двамата й девери са инжинер и архитект
Пише се инжЕнер. Така, де. Като ще се хвалим с родата, поне да не всяваме съмнения в публиката...
п. п. Приеми го като бележка от инженер..по наследство
еми все да се изложа, на
айде пак каюсь :image008:
ама съм впечатлена ,че ме четеш в подробности
себе си цитирам, поради фундаментално значение
но исках тук да добавя, че като написах това за баба ми, имах предвид подмяната на миналото, като аргумент за безумни идеи
щом е баба ми,патриархален модел, тя не може да чете и на 15 години е вече омъжена, до печката
да де...
а пък преди дни, жена с няколко години по-възрастна от мен, с наистина сериозно материално и обществено положение , пак в подкрепа на идея, твръдеше, че в нашата младост хората са нямали гардероби
малкото дрешки,които сме имали, сме съхранявали в панери под леглата
добре, тази жена е родена в една погранична, леко затънтена зона, възможно е да е било така за нея
но защо се опитва да натрапи това, по скоро изключение, за да ни убеди в теориите си
баба ми имаше градероб, прабаба ми също - гардероб, виенска маса с извити крака, скрин и покривка от кадифе и дантела върху него
а пък един , дошъл от другаде, преди време убедено твърдеше, че домоуправителите през соца били длъжни да събират яйцата на гларусите ,за да намалят популацията, хах!
с което искам само да докладвам, че не може да преминавш през света със сатворени очи
или поне не може да популяризираш този модел