темата ми ще се превърне флюбимо място за отдих и притегателен център на опществения живот.
Що не одскочиш ф нея да видиш как върви?
Може и трупешката да одскочиш.
Горецитираното е само последният пример.
Възхитена съм, скъпи колеги, от стоицизма и търпението ви да спорите - 24 страници - с ник, който напоително се гаври с вас и с важни, същностни, за българското общество въпроси, с което ликвидира всяка възможност за нормален диалог по темата и отблъсква други участници от дебатите със словесното си поведение. Наистина ли не си давате сметка за това? И тази безобразна, но упорита, системна и целенасочена (в три форума - стария и новия на “Сега” и този) лигавщина - съжалявам, уважаеми модераторе, но това е думата - цели именно това, като същевременно претендира, че нехае (заявявано нееднократно в стария форум), така, между другото се лигави с участниците в дебатите. Толкоз нехае, че - ако имате нерви, време и търпение за губене, погледнете, тече още от споровете за ИК в стария форум на “Сега”, никчето е изписало повече от всички вас, взети заедно, “нехайни” постчета. И толкоз е либерално, че всеки несъгласен с перверзиите на трансхуманизацията (вж. Онфре) е определян задължително като “наци” от въпросното никче. Що и по каква причина е толку “неангажирано” с каузите на глобалните затоплисти, ЛГБТИ, “Стратегиите” по норвежки образец за българските деца пр. каузи, всичките порождения на Едното и Същото, то си знае. Аз мога само да съдя по многомесечното му словесно поведенийце, хеле пък под такъв обилен словесен писмен матриал.
Пазете се от “Лисици в лозето”, както ги нарича един, който ги е разбирал тез работи.