При условие, че ВСС формално се е придържал към разписаните законови процедури, нашето несъгласие с избора му може да бъде резултат само и единствено на субективната ни оценка за моралните и професионалните качества на Гешев. А също така и на субективният отговор на въпроса: Защо не бяха посочени два или повече кандидати.
Оттук нататък оценката на Президента също ще бъде субективна. Аз си оставам с надеждата, че неговата и моята субективна преценка на ситуацията ще съвпаднат и той няма да подпише указа за назначаването на Гешев.
Затова законите се пишат
отнапред и следва да се съблюдават и изпълняват...
За да се избегнат всякакви своеволни решения, които в 99.9999999999999999999999999999999999999999% от случаите са произвол, диктатура или пълен идиотизъм!
Няма никакви причини, абсолютно никакви - нито субективни, нито обективни, РР да не подпише.
Туй ми напомня за рева на т.нар. демократи в САЩ - що Тръмп бил станал президент, след като т.нар. народен вот бил за Хилъри.
Ми щото не-знам-колко-си милениуми в САЩ е така - така пише черно на бяло и отнапред! Горе-долу най-точно съм напипал нишката - все едно всеки щат самостоятелно избира президент, а вече всички щата накрая гласуват чрез т.нар. пълномощници (там Тръмп имаше зашеметяващ резултат - трето или четвърто постижение за цялата история на САЩ)…
Ся, ако демократите
преди изборите и в програмата на Хилъри
преди изборите беше залегнало като точка № 1 промяната и преминаване изцяло към краен резултат въз основа на т.нар. народен вот - биха имали само морални основания, пък те никога не са го повдигали, изведнъж - ма правилата били не-знам-какви си - и циврят кат новородено!
Същата работа и с Гешев! Хубав ли е, лош ли - в края на краищата процедурата е спазена, извървяна и документирана.
Ся ще уйдисваме на безумията на БХК, Красимир Къем и подопечната им РобПрес, и ще рушим държавата заради прищевките на шепа олигарси-отродители!
Мойта диагноза е следната - плъзгат ви по улея...