Г-н Фирмин
Умен си, но това не достатъчно.
Жалко че сума ти години такива умни хора като теб ни *бават мамата и кешират за наша сметка.
Не знам колко точно съм умен, но да, прав си - това не е достатъчно. И поради това, след година-две ще стане половин век откак съм се научил да чета (преди това други ми четяха) и да се уча. А това е труд. И понякога тежък. И време. Дял от живота, че той не е безкраен.
Майка ти не познавам, но при случай бих се отнесъл с уважение. Както се отнасям към всяка майка и жена. Така са ме учили. За твоя сметка, със сигурност, не "кеширам". Както и хиляди други, учили цял живот, без да спират. На които разни отворковци подмятат "Като си толкова умен, къде са ти парите". Е, моите ми стигат. За хляба ми и за изплащане на дълговете ми. Не се оплаквам. Милиони тук са по-зле от мен. Впрочем, моите сметки са публични, по закон. Ежегодно проверявани - преди от Сметна палата, сега от КПКОНПИ и даже от Биволи разни. На всеки ... години - и от ДАНС. По закон. Дерт, прочее, нямай.
"Кешират" с неуважение към майките такива като онова
Харизанов, неука висаджийска шесторка, по която пандизът реве, та се кине, но пък знае о кого да се отърка. Българският "Бил Гейтс", както едно друго
го дефинира. Не за друго, а щото без образование за длъжността, която заемаше. От тая длъжност, впрочем, стана ортак в бастисването на "Напоителни системи". Което е престъпление. Включително, срещу националната сигурност. Така и не се разбра това дело докъде го докара великата ни прокуратура.