна още една опаковка, ще направя един голям казан да има и за тях. Тази вечер ги сложих в тенджерата. Докато отпечатвах, съвсем случайно хвърлих поглед на етикетите (аз пазарувам само това, което ми харесва и не гледам цената). Та етикета на старата опаковка казва $3 за паунд (454 г),
на новата казва $4 за паунд!!! ... Отново - това е за 2 седмици!
Ама той ПОТУС рече: ще отстояваме нашите ценности, макар да ни струва по-скъпо...Но не каза на кого ще му е по-скъпо.