Бъч, моля за коментар, авторът е описан по-долу, ири това е просто едно еретично (европейско) мнение, благодаря http://glasove.com/categories/intervyuta/news/kak-virusa-promenya-totalno-politicheskata-obstanovka-v-sasht
Може ли и аз, и аз?
Рейтингът на Тръмп направо се е сринал, от 50% на 45%, измерено в средата на Лос Анжелис вероятно. Инак по мрежите и по лични познанства трябва да е къде 95%, но това е по незначими места като Тексас и индустриалните щати.
Байдън не може да си запомни речта, пада му чейнето, има кръвоизливи в очите, обещава да пребори Рейгън на изборите, което последното весели де що има някой, помнещ Рейгън. След като Вечната Амбър Бърни му се обясни в любов след дълго врякане колко е ужасен, в него вярва само бившият му партньор Барак. Щото оставаше и той да го изостави, ама не съм видяла действени актове на подкрепа, а така, с половин уста.
Не знам как изглежда таз работа от Париж, дали момъкът седи на върха на Айфеловата кула и далеч гледа, но от по-близо не съвпада визията. След като са стигнали до това да търсят къде била щерка му за празниците - а тя била в другата къща, докъдето отишла със собствения си автомобил и не си показвала носа по време на Седера, значи мисли колко е западнала работата с пропагандата. Това със Седера наля още бензин в огъня, защото девойчето показа, че честно се е конвертирало в юдаизма и е готово на жертви за новата си религия. Колкото и да е странно, прозелитизмът в юдаизма не е на мода, но дамите се приемат относително радушно. Правете си изводи.
Републиканците не дават никакъв иширет, че търсят алтернатива за изборите, които наближават със страшна сила. Ако либералните щатове решат наистина да тръгнат през просото и да вдигнат карантината на своя глава - всяка една смърт там ще бъде зачетена на Демократическата партия. Думам ти, дъще, сещай се, снахо! Така де, Рейгън да им е на помощ!