Що се отнася до залитането - богат социалист.
Ама много сте ми интересни бе!
Значи тъпигьоза и еднокнижник може да завърти и много милиони, а социалист, щото бил социалист - не само че не може ами и не трябва, а?
Я по добре драги ми съфорумници се съсредоточете на кой милионите са сравнително читави и на кой - крадени от нас всички.
Сравнително казвам, щото не вярвам, че за толкова кратко време някой може да стане милионер и то мултимилионер, при еднакво ниското ниво на старт в мамковината, по сетне превърната в кочина.
Аз познавам двама - трима такива, сравнително честно забогатели.Просто бяха под чучура при старта на промените. Никой не им е давал куфарчета.
Знам и един дето получи куфарче - е не така както си го представят мнозина де, просто изтегли заем в последната минута преди голямата инфлация, но и това е чисто номенклатурен вариант.
И да - беше социалист, но така и не можа да си реализира подсказаното куфарче - накупи си апартаменти, прати сина си в Германия, купи му и там апартамент и...толкова!
Но да се краде от всички нас чрез ОП и то в особено големи размери, да ти харизват предприятия които режеш на скрап /РМД/ - там гледайте, не надничайте под юргана на всеки който не ви харесва по някаква причина.
Хм!
Беден социалист!
И защо?
Защо само той е способен да бъде социалист?
Бърни Сандърс какъв е?
Корбин?
Китайските милионери?
.........