Брате, много ти е сладка приказката в темата за ракията, но тук си дълбоко неправ.
Буч, мани ракията, но това което писах одеве е сред хора, интересуващи се от политика и не само. Ясно е, че раята не и пука и се осведомява от телевизора, но от по високите етажи на Америка са се фанали за гушите. А именно от там определят то би или нот ту би и ти го знаеш добре.
Разделени са на магарета и слонове, на бели и други, на други и по други, на хетеро и 30-40 вида други, на бедни и богати, на вътрешност и крайбрежия, на ...на не знам на какво не са разделени и все по трудно се търпят. Моля, не ми представяй лицемерието им за търпимост. Засега ги спасява прочутото им насадено овчедушие и вяра в ЦНН идеологията но докога?
Дали ще могат да ги манипулират до безкрайност?
Не вярвам!
А жертвените агнета по света, дето могат да ги пренасят курбан за поддържане на слепотата на раята свършиха и проглеждането им рано или късно ще се случи.
Говорех за разменени мисли с хора от все още съществуващата им средна класа и знаеш ли в един момент какво изречение бе изпуснато /уверен съм абсолютно неволно/ - звучеше така "...дааа, доста нещастия сме донесли на хората по света!!!".
Ти чувал ли си нещо подобно някога от устата на 4-то, 5-о поколение американци?
Разделението им е по дълбоко отколкото съм си представял, не ми се вярва да не си го видял живеейки там, на място, не ми се вярва и да си се оставил да те заблуждава прословутото им лицемерие, не ми се вярва да не си усетил нахъсеността на все по политизиращото се население. Ми няма е вече дебелата средна класа, няма го демонстрираното могъщество, нервността започва да надделява, спокойствието от насажданото с десетилетия че са най великите малко по малко изчезва, увереността че са "блесснати" от бога и тя...моля те, не ме убеждавай в противното.
Ха дано и да не съм прав де, искам да бъркам, това - сериозно!
Ха дано, ама...