ВМЕСТО ЕПИТАФИЯ- Предсказуем бе, Залеза, но все пак не ми се вярваше, че ще е скоро. Вероятно заради
пресантименти от Миналото за
гордият тогава, четен и търсен вестник и форум.
Веднъж навремето, когато се отделиха от Скай-форума, ме бяха клъцнали без сериозен повод за дълго време. Бях коментирал отделянето, а и тогава недолюбвах определен Коментатор носещ Короната на изданието. Временно я носеше, факт - после го разкараха. И след това бях споменавал тук-там за сегрегацията ми и бях неочаквано възстановен.
След НГ 2018, ме отрязаха заради онази кокошка (в добрият смисъл), Марини - но и тя свърши изявите си - снасяше запъртъците си до скоро там. Остракираха ме заради критиката ми към идеите 'и и сърдечното ми предложение да дам 20лв. за една нова, по-хубава снимка. Бях намерил такива из мрежата - тя действително е имала нявга и БЛАГ израз, докато нейния лик над статиите 'и имаше вид на
комисар-екзекутор - само тужурката и нагана липсваха.
Също, по време на коментарите около заплануваният последен, нов форум, бях писал, че не намирам желанието ИМ да пускат шпионски софтуер в компютрите ни и то, с "наше съгласие", за законно! Имаше един злобен и преиначаващ изразеното от мен, отговор. Тогава още ми светнаха лампите, че най-малкото предизвиквам силно раздразнение в нечии междуушия, ако не и повече... Както и да е, но
преди месец, два, ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪД ПОСТАНОВИ, че никой няма право да изнудва съгласието на потребителите в мрежата, за да допускат зловреден шпионски софтуер в компютрите си!!! Но тази новина се промъкна само тук-там, вероятно защото, дружно, всички информационно-медийни фекалисти тъдява си спестиха публичният ШАМАР. Повечето продължават да искат съгласие за "бисквитките" си и подобни ВЪШКИ.
8)
- В този смисъл бях подготвил писмо до Гл. Редакторка, даже мислех да е Отворено писмо тук, но в крайна сметка се въздържах. Защото, както и други пишат, е крайно нечистоплътно човек да контактува и "съжителства" с разни тролски отпадъци и оръфляци и да цапа ника си там, всред тях. СЕГА ги въведоха и ги обгрижват на воля - в
преди гордият и компетентен, Форум! Вероятно причината е да послужат като един вид Индулгенция за вярност, заради промъкващите се от време на време критични статии и особено, карикатури. Но е и ясно, че влизането в крак с останалите медийни клакьори вирещи 4-буквия пред Козяк, изисква и съответните публични Метани и Заверения във Благонадеждност под формата на ежедневни потвърждения. Смехотворната "статия" от петък-събота, превъзбудила правоверните атлантици, кацна подобно прословутата черешка върху тортата.
И ето: - ден, два след това, истинската "Торта" се пльосна на паважа. Времето бави, но не прощава - произнася винаги присъдата си!
:bluegrab: