Това, в което можеш да нямаш съмнение, е че съм закърмен със ... системното програмиране. :D Включително и с Асемблер. Майка ми от първия до последния ден на трудовия си стаж бе системен програмист - повече от 40 години. Още от "бараките" - название, което на теб, най-вероятно нищо не ти говори, че е от края на 60-те години на ХХ век. Спал съм като дете на 5-6 годишна възраст върху шкафа с пантофите, с които влизаха в машинна зала. Защото получаваха машинно време по всяко време. И в 3 часа през нощта. С книгите за програмиране, включително по Асемблер, за IBM например, съм заспивал, че раклата над леглото ми беше пълна с тях. С програмиране започнах да се занимавам от дете, в осми клас, преди 40 години почти. FORTRAN. С кутия от обувки в ръка съм ходил на училище в снега, пълна с перфокарти. Изчислителният ни център в училище съм го строил, по комсомолски, с двете си ръце - тухли, цимент и прочая. Със стари "изотки", 1020. Така че ти на мен за програмиране няма да ми даваш насоки, макар че отдавна-отдавна не се занимавам с това, щото, подозирам, там и тогава тебе те нема, а мене ме има. Те така. 8)