Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Август 28, 2026, 13:57:55

Автор Тема: ПРОКУРОРСКАТА САГА – в ЕС и у нас  (Прочетена 816480 пъти)

Bacho Кольо и 181 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен ddantgwyn

• Just Member
  • Публикации: 7819
    • Профил
Re: ПРОКУРОРСКАТА САГА – в ЕС и у нас
« Отговор #1560 -: Днес в 07:39:55 »
67 се затри, щото се заигра с ваксърите срещу мен и на мен ми писна и ги изпохапах до кръв всичките. Писна ми, като обясни, че за друго, освен подигравки, не ставам с моите антиваксърски изказвания.

Не точно заради това, но и ти имаш „вина“, но основният виновник според част от напусналите съм аз.

Историята лесно може да се проследи, ако се прегледат пращулките от онова време. Но не само ваксините бяха причината.

Не разбирам само защо пак се повдига тази тема.

Пускал съм част от писмата на Джиджи до мен и не разбирам как може да липсва на някого. Някой друг на мое място, сигурно щеше да се е оплакал вече и да е извадил ограничителна заповед.
the lamers club honourable member …

Активен kаily

• Just Member
  • Публикации: 13136
    • Профил
Re: ПРОКУРОРСКАТА САГА – в ЕС и у нас
« Отговор #1561 -: Днес в 13:53:29 »
А какво ли прави 67?

Точно преди да напусне, пишеше, че са правили голямо съвещание вкъщи и накрая са решили, че синът трябва да се вакса. Това помня, за тях не знам.

Принце, сори, ама поемам вината на 90%. Бяха се събрали тя и още няколко, които направо ме сбръчкаха от натиск, че и подигравки. И тогава писах публично на админа може ли, аджеба, модератор в ипостасата си на такъв да хапе, плюе и подиграва участник, който в качеството си на такъв не може да отвърне по същия начин на модератор, щото оня, нали, е с пагони. Много скоро след това, максимум ден-два, 67 сдаде поста. И с нея се изнесе цялата тумба.
Предполагам, че сега ептен няма да се върне, след всички разкрития около ваксите, които така вдъхновено защитаваше тогава.
Та, анонимуса, след като продължава да пита за тях, да ги намери, нали си бяха отворили някъде група, дедо Барми и той се запиля с тях, да пита поне дедо да каже какво се е случило нататък.

Не можеш да проумееш глупостта.