И още нещо, от което ми е писнало на шапката! Подмяната на значението на думите.
Трите големи монотеистични религии дружно осъждат мъжеложството - според съвременните джендърски теории това ги прави всичките фашисти. Доста голяма групичка излиза, както и да ги смятаме, практикуващи или съчувстващи. По този начин обаче се отваря друга вратичка - това, което знаем като "фашисти" се избелва, стават едни такива меки и пухкави, видите ли, като всички останали. После националсоциалистите се приравняват активно към комунистите и преходът е готов. Адски удобно! Под знамето на уж правата на гейовете и лесбийките минава всичко нужно, а който се опита да посочи измамата, автоматично бива закълван като - разбира се - фашист! "Антифа" е точно такава субстанция, внимателно премислена, разработена и насадена в лумпенските съзнания. Едновременно се използва авторитета на антифашизма, като се изпълва с противоположен смисъл. Вече виждам тук-там зелените пичове на идеята за измисления Холокост, за полезността от евгениката и иже с ними. Виждам прилагането на Гьобелсовите писания като "Отче наш". Ама аз съм от онези останки, които са чели и могат да ги разпознаят. Кофти позиция.