"Не че знам какво са говорили американските президенти в моята младост, но най-плашещото, което съм чувала, бе на Линдън Джонсън, който извади късмет да стане президент, понеже гръмнаха съпруга на Джаки.
Виетнамците казали, че ще разстрелват пленници, на което той отговаря: "Ако го направите, ще направя нещо страшно, не зная какво е, но ще бъде страшно!"
Днес един дебилен старец с огромна власт се заканва да върне цял народ в каменната ера.
Защото този народ не иска да сключи сделка с изкуфелия дедо.
Досега не съм чула разумно обяснение, защо нападнаха Иран и вкараха в криза целия свят.
Да, вече никой не говори за педофилията от острова на Епщайн, както преди години се забрави палавата девойка Моника какво му е правила в панталона на Клинтън, щото и той извади бомби. Май беше в Югославия. Изгубих им края вече.
Добре че наште Пепедебета нямат на разположение оръжие, щото като нищо щяхме да подпукаме Путин, че да се свърши с тоя Петрохан и ламите педофили.
Като поколение, облъчено от марксизма-ленинизма, все си мислех, че войните се водят поради икономически причини, а то било заради гащите на откачалки с власт.
Така се получава международното положение..."
Зоя Б. Деянова