Четох я тази класация и интересното в нея е не това, което е след първите двама, а как феновете на следващите няколко ще процедират на балотажите.
И още по интересно е, ако може от сега претендиращите за форумни анализатори да прогнозират как те, следващите след първите два, ще се разпределят.
И още по по интересно е да се прогнозира ЗАЩО!
Аз например, без да се имам за анализатор ще си кажа мнението, за да предизвикам "профитата".
1. От тази класация и според предварителните анонси на партиите, Мая би следвало да спечели с около 39% към 33 или ако се преизчисли към втори тур - колкото се получава там съотношението. Слагам хората на Джамбазки да спазят коалиционна дисциплина, както и другите от ДБГ и т.н. плюс Атакаджии - за Мая.
2. Няма да стане това, щото съм сигурен, че от хората на ДБГ и т.н.ще са или гъбари или с омерзение ще се надянат пак на бацевия и само една малка част ще спазят споразумението.Патоантикомунизъм, ко да прайш!
3. От 1 и 2 ще се получи или предимство за Фандъчка или почти изравнени сили.
4. Има и шанс Мая да спечели с малко - зависи от разпределението гъбари/гласуващи с омерзение и още - дали атакаджии, абевейци и кадиефци ще настоят пред избирателите си да я подкрепят.
5. Не изключвам и част от македонците да подкрепят Мая.
6. Всичко по горе, го пиша, приемайки, че цецццоооу няма да се Фключи за фтори тур. И ако се фключи - КАК?
7. И че МишоК, ще се включи умерено.
Айййди ся, чакам и други да си заложат ника на проветряване.
: