Излизам си аз изпод ледовете ...
... а тук разни отворковци ме споменавали като доказан лъжец със спазми от смях.
Я бе, отворкото onzi, да ми припомниш доказателствата ти, че съм лъжец. Докато пак не съм получил спазми от смях, покрай тъпните ти, дето ги ръсиш тук авторитетно, в тон с партронесата ти Нинова.
Я иди я питай с колко гласа във вота за общински съветници са подкрепени листите с участие на БСП и с колко гласа тези с участието на ГЕРБ. Защото това е партийният вот на подкрепа. Ама тя за него немее, чаровно отнесена, да коментира не ще. Че не и се вписва. Бърбори за избора на кметове, че там си мисли да е по-весело положението. Не че е, де.
Е? Колко е увеличението спрямо 2015? Отговори, отворко компетентен. С колко гласа? Колко мандата? Да почвам ли да се смея? Да пия ли спазмолитици?
Лидерът на БСП обяви, че левицата печели на първи тур 34 общини, а в 56 общини и 16 района в София, Пловдив и Варна е на балотаж. Тя подчерта, че левицата отива на балотаж в 12 области. "БСП увеличава своите гласове с около 100 хиляди гласа спрямо предните местни избори. Запазваме червените си общини досега. Имаме намаление с две трети на общините, в които не сме имали общински съветници", каза Нинова. Тя добави, че БСП се завръща със сериозно присъствие в местната власт и затвърждава тенденцията от последните 3 години - спечелени президентски избори, удвоени депутати в Народното събрание и единствената партия с увеличен брой евродепутати, сега увеличена подкрепа за кметове и общински съветници от БСП.
Като изключително сериозен проблем Корнелия Нинова посочи огромния брой невалидни бюлетини. " На тези избори те са около 15%, това са 400 хиляди гласа. Решението на този въпрос е машинното гласуване и БСП отново ще го предложи", посочи Нинова.
http://epicenter.bg/article/Korneliya-Ninova-/197352/2/0
Тъпня след тъпня, лъжа след лъжа. Или хабер си няма, което е по-вероятното, или нагло лъже, което хич не изключвам, като и знам кюта. Ха да видим кое от двете!
Да ти припомням ли заветните цели, поставени? Да си сравниш с тях резултата. Или пак ще тикате 2015? Може. Ама да не се изненадате при анализа от резултата в сравнението. Както казваше един покоен мой другар, светла му памет, "за голям го врътна, ама малък и се падна".
Като основна цел на местните избори за левицата Нинова посочи увеличаване на кметовете от БСП със 100% и на общинските съветници с 30-40%.
https://offnews.bg/politika/ninova-tcelta-ni-za-mestnite-izbori-e-100-poveche-kmetove-i-40-pove-710543.html
>:(