Въпросните червени барони трябва да бъдат изхвърлени заедно с прислужващите им номенклатурчици.
Да, разбира се. Това е планът. Нинова ще бъде използвана за тази цел, употребена, а после и изхвърлена като парцал, какъвто, всъщност, и е. Да разчисти пътя на следващата генерация барони и прислужващите им номенклатурчици - ченгетата от Библиотекарския и техни ментори и партньори по света и у нас. "Червените потници" ли? И тези като теб? Те са лесни. Малко червено за цвят, малко лозунги, малко нацелувани баби и внуци, някоя друга китка за колорит ... Кво му плащаш!
А ти ... Ти, драги, си един глупак. Един от многото глупаци, които си мислят, че на назначенката на Костов, сламеният приватизатор на Техноимпекс, протежето на Овчаров, Дългия Инкасатор, с купения от Гергов стол, и пука за "българските работници".
Колкото до мен ... На мен душата ми изсъхна за тези 30 години. Остава ми само удовлетворението да се смея с гръмък смях на глупаците като теб. Защото сте инструмент за собствената си погибел, с упоритото си невежество. То е, което ви прави слепи и толкова лесни - плячка за ненаситната лакомия за пари и власт на шайка самозабравили се социопати.
Изправете се, прочее. Отхвърлете ГЕРБ. Нека паднат. Отдавна им е време. А кака ви Корнела и тези, в сенките, зад нея, са готови - ще ви яхнат кат черна кобила на селски събор. Пък вие радостно цвилете и танцувайте, вейте гриви и чаткайте с копита. Това, разбира се, ако въобще оцелее ездачката до тогава. Иначе друг ще ви яхне, но пак от тези.
И, последно. На мен точно тези проповеди няма да ми ги държиш. Щото сигурно си бил в детската градина, кат ти гледам акъла, ако и въобще роден, когато на няколко десетки хиляди съм цитирал Ленин, "За чистката в партията". И то в твърде специфичен момент.
Чети, просвещавай се. Нали си апологет на "чистката".
https://leninism.su/works/83-tom-44/928-o-chistke-partii.htmlСамо, по някое време, си задай въпроса костовашката приватизаторка и капиталистка, с този аршин, ленинския, премерена, за къде е.